Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας... ο Τεν Κάτε παιζει φοβερή μπάλα με την ομάδα και τα σχήματα του ειναι ολο εμπνεύσεις.... να δεσει λιγο η ομάδα και μετα θα πάνε ολα τελεια... σχεδον άλλαξε ο κομρός της ομάδας φέτος... δεν μπορούμε να περιμένουμε αλλαγη απο την μια μέρα στην άλλη... εμπιστοσύνη στον Τεν Κατε, στα παιχτάκια μας και ολα θα πάνε τελεια... με Ιντερ πάίξαμε τοννους μπάλας... Ελλάδα το πρωτάθλημα δικό μας... Γενάρη να φέρουμε εναν στοππερ και ολα τελειωσαν!

Δημοσ.
Μήτσο, υπομονή 1,5-2 μήνες, βγαίνει το Μάνατζερ να ξεχαρμανιάσεις.

Μπορεις να σταματησεις να γραφεις σαν ηλιθιος?

Δεν καταλαβαινεις οτι δεν μανουριαζω απο τωρα, θελω απλα να δειξω οτι πολυς κοσμος χαρηκε με την πολυμετοχικοτητα σε βαθμο βλακειας ομως και εγω αυτο δεν το δεχομαι. Δεν σου πληρωσα την μπυρα για να φυγει ο Τζιγγερ, στην πληρωσα για να ξαναγινουμε σοβαρη ομαδα

Δημοσ.

Α, γεια το μπασκετ κατι ξεχασα. Ο τυπος ο δημοσιογραφος στην ουσια ειπε αυτο που λεγαμε απο περσυ, οτι δεν εφταιγε κανενας Σαρας και κανενας Σπανουλης και κανενας Ζιζιτς. Εφταιγε οτι ειχανε μπερδεψει τα μπουτια τους ποιος κανει τι

ο Τεν Κάτε παιζει φοβερή μπάλα με την ομάδα και τα σχήματα του ειναι ολο εμπνεύσεις....

Μπαστα αδελφε. ΠΟΙΟ σχημα εμπνευσμενο του βγηκε και επαιξε μπαλαρα?

Του βγηκε ο Σιμαο στοπερ?

Του βγηκε ο Γκαμπριελ και ο Μουν χαφ?

Του βγηκε ο Καραγκουνης αριστερα?

Του βγηκε ο Σοουζα κορυφη με την ΑΕΚ κοντρα στα γομαρια?

Μιλαω για ολα τα ματς, οχι μονο για Ιντερ(που για να λεμε μπεσαλιδικα τα πραγματα καλα παιξαμε ΜΕΤΑ το 1-0, μεχρι τοτε καλυτεροι ηταν οι Ιταλοι)

Τι του εχει βγει ειναι ο Ματος αμυντικο χαφ, ο Γκουμας στοπερ, ο Βυντρα δεξια για να δω χμ...οντως...εμπνευσμενο δεν λεω, δεν τα εχω ξαναδει

σχεδον άλλαξε ο κομρός της ομάδας φέτος...

Μπαρδον?

Εχεις καταλαβει πιοι λογιζονται για βασικοι?Γκαλινοβιτς, Βυντρα, Σιμαο, Ματος, Σαλπι, Καραγκουνης, Σπυροπουλος, ο Νινης μεχρι προσφατα, και ο Σαριεγκι με τον Γκουμα εναλλαξ. Ποιος κορμος αλλαξε?

Αντε να υπαρχει καινουριο δεξι μπακ και ο Τζιλμπερτο με τον Σοουζα. 2 με 3 παικτες απο μεταγραφες ειναι οι 'νεοι βασικοι'

εμπιστοσύνη στον Τεν Κατε,
Καποιος μπερδευει την πιστη με την εμπιστοσυνη. Εμπιστοσυνη μην χαριζεις, να πρεπει να την κερδισει ο αλλος. Θα κανουν, θα κανουν ΚΑΛΑ και μετα θα δειξω εμπιστοσυνη
Δημοσ.
Μπορεις να σταματησεις να γραφεις σαν ηλιθιος?

Δεν καταλαβαινεις οτι δεν μανουριαζω απο τωρα, θελω απλα να δειξω οτι πολυς κοσμος χαρηκε με την πολυμετοχικοτητα σε βαθμο βλακειας ομως και εγω αυτο δεν το δεχομαι. Δεν σου πληρωσα την μπυρα για να φυγει ο Τζιγγερ, στην πληρωσα για να ξαναγινουμε σοβαρη ομαδα

Εγώ γράφω σα μαλάκας;

Έχεις υπόψη σου τι έκανε ο Τεν Κάτε σαν πρώτος προπονητής στον Άγιαξ και γιατί έφυγε; Έλα ρε παπάρα, εγώ είμαι ο άσχετος με τη μπάλα, εσύ έχεις γαμηθεί στην αμπαλίαση.

Δημοσ.
Εγώ γράφω σα μαλάκας;

Έχεις υπόψη σου τι έκανε ο Τεν Κάτε σαν πρώτος προπονητής στον Άγιαξ και γιατί έφυγε; Έλα ρε παπάρα, εγώ είμαι ο άσχετος με τη μπάλα, εσύ έχεις γαμηθεί στην αμπαλίαση.

Εγώ γράφω σα μαμάκας;

Έχεις υπόψη σου τι έκανε ο Τεν Κάτε σαν πρώτος προπονητής στον Άγιαξ και γιατί έφυγε; Έλα ρε Βαρβάρα, εγώ είμαι ο άσχετος με τη μπάλα, εσύ έχεις μαμηθεί στην αμπαλίαση.

Δημοσ.

Ο Ρουκάβινα ήταν γνωστό ότι δεν ήταν εντελώς καλά.

Ο Νίνης όπως έπαιζε τελευταία είχε γίνει πιο αργός στο παιχνίδι και από τον Καραγκούνη.

Δημοσ.

Στο sport-fm λέει ότι ο Τεν Κάτε μπορεί να μην προλάβει παρέλαση 28 Οκτώβρη.Ξέρετε τίποτα γι' αυτό ? Ο Βγενόπουλος λέει πιέζει γιά Μπάγεβιτς.Σαν νωρίς δεν άρχισαν τα όργανα?

Δημοσ.

καλά παντού λένε για όλους τους προπονητές και την παρέλαση ώστε αν τυχόν φύγει κάποιος "χα! το είπαμε"

δεν νομίζω να φύγει έως το τέλος της χρονιάς ο Τεν Κατε, γιατί μάλλον κολώνει η διοίκηση να ξανακάνει τα ίδια, δηλαδή για το χαζοκύρος τους και μόνο θα δείξουν εμπιστοσύνη κι έτσι

Δημοσ.

Ο Νίνης όπως έπαιζε τελευταία είχε γίνει πιο αργός στο παιχνίδι και από τον Καραγκούνη.

Πλάκα κάνουμε; Ποιος έπαιζε ποιο γρήγορα από τον Νίνη στην ομάδα; Έπαιζε ποιο αργά από τον Γκούνη; Ναι, από τον Κακά μπορεί να παίζει ποιο αργά.

Σε λίγο θα δικαιώσουμε τον Πεσέιρου...

Δημοσ.

Πάντως μου είχε κάνει εντύπωση αυτή η δήλωση του Σεϊταρίδη πριν μια βδομάδα

«Ο Νίνης για παράδειγμα ήταν πολύ πεσμένος σε μια προπόνηση και όταν τον ρωτήσαμε μας είπε ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλο, μετά από 10 λεπτά. Και μετά αναρωτιούνται όλοι γιατί δεν παίζει ο Νίνης. Έχει πολύ χρόνο μπροστά του. Και είναι εξαιρετικός παίκτης. Αλλά ο Ρεχάγκελ ξέρει καλύτερα από όλους πότε να τον ρίξει στο παιχνίδι.»

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...