Erwdios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ενώ τον Τσουκαλά τον έχουνε εικόνισμα οι γαύροι έτσι? Εγώ πάντως, ακόμα τον έχω αφίσα, δίπλα στον Τζιοβάνι, πάνω από το κρεβάτι μου.
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μαύρα μεσάνυχτα έχεις. Ναι δεν ασχολούμαι και πολύ με τον αθλητικό τύπο. Και περισσότερο με τον οπαδικό τύπο.
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Εικόνισμα μπορεί να μην τον έχετε αλλά βάθρο μπροστά στην θήρα 7 για να κάτσει ο "βασιλιάς" υπήρχε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Εικόνισμα μπορεί να μην τον έχετε αλλά βάθρο μπροστά στην θήρα 7 για να κάτσει ο "βασιλιάς" υπήρχε. Πάλι τα ίδια θα λέμε?Ο Τσουκαλάς ήταν ένας από τους οργανωτές της κερκίδας και έδινε συνθήματα από τα μεγάφωνα.Αυτό το πράγμα που εσύ ονομάζεις βάθρο ήταν μια μεταλική κατασκευή για τα 4 μεγάφωνα. Μάντεψε γιατί ο Τσουκαλάς εδώ και αρκετούς μήνες δεν κάνει πλέον ούτε αυτό.
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Αφού σου φαίνετε βάση για ηχεία, πάω πάσο. Ίσως είναι και έτσι. Μία μόνο βάση για ηχεία στην μέση της κερκίδας που στα επόμενα παιχνίδια δεν υπήρχε. Και ο άλλος με τηλεβόα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μου αρέσει που επιμένεις για κάτι που δεν το γνωρίζεις. Παρατήρησε αυτά τα δύο που προεξέχουν και που σου έχω βάλει σε μαύρο κύκλο.Μεγάφωνα δεν είναι?Εσένα δηλαδή με τι σου μοιάζουνε?
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Αυτά τα δύο που φαίνονται, δεν ξέρω τι είναι. Αν είναι μεγάφωνα πρέπει να σας ξεκούφαναν. σοβαρα προβληματα βλεπω εχουμε σημερα Άστα να πάνε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Αυτά τα δύο που φαίνονται, δεν ξέρω τι είναι. Αν είναι μεγάφωνα πρέπει να σας ξεκούφαναν. Ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστήριο.Αυτά τα δύο που φαίνοντε,και που δεν γνωρίζεις τι είναι,τελικά είναι μεγάφωνα προσαρμοσμένα πάνω στη μεταλική κατασκευή.Κάτι τέτοιο δηλαδή σε κόκκινο χρώμα. Δεν μας ξεκουφαίνουν.Στα μεγάλα παιχνίδια ούτε καν που ακούς τι λένε στα μεγάφωνα.Το σύνθημα μεταφέρεται από στόμα σε στόμα και όχι επειδή ακούστηκε από τα μεγάφωνα.
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δεν θα το κουράσω άλλο. Ξέρω ότι έχω δίκαιο και εσύ άδικο στο συγκεκριμένο θέμα. Ξέρουμε τον λόγο που ήταν η "βάση των ηχείων" εκεί.
Erwdios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δεν θα το κουράσω άλλο. Ξέρω ότι έχω δίκαιο και εσύ άδικο στο συγκεκριμένο θέμα. Ξέρουμε τον λόγο που ήταν η "βάση των ηχείων" εκεί. Εγώ πάντως ούτε καν τα έχω παρατηρήσει αυτά ποτέ. Μάλλον επειδή συνηθίζω να πηγαίνω στη 18 που ειναι στην απέναντι γωνία. Εσύ έχεις πάει στο Καραϊσκάκη σε αγώνα του Ολυμπιακού και έχεις δεί ότι υπάρχει θρόνος για τον Τσουκαλά?
KWSN_Men Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Βάση ηχείων με καγκελάκι για να μην χάσουν την ισορροπία τους τα ηχεία και πέσουν κάτω... :lol: Ρε τι γίνεται...
Erwdios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Βασικά δεν είναι ούτε θρόνος για τον λατρεμένο Τάκη, ούτε βάση ηχείων. Είναι κεκλιμένη ψησταριά με προσαρμοσμένες σούβλες, για τα αρνιά που ψήνουμε κάθε Μάιο (φέτος Απρίλιο) στο Καραϊσκάκη. Πρόεδρε, όχι άλλο κάρβουνο...
KWSN_Men Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Έτσι σας γουστάρω. Όταν δεν έχουμε απάντηση, γυρνάμε τη συζήτηση (όποια και αν ήταν αυτή) στο Μάη με τις κούπες και τ' αρνιά. Κάποια στιγμή θα τελειώσει όμως και αυτό (νομοτελιακά) και να δούμε μετά τι θα βρείτε να λέτε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Έτσι σας γουστάρω. Όταν δεν έχουμε απάντηση, γυρνάμε τη συζήτηση (όποια και αν ήταν αυτή) στο Μάη με τις κούπες και τ' αρνιά. Κάποια στιγμή θα τελειώσει όμως και αυτό (νομοτελιακά) και να δούμε μετά τι θα βρείτε να λέτε. Δηλαδή εσύ είσαι της άποψης οτι αυτό εκεί το πράγμα φτιάχτηκε για να σκαρφαλώνει ο Τσουκαλάς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.