Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κιουμουλους οκ τουμπες και κωλοτουμπες αλλα δεν μου ειπες.

Μια αγωνιστικη περιοδος (χωρις πλει οφ), νινης-> 18 λεπτα.

Εναμισης μηνας αγωνιστικης δρασης, νινης -> 150 λεπτα.

Ειναι ιδια?

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

υγ:μερικες φορες εκπλησσομαι με τον εαυτο μου. Δασκαλος σε δημοτικο επρεπε να εχω γινει. Ηρωας.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mην μου συγχιζεσαι.Εδω θα ειμαστε για πολυ καιρο.Και στατιστικα θα παραθετεις και θα προσπαθησεις να με πεισεις για το προφανες και τοτε θα μου αρεσουν παλι οι τουμπες και οι κωλοτουμπες.

Ρε άνθρωπα, όταν λες ότι είναι ίδια κατάσταση να έχει παίξει ένας παίκτης το 50% των παιχνιδιών που έπαιξε σε μια σεζόν και να έχουμε 7 Οκτώβρη, ή τυφλός είσαι, ή εγκάθετος, ή το κάνεις επίτηδες για να σπάσεις πλάκα και τα νεύρα μας.

Δημοσ.
Mην μου συγχιζεσαι.Εδω θα ειμαστε για πολυ καιρο.Και στατιστικα θα παραθετεις και θα προσπαθησεις να με πεισεις για το προφανες και τοτε θα μου αρεσουν παλι οι τουμπες και οι κωλοτουμπες.

πες μου, αλήθεια πες μου, υπάρχει πρόβλημα κατανόησης, ή απλά μια που δεν έχουμε αγωνιστικά νέα, θέλεις να μας τα πρήξεις?

Αν είναι το 1ο, το δεχομαι, και μπορώ να στο ξαναεξηγήσω ποιες οι διαφορές που αδυνατείς να καταλάβεις.

Αν είναι το 2ο, το έχεις καταφέρει με το ανθολόγιο κοτσάνας!

Αλήθεια, από επιχειρήματα, έχεις κανένα , ή ζητάω πολλά???

Τι λέω και εγώ τωρα...Είναι σα να ζητάω από το βύντρα, να λύσει παζλ για παιδιά 6-12 ετών!

Δημοσ.
Κιουμουλους οκ τουμπες και κωλοτουμπες αλλα δεν μου ειπες.

Μια αγωνιστικη περιοδος (χωρις πλει οφ), νινης-> 18 λεπτα.

Εναμισης μηνας αγωνιστικης δρασης, νινης -> 150 λεπτα.

Ειναι ιδια?

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

υγ:μερικες φορες εκπλησσομαι με τον εαυτο μου. Δασκαλος σε δημοτικο επρεπε να εχω γινει. Ηρωας.

Πρωτον ειναι κουμουλους.Δευτερον ειναι αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι περυσι ο Νινης ηρθε απο μιση χρονια να παιζει σχεδον βασικος χωρις προετοιμασια ,καπακι καλοκαιρι παιχνιδια καπακι τραυματισμος.Τι δεν καταλαβαινεις΄;

ΥΓ Εγω δεν εκπλησσομαι με το εαυτο μου γιατι εχω γινει καθηγητης και νιωθω ηδη ηρωας.

Δημοσ.
Πρωτον ειναι κουμουλους.Δευτερον ειναι αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι περυσι ο Νινης ηρθε απο μιση χρονια να παιζει σχεδον βασικος χωρις προετοιμασια ,καπακι καλοκαιρι παιχνιδια καπακι τραυματισμος.Τι δεν καταλαβαινεις΄;

ΥΓ Εγω δεν εκπλησσομαι με το εαυτο μου γιατι εχω γινει καθηγητης και νιωθω ηδη ηρωας.

Με ποιον τροπο αυτο αλλαζει οτι σε μια σαιζον επαιξε 18 λεπτα και γιαυτο φωναζαμε, ενω φετος σε εναμιση μηνα εχει ηδη παιξει στα μισα παιχνιδια και γιαυτο δεν φωναζουμε?

Το μονο που ελπιζω ειναι να διδασκεις γυμναστικη ή καλλιτεχνικα.

Δημοσ.

Η ουσία είναι μία:

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, έχουμε να δώσουμε 9 αγώνες σε ένα μήνα.

Όπως τσουλάνε, δεν τους βλέπω...

Δημοσ.
Με ποιον τροπο αυτο αλλαζει οτι σε μια σαιζον επαιξε 18 λεπτα και γιαυτο φωναζαμε, ενω φετος σε εναμιση μηνα εχει ηδη παιξει στα μισα παιχνιδια και γιαυτο δεν φωναζουμε?

Το μονο που ελπιζω ειναι να διδασκεις γυμναστικη ή καλλιτεχνικα.

Μαθηματικα διδασκω μαγκα απο αυτα που θα ησουν πατος μαλλον στο σχολειο.Φετος δεν ειναι τραυματιας ουτε ερχεται απο βαρια χρονια.Τι αλλο να σου πω για να καταλαβεις παιδι μου.Το ιδιο ειναι φετος το ιδιο περυσι;

ΥΓ Οχι βεβαια φετος εχουμε πολυμετοχικοτητα. Μπορεις να ελπιζεις παντα.

Δημοσ.

Ρε cumulus επειδη μας εσπασες τον παπαρο λιγο, πεςμας καισυ την αποψη σου γιατι ολο μπλαμπλαμπλαεσωρουχαμπλαμπλακρεβατι μας εισαι

Σε ποιανου την θεση και για ποιο λογο πρεπει να παιζει ΑΥΤΗ την στιγμη με ΑΥΤΗ την εικονα ο μικρος να τελειωνουμε. Τα αλλα ειναι πιπες. Πες ποιον να βγαλουμε γιατι σε αυτη την θεση θεωρεις οτι ο μικρος ειναι καλυτερος αυτη την στιγμη και αυτος που παιζει τωρα δεν ειναι.

Δημοσ.
Μαθηματικα διδασκω μαγκα απο αυτα που θα ησουν πατος μαλλον στο σχολειο.Φετος δεν ειναι τραυματιας ουτε ερχεται απο βαρια χρονια.Τι αλλο να σου πω για να καταλαβεις παιδι μου.Το ιδιο ειναι φετος το ιδιο περυσι;

ΥΓ Οχι βεβαια φετος εχουμε πολυμετοχικοτητα. Μπορεις να ελπιζεις παντα.

Ακομα σχολειο παω βασικα.

Ωραια, φετος δεν ειναι τραυματιας και δεν ερχεται απο βαρια χρονια (αν και εχασε ολη την προετοιμασια το καλοκαιρι). Να το δεχτω. Τι θα επρεπε να γινεται λοιπον για να εισαι ευχαριστημενος? Να παιζει 90 λεπτα σε ολα τα παιχνιδια? Ποιος το εχει κανει αυτο, πλην Σαλπιγγιδη και Σπυροπουλου? Και γιατι να το κανει κιολας ο Τεν Κατε,αφου οποτε παιζει ο μικρος φετος, δεν τραβαει.

Ασχετο, αλλα τωρα θυμηθηκα οτι ο Γκοντζος ειναι μαθηματικος.

Δημοσ.
Ρε cumulus επειδη μας εσπασες τον παπαρο λιγο, πεςμας καισυ την αποψη σου γιατι ολο μπλαμπλαμπλαεσωρουχαμπλαμπλακρεβατι μας εισαι

Σε ποιανου την θεση και για ποιο λογο πρεπει να παιζει ΑΥΤΗ την στιγμη με ΑΥΤΗ την εικονα ο μικρος να τελειωνουμε. Τα αλλα ειναι πιπες. Πες ποιον να βγαλουμε γιατι σε αυτη την θεση θεωρεις οτι ο μικρος ειναι καλυτερος αυτη την στιγμη και αυτος που παιζει τωρα δεν ειναι.

Που τον είδατε να παίζει και λέτε ότι είναι χώμα φέτος;Σοβαρά ρωτάω δεν νομίζω ότι μετράει το ότι μπήκε στο 70 και δεν έπαιξε.Ξεκίνησε κάποιο ματς;(Αν ναι sorry αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο).

Ας πούμε ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν θα έπρεπε να έχει ούτε 5 λεπτά συμμετοχή απο τη στιγμή που υπάρχει ο Νίνης,εξαρτάται σε τι θέση τον κατατάσεις βέβαια,πιστεύω ότι άννετα παίζει σαν αριστερό/δεξί χαφ ή και πίσω απο το σέντερ φορ.

Πάντως συμφωνώ με το cumulus ότι τα προηγούμενα χρόνια με αποκορύφωμα πέρυσι υπήρχε αδικαιολόγητη γκρίνια κατά του Βαρδινογιάννη,αν ο κόσμος στήριζε την ομάδα και τους παίχτες όπως φέτος θα το είχατε σηκώσει,οι πολυμετοχικοί δεν φαίνεται να έκαναν τουλάχιστον μέχρι τώρα κάτι παραπάνω απο τον Τζίγκερ που ήταν και μόνος του.

Μα καλά με Βύντρα-Σαριέγκι-Γκούμα δεν πας μπροστά,τον είχα για μεγάλα πράγματα τον ΠΑΟ αλλά με απογοήτευσε.

Δημοσ.

Ο ΠΑΟ απλά έκανε κακές μεταγραφικές κινήσεις. Γέμισε το ρόστερ με παίχτες που παίζουν σε ίδιες θέσεις και τώρα δεν ξέρει ποιον να πρωτοβάλει (κάνοντας κακό μεταξύ άλλων και στον Νίνη) και δε φρόντισε να πάρει αμυντικούς.

Πολύ απλά δεν είναι τα πράγματα;

Όποιος παίζει Manager και τα έχει ζήσει, ξέρει. :-)

Δημοσ.
Συμφωνω με τον φιλο ελβεν.

Μονη λυση ειναι να παρει πισω ο Τζιγγερ το 50% που εδωσε.

Ε ελβεν?

Αυτό κατάλαβες;

Υπέρβαση απο τους πολυμετοχικούς δεν είδα,θα μου πεις Σίλβα;

Ε και ο Βαρδίν. είχε φέρει Ασάνοβιτς(δεν έπιασε),Σόουζα(ψιλο κάτι έκανε,το ακριβότερο συμβόλαιο ως τότε που είχε κάνει ελληνική ομάδα),Γιάρνι(παλτό,δεν έπιασε).

Το ότι δεν έπιασαν δεν σημαινει ότι δεν ήταν μεγάλες μεταγραφές.

Δημοσ.
Που τον είδατε να παίζει και λέτε ότι είναι χώμα φέτος;Σοβαρά ρωτάω δεν νομίζω ότι μετράει το ότι μπήκε στο 70 και δεν έπαιξε.Ξεκίνησε κάποιο ματς;(Αν ναι sorry αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο).

Ας πούμε ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν θα έπρεπε να έχει ούτε 5 λεπτά συμμετοχή απο τη στιγμή που υπάρχει ο Νίνης,εξαρτάται σε τι θέση τον κατατάσεις βέβαια,πιστεύω ότι άννετα παίζει σαν αριστερό/δεξί χαφ ή και πίσω απο το σέντερ φορ.

Σε ολα τα Ευρωπαικα πλην ΤΛ δεν ξεκινουσε?Μεχρι τον Πανθρακικο δεν ξεκινουσε?Θα μας τρελανετε?

Ο Χριστοδουλοπουλος παιζει μισαωρα και αυτα αριστερα. Ο Νινης ξεκινησε δεξι χαφ και τον φεραμε αξονα, τωρα να τον παμε αριστερα για να σας χωραει στα πλανα?

Οποτε παιζει που φετος εχει παιξει μονο επιτελικος πισω απο το φορ δεν λεμε ολοι σε ολες τις κοντρες τον στελνουν 5 μετρα μακρια και πως ακομα δεν εχει κορμι και μυαλο να τα βαλει με τα θηρια που μαζευονται στον αξονα?

Και μην λετε που πιστευετε οτι πρεπει να παιξει, πειτε ποιος να βγει ειτε απο κεντρο ειτε απο δεξια που μπορει ο πιτσιρικας για να χωρεσει ο Νινης. Ο Κλευτον και Σαλπι αυτη την στιγμη ειναι οτι καλυτερο εχουμε. Στο χερι του μικρου ειναι μολις του δωθει ειτε σαν 10αρι ειτε σαν δεξι εξτρεμ η ευκαιρια επειδη καποιος θα χτυπησει/δεν θα τραβαει να ξαναγινει βασικος

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 06 : 26 : 16-----

Ο ΠΑΟ απλά έκανε κακές μεταγραφικές κινήσεις. Γέμισε το ρόστερ με παίχτες που παίζουν σε ίδιες θέσεις και τώρα δεν ξέρει ποιον να πρωτοβάλει (κάνοντας κακό μεταξύ άλλων και στον Νίνη) και δε φρόντισε να πάρει αμυντικούς.

Πολύ απλά δεν είναι τα πράγματα;

Όποιος παίζει Manager και τα έχει ζήσει, ξέρει. :-)

Οριστε ποσο ομορφα τα λεει ενας τριτος. Κινηση και πλανο υπηρχε. Το αν δεν πετυχε, το αν σηκωνε παραπανω, ειναι αλλο θεμα και μαζι σας. Αλλα δεν μπορω να κατηγορησω τον Πατερα γιατι απο τοσες μεταγραφες παιζει καλα μονο ο Κλευτον και οποτε αγωνιζεται ο Ρουκαβινα. Αντιθετα μπορω να τον κατηγορησω γιατι φαγωθηκαμε με τον καθε Χριστοδουλοπουλο και που πηγαν τα 5Μ του ΤΛ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...