KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 OXI OXI OXI!!! ο μικρος ειναι ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ με απιστευτα πνευμονια και ανωριμο μυαλο. Σαν κεντρικο μπακ 1.Θα κανει μαλακιες 2. Δεν θα εκμεταλλευεσαι τα τρεξιματα του Ματος-Σιλβα ειναι εγκεφαλικα χαφ και οχι "σκυλια", θαναι σαν να εχεις ενα γαματο pc αλλα κανουν απεργια οι μεταφορεις και δεν εχεις καποιον να στο κουβαλησει
-WISE- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 xaaxax!τι παραβολες ειναι αυτες ρε καιζερ! αυτος ο μελισσης παντως λενε οτι δεν κανει για τον παο και τετοια αλλα μην ξεχνατε σε ποιο πρωταθλημα παιζουμε...στην ελλαδα μπορει να σου βγει και ο καθε ακαματης.τωρα για ευρωπη σιγουρα θα ηθελα ενα στοπερ περιοπης τωρα που θα μπω στους ομιλους...
ata1983 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Τι γίνεται ρε γμτ, θα δοκιμαστεί ο Μίντλετον? 42 χρονών άνθρωπος? Και ο Αλβέρτης μέσα? Μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω πως έχουν πλησιάσει σχεδόν στο τέλειο και αφήνουν μια χτυπητή αδυναμία. Για 2η χρονιά!(Αναφέρομαι στο 3άρι και τα 2 5άρια)
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δεν με νοιάζει για τις μεταγραφές.Θεωρό πως είμαστε μια χαρά αν και θα μπορούσαμε να έχουμε έναν ακόμα στην θέση 5. Αυτό που θέλω φέτος είναι να παίξει ο δρακουμέλ ζώνη να δω στα πόσα τρίποντα σταματά ο Νίκολας.
ata1983 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Όχι θα μπορούσαμε δύο πεντάρια έχεις, με ένα τραυματισμό σε κάποιο κρίσιμο σημείο τα χάνεις όλα, όπως έγινε και πέρυσι.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Θα σου πω εγω πως γινεται Ο Ομπραντοβιτς θελει φετος την ομαδα να την εχει ΑΚΡΙΒΩΣ οπως θελει αυτος. Και κανει οτι θελει. Εχει κερδισει το δικαιωμα. Φετος για πρωτη φορα ομως ο Ζοτς δεν εχει δικαιολογια τυπου "μου τον φορτωσνα αυτον ή δεν ειχα εκεινον". Ολα τα εχει κανει οπως θελει. Για να δουμε λοιπον
-WISE- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 αλλαζω λιγο κλιμα αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω το γεγονος οτι ολα τα κομματια φυγανε χ8ες!8α το κανουμε κολαση το οακα παλι!αλλο αν βρηκα εισιτηριο για το πανω διαζωμα...
silverthan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 To Τζόρβα τώρα τι τον θέλουνε? Αστον να παίξει άλλα 30 παιχνιδάκια και τον παίρνεις του χρόνου! Ασε, που έκανε προετοιμασία με τον Πατινιώτη....
geovard Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 To Τζόρβα τώρα τι τον θέλουνε? Αστον να παίξει άλλα 30 παιχνιδάκια και τον παίρνεις του χρόνου! Ασε, που έκανε προετοιμασία με τον Πατινιώτη.... Τι υπονοείς γιά τον Πατηνώτη?
Panahs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μια δήλωση που δεν μπορούσε να περάσει στα... ψιλά έκανε κατά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον NBAer Τζος Τσίλντρες, με την απάντησή του να είναι αφοπλιστική: «Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη γιʼ αυτόν αφού δεν τον έχω δει να αγωνίζεται... »! Μωρή αρρώστια Ζοτς!
KWSN_Men Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 O Ομπράντοβτις δεν πολυασχολείται με το ΝΒΑ, γνωστό αυτό. Και από τη στιγμή που για να τον ξέρεις τον παίκτη πρέπει να ασχολείσαι μια και δεν είναι αστέρας (παρά τα λεγόμενα εδώ πέρα), απόλυτα λογικό.
johnyboy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ενας παίχτης είναι μεγάλος όταν των ξέρουν και αυτοί που δεν ασχολούνται με το άθλημα.
geovard Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Θέλω να μού πεί κάποιος γιατί είναι μεγάλος παίχτης ο Τσίλντρες.Δηλαδή γιατί τον πήρανε στον Ολυμπιακό ως μεγάλο όνομα? Με βάση τα στατιστικά του?Με βάση τη φήμη του γενικότερα? Πήρε κανένα βραβείο...Νόμπελ?Τον ξέρατε εσείς πριν?Ο Ομπράντοβιτς δεν λέει μλκς,Είναι σοβαρός άνθρωπος. Χωρίς πλακα τώρα.Εγώ όταν τον είδα νόμιζα ότι πήρε μεταγραφή στούς ερυθρόλευκους από τούς..Χάρλεμ Γκλομπετρόττερς! (τι κακία Θεέ μου έχει αυτός ο geovard!)
Critter Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 geovard, γιατι οι μεγαλες ποδοσφαιρικες ομαδες τις ευρωπης δινουν εκατονταδες χιλιαδες ευρω για να παρουν 10χρονους στις ακαδημιες τους? Γιατι ακολουθουν επενδυτικες θεωριες. Αυτο ηταν ενα τυχαιο επενδυτικο παραδειγμα. Ε!και ο ολυμπιακος φαινεται να θεωρει οτι αυτος ο παικτης αξιζει την επενδυση βαση ηλικιας, ικανοτητων, μυαλου (συμφωνα με αυτα που προφανως θα εχουν δει στα βιντεο....και δεν μιλαμε για το youtube:p). Το αν αξιζει θα το δουμε. Δεν νομιζω οτι πρεπει να το φιλοσοφησουμε παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.