Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ουτε η ανορθωση ειχε δωσει στον ολυμπιακο τα εισητηρια που δικαιουνταν για τον πρωτο αγωνα στην κυπρο γι αυτο και τωρα δεν δωσαμε εμεις σε αυτους

μονο που αυτοι ειναι καφροι και πηγαν στην ουεφα και θα παρουν τ' αρχ.... μας

Έχεις κάποια στοιχεία για αυτό που λες;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ουτε η ανορθωση ειχε δωσει στον ολυμπιακο τα εισητηρια που δικαιουνταν για τον πρωτο αγωνα στην κυπρο γι αυτο και τωρα δεν δωσαμε εμεις σε αυτους

μονο που αυτοι ειναι καφροι και πηγαν στην ουεφα και θα παρουν τ' αρχ.... μας

Είχε δώσει 500 εισητήρια για γήπεδο 9300 θέσεων. Πόσα έπρεπε να έχει δώσει;

Δημοσ.

9300*5% = 465 εισητήρια έπρεπε να πάρει ο ΟΣΦΠ και πήρε 500. adamakos τι λες, ποιοι είναι οι πραγματικοί κάφροι;

Δημοσ.
9300*5% = 465 εισητήρια έπρεπε να πάρει ο ΟΣΦΠ και πήρε 500. adamakos τι λες, ποιοι είναι οι πραγματικοί κάφροι;

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προμηθευτεί μόλις 450 εισιτήρια, γιʼ αυτό και οι οπαδοί που είναι στην Κύπρο προσπαθούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τα γραφεία της Ανόρθωσης. Οι παράγοντες της ομάδας έχουν πληροφορηθεί το γεγονός και προσπαθούν να μειώσουν τις… διαρροές, αλλά όπως παραδέχονται υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού που έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν εισιτήρια.

http://www.sport24.gr/html/ent/827/ent.246827.asp

Wizzy, σου θίξαμε την ομάδα σου την Ανόρθωση?

Δημοσ.
http://www.sport24.gr/html/ent/827/ent.246827.asp

Wizzy, σου θίξαμε την ομάδα σου την Ανόρθωση?

Η αλήθεια είναι ότι αλλού διάβασα ότι το στάδιο έχει χωρητικότητα 9200 και ότι σας έδωσαν 450. Αν ισχύει αυτό και σας έδωσαν μόνο 450, τότε σας έκλεψαν 5 (στην περίπτωση των 9200) ή 15 (στην περίπτωση των 9300).

Ρε τα χαλούμια, πολύ σας αδίκησαν...

Δημοσ.

ειχατε διαβασει καθολου στα διαφορα αθλητικα σαιτ για τη φιλοξενια των κυπριων στο πρωτο ματς και διαμαρτυρεστε για το ''καφροι'' ??

τοτε ολοι ειχαν γραψει οτι δεν πηρε ο ολυμπιακος οσα δικαιουνταν

επισης οι υπευθυνοι της ανορθωσης ειχαν κανονισει το δειπνο με τους υπευθυνους της ουεφα που κανονικα παρευρισκονται και οι δυο ομαδες την ωρα που θα εκανε ο ολυμπιακος προπονηση για να τους δημιουργησουν προβλημα και κατι αλλα τετοια

αρα για μενα ειναι καφροι

απλα

edit

Να... ταλαιπωρήσει όσο περισσότερο μπορεί τους Κύπριους επιδιώκει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στο θέμα των εισιτηρίων του αγώνα της 27ης Αυγούστου. Η Ανόρθωση είχε «κόψει» τα VIP από τους «ερυθρόλευκους» στον πρώτο αγώνα, ενώ είχε δώσει τα υπόλοιπα εισιτήρια δύο μόλις ημέρες πριν από το ματς και οι «ερυθρόλευκοι» απαντούν με τον ίδιο τρόπο. Χθες, μάλιστα, έστειλαν επιστολή στην Ανόρθωση, τονίζοντας πως θα τους δώσουν 1.050 εισιτήρια (και όχι 1.667, όπως προβλέπεται από το 5%) για λόγους ασφαλείας.

Πηγη: goalday.gr

τελικα τα βρηκαν οι δυο ομαδες

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι αλλού διάβασα ότι το στάδιο έχει χωρητικότητα 9200 και ότι σας έδωσαν 450. Αν ισχύει αυτό και σας έδωσαν μόνο 450, τότε σας έκλεψαν 5 (στην περίπτωση των 9200) ή 15 (στην περίπτωση των 9300).

Ρε τα χαλούμια, πολύ σας αδίκησαν...

Εγώ δεν είπα ότι μας αδίκησαν, είπα ότι πήραμε ακριβώς όσα δικαιούμασταν και όχι παραπάνω, όπως υποστηρίξατε με θέρμη οι 2 φίλοι της Ανόρθωσης.

ειχατε διαβασει καθολου στα διαφορα αθλητικα σαιτ για τη φιλοξενια των κυπριων στο πρωτο ματς και διαμαρτυρεστε για το ''καφροι'' ??

τοτε ολοι ειχαν γραψει οτι δεν πηρε ο ολυμπιακος οσα δικαιουνταν

επισης οι υπευθυνοι της ανορθωσης ειχαν κανονισει το δειπνο με τους υπευθυνους της ουεφα που κανονικα παρευρισκονται και οι δυο ομαδες την ωρα που θα εκανε ο ολυμπιακος προπονηση για να τους δημιουργησουν προβλημα και κατι αλλα τετοια

αρα για μενα ειναι καφροι

απλα

Εγώ όλα αυτά τα χαρακτηρίζω απλά... "Πρωταθλητισμούς".

Όσα εισιτήρια δικαιούταν πήρε ο Ολυμπιακός και όλος ο τζέρτζελος δημιουργήθηκε, γιατί ο Σώκος ήξερε τα χάλια της ομάδας (δεν περίμενε σίγουρα 3άρα) και ήθελε να δημιουργήσει κλίμα για τον επαναληπτικό. Εν μέρει τα κατάφερε. Μπράβο του, άξιος ο ξεμωραμένος.

Δημοσ.
Εγώ δεν είπα ότι μας αδίκησαν, είπα ότι πήραμε ακριβώς όσα δικαιούμασταν και όχι παραπάνω, όπως υποστηρίξατε με θέρμη οι 2 φίλοι της Ανόρθωσης.

Γιατί είπα ότι πήρατε παραπάνω; Αντίθετα εσείς τους δίνετε λιγότερα.

Και μια και είμαι φίλος της Ανόρθσης, πάρε και ένα λινκ για τη φιλοξενία και το κουτόχορτο που τρώτε.

http://www.anorthosis.net/index.php?option=com_content&task=view&id=724&Itemid=1

Δημοσ.
Και μια και είμαι φίλος της Ανόρθσης, πάρε και ένα λινκ για τη φιλοξενία και το κουτόχορτο που τρώτε.

http://www.anorthosis.net/index.php?option=com_content&task=view&id=724&Itemid=1

Δεν πιστεύω και πολύ αυτά που ακούγονται έτσι αλλά ρε συ... από το site της Ανόρθωσης τι διαφορετικό να περιμέναμε;

Όπως και το δικό μας site θα έλεγε άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε, έτσι και το δικό τους.

Επίσης αν κερδίζαμε θα λέγαμε "παρά τις πουστιές σας, σας πηδήξαμε". Τώρα που χάσαμε... "τα ρούχα στο πάτωμα, όλα μου φταίνε"

Δημοσ.
Δεν πιστεύω και πολύ αυτά που ακούγονται έτσι αλλά ρε συ... από το site της Ανόρθωσης τι διαφορετικό να περιμέναμε;

Όπως και το δικό μας site θα έλεγε άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε, έτσι και το δικό τους.

Επίσης αν κερδίζαμε θα λέγαμε "παρά τις πουστιές σας, σας πηδήξαμε". Τώρα που χάσαμε... "τα ρούχα στο πάτωμα, όλα μου φταίνε"

Έχεις δίκιο.

Έπρεπε να έχω διαβάσει τι λέει για το θέμα ο αντικειμενικά αντικειμενικός Καρπετόπουλος.

ΥΓ: Η υποκειμενική UEFA πάντως δεν είχε βρει τίποτα μεμπτό στη συμπεριφορά της Ανόρθωσης απ' όσο ξέρω.

ΥΓ2: Νεράκια θα φέρουν δικά τους;

Δημοσ.
Γιατί είπα ότι πήρατε παραπάνω;

Είχε δώσει 500 εισητήρια για γήπεδο 9300 θέσεων. Πόσα έπρεπε να έχει δώσει;

Scripta manent

Εγώ όλα αυτά τα χαρακτηρίζω απλά... "Πρωταθλητισμούς".

Όσα εισιτήρια δικαιούταν πήρε ο Ολυμπιακός και όλος ο τζέρτζελος δημιουργήθηκε, γιατί ο Σώκος ήξερε τα χάλια της ομάδας (δεν περίμενε σίγουρα 3άρα) και ήθελε να δημιουργήσει κλίμα για τον επαναληπτικό. Εν μέρει τα κατάφερε. Μπράβο του, άξιος ο ξεμωραμένος.

Τα είπαμε, να μην τα ξαναλέμε.

Δημοσ.
Έχεις δίκιο.

Έπρεπε να έχω διαβάσει τι λέει για το θέμα ο αντικειμενικά αντικειμενικός Καρπετόπουλος.

ΥΓ: Η υποκειμενική UEFA πάντως δεν είχε βρει τίποτα μεμπτό στη συμπεριφορά της Ανόρθωσης απ' όσο ξέρω.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι μεμπτό ή όχι και προσωπικά δεν με νοιάζει κιόλας. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω εν λευκό αυτά που γράφει η σελίδα της Ανόρθωσης (όπου Ανόρθωση βάλε όποια άλλη ομάδα θέλεις).

Δημοσ.

Ας φέρουν δικά τους νεράκια. Λες να φέρουν και τίποτα γούνες εξ Ουκρανίας, σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα?

Δημοσ.
Ας φέρουν δικά τους νεράκια. Λες να φέρουν και τίποτα γούνες εξ Ουκρανίας, σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα?

1. Δεν έγραψα "σας έδωσαν περισσότερα". Δεν έγραψα "σας έδωσαν λιγότερα". Παρέθεσα νούμερα που έχω διαβάσει όπως και εσύ από site. 10 εισητήρια πάνω, 10 κάτω, δεν έχουν διαφορά, φαντάζομαι θα συμφωνείς. Τα 1600+ που δικαιούνται όμως με τα ~1000 που τους δίνετε έχουν διαφορά. Εκτός και αν για λόγους ασφαλείας το γήπεδο θα εκδοθούν μόνο 20.000 εισητήρια οπότε πάσο.

2. Το ότι αναφέρεις γούνες σε σχέση με νεράκια που έστειλαν ανθρώπους στο νοσοκομείο με κίνδυνο να πεθάνουν εσένα εκθέτει και κανέναν άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...