Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπενω στο τριπακι σας και την φαγουρα σας, μιας και εγω μουρμουριζω μονο για την μπαλα! Στο μπασκετακι ειμαι απλος θεατης και το διασκεδαζω σαν αθλημα, αυτο μονο

Αν και νομιζω οτι ο λιτλ λουι εχει δικιο. Ουσιαστικα βγενει η καθε φυλαδα και γραφει την μαλακια της και πρεπει τωρα να βγει ο αντιπαλος να αρχισει να κοκορευετε για τις δικες του δοξες και να αποδειξει οτι τον εχει μεγαλυτερο. Βγενουν στο ντερμπυ και λενε λοιπον οτι το συμπαν ταρακουνηθηκε με τον ζιλμπερτο και οτι ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη στην ελλαδα εβερ. ε και?? πρεπει δηλαδη εγω να το δεχτω ος αποψη του καθε βαζελου και να βριζω τον ζιλμπερτο και να εξυμνο τον ριμπο?? οχι. Το ιδιο και με τον πρωταθλητη θα βγει και θα πει οτι ο τσιλντρες ειναι οτι καλυτερο ηρθε ποτε στην ελλαδα. Και τι σημενει αυτο, οτι ολοι οι ολυμπιακοι συμφωνουμε και λεμε οτι ο ντομινικ ηταν νουμερο?? ΟΧΙ. Γιατι πρεπει να κανουμε παντα συζητηση συμφωνα με τις αποψεις και τα εξωφυλα τον εφημεριδων δεν εχω καταλαβει.

Παντος οποιος πει οτι δεν τον εντυποσιαζουν τα βιντεακια του chlidress ειναι αστειος!

http://www.youtube.com/watch?v=yxIJBYD0L8g

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ισχυει αυτο, και αν ασχολιοσουν τακτικα με μπασκετ θα ηεξρες και το γιατι. Ο ΠΑΟ στο μπασκετ ειναι υπερπληρης σε ολες τις θεσεις και εχει και υπερπληρη παγκο (και αν θες στο αναλυω). Στα γκαρντ να συγκρινουμε τι? Σε ψηλους να συγκρινουμε τι? Σε βαθος παγκου τι? Και θα αρχισω να ανησυχω επειδη φερατε ενα 3αρι αγνωστο εως χθες και σε εσας τους ιδιους, που ουτε καν εχω δει τι στυλ παιχνιδιου εχει και ουτε καν ξερω πως θα παιξει στην Ελλαδα αλλα ειμαι 200% βεβαιος οτι δεν ειναι ο παιχτης που θα αντιμετωπισει μονος του μια ολοκληρη ομαδα για να ανησυχησω (στυλ Νοβιτσκι, αν φερνατε καναν τετοιον θα ανησυχουσα αλλα τωρα απλα κανετε λες και φερατε τετοιο παιχτη). Το μονο που μπορω να πω για τη μεταγραφη Τσιλ ειναι πως χαιρομαι διοτι φαινεται πως θα ανεβει το επιπεδο σε Ελλαδα-Ευρωπη αν αποδειχτει παιχτουρα, αλλα σαν ΠΑΟ δεν ανησυχω με το ροστερ που εχω.

Πρώτα απ όλα δεν πήραμε μόνο τον Τσιλντρες. Πήραμε και τον Παπαλουκά και τον Βούισιτς και τον Χαλπεριν και τον Έρσεγκ και τον Πελεκάνο. Από την άλλη έφυγαν ο Γουντς (χαβαλές), ο Ματσε (ούτως ή άλλως δεν έπαιζε), ο Τσκαλίδης (λολ), ο Μπλάκνει (καλή ρεζέρβα αλλά δεν χωρούσε) και ο Κουκης... Οπότε από αυτές τις αλλαγές, συν ότι θα έχει από την αρχή τον Γιαννάκη σύν ότι φέτος μάλλον θα έχει και τον Σόφο, αν μη τι άλλο καταλαβαίνεις ότι θα είναι μερικές κλάσεις πιο πάνω η ομάδα. Κι ο Παναθηναικός ενισχύθηκε αλλά πολύ λιγότερο συγκριτικά. Βέβαια χρειαζόταν λιγότερη ενίσχυση σε σχέση με μας αφού ήδη ήταν πολύ καλός, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι κάναμε φοβερές κινήσεις και φτιάξαμε σούπερ ομάδα.

p.s. Το ότι δεν ανησυχείς ξαναπές το μερικές φορές μπας και το πιστέψεις . :P

Δημοσ.
Πρώτα απ όλα δεν πήραμε μόνο τον Τσιλντρες. Πήραμε και τον Παπαλουκά και τον Βούισιτς και τον Χαλπεριν και τον Έρσεγκ και τον Πελεκάνο. Από την άλλη έφυγαν ο Γουντς (χαβαλές), ο Ματσε (ούτως ή άλλως δεν έπαιζε), ο Τσκαλίδης (λολ), ο Μπλάκνει (καλή ρεζέρβα αλλά δεν χωρούσε) και ο Κουκης... Οπότε από αυτές τις αλλαγές, συν ότι θα έχει από την αρχή τον Γιαννάκη σύν ότι φέτος μάλλον θα έχει και τον Σόφο, αν μη τι άλλο καταλαβαίνεις ότι θα είναι μερικές κλάσεις πιο πάνω η ομάδα. Κι ο Παναθηναικός ενισχύθηκε αλλά πολύ λιγότερο συγκριτικά. Βέβαια χρειαζόταν λιγότερη ενίσχυση σε σχέση με μας αφού ήδη ήταν πολύ καλός, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι κάναμε φοβερές κινήσεις και φτιάξαμε σούπερ ομάδα.

p.s. Το ότι δεν ανησυχείς ξαναπές το μερικές φορές μπας και το πιστέψεις . :P

Συμφωνω με οσα γραφεις, αυτη ειναι και η δικη μου αποψη. Ο ολυμπιακος χρειαζοταν ενισχυση και αποτι φαινεται την εκανε, ο Παναθηναικος ηταν πιο ισχυρος και εκανε καποιες χρησιμες μεταγραφες, οχι τοσες οσες ο Ολυμπιακος.

Το δεν ανησυχω το λεω με την ενοια που προσπαθει ο louievegos να πει οτι ανησυχουμε, δηλαδη οπως ο Ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο. Τετοια ανησυχια δεν την εχω ουτε εγω ουτε κανεις Παναθηναικος που ασχολειται με το μπασκετ. Ανησυχια με την ενοια οτι ειστε πιο ανταγωνιστικη ομαδα, φυσικα και την εχω αφου εχετε ενδυναμωθει αρκετα σε εμψυχο υλικο σε σχεση με περυσι.

Δημοσ.

Τον πλανήτη μπορεί να το ταρακούνησε η μεταγραφή του Ζιλμπέρτο ( :lol: :lol: :lol: ) αλλά την Ελλάδα δεν....

Ζιο η μεγαλύτερη μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή σύμφωνα με 17844 ψήφους. Α ρε μάγε, ακόμα μια φορά υποκλινόμαστε!!!

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=71117

Δημοσ.
Τον πλανήτη μπορεί να το ταρακούνησε η μεταγραφή του Ζιλμπέρτο ( :lol: :lol: :lol: ) αλλά την Ελλάδα δεν....

Ζιο η μεγαλύτερη μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή σύμφωνα με 17844 ψήφους. Α ρε μάγε, ακόμα μια φορά υποκλινόμαστε!!!

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=71117

Τέτοια γκάλοπ θα είχαν αξία αν ΔΕΝ ψήφιζαν οπαδοί ομάδων του ΠΟΚ. Η καλύτερη μεταγραφή εκ του αποτελέσματος ήταν ο Βαζέχα και η καλύτερη σε "μπαμ" ήταν ο Ρίμπο.

Έλεος με τον Ζιο walker. Αν είναι να κάνεις υποκλύσεις, κάντες στον καραφλό.

Δημοσ.
Τέτοια γκάλοπ θα είχαν αξία αν ΔΕΝ ψήφιζαν οπαδοί ομάδων του ΠΟΚ. Η καλύτερη μεταγραφή εκ του αποτελέσματος ήταν ο Βαζέχα και η καλύτερη σε "μπαμ" ήταν ο Ρίμπο.

Έλεος με τον Ζιο walker. Αν είναι να κάνεις υποκλύσεις, κάντες στον καραφλό.

Οταν λες υποκλισεις στον καραφλο εννοεις τον Raul Bravo? :-D:-D:-D

Δημοσ.
Ακριβως επειδη ηξερα οτι θα με χαρακτηρισεις κομπλεξικο (βλεπω εδω και ωρα με τι τροπο απαντας σε καθε ποστ που δε συμφωνεις γιαυτο το ειπα), δες τι εγραψα στην πρωτη κιολας φραση του ποστ μου.

Απο κει και περα, ενταξει οπως θες λοιπον. Οι Παναθηναικοι αρχιζουν κ ανησυχουν για το μπασκετ και για τους Γιαννακοπουλους οπως ανησυχουν οι Ολυμπιακοι για το ποδοσφαιρο. Δε σου χαλαω χατηρι, ετσι ειναι οκ. Αφου το λες εσυ, αντικειμενικα θα ισχυει. Εγω απλως σε πληροφορησα οτι μεταξυ Παναθηναικων δεν υπαρχει τετοιου ειδους ανησυχια ουτε 1 στο εκατομυριο. Εφοσον εσυ θες να ανακλυπτεις φοβο και ανησυχια κανενα προβλημα, αποψη μου μαλιστα ειναι να το προτεινεις και σαν νεο προωτοσελιδο στον Πρωταθλητη (ανησυχοι οι Παναθηναικοι στο μπασκετ πλεον λογω της μεταγραφης Τσιλντρες). Και επειδη μου τονιζεις με bold αυτα που λεω για να μου δειξεις οτι μιλαω με παρωπιδες θα σου απαντησω. Ψηλοι: Πεκοβιτς (5ρι), Τσαρτσαρης(4ρι-5ρι), Φωτσης(4ρι), Μπατιστ(4ρι-5ρι). Δεν ειμαστε υπρπληρεις στους ψηλους, εχω παρωπιδες μαλλον. Απτην αλλη ψαχνω να βρω ποιους επιπλεον θα μπορουσαμε να εχουμε στις θεσεις αυτες σκεπτομενος ολες τις Ευρωπαικες ομαδες και την ελλειψη που υπαρχει σε 5ρια και νιωθω πολυ πλεονεκτης. Και προσεξε δε μιλαω για 1-1 παικτη, μιλαω για συνολο ψηλων σε μια ομαδα. Γκαρντ: Σαρας (1-2), Σπανουλης (1-2), Διαμαντιδης (1-2-3), Νικολας(2-3), Χατζηβρετας (2-3), Περπερογλου(2-3) (Αλβερτη δεν τον υπολογιζω οκ). Ουτε σε κοντους ειμαστε υπερπληρεις οι παρωπιδες μου φταινε παλι. Εδω για να χαρακτηριστουμε υπερπληρεις μαλλον επρεπε να φερουν οι κοντοι Ναβαρο, Κιντ και Μπραιαντ. Αν το παραπανω ροστερ δεν ειναι πληρες για μια Ευρωπαικη ομαδα, τοτε οκ μαλλον εχεις δικιο εσυ. Να σημειωσω πως πληρες ροστερ θεωρω και του Ολυμπιακου μιας και φοραω παρωπιδες.

Τελος επειδη εβαλες σε μπολντ κι αυτο που λεω για το ποδοσφαιρο του Ολυμπιακου, αν εγω εχω παρωπιδες τοτε οι φιλοι του Ολυμπιακου που γραφουν εδω μεσα ακριβως το ιδιο με εμενα μερικες σελιδες πριν, τι ακριβως ειναι? Με παρωπιδες και αυτοι? Κρυφοβαζελοι και ετσι? Αυτα και απο μενα, αρκετα. Καλα μπανια στους αντικειμενικους και μη κομπλεξικους λοιπον!

Αλλα αντι αλλων.. Ηρθες απο το πουθενα και απαντησες για τον φιλο KWSN και αρχισες να λες..Αλλα γραφω εγω, αλλα λες εσυ, μονος σου απαντας στα δικα σου, μονος σου χαρακτηριζεις τον εαυτο σου κομπλεξικο χωρις να σου εχω δωσει το παραμικρο ψειγμα για κατι τετοιο (αν συνεχισεις ομως θα με πεισεις οτι εισαι), και μονος σου αντιπροσωπευεις φυσικα την αποψη ολων των Παναθηναικων.. Ειδες που ερχεσαι στα λογια μου και με δικαιωνεις ; Περαν αυτου στο ξαναλεω πατε την κουβεντα εκει που θελετε χωρις ΚΑΝ να εχετε διαβασει τι λεει ο αλλος. Απλα πιανεστε απο κατι και αρχιζετε να λετε τα δικα σας (εντελως ομως), αυτο που ειχατε σκοπο να κανετε εξ αρχης δηλαδη και ψαχνατε δικαιολογια για να το κανετε.. Δεν θα σου κανω την χαρη να σου αναλυσω τις "ανησυχιες" μου ομως δεν εχω ορεξη για κουβεντα ειδικα καλοκαιριατικα.. Μου αρκει παντως που νιωθεις ασφαλης στο μπασκετ.. Κοιμισμενο σε θελω και ελπιζω και το επιτελειο σας να κανει το ιδιο.. ΕΓΩ δεν σε υποτιμησα ποτε στο μπασκετ ξερω ποιος εισαι γιατι ασχολουμαι πολυ περισσοτερο απο οτι φανταζεσαι.. Εσυ το κανεις στο ποδοσφαιρο και εχεις φαει 11 φαπες σε 12 χρονια, αλλα κανε μου την μεγαλη χαρη και μην μου κανεις την υπερ του δεοντως καταπληκτικη σου αναλυση και εκει δεν θα το αντεξω σε παρακαλω..

Ολα τα αλλα θα τα δουμε στο γηπεδο ..

Δημοσ.
Αλλα αντι αλλων.. Ηρθες απο το πουθενα και απαντησες για τον φιλο KWSN και αρχισες να λες..Αλλα γραφω εγω, αλλα λες εσυ, μονος σου απαντας στα δικα σου, μονος σου χαρακτηριζεις τον εαυτο σου κομπλεξικο χωρις να σου εχω δωσει το παραμικρο ψειγμα για κατι τετοιο.. Ειδες που ερχεσαι στα λογια μου και με δικαιωνεις οτι πατε την κουβεντα εκει που θελετε χωρις ΚΑΝ να εχετε διαβασει τι λεει ο αλλος; Απλα πιανεστε απο κατι και αρχιζετε να λετε τα δικα σας, αυτο που ειχατε σκοπο να κανετε εξ αρχης δηλαδη και ψαχνατε δικαιολογια.. Δεν θα σου κανω την χαρη να σου αναλυσω τις "ανησυχιες" μου.. Μου αρκει που νιωθεις ασφαλης στο μπασκετ.. Κοιμισμενο σε θελω.. ΕΓΩ δεν σε υποτιμησα ποτε στο μπασκετ.. Εσυ το κανεις στο ποδοσφαιρο αλλα κανε μου την μεγαλη χαρη και μην μου κανεις την υπερ του δεοντως καταπληκτικη σου αναλυση και εκει δεν θα το αντεξω σε παρακαλω..

Καλο καλοκαιρι και καλη φαγουρα με τις αναλυσεις.. :-D

Ολα τα αλλα θα τα δουμε στο γηπεδο ..

Σε υποτιμησα εγω στο ποδοσφαιρο εδω και 12 χρονια? Μιλας για εμενα? Δειξε ενα ποστ μου να υποτιμω τον Ολυμπιακο ειτε στο ποδοσφαιρο, ειτε στο μπασκετ, αλλιως κατσε διαβαζε και ξαναδιαβαζε οσα γραφεις μπας και τα πιστεψεις.

Οσο για τους χαρακτηρισμους και τις ηρωνειες μεσα σε φορουμ, αστα κατα μερος καλυτερα, εδω ειναι χωρος για συζητησεις αντε και διαφωνιες και οχι για διαμαχες, προσβολες και εξυπναδες. Καλο καλοκαιρι και next time ελπιζω να μου κανεις τη χαρη να μην απαντας στα δικα μου ποστ εφοσον δεν θες να ασχολεισαι μαζι μου, οπως και εγω θα σου κανω τη χαρη να αποχωρησω απο αυτο το τοπικ. Φιλικα

ΥΓ. Επειδη εχει τυχει να παρακολουθησω ξανα τετοιου ειδους φορουμικες διαμαχες και επειδη ξερω οτι στη προκειμενη περιπτωση πρεπει παντα εσυ να δινεις την τελευταια απαντηση, σου λεω εξ αρχης πως δεν θα συνεχισω το παιχνιδι "απαντηση στην απαντηση" και δεν θα απαντησω εδω. Καλη συνεχεια :>

Δημοσ.

Ελπιζω κατι δημοσιευματα στις αθλητικες για Μπασινα να ειναι πλακα ετσι??? Δε νομιζω να παμε να αγορασουμε τον κυριο "περπαταω και κανω σεντρες" ?

Δημοσ.

Γιατι μπλεκεστε ρε παλουκαρια?

Αμφισβητει κανεις οτι σαν παικτικη αξια αλλα και σαν ονομα, ο Ντομινικ ηταν μεγαλυτερο τη στιγμη που ηρθε απο ο,τι τωρα ο Τσιλντρες? Δε νομιζω, ουτε καν ο φιλος λουιβεγκος.

Επισης, αμφισβητει κανεις οτι σαν ονομα ο Ριβαλντο ηταν μεγαλυτερο απο τον Ζιλμπερτο οταν ηρθε αλλα αυτο εξισορροπειται απο την τοτε παικτικη του αξια (η οποια ειχε παρει την κατιουσα) και αρα οι 2 αυτες μεταγραφες βρισκονται περιπου στα ιδια μεγεθη?

Τωρα το τι γραφει η καθε εφημεριδα καθε ομαδας ειναι προς λαικη καταναλωση, για να καυλωνουν οι οπαδοι της και να γελανε οι αντιπαλοι της.

Δημοσ.
Γιατι μπλεκεστε ρε παλουκαρια?

Αμφισβητει κανεις οτι σαν παικτικη αξια αλλα και σαν ονομα, ο Ντομινικ ηταν μεγαλυτερο τη στιγμη που ηρθε απο ο,τι τωρα ο Τσιλντρες? Δε νομιζω, ουτε καν ο φιλος λουιβεγκος.

Επισης, αμφισβητει κανεις οτι σαν ονομα ο Ριβαλντο ηταν μεγαλυτερο απο τον Ζιλμπερτο οταν ηρθε αλλα αυτο εξισορροπειται απο την τοτε παικτικη του αξια (η οποια ειχε παρει την κατιουσα) και αρα οι 2 αυτες μεταγραφες βρισκονται περιπου στα ιδια μεγεθη?

Τωρα το τι γραφει η καθε εφημεριδα καθε ομαδας ειναι προς λαικη καταναλωση, για να καυλωνουν οι οπαδοι της και να γελανε οι αντιπαλοι της.

Σωστα (περιπου) αυτα που γραφεις. Και γω δεν νομιζω οτι πρεπει να συγκρινεται ο Ντομινικ με τον Τσιλντρες γιατι μην ξεχναμε οτι ο Ντομινικ ηταν απο τους καλυτερους στο ΝΒΑ της Dream Team και οχι στο NBA αυτων που δεν μπορουν να παρουν χρυσο μεταλιο εδω και 2-3 διοργανωσεις.

Βεβαια μιλωντας μόνο για την αποδοση αυτων των 2 στην Ευρωπη (άλλωστε αυτο ειναι που μας ενδιαφερει) δεν μενει παρα να το δουμε πως θα εξελιχθει αν εξελιχθει. Πάντως σαν μπαμ-εντυπωσεις εννοειται οτι ο Ντομινικ ειχε κανει μεγαλυτερη αισθηση συνολικα. Για τον Τσιλντρες αυτο που κανει ιδιαιτερη αισθηση ειναι η ηλικια του.

Οσο για το Ριμπο και τον Ζιλμπερτο (εδω εχω μια μικρη διαφωνια), οντως σαν μπαπ ειναι μεγαλυτερο του Ριμπο αλλα νομιζω οτι σαν παικτικη αξια δεν μπορουν να συγκριθουν λογω διαφορετικης θεσης που αγωνιζονται. Και το λεω αυτο γιατι για παραδειγμα μπορεις να πεις οτι ο Ριμπο σου εδωσε το πρωταθλημα γιατι ειναι εμφανης η συμμετοχη του στα γκολ της ομαδας αφου αυτος οργανωνε το παιχνιδι. Αντιθετα, ο Ζιλμπερτο, και αυτος μπορει να σου δωσει το πρωταθλημα (καθως αν δεν ειχε κοψει τη μπαλα μπορει να ειχε φαει γκολ ο ΠΑΟ) αλλα δεν ειναι το ιδιο ευκολο να υπολογισεις τη συμμετοχη του (δεν ειναι μετρησιμη σε ξεκαθαρη μοναδα μετρησης). Πάντως αποτελει σουπερ μεταγραφη.

Δημοσ.
Σωστα (περιπου) αυτα που γραφεις. Και γω δεν νομιζω οτι πρεπει να συγκρινεται ο Ντομινικ με τον Τσιλντρες γιατι μην ξεχναμε οτι ο Ντομινικ ηταν απο τους καλυτερους στο ΝΒΑ της Dream Team και οχι στο NBA αυτων που δεν μπορουν να παρουν χρυσο μεταλιο εδω και 2-3 διοργανωσεις.

Βεβαια μιλωντας μόνο για την αποδοση αυτων των 2 στην Ευρωπη (άλλωστε αυτο ειναι που μας ενδιαφερει) δεν μενει παρα να το δουμε πως θα εξελιχθει αν εξελιχθει. Πάντως σαν μπαμ-εντυπωσεις εννοειται οτι ο Ντομινικ ειχε κανει μεγαλυτερη αισθηση συνολικα. Για τον Τσιλντρες αυτο που κανει ιδιαιτερη αισθηση ειναι η ηλικια του.

Οσο για το Ριμπο και τον Ζιλμπερτο (εδω εχω μια μικρη διαφωνια), οντως σαν μπαπ ειναι μεγαλυτερο του Ριμπο αλλα νομιζω οτι σαν παικτικη αξια δεν μπορουν να συγκριθουν λογω διαφορετικης θεσης που αγωνιζονται. Και το λεω αυτο γιατι για παραδειγμα μπορεις να πεις οτι ο Ριμπο σου εδωσε το πρωταθλημα γιατι ειναι εμφανης η συμμετοχη του στα γκολ της ομαδας αφου αυτος οργανωνε το παιχνιδι. Αντιθετα, ο Ζιλμπερτο, και αυτος μπορει να σου δωσει το πρωταθλημα (καθως αν δεν ειχε κοψει τη μπαλα μπορει να ειχε φαει γκολ ο ΠΑΟ) αλλα δεν ειναι το ιδιο ευκολο να υπολογισεις τη συμμετοχη του (δεν ειναι μετρησιμη σε ξεκαθαρη μοναδα μετρησης). Πάντως αποτελει σουπερ μεταγραφη.

Φιλε κριτερ εννοειται πως δεν ξερουμε πως θα εξελιχθει μια μεταγραφη και τι θα αποδωσει. Μιλαω καθαρα με στοιχεια που εχουμε μεχρι τη στιγμη της μετακινησης τους στις ελληνικες ομαδες.

Οσο για ριμπο-ζιλμπερτο δεν μιλαω για την παικτικη τους αξια κατα τη διαρκεια του ματς, αλλα περισσοτερο σε τι κατασταση βρισκονταν πριν κανουν τη μεταγραφη τους. Π.χ ο ριβαλντο ηταν 1 χρονο χωρις ομαδα και γιαυτο οι μετοχες του ειχαν πεσει λιγο. Με αυτον τον τροπο νομιζω οτι καλυπτεται το κενο απο το μεγαλυτερο ονομα του ριβαλντο και καταληγουμε σε -νομιζω- ισοδυναμες μεταγραφες.

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή ξένου παίκτη που έχει γίνει ποτέ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτή του Λάγιος Ντέταρι.

Δημοσ.
Σκληρο που υπογραφει τελικα ο Τσιλ ε? Αδυνατο ομως για μερικους...

To καθυστερεί όμως :mad: γιατί ίσως περιμένει να αυξήσουν :fear: και άλλο (35+) την προσφορά τους τα κ@λο"γεράκια" .:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...