andreaseto Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτήν την συμπεριφορά την έχουν σχεδόν όλοι οι μεγάλοι άνθρωποι πόσο μάλλον οι παλαιοί αθλητές.
axaxouxas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι αυτο που λεμε ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ στα νειατα του (μην ξεχναμε οτι μια Αμερικανικη ομαδα του εδινε 50.000.000 δρχ και δεν πηγε - αγνωστοι οι λογοι - ενω το ποσον ηταν αμυθητο τοτε .... Νομιζω ΚΟΣΜΟΣ λεγοταν η ομαδα .... Λογικο ειναι λοιπον να εχει αυτη την συμπεριφορα ασχετως αν ειναι σωστη η λαθος .... Ολοι οι ανθρωποι που εχουν πετυχει κατι στην ζωη τους εχουν εναν τουπε ακομη κι αυτοι που δεν φαινονται γιατι καλυπτονται ομορφα ....
antreaslam Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 πω πω, είχα καιρό να μπω, και διάβασα πολές μπαρούφες μαζεμένες ρε...andreaseto....
andreaseto Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Έσπασε και το ρεκόρ με τα διαρκείας! 26.002!
axaxouxas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Παναιωνιος πηρε ΡΕΚΟΜΠΑ !!!! Απιστευτο .... Σε εμας γιατι δεν ερχοταν ο μ@λ@κ@ς οταν τον θελαμε ????
The_Edge Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Σε είδα: Athens Plaza. Σε είδα μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων. Φορούσες γκρι ανοικτό κοστούμι, κρεμ πουκάμισο, σατέν γραβάτα και trendy γυαλιά οράσεως. Φωτογραφήθηκες με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ξεχώριζες απ΄ όλους, έτσι όπως σε παρακολουθούσα που συζητούσες μαζί τους στα πηγαδάκια. Φορούσες χρυσή καρφίτσα με τριφύλλι στο πέτο. Σε κοίταξα, είχες ένα υπέροχο χαμόγελο. Θέλω να σε ξαναδώ. Σε ψάχνω παντού. Τηλεφώνησέ μου: ΠΑΕ Παναθηναϊκός 210-8093630. Κινητό: 6932-131313 Πηγή: http://gatti-squared.blogspot.com/2008/09/blog-post_04.html
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις πήρε την άδεια κατεδάφισης η Π.Α.Ε.
HaPagan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό νέο! Άντε να ξεκινάει σιγά σιγά η γηπεδάρα μας!
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό νέο! Άντε να ξεκινάει σιγά σιγά η γηπεδάρα μας! Άδεια κατεδάφισης της ομάδας έβγαλαν.
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 με στεναχώρησε πάρα πολύ ο Δομάζος σήμερα στην ερα επιχείρημα: εγώ έπαιξα άρα εγω ξέρω και δεν σ αφήνω να μιλας Τα λέει κάτι τέτοια. Γενικά, το εγώ του είναι τεράστιο; Όταν τα έλγα εγώ για μερικούς παλαίμαχους. Σε ποιον μιλούσε; Συνέντευξη ήταν; Υπάρχει κάπου;
Panahs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Σε είδα: Athens Plaza. Σε είδα μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων. Φορούσες γκρι ανοικτό κοστούμι, κρεμ πουκάμισο, σατέν γραβάτα και trendy γυαλιά οράσεως. Φωτογραφήθηκες με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ξεχώριζες απ΄ όλους, έτσι όπως σε παρακολουθούσα που συζητούσες μαζί τους στα πηγαδάκια. Φορούσες χρυσή καρφίτσα με τριφύλλι στο πέτο. Σε κοίταξα, είχες ένα υπέροχο χαμόγελο. Θέλω να σε ξαναδώ. Σε ψάχνω παντού. Τηλεφώνησέ μου: ΠΑΕ Παναθηναϊκός 210-8093630. Κινητό: 6932-131313 Πηγή: http://gatti-squared.blogspot.com/2008/09/blog-post_04.html Σε είδα... είχες κάτι που έλαμπε από μακριά... ήσουν ο πιο Παναθηναϊκός απ' όλους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.