Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πες τα ρε καιζερ, μονο εσυ ειδες το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ παιχνιδι μεταξυ των Κυριων (το κ κεφαλαιο ετσι μην ξεχνιωμαστε)του ανεξαρτητου οφη και των λαμογιων του ολυμπιακου, που μην εχοντας τα προσοντα να αντιμετωπισουν τους γιγαντες παιχταραδες του οφη (μπαρκα, ισσα, ρουμπακης κλπ) ζητησαν (και πηραν απλοχερα) την βοηθεια της διαιτησιας αποσκοποντας στους 3 βαθμους...

Σιγα μην πω κυριους του μαλακες του ΟΦΗ, το παραρτημα του Ολυμπιακου. Εχουν αλλαξει 500 παικτες μεταξυ τους, συλλαλητηριο πριν το ματς με τον γαυρο, 4 χρονια τωρα τους ανοιγουν τα ποδια και με μας ξεσκιζονται. Στην Β Εθνικη να παιξουν.

Το Χ ηταν η ανταμοιβη για τα τοσα χρονια που ανοιγαν τα ποδια οι ΟΦΗτζηδες στον Ολυμπιακο με αμυνα στο κεντρο και κατι 6αρες, με εξοδους Σηφακη στο 90' στην μεγαλη περιοχη-ναι, τον ιδιο Σηφακη που πηγε στους γαυρους μετα-κτλ

Οσο για τους παικτες του ΟΦΗ, δηλαδη ποιους ειχαν απεναντι, την ΓΙουναιτεντ?

Τον Αντζα και τον Ζεβλακοφ ειχανε, τον Μπελουτσαρο τον παικταρα,τον Τοροσιδη τον δημοσιο υπαλληλο που εχει 1,5 χρονο να παιξει μπαλα της προκοπης, τον Λετο που εχει να παιξει μπαλα απο το 1ο φιλικο και την Μαρια την Ασχημη της Πορτουγκεζα. Ε, ο Γκαλετι που οντως ειναι παικτης δεν τραβηξε, ο Στολτιδης αμ.χαφ ειναι το παιδι δεν μπορεις να περιμενεις παιχνιδι και ο Κοβασεβιτς που επισης ειναι παικταρας δεν γινεται να σε ξελασπωνει καθε φορα.

Δεν σε επαιξε και η διαιτησια 80-20 ως συνηθως αλλα μονο 60-40 και ηρθε το 0-0

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα, καλυτερη αναλυση και απο αυτη του τζινου, λες και ειδα το παιχνιδι μολις τωρα..

Ξεχασες τα 70 φαουλ που εκαναν τα τσεκουρια του ολυμπιακου και τις ΑΔΙΚΕΣ κιτρινες καρτες που εδωσαν στα παλικαρια του οφη..

Δημοσ.
Καλα, καλυτερη αναλυση και απο αυτη του τζινου, λες και ειδα το παιχνιδι μολις τωρα..

Ξεχασες τα 70 φαουλ που εκαναν τα τσεκουρια του ολυμπιακου και τις ΑΔΙΚΕΣ κιτρινες καρτες που εδωσαν στα παλικαρια του οφη..

Οχι, αλλα σιγα μην κατσω να ασχοληθω με λεπτομεριες

Δημοσ.

Όπως είπα και στο άλλο thread.

Όποιος δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει και δεν βαριέται ας ψάξει πόσους βαθμούς έχει χάσει ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός από τον Ο.Φ.Η. από την αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Δημοσ.
Σιγα μην πω κυριους του μαλακες του ΟΦΗ, το παραρτημα του Ολυμπιακου. Εχουν αλλαξει 500 παικτες μεταξυ τους, συλλαλητηριο πριν το ματς με τον γαυρο, 4 χρονια τωρα τους ανοιγουν τα ποδια και με μας ξεσκιζονται. Στην Β Εθνικη να παιξουν.

Το Χ ηταν η ανταμοιβη για τα τοσα χρονια που ανοιγαν τα ποδια οι ΟΦΗτζηδες στον Ολυμπιακο με αμυνα στο κεντρο και κατι 6αρες, με εξοδους Σηφακη στο 90' στην μεγαλη περιοχη-ναι, τον ιδιο Σηφακη που πηγε στους γαυρους μετα-κτλ

Σύμπασα η ποδοσφαιρική Ελλάδα συμφωνεί μαζί σου. Κι ο Παπακαλιάτης Ολυμπιακός και Κόκκαλης ήθελε να πεί, αλλά του ξέφευγε το όνομα του Τζίγγερ που του έχουν βάλει οι γαύροι στο κεφάλι.

«Συναντήθηκα συμπτωματικά στη Μύκονο με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νίκο Πατέρα, τον όποιο γνωρίζω πολύ καλά και του ζήτησα να μεσολαβήσει στον Βαρδινογιάννη και να του ζητήσει να δώσει τον ΟΦΗ σε ομάδα επιχειρηματιών από το Ηράκλειο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακαλιάτης και πρόσθεσε: «Πριν από λίγες ημέρες με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης Ξημέρης και μου ζήτησε συνάντηση. "Δεν πάει άλλο με τον Βατσινά, κάτι πρέπει να κάνουμε με τον ΟΦΗ", μου λέει. Τότε μπροστά του τηλεφώνησα στον Πατέρα, που μου είπε ότι μετέφερε το μήνυμα στον Βαρδινογιάννη και η απάντηση που πήρε ήταν να απευθυνθούμε στον... Βουτσινά. Έτσι μου είπε τον κύριο Βατσινά. Με αυτόν δεν είναι δυνατόν να κουβεντιάσουμε, γι' αυτό σε παρακαλώ ξαναμίλα με τον Βαρδινογιάννη. Τον δίνει τον ΟΦΗ ή δεν τον δίνει;».

http://www.sport-fm.gr/article/148562

Δημοσ.

Δυστηχως ο ΟΦΗ δεχεται εντολες απο τον Βαρδινογιαννη . Μαλλον δεν μαθατε για το πριμ που εδωσε ο Βατσινας ειτε για νικη ειτε για χ με τον Ολυμπιακο εεε? Παραρτημα του Ολυμπιακου δεν ειμασταν και δεν θα ειμαστε ποτε , ο Σηφακης ΝΑΙ ηταν πουλημενος ... Ομως δεν ανοιγουμε τα ποδια στον Γαυρο . Και ολοι ξερουμε οτι το Καραισκακη ειναι μια δυνατη εδρα , ομαδες οπως ο Παναθηναικος και η Αεκ τρωνε 3αρες εκει μεσα ,γιατι να μην φαμε και εμεις ετσι οπως μας εχουνε καταντησει η οικογενια Βαρδυνογιαννη , στον Βαζελο οπως ειπε ο Kaizer παιζουμε καλα ειτε για ξεκαρφωμα (δλδ οτι κ καλα δεν υπαρχουν "σχεσεις" μεταξυ μας ) ειτε γιατι υπαρχουν καποιοι Αληθινοι Οφητζηδες στην ομαδα και οτι συμφωνιες και να γινονται κατω απο τα τραπεζια οτι πριμ και να δωθουν , αυτοι οι παικτες δεν πουλιουνται !!! Και μακαρι να γινουμε ανεξαρτητοι , τοτε θα εχουμε αληθινες αναμετρησεις με ολες τις ομαδες και οι μεταγραφες θα ειναι αληθινες οχι χαρισμα !!!

Δημοσ.
Μαλλον δεν μαθατε για το πριμ που εδωσε ο Βατσινας ειτε για νικη ειτε για χ με τον Ολυμπιακο εεε?

Θυμυσε μου ποιος εδωσε πριμ στην Παναχαικη επι Κυραστα?Αρα να λεω και την Παναχαικη παραρτημα του Ολυμπιακους?

Ομως δεν ανοιγουμε τα ποδια στον Γαυρο . Και ολοι ξερουμε οτι το Καραισκακη ειναι μια δυνατη εδρα , ομαδες οπως ο Παναθηναικος και η Αεκ τρωνε 3αρες εκει μεσα

Και γιαυτο επαιξες με την αμυνα στην σεντρα περσυ?Επειδη ειναι μια δυνατη εδρα?

γιατι να μην φαμε και εμεις ετσι οπως μας εχουνε καταντησει η οικογενια Βαρδυνογιαννη

Αν δεν ειχες τους Βαρδινογιανναιους καθε χρονο θα χτυπαγες πρωταθλημα

...στην Γ Εθνικη

Erwdie αυτο δειχνει οτι υπαρχει Βαρδινογιαννης πισω απο τον ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝ!!!

Επι του πρακταιου αγορι μου, επι του πρακταιου!!ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ, ο ΟΦΗ σκιζεται ναι ή οχι με εμας?

Ασε να μαντεψω, σκιζεται αλλα ειναι παραρτημα μας. Σε αντιθεση με τον Λεβαδιακο, την Καλαμαρια, τον Ιωνικο, το Αιγαλεω, τον Πανσερραικο, την Ξανθη(οταν δεν καιγεται για βαθμους) και ολες εκεινες τις ομαδες που δεν εχουν καμια σχεση με τον Ολυμπιακο και οποτε θελει ο Ολυμπιακος περναει με 5αρες

edit

Χαχαχα, τωρα το ξαναδιαβασα. Ρε συ Erwdie καταλαβες τι ποσταρες???ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΣΜΑ?Μου το εχεις και σε bold ρε γαμωτο...Φιλε ευχαριστω, τετοιο επιχειρημα δεν ειχα, τωρα μου το εδωσες

Δημοσ.

Ελεος με τις απεργίες.Κάθε φορά που έχει ματς πάρε και μια απεργία.

Και αντί να διαμαρτυρηθούν οι απλοί υπάλληλοι διαμαρτύρονται αυτοί που τα παίρνουν.

αν κάποιος τώρα έχει νόβα θα δει ματς στα μουγκά και ας πληρώνει 60 Εβραίους το μήνα.Ετσι για να γουστάρουμε.

γεια σου ρε ελλαδάρα αθάνατη.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία. Όταν γίνεται απεργία, κάνουν όλοι. Δεν μπορούν να κάνουν οι μισοί.

Αν στη δουλειά σου εσύ τα έπαιρνες αλλά οι συνάδερφοι αποφάσιζαν απεργία, εσύ θα δούλευες;

Δημοσ.

Κι εγώ όταν πληρώνω φόρους έχω απαίτηση να μου μαζεύουν τα σκουπίδια και να μην κάνουν απεργία; Σωστό αυτό;

Δημοσ.
Κι εγώ όταν πληρώνω φόρους έχω απαίτηση να μου μαζεύουν τα σκουπίδια και να μην κάνουν απεργία; Σωστό αυτό;

Περίπου. Το ένα είναι φόρος και το άλλο είναι συνδρομή. Ειδικά όταν αυτή η συνδρομή είναι πανάκριβη σε σχέση με των υπολοίπων χωρών.

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν πήρατε τον Κυργιάκο φέτος. Και του δείξατε τι χάνει, και κερδισμένοι βγήκατε, και μας φορτώσατε το παλτό. Ο Σιμάο φαίνεται τελικά καλή λύση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...