Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ομάδα που είναι για 5 μπαλάκια μας κάνει ρόμπα γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε 2 στόπερ της προκοπής.

Πρέπει να βρούμε τον μαύρο που κοιμάται με τον Κετσπάγια.

Δημοσ.

Ο Σαριεγκι ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ο Γκαλινοβιτς επεισης ....

Και οπωσδηποτε δυο ''ΚΑΛΟΥΣ'' Αμυντικους το γεναρη και τερματοφυλακα η να βαλουν το Τζορβα αμεσα

Απο κεντρο και μετα δεν νομιζω να χρειαζονται πολλα εκτος απο εναν ''ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ''

Παντως μονοτερμα τους παιζουμε και μαλλον παμε για ισοπαλια (απιθανο να κερδισουμε αυτο το ματς) αλλα ποτε δεν ξερεις μπορει να φαμε αλλα 2 η να βαλουμε εμεις 2

ΕΙΔΩΜΕΝ

Δημοσ.

Πρέπει να βρούμε τον μαύρο που κοιμάται με τον Κετσπάγια.

Παιδιά, Ολυμπιακός είμαι εγώ, αλλά του κερατά, πρέπει να τον βρούμε για το γαμώτο! >_>

Αυτογκολ και 2-0 στο καπάκι;Πάλι καλά που ο Σαλπιγγίδης δεν είναι Μήτρογλου...

Δημοσ.
Erwdie αυτο δειχνει οτι υπαρχει Βαρδινογιαννης πισω απο τον ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝ!!!

Επι του πρακταιου αγορι μου, επι του πρακταιου!!ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ, ο ΟΦΗ σκιζεται ναι ή οχι με εμας?

Καλά ρε συ, θα μας τρελάνειες, εθελοτυφλείς? Ο κόσμος τό 'χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι? Όλη η Κρήτη βουίζει, οι ΟΦΗτζήδες που είναι και παράρτημα του Ολυμπιακού, κάνουν συλλαλητήρια για το καθεστώς των Βαρδινογιανναίων και οι παραπάνω δηλώσεις αποτελούν απλά το κερασάκι στην τούρτα κι εσύ λές: "αυτο δειχνει οτι υπαρχει Βαρδινογιαννης πισω απο τον ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝ!!!"

ΚΑΙ ΑΝ? Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να λείψουν οι υποθέσεις?

Πέραν τούτων η πλάκα είναι ότι η περίφημη παράγκα δημιουργήθηκε από μία κασέτα. Εκεί να δείς πόσα ΑΝ μπορώ να σου βρώ εγώ.

Χαχαχα, τωρα το ξαναδιαβασα. Ρε συ Erwdie καταλαβες τι ποσταρες???ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΣΜΑ?Μου το εχεις και σε bold ρε γαμωτο...Φιλε ευχαριστω, τετοιο επιχειρημα δεν ειχα, τωρα μου το εδωσες

Χαχαχα, ναι, θα μας πείς για τον Βατσινά που τον είπε Βουτσινά ο Τζίγγερ.

Τα αν που λέγαμε...

Δημοσ.

Kaizer τελικα πουθενα δεν σε βρισκω :-( . Το οτι ειμαστε Παραρτημα σας το ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ , ποτε θα το καταλαβετε ? Και το αστειο ειναι οτι μου λετε οτι ειμαστε παραρτημα του Γαυρου , το ο,τι ο Παπακαλιατης μιλησε στον Πατερα κ το Βαρδινογιαννη γιατην αγορα του Οφη δεν κολαει ? Δηλαδη ο Παπακαλιατης γιατι δεν πηγε στον Βατσινα ? Που κολουσε ο πατερας ο προεδρος του βαζελου στην προταση αγορας του Οφη ? Τωρα τι αλλο θες να το καταλαβεις ?

Δημοσ.

Έλα να ακούω παράπονα για την παρακάτω φωτογραφία.

Α ρε "κεντρικός αμυντικός" που σας χρειάζεται για κολονοσκοπική εξέταση... Άχρηστοι!

vlakestw6.jpg

Δημοσ.

Ρε τι μαλά..ες είναι αυτοί γαμώτο μου, αν είναι να μας το πούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε.

Το κριάρι το Χριστοδουλόπουλο δεν τον βλέπει? Ότι με έναν προωθημένο δεν βάζουμε γκολ ούτε σε 100 χρόνια δεν το βλέπει?

Για τον Σαριέγκι που λέγαμε ότι χαρίζει γκολ βαριέμαι να ψάξω να δώ ποιος μας την έλεγε ότι γκρινιάζουμε.

Το κέρατο μου νευρίασα!

Δημοσ.

μολις εκλεισα την τηλεοραση. δεν αντεχω να βλεπω αλλα τετοια χαλια... αμυνα εντελως για τον πουτσο, κεντρο χωρις μπαλαδορο και με εναν ζιλμπερτο που βαριεται να τρεξει, επιθεση χωρις κυνηγο... χαλια ατελειωτα!

Δημοσ.
Ρε τι μαλά..ες είναι αυτοί γαμώτο μου, αν είναι να μας το πούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε.

Το κριάρι το Χριστοδουλόπουλο δεν τον βλέπει? Ότι με έναν προωθημένο δεν βάζουμε γκολ ούτε σε 100 χρόνια δεν το βλέπει?

Για τον Σαριέγκι που λέγαμε ότι χαρίζει γκολ βαριέμαι να ψάξω να δώ ποιος μας την έλεγε ότι γκρινιάζουμε.

Το κέρατο μου νευρίασα!

Να προσθέσω κι ότι βγάζει Ζιλμπέρτο και βάζει Τζιώλη...

Θεόπνευστη έμπνευση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...