Erwdios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Πώς φάνηκε ότι τέλειωσαν οι ενδιαφέρουσες ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς αγώνες και γυρίσαμε στα γνωστά... Από ώρα σε ώρα περιμένω να γίνει κουβέντα και για το Γουέμπλει, τη χούντα κτλ. Ίσως και για τον αριθμό των τίτλων κάθε ομάδας. Μπα, εγώ πάντως βαριέμαι. Πώς φαίνεται πάντως ότι ξανάρθε ο χειμώνας. Με μια πρόχειρη ματιά στις 4 τελευταίες σελίδες του thread του βάζελου, δεν υπάρχει ούτε ένα post από αλλόθρησκο. Ούτε φέτος δεν ασχολείται κανείς μαζί τους? Ούτε φέτος που είναι πολυμετοχικοί? Κρίμα τα 40 μύρια σε μεταγραφές.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Κράτα τη γνώμη σου για πάρτη σου κι άσε εμένα να έχω τη δική μου. Η ειρωνία πάντως είναι ευδιάκριτη, μόνο σε ανθρώπους που βλέπουν τηλεόραση. Η αλήθεια είναι εμείς οι Παναθηναϊκοί είμαστε πολύ χοντροκομμένοι για να πιάσουμε τόσο λεπτή ειρωνεία. Δε μεγαλώσαμε με έναν Τσουκαλά ρε παιδί μου για να φτιάξουμε επίπεδο...
Absinthe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Κράτα τη γνώμη σου για πάρτη σου κι άσε εμένα να έχω τη δική μου. Η ειρωνία πάντως είναι ευδιάκριτη, μόνο σε ανθρώπους που βλέπουν τηλεόραση. Αν θες να κρατας τη γνωμη σου μονο για παρτη σου και το ιδιο να κανουν και οι αλλοι, να μη τη γραφεις σε φορουμ. Μπορεις να τη γραφεις στο ημερολογιο σου ή αν δεν εχεις, στον καθρεφτη του μπανιου σου με κραγιον. Οσο για το οτι οποιος δε βλεπει τηλεοραση δεν μπορει να ξεχωρισει την ειρωνεια, πρωτη φορα το ακουω και εκπλησσομαι. Μηπως το ειπαν στην τηλεοραση?
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Επεισόδια σε κάνα 2 γήπεδα, καμιά βροχή και μια απόλυση προπονητή. Άντε να έρθει ο χειμώνας!!!
Erwdios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Αν θες να κρατας τη γνωμη σου μονο για παρτη σου και το ιδιο να κανουν και οι αλλοι, να μη τη γραφεις σε φορουμ. Πρώτον, εδώ είναι το thread του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που το ξέχασες και δεύτερον, εγώ δεν προσπαθώ να επιβάλλω την άποψη μου με το έτσι θέλω. Μπορεις να τη γραφεις στο ημερολογιο σου ή αν δεν εχεις, στον καθρεφτη του μπανιου σου με κραγιον. Θα μου δανείσεις το λευκωμά σου και το κραγιόν σου?
KWSN_Men Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Πρώτον, εδώ είναι το thread του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που το ξέχασες και δεύτερον, εγώ δεν προσπαθώ να επιβάλλω την άποψη μου με το έτσι θέλω. Επικαλείσαι εντοπιότητα ή μας καλείς να πάμε σε άλλη παραλία;
Absinthe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Πρώτον, εδώ είναι το thread του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που το ξέχασες και δεύτερον, εγώ δεν προσπαθώ να επιβάλλω την άποψη μου με το έτσι θέλω. Δεν πα να ειναι και το θρεντ του Βουδα, απο τη στιγμη που εχω προσβαση, θα γραφω και ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος μπορουν να με εμποδισουν. Αφου δεν προσπαθεις να επιβαλλεις την αποψη σου, περιμενω να μου πεις απο ποιο σημειο του δευτερου κειμενου του Καρπετοπουλου συμπερανες οτι συνεχιζει να ειρωνευεται? Ποια φραση σε δυσκολεψε πουλακι μου για να καταλαβεις οτι δεν ειρωνευεται? Θα μου δανείσεις το λευκωμά σου και το κραγιόν σου? Το λευκωμα οχι γιατι δεν εισαι φιλος μου και το κραγιον επισης οχι γιατι ποιος ξερει που βαζεις το στομα σου.
Erwdios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Επικαλείσαι εντοπιότητα ή μας καλείς να πάμε σε άλλη παραλία; Διαχωρίζω τον όρο thread από τον όρo forum. So simple.
Absinthe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Διαχωρίζω τον όρο thread από τον όρo forum. So simple. Αντιλαμβανεσαι οτι το θρεντ ειναι ενα μικρο πραγματακι, το οποιο περιλαμβανεται σε ενα μεγαλυτερο πραγματακι το οποιο λεγεται φορουμ? Ε? Και πως ο,τι ισχυει για το μεγαλο πραγματακι, ισχυει αντ χοκ και για το μικρο πραγματακι? Ε? Λολα να ενα μηλο.
Erwdios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δεν πα να ειναι και το θρεντ του Βουδα, απο τη στιγμη που εχω προσβαση, θα γραφω και ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος μπορουν να με εμποδισουν. Αφου δεν προσπαθεις να επιβαλλεις την αποψη σου, περιμενω να μου πεις απο ποιο σημειο του δευτερου κειμενου του Καρπετοπουλου συμπερανες οτι συνεχιζει να ειρωνευεται? Ποια φραση σε δυσκολεψε πουλακι μου για να καταλαβεις οτι δεν ειρωνευεται? Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Εγώ το βλέπω ειρωνικό κι οι μάγκες με τα αεροβόλα προκλητικό. Συνεπώς, πάπαλα. Το λευκωμα οχι γιατι δεν εισαι φιλος μου και το κραγιον επισης οχι γιατι ποιος ξερει που βαζεις το στομα σου. Τουλάχιστον δώσε μου το facebook σου να γίνουμε φίλοι και δώσε το κραγιόν σε κάποιο από τα φιλαράκια σου, που ξέρεις που βάζουν το στόμα τους. Αντιλαμβανεσαι οτι το θρεντ ειναι ενα μικρο πραγματακι, το οποιο περιλαμβανεται σε ενα μεγαλυτερο πραγματακι το οποιο λεγεται φορουμ? Ε? Και πως ο,τι ισχυει για το μεγαλο πραγματακι, ισχυει αντ χοκ και για το μικρο πραγματακι? Ε? Λολα να ενα μηλο. Χαίρομαι που σε βοήθησα να κατανοήσεις αυτόν τον δυσνόητο για εσένα όρο.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Διαχωρίζω τον όρο thread από τον όρo forum. So simple. Τα παράπονά σου στους επαϊοντες που μας αφήνουν και γράφουμε όπου γουστάρουμε. Εφόσον αυτοί αποφασίσουν ότι κακώς γράφουμε όπου γουστάρουμε, θα σταματήσουμε. Μέχρι τότε οι υποδείξεις σου αλλού. Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Εγώ το βλέπω ειρωνικό κι οι μάγκες με τα αεροβόλα προκλητικό. Συνεπώς, πάπαλα. Και κάπου εδώ γίνεσαι απλά αστείος.
Absinthe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Εγώ το βλέπω ειρωνικό κι οι μάγκες με τα αεροβόλα προκλητικό. Συνεπώς, πάπαλα. Μονο που εγω ως ερασιτεχνης κυνηγος και μαγκας με αεροβολο, δε βλεπω απο που συμπεραινεις απο το δευτερο κειμενο οτι συνεχιζει να ειρωνευεται. Περιμενω να αναφερεις την φραση ή φρασεις που φερουν τονο ειρωνειας. Τουλάχιστον δώσε μου το facebook σου να γίνουμε φίλοι και δώσε το κραγιόν σε κάποιο από τα φιλαράκια σου, που ξέρεις που βάζουν το στόμα τους. Πρωτα θα γινουμε φιλοι και μετα θα σου δωσω το fb μου, εκτος αν εισαι κοριτσακι, οποτε και θα στο δωσω μπαμ μπαμ. Οι φιλοι μου δεν μου εχουν ζητησει ποτε κραγιον. Μαλλον ειναι αντρες.
Erwdios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Τα παράπονά σου στους επαϊοντες που μας αφήνουν και γράφουμε όπου γουστάρουμε. Εφόσον αυτοί αποφασίσουν ότι κακώς γράφουμε όπου γουστάρουμε, θα σταματήσουμε. Μέχρι τότε οι υποδείξεις σου αλλού. Δεν σου υπέδειξα που θα γράφεις, ούτε προσπάθησα να σου υποδείξω τί θα γράφεις. Διαχώρισα τους όρους. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις? Ή μήπως σου φάνηκε ειρωνικό? Και κάπου εδώ γίνεσαι απλά αστείος. Σε πειράζουν τα ειρωνικά υποννοούμενα του Καρπετόπουλου, αλλά οι αναφορές στα αεροβόλα πρέπει να σου προκαλούν ρίγος συγκίνησης. Δεν εξηγείται αλλιώς...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δεν σου υπέδειξα που θα γράφεις, ούτε προσπάθησα να σου υποδείξω τί θα γράφεις. Διαχώρισα τους όρους. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις? Ή μήπως σου φάνηκε ειρωνικό? Ποιους όρους διαχώρισες. Το ότι είναι thread του Ολυμπιακού; τι διαχώρισες ακριβώς από αυτό εκτός από το να προσπαθήσεις να μας πεις ότι και καλά δε θα γράφουμε ό,τι γουστάρουμε γιατί εδώ είναι μπαξές σου; Σε πειράζουν τα ειρωνικά υποννοούμενα του Καρπετόπουλου, αλλά οι αναφορές στα αεροβόλα πρέπει να σου προκαλούν ρίγος συγκίνησης. Δεν εξηγείται αλλιώς... Είσαι αστείος γιατί με λες μάγκα με αεροβόλο χωρίς να με ξέρεις, χωρίς να ξέρεις αν ρίχνω κέρματα, σερμπαντίνες, σιφόνια ή πασατέμπο στο γήπεδο.
Absinthe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Αστο ρε κουβουσουνου. Φωνη βοωντος εν τη ερημω. Αφου ειπαμε, ο Καρπετοπουλος ειρωνευεται και εμεις μαζι με το διαρκειας παιρνουμε και απο ενα αεροβολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.