firewalker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα. Όποιες λουλούκες δεν μπορούν ας μην παίζουν. Όλες οι ομάδες έχουν λουλούκες.
alexzzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα. Όποιες λουλούκες δεν μπορούν ας μην παίζουν. Όλες οι ομάδες έχουν λουλούκες. Και ο ΠΑΟΚ... ακούμπησαν εκεί λίγο τον Βιερίνια και το έκανε θέμα.
MiltoZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 οκ πάω πάσο, έχετε δίκιο. Δεν θα βγει άκρη και δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι.
firewalker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Έτσι είναι. Δεν μπορούν οι παίκτες να παίξουν; Φοβούνται τον Στολτίδη ή τον Γεωργιάδη ή τον παίκτη του Άρη ή τον Βούλη ή τον Κυριάκο; Ποτέ και σώσουν και παίξουν. Παίζουν και τους χτυπάνε; Ε, μην κλαίγονται μετά σαν παιδάκια.
cumulus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε KaizerSoze βαλτός είσαι Δευτεριάτικα? Γελοίες είναι οι διαμαρτυρίες της ομάδας σου όταν έχει κερδίσει 3-0, αυτό είναι γελοίο, όχι όταν διαμερτύρεσαι που κάποιοι ΤΣΑΤΣΟΙ έχουν εντεταλμένη υπηρεσία να σπάσουν πόδια. antreaslam αυτό έλειπε να μην ασχοληθούμε ΚΑΙ με την διαιτησία μετά από αυτήν την παρωδία. Εδώ τα Μ@ΥΝΙΑ πήγαν να κόψουν την μπάλα από παίκτες μας και ο διαιτητής τους κοίταζε! Αυτό το @ ο Μπακαρουάν που έπρεπε να είχε φάει τρεις κόκκινες μόνο κουμπούρι που δεν έβγαλέ να αρχίσει τις πιστολιές, που να του σπάσει κάποιος και τα δύο πόδια του π@ύστη! Δεν θα διαφωνησω μαζι σου φιλε μου,αν και παναθηναικος,οτι η διαιτησια ηταν απαραδεκτη και επρεπε να αποβληθει/ουν παικτες του ΟΦΗ.Θα σου θυμισω ομως οτι μετα εκτροπα της Ριζοπουλης,οπου ουσιαστικα πηρατε το πρωταθλημα ριχνοντας ξυλο, επισημα χειλια δηλωναν οτι το ποδοσσφαιρο ειναι για αντρες.Προφανως αυτο ισχυει οταν τον "αντρισμο" τον επιδεικνυουν οι ολυμπιακοι.
MiltoZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν θα διαφωνησω μαζι σου φιλε μου,αν και παναθηναικος,οτι η διαιτησια ηταν απαραδεκτη και επρεπε να αποβληθει/ουν παικτες του ΟΦΗ.Θα σου θυμισω ομως οτι μετα εκτροπα της Ριζοπουλης,οπου ουσιαστικα πηρατε το πρωταθλημα ριχνοντας ξυλο, επισημα χειλια δηλωναν οτι το ποδοσσφαιρο ειναι για αντρες.Προφανως αυτο ισχυει οταν τον "αντρισμο" τον επιδεικνυουν οι παικτες του ολυμπιακου. Δεν με νοιάζουν τι λένε τα επίσημα χίλια. Τύποι σαν τον Σάββα τον Σωκράτη τον Πατέρα τον Ντέμη κλπ κλπ είναι γελοίοι. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας. Δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι με τις π@παριές που λένε σε καθημερινή βάση για δημιουργία εντυπώσεων και εσωτερική κατανάλωση. Οι παίκτες του Ολυμπαικού μπάλα έπαιξαν στο ματς της Ριζούπολης, και δεν βρίσκω καμία σχέση εκείνου του ματς με το προχθεσινό. Αν θες να βρεις παρόποιο ματς με εκείνο ψάξε στα αντίστοιχα ματς που γινόντουσαν στην Λεωφόρο εκείνη τν περίοδο.
cumulus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν με νοιάζουν τι λένε τα επίσημα χίλια. Τύποι σαν τον Σάββα τον Σωκράτη τον Πατέρα τον Ντέμη κλπ κλπ είναι γελοίοι. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας. Δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι με τις π@παριές που λένε σε καθημερινή βάση για δημιουργία εντυπώσεων και εσωτερική κατανάλωση. Οι παίκτες του Ολυμπαικού μπάλα έπαιξαν στο ματς της Ριζούπολης, και δεν βρίσκω καμία σχέση εκείνου του ματς με το προχθεσινό. Αν θες να βρεις παρόποιο ματς με εκείνο ψάξε στα αντίστοιχα ματς που γινόντουσαν στην Λεωφόρο εκείνη τν περίοδο. Mπαλλα επαιξαν επειδη ειχε υπαρξει τρομοκρατια εκτος γηπεδου ,κατι πολυ χειροτερο απο αυτο που εγινε προχθες μεσα στο γηπεδο.Εχω διαφωνω με ολες αυτες τις τακτικες μεσα εξω απο το γηπεδο.Ναι το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα,οχι ομως να κινδυνευει η σωματικη ακεραιοτητα των παικτων.Οταν ομως επι χρονια η διοικηση του ολυμπιακου εφαρμοζει οποιαδηποτε τακτικη προκειμενου να παρει το πρωταθλημα επρεπε να ξερει οτι καποια στιγμη θα γυρισει εναντιον της.
MiltoZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Mπαλλα επαιξαν επειδη ειχε υπαρξει τρομοκρατια εκτος γηπεδου ,κατι πολυ χειροτερο απο αυτο που εγινε προχθες μεσα στο γηπεδο.Εχω διαφωνω με ολες αυτες τις τακτικες μεσα εξω απο το γηπεδο.Ναι το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα,οχι ομως να κινδυνευει η σωματικη ακεραιοτητα των παικτων.Οταν ομως επι χρονια η διοικηση του ολυμπιακου εφαρμοζει οποιαδηποτε τακτικη προκειμενου να παρει το πρωταθλημα επρεπε να ξερει οτι καποια στιγμη θα γυρισει εναντιον της. Σίγουρα έχει ο καιρός γυρίσματα. Μιλάς όμως τώρα για παλιές τακτικές που εφαρμόζονται εδώ και πολλά χρόνια, δεν ανακάλυψε ο Κόκκαλης τον τροχό όσον αφορά την διαιτησία. Η διοίκηση του Ολυμπιακού πάντως δεν εφάρμοσε ποτέ την λογική να πιάνει παίκτες άλλων ομάδων και να τους λέει βάρα αγόρι μου στο ψαχνό και μετά ότι θέλεις από μένα. Αυτό που έκανε στην Ριζούπολη ήταν να τραμπουκήσει τους παίκτες πριν το ματς κάτι που γινόταν και στην Λεωφόρο. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος διαφωνει με τέτοιες τακτικές. edit: η διαιτησία τα τελευταία τρία χρόνια τουλάχιστον, δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση τον Ολυμπιακό περισσότερο από άλλους μεγάλους.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό σε συνάρτησή ότι δεν λες να το καταλάβεις είναι αρκετά ανησυχητικό Σ'αυτο που γραφω εχεις κατι να πεις ή κανουμε χαβαλε τωρα?
alexzzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Σ'αυτο που γραφω εχεις κατι να πεις ή κανουμε χαβαλε τωρα? Τώρα και πάντα...
cumulus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Η διοίκηση του Ολυμπιακού πάντως δεν εφάρμοσε ποτέ την λογική να πιάνει παίκτες άλλων ομάδων και να τους λέει βάρα αγόρι μου στο ψαχνό και μετά ότι θέλεις από μένα. Εσυ δηλ. που το ξερεις οτι ο Κοκκαλης δεν το κανει και επισης που ξερεις οτι οι παικτες του ΟΦΗ ειχαν παρει εντολη απο τον ΠΑΟ.Οπως εγραψε και ενα αλλο παιδι μολις εγιναν εις βαρος σας μια φορα αυτα που γινονται εις βαρος αλλων ομαδων επι χρονια φωναζατε.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα και πάντα... Οκ, με καλυψες, no hard feelings
vlachaquito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ΠΟΙΟΣ αδικηθηκε? Ο γαυρος? Ο ΟΦΗ αδικηθηκε που αφενως κοβει τον Εντου που παει για γκολ, αφετερου δεν δινει κιτρινη στον Ντιογο που ενω του εχει κανει φαουλ και εχει σφυριξει αυτος συνεχιζει την φαση πες τα ρε καιζερ, μονο εσυ ειδες το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ παιχνιδι μεταξυ των Κυριων (το κ κεφαλαιο ετσι μην ξεχνιωμαστε)του ανεξαρτητου οφη και των λαμογιων του ολυμπιακου, που μην εχοντας τα προσοντα να αντιμετωπισουν τους γιγαντες παιχταραδες του οφη (μπαρκα, ισσα, ρουμπακης κλπ) ζητησαν (και πηραν απλοχερα) την βοηθεια της διαιτησιας αποσκοποντας στους 3 βαθμους...
MiltoZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εσυ δηλ. που το ξερεις οτι ο Κοκκαλης δεν το κανει και επισης που ξερεις οτι οι παικτες του ΟΦΗ ειχαν παρει εντολη απο τον ΠΑΟ.Οπως εγραψε και ενα αλλο παιδι μολις εγιναν εις βαρος σας μια φορα αυτα που γινονται εις βαρος αλλων ομαδων επι χρονια φωναζατε. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Μα εδώ φλιλε μου δεν μιλάμε για οφσάιντ και ανάποδα αράουτ, μιλάμε ότι πήγε να γίνει έγκλημα εις βάρις κάποιων παικτών, ΦΑΝΕΡΑ σκόπιμα. Σου ξαναλέω, ότι ο Ολυμπιακός ήλεγχε στο σχετικά μακρινό παρελθόν για κάποιο διάστημα την διατησία παίρνοντας την σκυτάλη από εσάς δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγινε προχθές, άμα θες κατάλαβέ το, αλλιώς συνέχισε να πιπιλάς την λιωμένη καραμέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.