nikosBruin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, ναι... έριξαν 17- 19 σε μεταγραφές και άλλα πόσα σε μισθούς για να παντελονιάσουν 5. Έχει μια λογική. Που τα είδες τα 19;;; Τα 5 ήταν επιπλέον έσοδα, μη αναμενόμενα, μόνο και μόνο επειδή αποκλείστηκε ο γαύρος. Ότι θα βάλουν 40 από τη τσέπη τους αυτοί το είχαν πει, δεν τους ανάγκασα εγώ! Τέλος, μέτρα τα λεφτά από ΟΥΕΦΑ, διαρκείας, διαφημίσεις και τηλεοπτικά και πες μου πόσο βγαίνει. Παντελονιάζουν αρκετά, μην ανησυχείς, δεν θα πεινάσουν.
Panahs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ πέρασε το ματς, χασαμε δεν αξίζαμε τιποτε καλλιτερο, (ίσως το χ ελεω βασάρα,και οτι και η ΑΕΚ ήταν κακή).Τι συμβαίνει με Μάτος; Όχι οτι αν έπεζε θα κερδίζαμε, αλλά τουλάχιστον δεν θα άφηνε κανένα αεκτζη στο κέντρο αδάγκωτο, πραγματικά τί συμβαίνει και δεν παίζει το καλλίτερο αμυντικό χαφ του πρωταθλήματος; Ξέρετε κάτι; Η μόνη εξήγηση που μπορώ να βρω είναι ότι τη μια θέση την έχει καπαρώσει ο Ζιλμπέρτο επειδή είναι ο Ζιλμπέρτο και την άλλη ο Σιμάο, γιατί τρέχει σαν σκυλί στο γήπεδο.
catrina_p Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε κοπελιά, άιντε σε μια σχολή προπονητών να γίνεις βοηθός του Μουρίνιο και παράτα μας εμάς τους άμπαλους στον κόσμο μας. Χαραμίζεσαι να γράφεις στα φόρουμ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της επίθεσης στο πρόσωπο μου. Αν δεν σου αρέσει η άποψη μου καλώς, αλλά sorry που στο λέω δεν σου βρίσαμε την μάνα. Αν θες να διαφωνίσεις καλώς, αλλά γράψε κάτι σαν αντιπαράθεση, ή απλά μην γράφεις τίποτα. Δεν σε ανάγκασε κανείς ούτε να δεχτείς την άποψη μου, ούτε σε υποχρέωσε κανείς να μου απαντήσεις. Όταν εκφράζεις εσύ την αποψή σου, σε κορόϊδεψα εγω "πήγαινε σε σχολή μπλα μπλα, γίνε βοηθός του Πεσέιρο" κλπ ? Όχι. Ε λοιπόν, μήπως να μάθουμε να φερόμαστε στους συνανθρώπους μας σωστά ?
Greg7vas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο center back θέλουμε ?Στην επίθεση δηλαδή πείθεσαι με τους: Soouza ( μιλάμε για μεγάλο σκόρερ... θα βάλει ίσα με... 10 γκόλ στα επόμενα τρία πρωταθλήματα ) Σαλπιγγίδης ( εκεί που παίζει τώρα άντε να βρεθεί να βάλει αυτός γκολ... ) Ρουκάβινα ( τεχνική έχει, μυαλό και τρίπλα έχει, αλλά για σκόρερ δεν φαίνεται ) Μάντζιος ( ή γαμοσταυρίδι θα ρίξω ή θα κλάψω στο άκουσμα του ονόματος του εν λόγω παλτού ) Πετρόπουλος ( μα τον άγιο Πέτρο, τι ζωντόβολο είναι αυτό ) Ποιός θα βάλει γκολ ρε ? Το χέρι του Θεού ? ή μήπως ο Μαραντόνα ? Στο κέντρο ? Ποιός θα κάνει παιχνίδι ? Ο κωλοτούμπας ο Καραγκούφης ? Που όποτε παίζει αυτός η ομάδα είναι δύο κλίκ πιο αργή στην... αντί-ανάπτυξη, και αυξημένο counter μπεκατσο-shoot ? Ο Ίβανσιτζ που όποτε θυμάται χαίρεται και παίζει λίγη μπαλίτσα και τις άλλες φορές χρειάζεται περισσότερο μπινελίκι και από τον ΚαραΒύντρα ? Ο τουρίστας Gilberto ? Αμυντικός μέσος είναι, ανασταλτικός για να το λέμε πιο καλά, ο οποίος ούτε αμυντικά κάνει δουλειά της προκοπής ? Ο Σιμάο Δεν Ξέρω Να Κάνω Πάσα ? Ο Χριστοδουλόπουλος ? Ααχ, άκυρο, αυτός το έριξε στο τραγούδι στην παραλιακή... Αμυντικά ? Άστο, δεν τα γράφω, εν συντομία: Όλοι άχρηστοι είναι. Η αλλαγή στυλ Μαρκαριάν του Ivanschitz στο 86 που ακριβώς στόχευε ? Να πάρει την κεφαλιά από τις γιόμες που δεν έφταναν ούτε καν στην αντίπαλη περιοχή ? Ο Μελίσσης τι έγινε ? Μήπως πέθανε ρε σεις ? Τίποτα δεν έχω ακούσει...μήπως χάθηκε στον δρόμο και δεν εμφανίστηκε στην Παιανία ? Μήπως είναι μεταγραφή των πολυμετοχικών προπονητών και όχι του Τεντόπανου ? Τεν Χάστε ? Στο λεξικό δίπλα από την λέξη καρκίνος πρέπει στα συνώνυμα να γράφουνε "Παναθηναϊκός" γιατί: α) Βλέποντας τον θα βγάλεις καρκίνο β) Πιο πιθανό είναι να βρεθεί γιατρειά για όλων των τύπων τους καρκίνους παρά να παίξει ποτέ ξανά μπάλα αυτή η "ομάδα" πανηγύρι. Γιαννακοπουλαίοι...μήπως να παρατήσετε το ποδοσφαιράκι και να αφιερωθείτε πάλι στην μοναδική ομάδα που αξίζει ? Αυτή που παίζει με το πορτοκαλί και γεμάτο σπυριά τόπι. Ποστ 1ης αγωνιστικης. Μαιστα
vlachaquito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 οντως ρε παιδια τετοια γκρινα ουτε οι γαβροι μιλαμε χαχα Παντως τελικα αυτο που ελεγα βγηκε... φοβερο κεντρο, καλη επιθεση αλλα πισω μπαζει απιστευτα.. Μεχρι να γινει καλα ο ματος, και να δεσει το κεντρο, καθε επιθεση αντιπαλου ειναι κινδυνος θανατος...
nikosBruin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 φοβερο κεντρο, καλη επιθεση Ούτε μια ευκαιρία της προκοπής δεν έκανε σ' όλο το παιχνίδι και έχει φοβερό κέντρο και καλή επίθεση;
axaxouxas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Πιστευω οτι η ομαδα θελει χρονο προσαρμογης Οι παιχτες δεν αποκτηθηκαν ολοι μαζι εντος μιας εβδομαδας ωστε να δεσουν αμεσα ... Δεν ειπε και κανεις δα οτι η ομαδα παει αμεσως για πρωταθλημα .... ΥΠΟΜΟΝΗ .... Τοσα χρονια φαγαμε τον καρκινο (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ???) Στους πολυμετοχικους θα κολησουμε ? Τουλαχιστον αυτοι εβαλαν καποια χρηματα στην ομαδα .... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ Καμια ομαδα δεν εγινε σε 2-3 μηνες ....
johnyboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το δικό μου ποστ φυσικά σβήστηκε.Η άλλη ειρωνεύεται το μισώ φόρουμ το δικό μου σβήστηκε.
wizzy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα, δεν έχεις άδικο, αλλά στην τελική όταν απαντάς με ειρωνία στην ειρωνία, ξέρεις που (συνήθως) καταλήγει.... Αν θες πάντα το κόκκινο κουμπί κάτω δεξιά στο post της, μπας και πάρει αρκετές αρνητικέ ψήφους και "κρυφτεί". Επίσης, πάτα και το ρουφιάνο κάτω αριστερά, δεν μπορεί κάποιος θα το δει. For the record, η απάντησή σου ήταν όλα τα λεφτά, ακόμα γελάω! (έπρεπε να την signature....)
antreaslam Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Σχόλια... 1) Χάσαμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ 2) Ήμασταν ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟΙ 3) Το πέναλτυ,δεν συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά αλλοίωση παιχνιδιού (εκτός αν όλοι μας,πιστεύουμε ότι και οι 2 ομάδες,θα έπαιζαν ίδιο 2ο ημίχρονο με 1-0, και με 2-0)! Και το χειρότερο...Ο επόπτης έδωσε την "παράβαση" όταν είδε τον εντίνιο να διαμαρτύρεται! Πάντως, εχω χρόνια να δω τέτοιο πέναλτυ, ούτε ο οσφπ με την καβάλα δεν είχε πάρει κάτι τέτοιο! 4) Τι θα γίνει με το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με τον καραγκούνη, να καταστρέφει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επιθετική ενεργεια χτίζουμε? 5) Κατανοώ ότι ο νίνης δεν είναι έτοιμος για 90 λεπτά,δεν αντέχει...Δεκτόν! Γιατί κατεβαζουμε την ομάδα έτσι ώστε στα πρώτα 45 να είμαστε 0-0,και να μπει ο νίνης, να αλλάξει το παιχνίδι? βα΄λτον βασικό, κάνε γκολ,και μετά βγαλτον! 6) Ο μουν, με 1η συμμετοχή, και ενώ ως τώρα αντιμετώπιζε στο κέηπ τάουν αντιλόπες, και ήταν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ χθες, είναι μια κλάση καλύτερος του αόρατου νίλσον! 7) Επίσης, καλός κοφτης ο σιμάο, αλλά είναι τόσο μα ΤΟΣΟ άμπαλος, που δημιουργεί...επιθετικό πρόβλημα! 8) Τα δύο σέντερ μπακ, έκαναν δωρεά στην αεκ τα 2 γκολ...Το 1ο ο βάσκος αυτονομιστής, και το 2ο ο βιντρίνιο! Πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτό? Ρε αντωνίου,by the way,αν ο μποτινέλι έχει 2,2εκατ είπες, τότε ο μελίσσης έχει 22εκατ!!! Γιατί 22 εκατ εκτος 18αδας? 9) Suggestion-> Να επιστρέψουμε χριστοδουλοπουλο και μελίσση στον μπαοκ,και να μας δωσει πιστωτικό, για επόμενη αγορά? 10) Δε χάθηκε τίποτα, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, αρκεί να ξυπνήσουμε! Χθες ήταν πολύ ντεφορμέ και ο τεν κατε, σε στήσιμο και αλλαγές! 11) Ελατε, πρήξτε μας τα π@π@ρια πάλι για το πόσο παναθηναικός είναι ο βασσάρας! 12) Ο γκάμπριελ, ΔΕΝ είναι χαφ...Ειναι επιθετικογενές μπακ! Εκεί είναι η θέση του! Αν δε σου κάνει, μην τον βάζεις!
antreaslam Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Αλήθεια... που είναι τώρα ειδικά ο κύριος antreaslam ? εδώ είμαι, απλά δε σκοπεύω να ασχοληθώ με ανθρωπους που μόλις ήρθε μια ήττα, έβγαλαν περίπου 25 παίχτες άχρηστους... Η γκρίνια είναι το πιο απλό πράγμα,και εγώ γκρινιαξα στο παραπάνω ποστ για πολλά πράγματα... Όμως, δε θα κάτσω να ανταπαντήσω σε παναθηναικούς που παίρνουν την κριτική του πρωκταθλητή, και την φέρνουν σε συζήτηση!
lak10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 εγω θα σταθω σε 2 σημεια: πρωτον την χρησιμοπιηση του μουν για πρωτο παιχνιδι με ΑΕΚ την θεωρω αστοχη επιλογη. και δετερον τι εμπνευση ηταν αυτη με τον σαλπι 10αρι? Φανηκε οτι με 1 επιθετικο σε κλειστες αμυνες θα ειναι ζορικα τα πραγματα. Ο Λουκας την εκανε την λαλακια του παλι εις διπλουν μαλιστα. Ελπιζω να χτυπησει κανενα καμπανακι στον ολλανδο μετα απο αυτην την εμφανιση βυντρα.Κατι αλλο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι κανεις προπονητης δεν βαζει τον ιβανσιτς 10αρι εκει ειναι η φυσικη του θεση. οχι αριστερα στην γραμμη. ο χριστοδουλοπουλος γιατι εξω παλι;
Snolly Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι ακόμα νωρίς, μην αρχίζετε τη μουρμούρα ρε. Χθες μαζί με εμάς στην 1η αγωνιστική τους έχασαν και η Μπάρτσα και η Ρεάλ, η Ίντερ έφερε χ και η Μίλαν έχασε μέσα στην έδρα της από την Μπολόνια νομίζω. Α! Τα 2 ματς που είδα δε βλεπόντουσαν οι ομάδες. Είναι ακόμα αρχή.
johnyboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το μοναδικό πρόβλημα είναι τα στόπερ.Αν εχτές είχαμε στόπερ της προκοπής δεν θα τρώγαμε τα γκολ που φάγαμε και τώρα δεν θα μιλούσε κανείς γιατί θα ήταν 0-0. Ο Σόουζα πάλι δεν πήρε πάσες πάλι ήταν απελπιστικά μόνος.Αυτό θα γίνετε όσο θα παίζει το 4-3-3 με κάρα και Σάλπι. Για αυτό το σύστημα θες Ρουκάβινα κλειτον και νίνη πίσω από τον Σοούζα.
Snolly Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το μοναδικό πρόβλημα είναι τα στόπερ.Αν εχτές είχαμε στόπερ της προκοπής δεν θα τρώγαμε τα γκολ που φάγαμε και τώρα δεν θα μιλούσε κανείς γιατί θα ήταν 0-0. Ο Σόουζα πάλι δεν πήρε πάσες πάλι ήταν απελπιστικά μόνος.Αυτό θα γίνετε όσο θα παίζει το 4-3-3 με κάρα και Σάλπι. Για αυτό το σύστημα θες Ρουκάβινα κλειτον και νίνη πίσω από τον Σοούζα. Συμφωνώ απολύτως. Η τον Αντρέας αριστερά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.