adamakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ο βαλβερδε μου θυμιζει τον σολιντ καθεται στον παγκο και περιμενει την βοηθεια του θεου για τον αγωνα. αν χθες επαιζε ορθολογικα και εχανε πιθανον σημερα να λεγαμε λιγοτερα. το θεμα ειναι οτι επαιξε τελειως ανορθοδοξα λες και επελεξε τις θεσεις των παιχτων στον αγωνιστικο χωρο με κληρωση θα συμφωνησω με το παληκαρι που πιο πανω ειπε οτι αυτα που εμεις οι απλοι φιλαθλοι βλεπουμε αυτοι πως τα αγνοουν?? παντως τη ρεβανς τη βλεπω δυσκολη και οχι γιατι ειναι τοσο πολυ καλυτερη η ανορθωση αλλα γιατι δεν ξερω τι μπορει να κανει με την ενδεκαδα ο βαλβερδε
thodoras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Γιατι κατι μου λεει οτι μεταγραφες δεν προκειται να γινουν μεσα στις επομενες 14 μερες μεχρι να γινει και ο επαναληπτικος αγωνας στο Καραισκακη? Αληθεια οι μεταγραφες του καλοκαιριου ποτε τελειωνουν?? 31 Αυγουστου? Αρα θα εχουμε στη διαθεση μας 4 μερες για να τις κανουμε...ωραια....
MiltoZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Γιατι κατι μου λεει οτι μεταγραφες δεν προκειται να γινουν μεσα στις επομενες 14 μερες μεχρι να γινει και ο επαναληπτικος αγωνας στο Καραισκακη? Μάγος είσαι?
Erwdios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μάγος είσαι? Δεν χρειάζεται να είσαι μάγος για να καταλάβεις τι γίνεται στον Ολυμπιακό. Ο γέρος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γι' αυτό το κατάντημα, συνεπικουρούμενος από αυτόν εδώ τον τυχάρπαστο, που νόμιζε ότι ο Ολυμπιακός είναι υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ και ότι με πορδές θα βάψει αυγά. Τα πράγματα είναι πλέον απλά. Προκρινόμαστε. Ειδάλλως, το μόνο μέρος που θα σώσει του διοικούντες και τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, είναι το κότερο του Πατέρα. Αρκετά έπαιξε ο γέρος με τη ψυχοσυνθεσή μας, καιρός να τα μαζεύει και να φεύγει πρίν τα μαζέψουμε και τον φύγουμε εμείς. Και φυσικά ο δεύτερος, δεν θα είναι ο καλύτερος τρόπος.
Erwdios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Νομίζω ότι είστε υπερβολικοί. Εγώ πάλι νομίζω ότι 10 χρόνια τώρα είμαστε υπερβολικά ανεκτικοί...
firewalker Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Γιατί, άσχημα σας πήγαν τα 10 αυτά χρόνια;
Erwdios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Γιατί, άσχημα σας πήγαν τα 10 αυτά χρόνια; Θέλεις αλήθεια να το αναλύσουμε? Διαφωνείς ότι ο Κόκκαλης είναι το ταβάνι του Ολυμπιακού? Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και για τον Τζίγγερ. Όταν μία ομάδα που συμμετέχει επί 11 συναπτά χρόνια στους ομίλους, έχει καταφέρει όλο κι όλο να φτάσει στους 8 του Τσου Λου και μόλις την άφησε ο ΣΚ να δουλέψει, χωρίς να αναμειγνύεται, κατάφερε να πάρει 2 διπλά και να φτάσει με αξιώσεις στους 16 του θεσμού, ε τότε καταλαβαίνεις ότι δεν γουστάρει ο ίδιος να μεγαλουργήσει αυτή η ομάδα, χωρίς τη συμμετοχή του, διαλυοντάς τη την επόμενη κιόλας της επιτυχίας. Σιγά μην άφηνε έναν Λεμονή να του πάρει τη δόξα σε ένα χρόνο, για την οποία ο ίδιος παλεύει επί 15 χρόνια. Δεν καταλαβαίνει ο Σ(τ)ώΚος ότι με το να είσαι πρόεδρος μιας επιτυχημένης ομάδας, εσύ στο τέλος θα αποθεωθείς περισσότερο από όλους. Όσο για τους εγχώριους τίτλους, στους οποίους πιθανότατα αναφέρεσαι, όταν τρέχεις μόνος σου και στατιστικά να το δείς, δεύτερος δεν βγαίνεις.
thodoras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Αν αποκλειστουμε απο το τσουλου μπαινουμε κατευθειαν σε ομιλο του uefa ή παλι προκριματικο;
slipknot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Ντάξει,κανείς δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα στη κύπρο και πολλοί εξοργίστηκαν αλλά ας μην κρίνουμε τον βαλβέρδε απ' το πρώτο ματς,ας περιμένουμε να δούμε.Στο κάτω κάτω το ουέφα ίσως μας πάει πιο πολύ.
Erwdios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Ντάξει,κανείς δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα στη κύπρο και πολλοί εξοργίστηκαν αλλά ας μην κρίνουμε τον βαλβέρδε απ' το πρώτο ματς,ας περιμένουμε να δούμε. Πρέπει να είσαι προπονητής για να μην αφήσεις τον ποιοτικότερο αμυντικό σου έξω? Πρέπει να είσαι προπονητής για να ακούς τον Ζεβλάκοφ να σου λέει: "Βάλε εμένα να παίξω αντί του Άντζα, γιατί ξέρω τον Σόσιν καλύτερα από την εθνική" και τελικά να τον βάζεις μέσα και να αρπάζεις 3? Πρέπει να είσαι προπονητής για να βάζεις τον Όσκαρ στη θέση του Γκαλέτι και έτσι να καίς τον κινητικότερό σου παίχτη, μόνο και μόνο για να δικαιωθεί η επιλογή σου? Πρέπει να είσαι προπονητής για να αφήνεις τον Ντούντου Ελλάδα και να έχεις στον πάγκο Λέτο, Μπελούτσι, ξεκινώντας Πατσατζόγλου (νισάφι πια) και Τζόρτζεβιτς? Πρέπει να είσαι προπονητής για να κόψεις επιτέλους τα στημένα από τον Τζόρτζεβιτς, που κατά 99% καταλήγουν στον γάμο του καραγκιόζη? Πρέπει να είσαι προπονητής για να μην επιτρέπεις στο κάθε ανεγκέφαλο πιτσιρίκι που έχει ανοίξει διάλογο με την κερκίδα, να μην εκτελεί το πέναλτι, αναζητώντας τη δική του redeem, από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν σίγουρες λύσεις μέσα στο γήπεδο? Στην τελική πρέπει να είσαι προπονητής για να δείς αυτά, που ακόμη κι ο πλέον άμπαλος οπαδός, μπορεί εξόφθαλμα να διακρίνει? Μήπως τελικά ο Βαλβέρδε είναι η βιτρίνα και η ομάδα παίζει σύμφωνα με τις εντολές του ΣωΚου και τις συμβουλές του Σεγκούρα? Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας προπονητής έκανε τόσα λάθη σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Εντούτοις επιμένω ότι ο κύριος υπεύθυνος είναι ο Σώκος. Αν είχε φροντίσει να ενισχύσει εγκαίρως την ομάδα, θα υπήρχε και ένα σαφώς πιο δεμένο σύνολο. Στο κάτω κάτω το ουέφα ίσως μας πάει πιο πολύ. Συμφωνώ. Αφού πρώτα όμως τριφτείς στους ομίλους του Τσου Λου και βγείς 3ος, αποκομίζοντας οικονομικά και παιχτικά οφέλη. Αν αυτή η ομάδα πάει με την ξεφτίλα της 3άρας στο UEFA, είναι τελειωμένη, από άποψης ηθικού, γοήτρου αλλά και οικονομικού. Τουτ' έστιν, διορθωτικές μεταγραφικές κινήσεις τον Γενάρη γιοκ, γιατί και μπαγιόκο γιοκ.
thodoras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Erwdios η τελευταια σου απαντηση πραγματικα ειναι εξ' ολοκληρου δικη σου ή αποσπασμα της ειναι απο αθλητικο site? Φιλικα το ρωταω.Το λεω απλως γιατι πραγματικα ειναι πολη καλη και με εκφραζει απιστευτα.Πιστευω οτι εχεις καλυψει ολους τους τομεις για το συκγεκριμενο ματς! Eξου και το ποντακι
Erwdios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Erwdios η τελευταια σου απαντηση πραγματικα ειναι εξ' ολοκληρου δικη σου ή αποσπασμα της ειναι απο αθλητικο site? Φιλικα το ρωταω.Το λεω απλως γιατι πραγματικα ειναι πολη καλη και με εκφραζει απιστευτα.Πιστευω οτι εχεις καλυψει ολους τους τομεις για το συκγεκριμενο ματς! Eξου και το ποντακι Thodora, δεν χρειάζεται φίλε να είσαι αθλητικός ρεπόρτερ για να δείς τα φαεινότερα. Νομίζω ότι είναι σε όλους καταφανέστατα τα εγκλήματα που έχουν συντελεστεί και από τις δύο πλευρές (διοίκηση - τεχνική ηγεσία) και ακόμη κι ένα 5χρονό, δεν θα ξεκινούσε αυτή την ενδεκάδα. Τέσπα, εγώ δεν ελπίζω σε πρόκριση για να είμαι ειλικρινής. Το όλο σκηνικό μου θυμίζει την εποχή (2002) που ο Ολυμπιακός έφαγε 3άρα από την Μακάμπι Χάιφα πάλι στην Κύπρο και ο δεύτερος αγώνας έληξε 3-3, αφού είχαν προηγηθεί με 0-2 οι Ισραηλινοί και τελικά το γυρίσαμε στο τέλος με 3-3, τερματίζοντας 4οι και καταιδρωμένοι. Το ματς το κόβω 2-2 ή 2-1 και ντροπιαστικό αποκλεισμό. Μακάρι να βγώ ψεύτης, μακάρι και όχι όμως, για να μάθουν κάποιοι κύριοι στην ΠΑΕ να πληρώνουν τα λάθη τους. Αν ο Ολυμπιακός δεν προκριθεί το τίμημα θα είναι βαρύ για τον ξεμωραμένο. Δεν είναι λίγο να σου τα σέρνουν 33.000 εξοργισμένοι γαύροι, εκ των οποίων οι μισοί εξ αυτών έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για να παρακολουθήσουν Τσου Λου σε τιμές μάλιστα απλησίαστες για τον μέσο Έλληνα (450? το φθηνότερο στο κόρνερ, κοροιδία θέση δηλαδή, +60? για να γίνεις μέλος) για να παρακολουθήσουν τελικά την πορεία του Ολυμπιακού στο UEFA (σαν ανέκδοτο ακούγεται, αλλά σάμπως και η παρουσία μας στο Τσου Λου, ανέκδοτο δεν είναι?) Σάββαααααααααααααα... Κορνέεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
slipknot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Πρέπει να είσαι προπονητής για να μην αφήσεις τον ποιοτικότερο αμυντικό σου έξω?Πρέπει να είσαι προπονητής για να ακούς τον Ζεβλάκοφ να σου λέει: "Βάλε εμένα να παίξω αντί του Άντζα, γιατί ξέρω τον Σόσιν καλύτερα από την εθνική" και τελικά να τον βάζεις μέσα και να αρπάζεις 3? Πρέπει να είσαι προπονητής για να βάζεις τον Όσκαρ στη θέση του Γκαλέτι και έτσι να καίς τον κινητικότερό σου παίχτη, μόνο και μόνο για να δικαιωθεί η επιλογή σου? Πρέπει να είσαι προπονητής για να αφήνεις τον Ντούντου Ελλάδα και να έχεις στον πάγκο Λέτο, Μπελούτσι, ξεκινώντας Πατσατζόγλου (νισάφι πια) και Τζόρτζεβιτς? Πρέπει να είσαι προπονητής για να κόψεις επιτέλους τα στημένα από τον Τζόρτζεβιτς, που κατά 99% καταλήγουν στον γάμο του καραγκιόζη? Πρέπει να είσαι προπονητής για να μην επιτρέπεις στο κάθε ανεγκέφαλο πιτσιρίκι που έχει ανοίξει διάλογο με την κερκίδα, να μην εκτελεί το πέναλτι, αναζητώντας τη δική του redeem, από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν σίγουρες λύσεις μέσα στο γήπεδο? Στην τελική πρέπει να είσαι προπονητής για να δείς αυτά, που ακόμη κι ο πλέον άμπαλος οπαδός, μπορεί εξόφθαλμα να διακρίνει? Μήπως τελικά ο Βαλβέρδε είναι η βιτρίνα και η ομάδα παίζει σύμφωνα με τις εντολές του ΣωΚου και τις συμβουλές του Σεγκούρα? Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας προπονητής έκανε τόσα λάθη σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Εντούτοις επιμένω ότι ο κύριος υπεύθυνος είναι ο Σώκος. Αν είχε φροντίσει να ενισχύσει εγκαίρως την ομάδα, θα υπήρχε και ένα σαφώς πιο δεμένο σύνολο. Δε διαφωνώ,αλλά αν τύχει και περάσουμε(πράγμα το οποίο μεταξύ μας δε πιστεύω) κάποιοι θα βγούνε και θα πούνε ότι ανέτρεψε το εις βάρος του αποτέλεσμα κλπ.Και λέω εγώ τώρα,αν κάνει μια πολύ καλή πορεία στο uefa και πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο εδώ για πλάκα,θα τον λένε προπονηταρά ναι ή όχι? Συμφωνώ. Αφού πρώτα όμως τριφτείς στους ομίλους του Τσου Λου και βγείς 3ος, αποκομίζοντας οικονομικά και παιχτικά οφέλη. Αν αυτή η ομάδα πάει με την ξεφτίλα της 3άρας στο UEFA, είναι τελειωμένη, από άποψης ηθικού, γοήτρου αλλά και οικονομικού. Τουτ' έστιν, διορθωτικές μεταγραφικές κινήσεις τον Γενάρη γιοκ, γιατί και μπαγιόκο γιοκ. Συμφωνώ αν και πιστεύω πως αν πάθει ζημιά ο κόκκαλης οικονομικά,ίσως βάλει μυαλό(χλωμό αλλά λέμε τώρα).
Panahs Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Θέλεις αλήθεια να το αναλύσουμε? Διαφωνείς ότι ο Κόκκαλης είναι το ταβάνι του Ολυμπιακού? Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και για τον Τζίγγερ. Όταν μία ομάδα που συμμετέχει επί 11 συναπτά χρόνια στους ομίλους, έχει καταφέρει όλο κι όλο να φτάσει στους 8 του Τσου Λου και μόλις την άφησε ο ΣΚ να δουλέψει, χωρίς να αναμειγνύεται, κατάφερε να πάρει 2 διπλά και να φτάσει με αξιώσεις στους 16 του θεσμού, ε τότε καταλαβαίνεις ότι δεν γουστάρει ο ίδιος να μεγαλουργήσει αυτή η ομάδα, χωρίς τη συμμετοχή του, διαλυοντάς τη την επόμενη κιόλας της επιτυχίας. Σιγά μην άφηνε έναν Λεμονή να του πάρει τη δόξα σε ένα χρόνο, για την οποία ο ίδιος παλεύει επί 15 χρόνια. Δεν καταλαβαίνει ο Σ(τ)ώΚος ότι με το να είσαι πρόεδρος μιας επιτυχημένης ομάδας, εσύ στο τέλος θα αποθεωθείς περισσότερο από όλους. Όσο για τους εγχώριους τίτλους, στους οποίους πιθανότατα αναφέρεσαι, όταν τρέχεις μόνος σου και στατιστικά να το δείς, δεύτερος δεν βγαίνεις. Πραγματικά εκπληκτικό και ειλικρινές ποστ. Εγώ αναρωτιέμαι για τον Κόκκαλη, τον οποίο χαλαρά θεωρώ τον χειρότερο παράγοντα κι αν όχι τον χειρότερο, είναι σίγουρα χειρότερος από Τζίγγερ (ο οποίος είναι μίζερος ή και ανίκανος, αλλά σίγουρα μικρότερης εμβέλειας σε γελοιότητα από τον Κόκκαλη - και ίσως και σε λεφτά), γιατί τόσα χρόνια που έχει την ομάδα και παίρνει πρωταθλήματα, βγαίνει στο Τσου- Λου κλπ, γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν προσπάθησε με τα λεφτά που βγάζει να φτιάξει μια πραγματικά σοβαρή ομάδα, όχι Μάντσεστερ ρε παιδί μου αλλά κάτι που να βγαίνει με αξιώσεις στην Ευρώπη και να προκαλεί πρόβλημα στις άλλες ομάδες. Αφού έχει μαζέψει τόσα λεφτά από πρωταθλήματα και συμμετοχές σε Τσου- Λου, και αφού το παίζει τόσο Ολυμπιακός, γιατί κοροϊδεύει τόσο πολύ τον κόσμο και δεν έφτιαξε ποτέ σοβαρό πλάνο, αλλά τη βγάζει μόνο με ευκαιριακές λύσεις σαν τον κλέφτη? Τόσο μεγάλη ζημιά δηλαδή θα πάθαινε στα οικονομικά του αν έριχνε 10 εκατομμύρια παραπάνω μια χρονιά, ή θα τον αγαπούσαν λιγότερο οι οπαδοί του? Θεό θα τον είχαν και θα χαιρόντουσαν όλοι να βλέπουν μπάλα. Δυστυχώς δεν μπορώ να τον συγκρίνω με κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα , μιας και δεν υπάρχει (ακόμα.. γιατί έρχεται και η πολυμετοχικότητα), καθώς ο Τζίγγερ είναι διαφορετικό πράμα: απλά πήρε τον Παναθηναϊκό και τον κατέστρεψε σε όλους τους τομείς. Τόσο αγωνιστικά όσο και επικοινωνιακά, γιαυτό και τον μισήσαμε. Ειλικρινά δε θέλω να προκαλέσω καυγά, θέλω να ακούσω τη γνώμη σας σε αυτό σαν σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί και αν έχω κάπου άδικο, ας το συζητήσουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.