Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι χοκς του κάνανε πρόταση 35μύρια δολάρια για 5 χρόνια.

http://www.gazzetta.gr/content/view/5372/6/

Είναι γνωστη η προταση και λενε οτι ειναι ασυμφορη γιατι στην Αμερικη θα πληρωσει φορο 40% που σημαινει 25μυρια για 5 χρονια. Δηλαδη αναλογικα στην ελλάδα θα παίρνει 1,6 παραπάνω.

Φίλος που δουλευει στον ολυμπιακο (υπαλληλος δηλαδη :P) μου ειπε οτι αυτη τη στιγμη μεταφραζονται τα συμβολαια. Βεβαια ακομα και μεσα στον ολυμπιακο, πολλες φορες ακουγονται πολλες μλκιες οποτε εγω θα επιμεινω οτι θεωρω απιθανη την αποκτηση του.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εξωφυλλο σε dvd video game είχε?

Δεν ξέρω. Και δεν ξέρω αν είχε και μεγάλη αφάνα κάποτε.

Από την άλλη και υπέρ σας είναι ότι ήρθε με 2.000 βαλίτσες.

Δημοσ.

Και μάλλον ήμουν υπερβολικός πριν. Ούτε τρίχα από το αριστερό.

Με τον Παναθηναϊκό, ξαναλέω, παρόλο τον προπονητή του, είχε 21 πόντους και 7 ριμπάουντ μέσο όρο.

Καλα κατουρα και λιγο ξερουμε ποιος ειναι ο Dominick και τι εκανε στο NBA αλλα μηπως εισαι λιγο υπερβολικος .. Λεω εγω τωρα.

Ξεχασες να μας κανεις και καμια δηλωση για τον "υπερπαικτη" Ζιλμπερτο που θα γαμ γαμ και θα δειρει..

Δημοσ.
Είναι άσκοπη οποιαδήποτε σύγκριση του τότε με το τώρα.Απλά δείτε τι παίχτες έπαιζαν τότε και τι τώρα.

Eτσι μπραβο.. Παρα πολυ σωστος.. ΚΑΜΙΑ μα καμια σχεση το μπασκετ τοτε με τωρα..

Το σχολιο μου φυσικα πηγαινε στο μια τριχα απο τα @@ του και τετοια..

Φυσικα και σαν ονομα ο childress δεν μπορει να συγκριθει με τον Ντομινικ και τους Θρυλους του παρελθοντος.. Αυτο ειναι αυτονοητο.. Αρκει να το θυμομαστε ΣΕ ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις των μεταγραφων και οχι εκει που μας συμφερει.. Επιλεκτικη αντικειμενικοτητα και τα @@ μου κουνιουνται..

Δημοσ.
Καλα κατουρα και λιγο ξερουμε ποιος ειναι ο Dominick και τι εκανε στο NBA αλλα μηπως εισαι λιγο υπερβολικος .. Λεω εγω τωρα.

Ξεχασες να μας κανεις και καμια δηλωση για τον "υπερπαικτη" Ζιλμπερτο που θα γαμ γαμ και θα δειρει..

Ναι, έχεις δίκιο. Είμαι πολύ αυστηρός με τον Dominique. Πράγματι, ο Τσάιλντρες (και όχι Τσιλ) δεν είναι ούτε τσίχλα στο παπούτσι του Nique. Και αυτό το λέω μετά το κατούρημα.

Όσοι λένε το αντίθετο είναι είτε στημένοι είτε ΑΣΧΕΤΟΙ.

Career highlights and awards

9x NBA All Star (1986-94)

NBA All-Rookie Team (1983)

2x NBA Slam Dunk Contest Champion (1985, 1990)

1x All-NBA First Team selection

4x All-NBA Second Team selection

2x All-NBA Third Team selection

1x Euroleague Champion 1996

1985-86 NBA Scoring Champion (30.3)

NBA All-Star Slam Dunk Champion: 1985, 1990.

NBA All-Rookie Team: 1983.

All-NBA First Team: 1986.

All-NBA Second Team: 1987, 1988, 1991, 1993.

All-NBA Third Team: 1989, 1994.

Nine-time NBA All-Star: 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994.

Naismith Memorial Basketball Hall of Fame (2006).

European Champion: 1996 (now known as Euroleague).

Greek Cup: 1996

Record holder of most free throws made in an NBA regular season game without a miss - 23, Atlanta vs. Chicago, December 8, 1992

Wilkins exploded into the NBA’s elite circle in 1985–86, winning the league scoring title with an average of 30.3 points per game

Wilkins scored 57 points in one game

Wilkins (1986-87) finished the year second in the league in scoring (29.0 ppg) to Michael Jordan’s astronomical 37.1 points per game

In the 1987-88 season, Wilkins posted the highest scoring average of his career and still finished second to Jordan in the NBA scoring race. He averaged 30.7 points for the Hawks, but Jordan bested him at 35.0

During the 1989 season, Wilkins’s scoring average dropped slightly to 26.2, good for seventh in the league

Wilkins returned to dunking prominence in 1989–90 by edging out the Sacramento Kings’ Kenny Smith for his second NBA Slam-Dunk Championship. By winning the crown at the 1990 NBA All-Star Weekend in Miami, Wilkins joined Michael Jordan as the only player to win the competition twice

Wilkins averaged a career-high 9.0 rebounds in 1990—91, leading the Hawks in that category for the first time in his nine NBA seasons. He also led the team in scoring for the eighth straight year, finishing at 25.9 points per game

He’d also scored the 20,000th point of his illustrious career, becoming only the 16th player at the time to reach that plateau

Many thought Wilkins would retire after suffering a ruptured Achilles tendon midway through the 1991–92 season.By the end of the season, his scoring average was up to 29.9, second in the league behind Michael Jordan’s 32.6

Prior to the trade (1994) Wilkins averaged 24.4 points, 6.2 rebounds, and 2.3 assists for Atlanta, leading the club to a 36-16 record. At midseason he appeared in his eighth NBA All-Star Game..

Overall, Wilkins’s 26.0 scoring average ranked fourth in the NBA. He concluded the season with 24,019 career points, placing ninth on the NBA’s all-time list. His career scoring average of 26.2 points per game ranks first among active players

He returned to the NBA before the 1996-97 season, signing a contract as a free agent with the San Antonio Spurs to solidify their bench scoring. Wilkins led the team with an average of 18.2 ppg in 1996-97.

Τα σχόλια περί Τζιλμπέρτο Σίλβα κτλ μόνο ως αστεία τα βρίσκω.

Δημοσ.

Τσκ τσκ.. Τρελλη η διορθωση για τον Ντομινικ με στειλες τωρα δεν ηξερα πως γραφοταν, δεν παιζει να το εγραψα βιαστικα οπως και να χει ευχαριστω... Δεν εχουμε και ηχητικο μυνημα για να στο προφερω να γουσταρεις..Τεσπα..:-(

Επι του θεματος..Μαλλον εχεις προβλημα κατανοησης ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις.. Το δευτερο ειναι πιθανοτερο παντως.. Δεν θα καθομαι να γραφω τα ιδια.. Ξαναδιαβασε αν θες το ποστ και πιασε το νοημα των λεξεων.. Το ποιος εν τελει κατανταει γραφικος με τα σχολια του το αφηνω στην διακριτικη ευχερεια των υπολοιπων..

Τρελλος ο πονος λεμεεεεεε... Βγαινουν τα κομπλεξ ενα ενα..

Και που σαι για να πεσω λιγο στο επιπεδο σου.. Προφερεται Τσιλντρες και οχι Τσαιλντρες. (ειδες το child και ειπες να το προφερουμε ολο..) ;)

Δημοσ.

Το γ@μπιπ το θέμα... σαν όνομα και σαν ιστορία δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Ντομινικ και Τσίλντρες... απλά πράγματα... σαν μεταγραφή και κατά πόσο θα προσφέρει...μένει να το δούμε (αν φυσικά ολοκληρωθεί)

Δημοσ.
Τσκ τσκ.. Τρελλη η διορθωση για τον Ντομινικ με στειλες τωρα δεν ηξερα πως γραφοταν, δεν παιζει να το εγραψα βιαστικα οπως και να χει ευχαριστω... Δεν εχουμε και ηχητικο μυνημα για να στο προφερω να γουσταρεις..Τεσπα..:-(

Επι του θεματος..Μαλλον εχεις προβλημα κατανοησης ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις.. Το δευτερο ειναι πιθανοτερο παντως.. Δεν θα καθομαι να γραφω τα ιδια.. Ξαναδιαβασε αν θες το ποστ και πιασε το νοημα των λεξεων.. Το ποιος εν τελει κατανταει γραφικος με τα σχολια του το αφηνω στην διακριτικη ευχερεια των υπολοιπων..

Τρελλος ο πονος λεμεεεεεε... Βγαινουν τα κομπλεξ ενα ενα..

Έχεις δίκιο, έχω τρομερό κόμπλεξ.

Πολύ καλός είναι και δεν είναι και τρελλός σα τον Γουντς, αλλά βόμβες κτλ είναι υπερβολές. 3άρι είναι.

Πιθανόν να ταιριάζει και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ καλύτερα από άλλους.

Δε γράφω πιο πολλά, βιάζομαι. :-)

Τώρα για το αν είμαι υπερβολικός, νομίζω ότι δεν είμαι, το αντίθετο. Ποιος είναι ι γραφικός που μου αραδιάζει πρωτοσέλιδο της Derby για να μου πει ότι αυτή άγραφε ότι ακούστηκε η μεταγραφή σε όλο τον κόσμο...

ΥΓ: Για μπάσκετ δε μιλάγαμε ρε παιδιά; Πάλι στο ποδόσφαιρο το γυρνάτε;

Δημοσ.
Έχεις δίκιο, έχω τρομερό κόμπλεξ.

Απο τον τροπο που γραφεις και τα σχολια που κανεις κατα καιρους εδω μεσα αυτο ειναι το συμπερασμα..Δεν περιμενω βεβαιως να το παραδεχτεις αλλα λεμε τωρα..

Τώρα για το αν είμαι υπερβολικός, νομίζω ότι δεν είμαι, το αντίθετο. Ποιος είναι ι γραφικός που μου αραδιάζει πρωτοσέλιδο της Derby για να μου πει ότι αυτή άγραφε ότι ακούστηκε η μεταγραφή σε όλο τον κόσμο...

ΥΓ: Για μπάσκετ δε μιλάγαμε ρε παιδιά; Πάλι στο ποδόσφαιρο το γυρνάτε;

Δεν εισαι υπερβολικος οταν μου συγκρινεις το χθες με το σημερα; Οταν μας λες οτι δεν ειναι ΟΥΤΕ μια τριχα απο τα @@ του Ντομινικ; Οταν μας αραδιαζεις μιση σελιδα αναφορες για τον Ντομινικ στο τοπικ του Ολυμπιακου για να μας πεισεις για την βεβαιοτητα του λογου σου λες και μονο εσυ ξερεις τι εχει προσφερει ο Ντομινικ στο μπασκετ και εμεις γεννηθηκαμε σε αλλο πλανητη και μαθαμε το μπασκετ εχθες; Aσε ρε KWSN τωρα αλλου αυτα ,που προσπαθεις να μας πεισεις οτι επιχειρηματολογεις και σοβαρα τωρα..

Η αληθεια βρισκεται στους Sex Pistols οποτε παμε παρακατω..

Ε μα αμα μου αναφερεις καφρικες εφημεριδες ΚΑΙ ΚΑΛΑ για να μας πεις οτι γελασες, σου κανω το ιδιο παραθετωντας το υπερεξωφυλλο, για να σου δειξω οτι καφροι υπαρχουν παντου και μαλιστα χειροτεροι πολλες φορες.. Και δεν ειναι πρωτη φορα που το κανεις αυτο για να πω το πε για αστειο,οποτε αστο δεν σωζεται το ποιημα παμε παρακατω..

Οσο για το τελευταιο σχολιο δεν εχω να πω τπτ σε ρωτησα αν εχεις να μας πεις κατι για την θεοποιηση του Ζιλμπερτο Σιλβα.. Δεν το γυρισα πουθενα..

Οσο πρεπει να ανησυχω εγω για την ενισχυση σου στο ποδοσφαιρο αλλο τοσο νομιζω πρεπει να ανησυχεις και εσυ για την δικια μου στο μπασκετ..

Δημοσ.

Δεν εισαι υπερβολικος οταν μου συγκρινεις το χθες με το σημερα; Οταν μας λες οτι δεν ειναι ΟΥΤΕ μια τριχα απο τα @@ του Ντομινικ;

Με κινδυνο να χαρακτηριστω κομπλεξικος, υπερβολικος δεν ειναι ο KWNS που ειπε οτι ο Τσιλ δε πιανει μια (με το τροπο που το ειπε) μπροστα στον Ντομινικι ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ οτι ο τσιλ ειναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ απο τον Ντομινικ. Λες και τον ηξερε και απο χθες. Ολοι σημερα πρωτοακουσαμε αυτο το ονομα. Ο Ντομινικ ηταν γνωστος απο 20 χρονων σε ολο το κοσμο ως superstar του ΝΒΑ. Και επειδη λετε οτι τετοιου ειδους συγκρισεις ειναι ακυρες-ανωφελες εγω δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σας, και αυτος ειναι ενας ακομα λογος που γελαω με το προωτοσελιδο του Πρωταθλητη.

Οσο πρεπει να ανησυχω εγω για την ενισχυση σου στο ποδοσφαιρο αλλο τοσο νομιζω πρεπει να ανησυχεις και εσυ για την δικια μου στο μπασκετ..

Δεν ισχυει αυτο, και αν ασχολιοσουν τακτικα με μπασκετ θα ηεξρες και το γιατι. Ο ΠΑΟ στο μπασκετ ειναι υπερπληρης σε ολες τις θεσεις και εχει και υπερπληρη παγκο (και αν θες στο αναλυω). Στα γκαρντ να συγκρινουμε τι? Σε ψηλους να συγκρινουμε τι? Σε βαθος παγκου τι? Και θα αρχισω να ανησυχω επειδη φερατε ενα 3αρι αγνωστο εως χθες και σε εσας τους ιδιους, που ουτε καν εχω δει τι στυλ παιχνιδιου εχει και ουτε καν ξερω πως θα παιξει στην Ελλαδα αλλα ειμαι 200% βεβαιος οτι δεν ειναι ο παιχτης που θα αντιμετωπισει μονος του μια ολοκληρη ομαδα για να ανησυχησω (στυλ Νοβιτσκι, αν φερνατε καναν τετοιον θα ανησυχουσα αλλα τωρα απλα κανετε λες και φερατε τετοιο παιχτη). Το μονο που μπορω να πω για τη μεταγραφη Τσιλ ειναι πως χαιρομαι διοτι φαινεται πως θα ανεβει το επιπεδο σε Ελλαδα-Ευρωπη αν αποδειχτει παιχτουρα, αλλα σαν ΠΑΟ δεν ανησυχω με το ροστερ που εχω.

Αντιθετως ο Ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο εχει ελειψεις σχεδον σε ολες τις θεσεις και λογικο ειναι να ανησυχει για τις ελλειψεις αυτες. Αλλα ας μη συγκρινουμε μπασκετ με ποδοσφαιρο δεν ειναι το ιδιο.

Και κατι ακομα. Στο ποδοσφαιρο του Ολυμπιακου υπαρχει γκρινια για το οτι δε δωθηκαν αρκετα χρηματα. Στο μπασκετ του ΠΑΟ δε νομιζω να μπορει κανεις να πει κατι τετοιο με Πεκοβιτς, Νικολας, Φωτση κλπ.

Δημοσ.
Με κινδυνο να χαρακτηριστω κομπλεξικος, υπερβολικος δεν ειναι ο KWNS που ειπε οτι ο Τσιλ δε πιανει μια (με το τροπο που το ειπε) μπροστα στον Ντομινικι ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ οτι ο τσιλ ειναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ απο τον Ντομινικ. Λες και τον ηξερε και απο χθες. Ολοι σημερα πρωτοακουσαμε αυτο το ονομα. Ο Ντομινικ ηταν γνωστος απο 20 χρονων σε ολο το κοσμο ως superstar του ΝΒΑ. Και επειδη λετε οτι τετοιου ειδους συγκρισεις ειναι ακυρες-ανωφελες εγω δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σας, και αυτος ειναι ενας ακομα λογος που γελαω με το προωτοσελιδο του Πρωταθλητη.

Εχετε ενα τροπο να φερνετε την συζητηση και να εστιαζετε εκει που θελετε εκπληκτικο. Απο ολα οσα εγραψα εσυ αυτο κρατησες; Αυτη καταλαβες οτι ηταν η ενσταση μου ετσι; Φυσικα γιατι αυτο ηθελες να κρατησεις.. Κρατα το λοιπον καλα και εσυ και μην περιμενεις φυσικα να απαντησω γιατι εχω απαντησει σε ολα, εαν θες διαβασε τα ποστς μου και θα το δεις.

Δεν ισχυει αυτο, και αν ασχολιοσουν τακτικα με μπασκετ θα ηεξρες και το γιατι. Ο ΠΑΟ στο μπασκετ ειναι υπερπληρης σε ολες τις θεσεις και εχει και υπερπληρη παγκο (και αν θες στο αναλυω). Στα γκαρντ να συγκρινουμε τι? Σε ψηλους να συγκρινουμε τι? Σε βαθος παγκου τι? Και θα αρχισω να ανησυχω επειδη φερατε ενα 3αρι αγνωστο εως χθες και σε εσας τους ιδιους, που ουτε καν εχω δει τι στυλ παιχνιδιου εχει και ουτε καν ξερω πως θα παιξει στην Ελλαδα αλλα ειμαι 200% βεβαιος οτι δεν ειναι ο παιχτης που θα αντιμετωπισει μονος του μια ολοκληρη ομαδα για να ανησυχησω (στυλ Νοβιτσκι, αν φερνατε καναν τετοιον θα ανησυχουσα αλλα τωρα απλα κανετε λες και φερατε τετοιο παιχτη). Το μονο που μπορω να πω για τη μεταγραφη Τσιλ ειναι πως χαιρομαι διοτι φαινεται πως θα ανεβει το επιπεδο σε Ελλαδα-Ευρωπη αν αποδειχτει παιχτουρα, αλλα σαν ΠΑΟ δεν ανησυχω με το ροστερ που εχω.

Αντιθετως ο Ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο εχει ελειψεις σχεδον σε ολες τις θεσεις και λογικο ειναι να ανησυχει για τις ελλειψεις αυτες. Αλλα ας μη συγκρινουμε μπασκετ με ποδοσφαιρο δεν ειναι το ιδιο.

Και κατι ακομα. Στο ποδοσφαιρο του Ολυμπιακου υπαρχει γκρινια για το οτι δε δωθηκαν αρκετα χρηματα. Στο μπασκετ του ΠΑΟ δε νομιζω να μπορει κανεις να πει κατι τετοιο με Πεκοβιτς, Νικολας, Φωτση κλπ.

Με επεισες οτι βλεπεις αντικειμενικοτατα τα πραγματα και μαλιστα τα εχεις τακτοποιησει με θαυμαστη χαρη στο μυαλο σου..

Και σαν φανατικλα που ειμαι και ασχετος με το μπασκετ θα μου επιτρεψεις να μην ανοιξω αυτη την κουβεντα, και μαζι τους ασκους του Αιολου.

Εχεις απολυτο δικιο λοιπον και τελειωνει εδω το θεμα.. Καλα μπανια !!

Δημοσ.

Τελικα η ζωη αντιγραφει το ιντερνετ η το ιντερνετ την ζωη??

Ακριβως την ιδια κατασταση σημερα στο ραδιο του σσπορ..

Οχι του ντομινικ ειναι πιο μεγαλη μεταγραφη... Οχι ρε τι λες, του τσιλντ ειναι... Ελα ρε, ποιος ειναι ο τσαιλντ... Σιγα τον γερο ρε που ηρθε να κολλησει ενσημα...

Καταλαβαινετε φανταζομαι ποσο γελοια ειναι αυτη η συγκριση ετσι??

Καταρχην συγκρινετε εναν απο τους θρυλους του νβα, με ενα 25χρονο καλο παικτη... Ελεος, ξυπνηστε λιγο, δειτε και καταλαβετε τι σημαινει το ονομα γουιλκινς..

Απο την αλλη, ο ενας ηρθε στα 35 και ο αλλος στα 25, με αναγκη να παιξει καλα για να γυρισει στο νβα..

Αλλα ξεχνατε οτι μιλαμε για αλλες εποχες.. Για ανομοιους παικτες... Σαν να συγκρινετε την π***τσα με την βουρτσα!!!!

κατσε να υπογραψει πρωτα, να παιξει, να κερδισει ο ολυμπιακος αυτα που κερδισε ο παναθηναικος επι ντομινικ, και τα ξαναλεμε ενα χερακι..

Προς στιγμη, ασχοληθειται με το ενδιαφερον τησ μαντσεστερ για τον παπαδοπουλο...

http://www.sport-fm.gr/article/139393

Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνομαι οτι προκειτε ισως για τον καλυτερο παικτη στην ηλικια του, σε αυτη την θεση, στον κοσμο...

Τριβει τα χερια του ο κοκκαλης, money money money money money

Δημοσ.
Εχετε ενα τροπο να φερνετε την συζητηση και να εστιαζετε εκει που θελετε εκπληκτικο. Απο ολα οσα εγραψα εσυ αυτο κρατησες; Αυτη καταλαβες οτι ηταν η ενσταση μου ετσι; Φυσικα γιατι αυτο ηθελες να κρατησεις.. Κρατα το λοιπον καλα και εσυ και μην περιμενεις φυσικα να απαντησω γιατι εχω απαντησει σε ολα, εαν θες διαβασε τα ποστς μου και θα το δεις.

Με επεισες οτι βλεπεις αντικειμενικοτατα τα πραγματα και μαλιστα τα εχεις τακτοποιησει με θαυμαστη χαρη στο μυαλο σου..

Και σαν φανατικλα που ειμαι και ασχετος με το μπασκετ θα μου επιτρεψεις να μην ανοιξω αυτη την κουβεντα, και μαζι τους ασκους του Αιολου.

Εχεις απολυτο δικιο λοιπον και τελειωνει εδω το θεμα.. Καλα μπανια !!

Ακριβως επειδη ηξερα οτι θα με χαρακτηρισεις κομπλεξικο (βλεπω εδω και ωρα με τι τροπο απαντας σε καθε ποστ που δε συμφωνεις γιαυτο το ειπα), δες τι εγραψα στην πρωτη κιολας φραση του ποστ μου.

Απο κει και περα, ενταξει οπως θες λοιπον. Οι Παναθηναικοι αρχιζουν κ ανησυχουν για το μπασκετ και για τους Γιαννακοπουλους οπως ανησυχουν οι Ολυμπιακοι για το ποδοσφαιρο. Δε σου χαλαω χατηρι, ετσι ειναι οκ. Αφου το λες εσυ, αντικειμενικα θα ισχυει. Εγω απλως σε πληροφορησα οτι μεταξυ Παναθηναικων δεν υπαρχει τετοιου ειδους ανησυχια ουτε 1 στο εκατομυριο. Εφοσον εσυ θες να ανακλυπτεις φοβο και ανησυχια κανενα προβλημα, αποψη μου μαλιστα ειναι να το προτεινεις και σαν νεο προωτοσελιδο στον Πρωταθλητη (ανησυχοι οι Παναθηναικοι στο μπασκετ πλεον λογω της μεταγραφης Τσιλντρες). Και επειδη μου τονιζεις με bold αυτα που λεω για να μου δειξεις οτι μιλαω με παρωπιδες θα σου απαντησω. Ψηλοι: Πεκοβιτς (5ρι), Τσαρτσαρης(4ρι-5ρι), Φωτσης(4ρι), Μπατιστ(4ρι-5ρι). Δεν ειμαστε υπρπληρεις στους ψηλους, εχω παρωπιδες μαλλον. Απτην αλλη ψαχνω να βρω ποιους επιπλεον θα μπορουσαμε να εχουμε στις θεσεις αυτες σκεπτομενος ολες τις Ευρωπαικες ομαδες και την ελλειψη που υπαρχει σε 5ρια και νιωθω πολυ πλεονεκτης. Και προσεξε δε μιλαω για 1-1 παικτη, μιλαω για συνολο ψηλων σε μια ομαδα. Γκαρντ: Σαρας (1-2), Σπανουλης (1-2), Διαμαντιδης (1-2-3), Νικολας(2-3), Χατζηβρετας (2-3), Περπερογλου(2-3) (Αλβερτη δεν τον υπολογιζω οκ). Ουτε σε κοντους ειμαστε υπερπληρεις οι παρωπιδες μου φταινε παλι. Εδω για να χαρακτηριστουμε υπερπληρεις μαλλον επρεπε να φερουν οι κοντοι Ναβαρο, Κιντ και Μπραιαντ. Αν το παραπανω ροστερ δεν ειναι πληρες για μια Ευρωπαικη ομαδα, τοτε οκ μαλλον εχεις δικιο εσυ. Να σημειωσω πως πληρες ροστερ θεωρω και του Ολυμπιακου μιας και φοραω παρωπιδες.

Τελος επειδη εβαλες σε μπολντ κι αυτο που λεω για το ποδοσφαιρο του Ολυμπιακου, αν εγω εχω παρωπιδες τοτε οι φιλοι του Ολυμπιακου που γραφουν εδω μεσα ακριβως το ιδιο με εμενα μερικες σελιδες πριν, τι ακριβως ειναι? Με παρωπιδες και αυτοι? Κρυφοβαζελοι και ετσι? Αυτα και απο μενα, αρκετα. Καλα μπανια στους αντικειμενικους και μη κομπλεξικους λοιπον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...