Snolly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αν χάσεις όμως το γυρνάς στο εν λόγω περίφημο σπορ;
KWSN_Men Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πειράζει Αντρέα, φέτος (όπως φαίνεται) όσο και να σφυράνε δε θα τους βγει ρε συ... ΥΓ: Kaiser & KWSW είσαστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ με το μπάσκετ. Fuck them. Αφενώς πλέον παίζω κάθε μέρα, αφετέρου πάω γήπεδο και βλέπω αγώνα και μετά πάω σπίτι, τον κατεβάζω και βλέπω φάση φάση... Υπερβολική κατάσταση. Κατσε να τον παιξω ενα μονακι μια φορα να τον ξεφτιλισω και θα το γυρισει στην μπαλα Bring it on bitch. Σε πάω κοντά στο καλάθι και σου τα βάζω και με lazos-hook.
Snolly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Bring it on bitch. Σε πάω κοντά στο καλάθι και σου τα βάζω και με lazos-hook. Γιατί όσο και να προσπαθώ δε μπορώ να θυμηθώ τον Λάζο να βάζει ένα hook; Μιλάμε για πολύ άμπαλο μου έσπαγε τα νεύρα στην Εθνική κάθε φορά.
vlachaquito Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί όσο και να προσπαθώ δε μπορώ να θυμηθώ τον Λάζο να βάζει ένα hook; Μιλάμε για πολύ άμπαλο μου έσπαγε τα νεύρα στην Εθνική κάθε φορά. δεν θυμασαι το λαζο-hook?? Εμεινε στην ιστορια, μετα το hook του Ewing... Την εποχη που προσπαθουσαν να μας τον παρουσιασουν σαν τον υπερ σεντερ, καποιος εκφωνητης εφυηρε αυτη την βλακεια.. Μα πολυ αμπαλο το παλικαρι, ακομα κανω παρτυ οταν αποσυρθηκε απο την Εθνικη..
KaizerSoze Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Bring it on bitch. Σε πάω κοντά στο καλάθι και σου τα βάζω και με lazos-hook. Eλα μαλακα, γονατο αναμεσα στα ποδια και κανε χουκ απο τα 4 μετρα. 1 σταυρωτη σε εχω και μαρκαρεις μετα το 4αρι στην αλλαγη
vassar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μια ερώτηση στο ποδόσφαιρο ο επόμενος αγώνας είναι Δευτέρα 29/9 με τον Εργοτέλη και μετά από δύο μέρες Τετάρτη 01/10 με Ανόρθωση;;
ata1983 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι επόμενο ματς είναι με την Ανόρθωση, το ματς που αναβλήθηκε δεν ξέρω πότε θα γίνει
HaPagan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Θα γίνει 29/10 και όχι 29/9! Κοινώς, θα μείνουμε 10 μέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις...
KWSN_Men Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί όσο και να προσπαθώ δε μπορώ να θυμηθώ τον Λάζο να βάζει ένα hook; Μιλάμε για πολύ άμπαλο μου έσπαγε τα νεύρα στην Εθνική κάθε φορά. Σοβαρά μιλάς; Για να είμαστε ακριβείς, δεν κάνει κάτι άλλο! Θυμάμαι στο Ευρωμπάσκετ 2007 που βρέθηκε με τη μπάλα στη βολή ελεύθερος, με πρόσωπο στο καλάθι και αντί να σουτάρει, γύρισε και έκανε χουκ!!! Eλα μαλακα, γονατο αναμεσα στα ποδια και κανε χουκ απο τα 4 μετρα. 1 σταυρωτη σε εχω και μαρκαρεις μετα το 4αρι στην αλλαγη Χοχοχο, δεν είμαι όσο αργός νομίζεις. Σου αφήνω και μια μικρή απόσταση και κάτσε να βαράς σουτάκια από τα 8 μέτρα μετά. Α και για το γόνατο, σπρωξιματάκι με τον ώμο στο γύρισμα, ο Κάιζερ 2 μέτρα μακριά, ο Κουβουσουνού εύκολο lay up. Στεφάνι ακουμπάς ρε ή μπααα;
vlachaquito Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Θα γίνει 29/10 και όχι 29/9! Κοινώς, θα μείνουμε 10 μέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις... μαχη για μια θεση στο τσαμπιονς θα ειναι χαχαχα
gerr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Έχουμε φιλικό με Αθηναϊκό αυτή τη βδομάδα αλλά δεν θυμάμαι πότε ακριβώς
KaizerSoze Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Χοχοχο, δεν είμαι όσο αργός νομίζεις. Σου αφήνω και μια μικρή απόσταση και κάτσε να βαράς σουτάκια από τα 8 μέτρα μετά. Depending on the day αστο, αν το κανεις αυτο σε γαμησα Α και για το γόνατο, σπρωξιματάκι με τον ώμο στο γύρισμα, ο Κάιζερ 2 μέτρα μακριά, ο Κουβουσουνού εύκολο lay up. Ελα ρε Σχορτσιανιτη που θα μας παρει και μεσα Στεφάνι ακουμπάς ρε ή μπααα; Την τελευταια φορα που κοιταξα το να ακουμπας στεφανι δεν γραφει οποτε ασε τα σαπια(ασε που δεν παιζει να ακουμπας στεφανι με παικτη). Παρεπιπτοντως 45 γραφει απο κατω, για να μην αναρωτιεσαι αν λεει 44 ή 45
wizzy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παίδες, θα μείνετε στα λόγια ή θα κανονίσετε την μονομαχία; Θα κόψετε εισιτήρια για την αναμέτρηση; Να κρατάω τα στοιχήματα;
vlachaquito Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Α και για το γόνατο, σπρωξιματάκι με τον ώμο στο γύρισμα, ο Κάιζερ 2 μέτρα μακριά, ο Κουβουσουνού εύκολο lay up. Ααααχ οταν τα κανει ο σοφο, μονο να βριζουμε ξερουμε και να τον λεμε αμπαλο, οταν τα κανουμε εμεις, το παιζουμε παιχταραδες... :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.