Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σήμερα δεν έχει αθλητικές εφημερίδες? :/

Μάλλον όχι, λόγω της χθεσινής απεργίας.

Κάθε φορά που κάνουν απεργία οι αθλητικογράφοι, αποδεικνύεται η αχρηστία τους (σε όλα τα μέσα: τηλεόραση, εφημερίδες κλπ). Πραγματικά δεν πρέπει να κάνουν απεργίες, δεν τους συμφέρει.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, ρε γαμώτο. Χάρηκα και εγώ ότι θα δούμε το ματς στην μούγκα χτες αλλά μας έκαναν έκπληξη οι Κύπριοι.

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 03 : 18 : 40-----

Που είσαι ρε άρρωστε; Ζωντάνεψες καθόλου;

ΧΑ! Μπα χάλια είμαι ακόμα. Να φανταστείς ότι έχει γιουβαρλάκια και δεν έφαγα ακόμα. Τώρα θα κάνω μια προσπάθεια. Εσύ;

Δημοσ.

Σήμερα έσκασα μύτη στο τραπέζι. Κοκκινιστό. Πολύ καλύτερα είμαι. Σου έχει δώσει φάρμακα; Εμένα μόνο ένα για γαργάρες. Χρησιμεύει μετά και το χθεσινό παιχνίδι για να κάνω καλές γαργάρες...

Δημοσ.
Σήμερα έσκασα μύτη στο τραπέζι. Κοκκινιστό. Πολύ καλύτερα είμαι. Σου έχει δώσει φάρμακα; Εμένα μόνο ένα για γαργάρες. Χρησιμεύει μετά και το χθεσινό παιχνίδι για να κάνω καλές γαργάρες...

Ασπιρίνη είναι το πιο βαρύ φάρμακο που παίρνω και εκείνο κάθε 4 χρόνια όταν έχει μουντιάλ. Έχω πιει όμως 1 σακί τσάι βουνού.

Δημοσ.

ΧαΧα. Εγώ τό σκασα διπλό στο στοίχημα γιατί πίστευα στην ομάδα , ώστε να πάρουμε κανα φράγκο και έπαθα εγγεφαλικό με τον sarriegi ;)

Δημοσ.

Eιναι απλα αστειο οτι επι 90 λεπτα μαρκαρει ο Σιμαο τον Ιμπραημοβιτς χωρις να τον αλλαξει(ΕΑΝ εκρινε πως δεν του εκανε) και 2 βδομαδες μετα επι 90 λεπτα ο Σαριεγκι τον Σοσιν. Απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ

Δημοσ.
ΧαΧα. Εγώ τό σκασα διπλό στο στοίχημα γιατί πίστευα στην ομάδα , ώστε να πάρουμε κανα φράγκο και έπαθα εγγεφαλικό με τον sarriegi ;)

Εγω να δεις....αλλά να το χαιρετήσω το στοίχημα ας κερδίζαμε το ματς και χαλάλι...

Άρε Πανάθα όσο με πληγώνεις τόσο με πωρώνεις...Αλλά ως πότε???

Δημοσ.

Αυτός ο Τεν Κάτε είναι απίστευτος.Φαίνεται με το τρόπο που στήνει κάθε φορά την ομάδα να μην ξέρει τις πραγματικές δυνατότητες κάθε παίχτη.Ας πούμε έβαλε στο προηγούμενο ματς το Σιμάο να φυλάει τον Ιμπραΐμοβιτς!Έπειτα περαματίζεται στα επίσημα ματς και χωρίς να έχει καταλήξει σε ένα βασικό σχήμα.Κάθε αγώνας καί άλλη ενδεκάδα.Κατηγορούσαμε τον Πεσέιρο γιά τον Νίνη.Αυτός εδώ θα τού δώσει ψυχολογικά τη χαριστική βολή.Σκέφτομαι αν θα δεί παρέλαση ο προπονητής αλλά μάλλον θα δεί γιατί οι πολυμετοχικοί δεν συννενοούνται εύκολα καί θα αργήσει να τον πάρει η μπάλλα.Όπου λαλούν πολλά κοκκόρια ...

Φαίνεται πως λίγα πράγματα θεραπεύτηκαν από το καρκίνο πού παρελθόντος.

Έτσι όπως βλέπω τον Ζιλμπέρτο να μην τρσβάει σκέφτηκα πόσο μας χρύσωσε το χάπι ο Βενγκέρ ότι θα πρέπει να τού φιλήσουμε καί το χέρι πού μας έδωσε τέτοιο παίχτη θυμάστε?Περίπτωση νέου Κονσεϊσάο μού θυμίζει.Τουρισμός!

Πάρτε το χαμπάρι.Δεν έχουμε παίχτες αξίας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Αν έβλεπα ξαφνικά τη φάση με το αυτογκόλ τού Βάσκου θα ισχυριζόμουν ότι έχει παίξει στοίχημα!Αυτό το αυτογκόλ είναι χωρίς πίεση.Καί μάλιστα σημάδεψε!Μιλάμε γιά παίχτη επιπέδου(?) C.L!

Καί κάτι ακόμη.Όσο θα βλέπουμε κάτω από τα δοκάρια τον Γκαλίνοβιτς προκοπή δεν βλέπουμε.Ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος καί αν κάπου κάπου κάνει καμμιά απόκρουση είναι λόγω τού εκτοπίσματός του γιατί είναι τεράστιος!Από ικανότητες μηδέν.Δεν βάζει τον Τζόρβα πού είναι καί ο μελλοντικός εθνικός τερματοφύλακας?

Δημοσ.

Γιατί στην τεσσάρα του Ολυμπιακού ο Σαριέγκι δεν είχε χαρίσει καναδυό γκολάκια? Και όμως έμεινε και με δεδομένο ότι δεν αποκτήθηκαν άλλοι έμεινε για βασικός. Ε φάτε τα τώρα προεδράρες.

Πλέον είναι και πολλοί και δεν μας φτάνουνε τα χέρια να μουτζώσουμε. Κάντε ανανέωση και στο Τζιόλη τώρα!

Ρε τι είναι αυτοί οι άσχετοι ρε, 5 τυχαίους να πάρεις τόσες μα..κίες δεν θα κάνουν.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά:

Οι καρχαρίες μύρισαν μπόλικο χρήμα με το νέο γήπεδο. Αλίμονο, κανένας επιχειρηματίας δεν κάνει δωρεές για την ψυχή της μάνας του. Ειδικά αυτοί οι συγκεκριμένοι.

Βρήκαν και ένα στρατό ηλίθιους, οι οποίοι υπερηφανεύονται με καμάρι πως πέρσι μποϋκόταραν την... ομάδα τους. Την οποία θα ήταν υποχρεωμένοι να υποστηρίζουν ακόμα κι αν προπονητής ήταν ο Αλέφαντος και πρόεδρος ο Σαλιαρέλης.

Αυτοί που κορόιδευαν τόσα χρόνια τους Ολυμπιακούς, τώρα πήραν 26.000 διαρκείας για να δούνε τον συνταξιούχο της Άρσεναλ

Αυτές οι ιστορίες έχουν ηθικό δίδαγμα στο τέλος. Οι καλές μεταγραφές (για να είμαστε δίκαιοι 100%) φέτος ήταν ο Μάτος και ο Ίβανσιτς. Αυτούς όμως τους έφερε ο Βέλιτς!

χαχαχα! φοβερό.

Δημοσ.

Eπειδη στον χαμο λεγονται πολλες μην πω τι

Ο,τι εγινε περσυ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ!!!

Δεν πηγαινε αλλο!!

Και αν μου ελεγες Τζιγγερ ή πολυμετοχικοι θα σου ελεγα πολυμετοχικοι. Διοτι με την Βαρδινοοικογενεια τρωω 10 χρονια τον πουλο ενω με τους πολυμετοχικους 3 μηνες.

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ δεν σημαινει πως παω στο αλλο ακρο, αυτο πολλων ηλιθιων που επεισαν την μαμα τους να τους παρει καινουριο παιχνιδι και το παιχνιδι τελικα τους φαινεται μαλακια αλλα δεν το λενε γιατι τωρα θα φανουν αυτοι μαλακες που θελανε αυτο το παιχνιδι

ΥΓ. Επειδη παντως προκοπη δεν βλεπω και κανει κουμαντο ο καθε Αντωνιου και ο Τζιγγερ με το 50% ακομα ελπιζω να σηκωθει να φυγει ο Παυλος, να παρει πισω τα λεφτακια του, να μας φερει πισω τον Σισκα να παρουμε 2 Ευρωλιγκες σερι να τελειωνουμε

Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύουν και οι Γιαννακόπουλοι τον κόσμο:

Όταν όλα τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια είδαν πως το μπάσκετ δεν έχει φράγκα και αποσύρθηκαν διακριτικά, βασιλεύει ο Γιαννακόπουλος με αποτυχημένους Γιουγκοσλάβους που έχω σιχαθεί να τους βλέπω. Φυσικά όχι επενδύοντας από την τσέπη του, αλλά από την τσέπη της γιαγιάς μου που πληρώνει τις ασπιρίνες 5 ευρώ μιας και οι φαρμακοβιομηχανίες είναι ασύδοτες.

Σωτήρας κι αυτός! Μέγας!

Δημοσ.

Όταν όλα τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια είδαν πως το μπάσκετ δεν έχει φράγκα και αποσύρθηκαν διακριτικά, βασιλεύει ο Γιαννακόπουλος με αποτυχημένους Γιουγκοσλάβους που έχω σιχαθεί να τους βλέπω. Φυσικά όχι επενδύοντας από την τσέπη του, αλλά από την τσέπη της γιαγιάς μου που πληρώνει τις ασπιρίνες 5 ευρώ μιας και οι φαρμακοβιομηχανίες είναι ασύδοτες.

Σωτήρας κι αυτός! Μέγας!

Εχεις δικιο αιγεα.

Γιατι ως γνωστον τα τελευταια χρονια τα ευρωπαικα μεγαθηρια αποσυρθηκαν απο το ευρωπαικο μπασκετ και ηρθαν νεες ελπιδοφορες ομαδες απο ευρωπαικα χωρια. Παραδειγματα αυτων οι ΤΣΣΚΑ, Μακαμπι, Ρεαλ, Μπαρτσελονα, Ταου, Ολυμπιακος. Νεες δηλαδη δυναμεις στο ευρωπαικο μπασκετ. Πηρε και ο παυλος εκει κανα 2 φτηνους Γιουγκοσλαβους Μποντιρογκα, Ρεμπρατσα και τα λοιπα λιμα και τωρα βασιλευει ο μονοφθαλμος. Λεφτα δεν δινονται και οταν δινονται, ειναι ευγενικη χορηγια των συνταξιουχων που ακριβοπληρωνουν τα φαρμακα τους, τα οποια συνεχιζουν να ακριβαινουν ενω ΟΛΑ τα υπολοιπα προιοντα και υπηρεσιες γυρω μας τα τελευταια χρονια φθηναινουν.

Μυρωδια ρε.

Δημοσ.

Σωτήρας κι αυτός! Μέγας!

Aστο το μπασκετ, πισω στην μπαλιτσα σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...