Bougas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 ελλάς ευρώπη ....ξεφτιλιακός.απο σήμερα δέν ασχολούμαι με μπάλα.τόσο μεγάλη η ντροπή... καλύτερα απο ομάδα β κατηγορίας ελλάδος μάγκες,άλλα όχι και απο τους χαλούμιδες.... συγνώμη σε όλη την φίλαθλη ελλάδα εκ μέρους μου για την ντροπή που τους προσφέραμε..
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ρε ποιος την χέζει την υπόλοιποι φίλαθλη Ελλάδα.
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 η ευθυνη ειναι ολη του Σωκρατες με την καθυστερηση των μεταγραφων Λες και ειμαστε μωρα παιδια να κανουμε τετοιες βλακειες και να αποκλειομαστε απο ομαδα γ εθνικης Ελλαδας Οι ανθρωποι περασαν 3 φορες τη σεντρα σε 2 παιχνιδια και μας εβαλαν 3 γκολ Και του χρονου δεν πειραζει
Bougas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 άπο τούρκους και αλβανούς να έχανα δέν θα τα έλεγα αυτά τα πράγματα.άλλα φίλε αλέξανδρε είναι τόσο μεγάλη η ντροπή σήμερα.έχετε καταλάβει τι έχει γίνει; να σου πώ εγώ: http://www.uefa.com μην φρικάρεις με αυτά που θα γράψουνε.απλά η χειρότερη ομάδα που πέρασε απο τα προκριματικά του champions leaque,και απέκλισε τον ..ολυμπιακό.εγώ ντρέπωμαι σαν φίλαθλος,και για τα επόμενα 5 χρόνια δέν ξαναλέω σε κανέναν τι ομάδα είμαι. περίμενα έστω και αυτός ο κακός ολυμπιακός να ρίξει 6 σε αυτούς τους τιποτένιους του τιμούρ...
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Αλέξιος παρακαλώ Και όχι... δεν θα παρατήσω την ομάδα τώρα στα ζόρια, ειδικά όταν βλέπω το υλικό της ομάδας έχει δυνατότητες. Με πονάει δεν το αρνούμαι, αλλά αυτά που κάνουν οι άλλοι που με ήττα αλλάζουν ομάδα εγώ δεν τα κάνω.
Bougas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 πρώτη φορά κυπριακή ομάδα σε ομίλους,όπως πρώτη φορά νίκη της χέρεμφεν στην ευρώπη,όπως πρώτη νίκη της μόλντε στη λίγκα,όπως παρθενική νίκη της μακάμπι στο c.league,και έπαιτε και συνέχεια.
izerman76 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 KaizerSoze δεν μπορώ να σου αντιπαραθέσω κάτι σαν επιχείρημα. Έχεις από κάθε πλευρά δίκαιο. Εμένα όμως η γεύση που μου άφησε μετά από μερικές αναγνώσεις ήταν ειρωνική. Σήμερα πολύ άθλιο παιχνίδι. Λες και μαζεύτηκε μια παρέα από φοιτητές και παίζουν μπάλα. Κι εγώ έτσι το είχα πάρει στην αρχή, αλλά αν το ξαναδιαβάσεις είναι μεγάλη αλητεία αυτό που κάνει - γράφει τη καφρίλα και μετά κάνει κωλοτούμπα, λέγοντας πάλι απαράδεκτα πράγματα. Για να έχει, λοιπόν, τύχη ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς και να προκριθεί χρειάζεται πρώτα απ' όλα να επιστρέψει στου Ρέντη ο Σάββας και να γυρίσει ο Κόκκαλης από τη Μύκονο. Ο πρώτος πρέπει να εξηγήσει στους παίκτες τη σημασία της αποστολής και να πωρώσει την ομάδα ως εκεί που δεν παίρνει. Ο δεύτερος πρέπει να κάνει σε χρόνο ρεκόρ δύο τουλάχιστον μεταγραφές για να ζεσταθεί ο κόσμος που έχει παγώσει. Μετά πρέπει να γίνει κινητοποίηση και συσπείρωση ώστε το Καραϊσκάκη να «καίει» στη ρεβάνς ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρωθεί το πάθος με κανα-δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Και, τέλος, πρέπει να εξηγήσουν στον Βαλβέρδε ότι τα μαθήματα ποδοσφαίρου που κάνει φέτος το καλοκαίρι πρέπει να τα αφήσει κατά μέρος, αφού η ομάδα έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο να παίζει κι όποιος προσπάθησε να την αλλάξει έφαγε τα μούτρα του. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται παλιομοδίτικα, αλλά έτσι λειτουργεί ο Ολυμπιακός – μην το ξεχνάμε. Μια άλλη μομφή που δέχθηκα αφορά τη φράση που έγραψα για το πόσο καυτό πρέπει να γίνει το Καραϊσκάκη στη ρεβάνς. Αυτό που θέλησα να κάνω κατανοητό είναι ότι για να έχει τύχη ο Ολυμπιακός πρέπει σε 15 μέρες ο αγώνας να γίνει σε συνθήκες φανατισμού ανάλογες με αυτές που υπάρχουν στα κρίσιμα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος –δεν λέω (προς Θεού!) να γίνει Ριζούπολη, μιλάω για τα συνηθισμένα δικά μας τα οποία ωστόσο στην Ευρώπη απαγορεύονται! Η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες του δικού μας πρωταθλήματος δεν έχουν σχέση με τα γενικότερα ευρωπαϊκά στάνταρ. Η ατμόσφαιρα που εδώ θεωρείται κόσμια, στο Τσάμπιονς Λίγκ επιφέρει χρηματικά πρόστιμα στην καλύτερη– αυτό επισημαίνω! Δηλαδή αυτό το δεύτερο για καλό το είπε;
KaizerSoze Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Παντως να πω την αμαρτια μου, μεγαλη μαγκια του χο-χο-χο που πηρε ενα παικτη με το 33% του μπατζετ για να βαζει 2 και 3 στον Θραυσμβουλα και την Ξανθη
adi32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 τι λεει ο Βαλβιδας? ας τον μαζεψει καποιος οτι με αυτο το συστημα βαλαμε 4 στο φιλικο !!!! και οτι στο πρωτο παιχνιδι δεν καναμε πολλες σεντρες !!!! νομιζω οτι δεν ειχα ξαναδει στη ζωη μου τοσες σεντρες σε παιχνιδι
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Από τα αθλιότερα σχόλια που έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό. Όσο ήμουν φοιτητής έκανα παρέα με αρκετά παιδιά από την Κύπρο. Ποτέ δεν έκανα τον διαχωρισμό Έλληνας vs Κύπριος. Πάντα χρησιμοποιούσα τον όρο Ελλαδίτης. Πρόσεξα όμως ότι οι 7 στους 10 Κύπριους το θεωρούσαν ατυχές να του αποκαλούμε Έλληνες. Δεν το ήθελαν, δεν το γούσταρα. Μέχρι την στιγμή που μια παρέα μου την έπεσε και είπε "Μην μας ξαναπείς Έλληνες γαμημένε πουστο καλαμαρά (ή κάπως έτσι)". Από τότε, οι Έλληνες, Έλληνες και οι Κύπριοι, Κύπριοι. Δεν είναι κακό να μην είστε Έλληνες, δεν είναι προσβλητικό να σας λέει κάποιος δεν είστε Έλληνες, είστε Κύπριοι. Τιμή σας και καμάρι σας στο κάτω κάτω.
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μην παρεκτρέπεσαι... Ίσως το παρακάτω βοηθήσει. :-):-) Δίκιο έχεις μωρέ... ντέφι να γίνει... αϊ στον άξονα πια!!!
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δίκιο έχεις μωρέ... ντέφι να γίνει... αϊ στον άξονα πια!!! Πήρα το χθεσινό παιχνίδι και το μόνταρα, έτσι ώστε ο Γκούνης να είναι μόνιμα στον άξονα! Τρέλα σου λέω, τρέλα!!! Χα χα χα χα!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Όλοι αυτοί οι Ολυμπιακάρες που ντρέποντε για την ομάδα τους έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία σήμερα να αλλάξουν ομάδα.Να γίνουν βάζελοι και να πανηγυρίσουν τη φετινη ευρωπαική πορεία της μπανάθας.Χάρη θα μας κάνουνε. Στον τρίτο προκριματικό του Τ.Λ. έχουν αποκλειστεί όμάδες όπως η Ίντερ,η Πόρτο,η Νιούκαστλ,η Μπενφίκα,ο Άγιαξ από κάτι Χέσιμποργκ και Κοπεχάγες.Ολόκληρη Λίβερπουλ πάιζει τώρα παράταση για να περάσει τους Βέλγους.Για καμιά από αυτές δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.Το ίδιο θα γίνει και με τον Ολυμπιακό.
izerman76 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Χα χα χα χα χα χα χα χα!!! Δηλώσεις στη ΝΕΤ: Τζόρτζεβιτς: στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής. :lol::lol::lol::lol: Τι έγινε ρε τζόλε, δεν έδωσε κανα πεναλτάκι ο διαιτητής, καμιά αποβολή; Έστω να αφήσει κανένα οφσαιτάκι; Ωχ, ξέχασα, δεν είναι παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος. Σφαγή. (δεν ήθελα να γράψω τίποτα για το παιχνίδι σήμερα, αλλά δε σε αφήνουν με αυτά που λένε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.