alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Το ξέρεις πολύ καλά ότι ο οικοδόμος ήταν πρώτα από όλα κίνηση εντυπωσιασμού και μετά θέμα αξίας παίκτη.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Σε μενα τα λες? Εγω δεν ουρλιαζω πως τα 6Μ στον Λιλη (γιατι δεν πιστευω να νομιζει κανεις πως ο Μακης και ο Μελισσης δεν ηταν συμφωνια πακετο με 6Μ) πεταχτηκαν και αρα μην μου λενε 24Μ μπατζετ???
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Α... παράπονο δεν έχω... σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ναι είναι γεγονός, μας έχει ξεφύγει ίσως το μοναδικό θέμα που έπρεπε να συζητάμε σήμερα. Δηλαδή η επανεκλογή Γκαγκάτση. Το μεγάλο ντέρμπι χάθηκε! Δεν έγινε καν ο αγώνας. Για να σας κάνει και λίγο πλακίτσα: Ξέσπασε ο Βασίλης Γκαγκάτσης στο επιμορφωτικό σεμινάριο για διαιτητές, που διοργάνωσε η ΚΕΔ. Ο πολύ πρόσφατα επανεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε σε δηλώσεις του ότι πέρασε από το μυαλό του πως οι κακές διαιτησίες στα 7 από τα 8 παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής είχαν στόχο να επηρεαστούν οι εκλογές της ΕΠΟ! Ο ανεπάγγελτος λοιπόν αυτός με την τυροκομική φάτσα και την αθηναϊκή φράτζα από την ορεινή κορινθία, έχει διαγράψει τις 5000 διαιτησίες στα 10 χρόνια που έχει στοιχειώσει την καρέκλα και υποστηρίζει πως οι 7 κακές διαιτησίες ήταν για να τον σαμποτάρουν. Φυσικά ποιοι άλλοι; Πρώτος ο ΠΑΟ που αποφάσισε να κάνει κακή διαιτησία στον ευατό του για να κερδίσει ο... Γεωργακόπουλος. Το θράσος σε όλο του το μεγαλείο. Σας δουλεύει ο 'Θείος'. Στην πραγματικότητα μόνο μία καλή μεταγραφή χρειάζεται, αυτήν που χάσαμε κάποτε και δεν ξαναείδαμε πρωτάθλημα από τότε: της ΕΠΟ. Όποιος έχει ΕΠΟ παίρνει πρωτάθλημα και με τον Κάβουρα και με τον μπαρμπα-Ριβάλντο.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Σας δουλεύει ο 'Θείος'. Στην πραγματικότητα μόνο μία καλή μεταγραφή χρειάζεται, αυτήν που χάσαμε κάποτε και δεν ξαναείδαμε πρωτάθλημα από τότε: της ΕΠΟ. Όποιος έχει ΕΠΟ παίρνει πρωτάθλημα και με τον Κάβουρα και με τον μπαρμπα-Ριβάλντο. Και σ' ενδιαφέρει να πάρεις τέτοιο πρωτάθλημα; Να το κάνεις τι; Άμα θέλεις σου δίνω και εγώ ένα τέτοιο. Μετά άμα λέω εγώ ότι η μόνη ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα είναι η Λάρισα . Πλακίτσα, μην ψαρώσετε. Αλλά σοβαρολογώ απολύτως για την ποιότητα του πρωταθλήματος που ενδεχομένως να κατακτούσες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να θέλει να πάρει στημένο πρωτάθλημα. Το καταλαβαίνω για κάποιον που δεν το συνειδητοποιεί ότι του το χαρίζουν (όπως μπόλικοι Ολυμπιακοί τα τελευταία χρόνια που προσπαθούν ακόμα να λύσουν το μυστήριο γιατί δεν τα πάνε καλά στην Ευρώπη ή ο Ριβάλντο σύμφωνα με δηλώσεις του), αλλά για κάποιον που το ξέρει, μου φαίνεται αδιανόητο να θέλει ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Τέλος, θα συμφωνήσω περί θράσους Γκαγκάτση. Και μόνο που δηλώνει ότι πέρασε τέτοιο πράγμα από το μυαλό του, αποδεικνύεται επικίνδυνος.
antreaslam Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 εντάξει λοιπόν, παραδίνομαι.... ο νίνης, πρέπει να παίζει 90 λεπτά τον αγώνα, κάθε εβδομάδα, και ας σέρνεται... Και όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να παίζει και σε όποια θέση να ναι, όπως πχ....αριστερο εξτρεμ, ή ακόμα, αμυντικό χαφ, στοπερ ή λιμπερο! Τέλος, κακώς γκρινιάζαμε πέρυσι για τον τζίγγερ, που έδωσε την ψυχή του σε αυτή την ομάδα, την πήρε ομαδούλα της σειράς, και τη μετέτρεψε στο γίγαντα των 14 ηπείρων κ 25 θαλασσών! Ααααα....Μην ξεχαστώ: Ζητώ συγγνώμη από το λουκατοβυντα, και τοον αλεχανδρο τζιολινιο, που δεν είχα κατάλαβει ότι είναι οι νέοι καφού και ρεδόνδο αντίστοιχα.....
MiltoZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά γιατί είσαστε απογοητευμένοι με τον Ζιλμπέρτο? Εδώ ολάκερη Γιουβέντους τονε θέλει για να σημαζέψει λίγο το κέντρο της και δίνει ίσα με 8.5εκ, δηλαδή πέντε φορές πάνω απ όσα τον πήρατε. Μην ακούτε αυτονούς που πάνε να τονε βγάλουνε τελιωμένο...
sodeli Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να θέλει να πάρει στημένο πρωτάθλημα. Είναι πολλά τα λεφτά Manuel...
vlachaquito Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Και σ' ενδιαφέρει να πάρεις τέτοιο πρωτάθλημα; Να το κάνεις τι; Άμα θέλεις σου δίνω και εγώ ένα τέτοιο. Μετά άμα λέω εγώ ότι η μόνη ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα είναι η Λάρισα . Πλακίτσα, μην ψαρώσετε. Αλλά σοβαρολογώ απολύτως για την ποιότητα του πρωταθλήματος που ενδεχομένως να κατακτούσες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να θέλει να πάρει στημένο πρωτάθλημα. Το καταλαβαίνω για κάποιον που δεν το συνειδητοποιεί ότι του το χαρίζουν (όπως μπόλικοι Ολυμπιακοί τα τελευταία χρόνια που προσπαθούν ακόμα να λύσουν το μυστήριο γιατί δεν τα πάνε καλά στην Ευρώπη ή ο Ριβάλντο σύμφωνα με δηλώσεις του), αλλά για κάποιον που το ξέρει, μου φαίνεται αδιανόητο να θέλει ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Τέλος, θα συμφωνήσω περί θράσους Γκαγκάτση. Και μόνο που δηλώνει ότι πέρασε τέτοιο πράγμα από το μυαλό του, αποδεικνύεται επικίνδυνος. Ρε μανουελ, σε αγαπω σε εκτιμω, αλλα σορυ ρε φιλε, οταν ακουω τετοιες παπαριες δεν τις μπορω.. Τι σημαινει ποιος το θελει, με δουλευεις?? Δλδ ολοι αυτοι που βαλανε λεφτα στον παναθηναικο φετος, τα βαλανε για μια καλη πορεια στο τσαμπιονς?? ο παναθηναικος που βαραει το κεφαλι του που το εχασε μεσα απο τα χερια του δεν το θελει?? Ολοι το θελουνε, δεν πα να ειναι καλπικο, ψευτικο, με διαιτητες, με παραγοντες, ΧΕΣΤΗΚΑΝ μια χαρα θα βγουν να πανηγυρισουν.. Αν το παρει η λαρισα, ετσι, ΑΥΤΟ το πρωταθλημα, εσυ μην βγεις να πανηγυρισεις, εισαι ανωτερο ατομο, πιστευεις στην αμιλα κλπκλπκλπ... Κατι μου λεει ομως οτι ο καμπος θα καει... Σορυ για την επιθεση, αλλα αυτα τα ψευτοιδεολογικα-γιατι ποτε δεν προκειτε να το παρει η ομαδα μου-αρα ας το παιξω ο γκαντι του ποδοσφαιρου παντα τα σιχαινομουνα.. Υ.Γ. α, και για να μην βγαλω τον εαυτο μου εξω, χαζος ειμαι οτι το τελευταιο περυσινο ματς του εργοτελη με την ξανθη ηταν πουλημενο?? Μια χαρα το πανηγυρισα, και φετος μια χαρα πανηγυριζω για την πορεια μου..
johnyboy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Είναι σαν να σου φέρει κάποιος μια 2μετρη Τσέχα έτοιμη στο πιάτο και εσύ να πεις όχι δεν την θέλω γιατί δεν κέρδισα με την αξία μου. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΣ????
ata1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Για την Τσέχα συμφωνώ για το πρωτάθλημα διαφωνώ! Εγώ το μόνο που ήθελα να καταφέρω να δω μισή ώρα την ομάδα μου και να μην σκυλοβαρεθώ από το πρώτο δεκάλεπτο μετά από 50 γιόμες του Γκούμα και 75 τσιφουτιές του Βύντρα. Μάλλον δεν το βλέπω και για φέτος. Πέρυσι στο μπάσκετ δεν προχωρήσαμε πολύ αλλά μέχρι εκεί που φτάσαμε(Ευρώπη εννοώ) ευχαριστήθηκα ματσάκια και ας ήταν σε άκυρες ώρες και κανάλια! By the way και Τσέχα να μην είναι δε θα διαμαρτυρηθώ
vlachaquito Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Για την Τσέχα συμφωνώ για το πρωτάθλημα διαφωνώ!Εγώ το μόνο που ήθελα να καταφέρω να δω μισή ώρα την ομάδα μου και να μην σκυλοβαρεθώ από το πρώτο δεκάλεπτο μετά από 50 γιόμες του Γκούμα και 75 τσιφουτιές του Βύντρα. δλδ μου λες οτι αν εισαι χαλι φετος και το παρεις δεν θα πανηγυρισεις, γιατι η ομαδα "δεν επαιξε εκλυστικο ποδοσφαιρο"... οκ, whatever..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 αλλά για κάποιον που το ξέρει, μου φαίνεται αδιανόητο να θέλει ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Επειδή πρόλαβα πολύ καπετάνιο και πολύ ΕΠΟ, όχι, δεν θέλω τέτοιο πρωτάθλημα. Όμως αυτό δεν αλλάζει τα στοιχεία της υποθέσεως: με Γκαγκάτση στην καρέκλα, πρωτάθλημα δεν παίρνεις.Αν δεν μπορούν 40 εφοπλιστές να πάρουν με το μέρος τους 46 τυροκόμους, ε, τότε μιλάμε ξεκάθαρα για αποτυχία της διοίκησης. Ο βλάχος έχει ιδρύσει ολόκληρο παρακράτος, δεν θα αφήσει κανέναν ΠΑΟ να πάρει πρωτάθλημα έτσι εύκολα επειδή έκανε... καλύτερες μεταγραφές.
Members gsarig Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Για την Τσέχα συμφωνώ για το πρωτάθλημα διαφωνώ!Εγώ το μόνο που ήθελα να καταφέρω να δω μισή ώρα την ομάδα μου και να μην σκυλοβαρεθώ από το πρώτο δεκάλεπτο μετά από 50 γιόμες του Γκούμα και 75 τσιφουτιές του Βύντρα. Μάλλον δεν το βλέπω και για φέτος. Πέρυσι στο μπάσκετ δεν προχωρήσαμε πολύ αλλά μέχρι εκεί που φτάσαμε(Ευρώπη εννοώ) ευχαριστήθηκα ματσάκια και ας ήταν σε άκυρες ώρες και κανάλια! By the way και Τσέχα να μην είναι δε θα διαμαρτυρηθώ Μια από τα ίδια... πιο πολύ ευχαριστήθηκα τη χρονιά που επί Κυράστα παίζαμε ωραία μπάλα αλλά χάσαμε τελικά το πρωτάθλημα, παρά τη χρονιά του Σουμ, που το πήραμε αλλά με έπαιρνε ο ύπνος σε κάθε παιχνίδι. Και είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε το ελληνικό πρωτάθλημα με δίμετρες Τσέχες - πιο πολύ σε Γεωργία Βασιλειάδου φέρνει
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ρε μανουελ, σε αγαπω σε εκτιμω, αλλα σορυ ρε φιλε, οταν ακουω τετοιες παπαριες δεν τις μπορω..Τι σημαινει ποιος το θελει, με δουλευεις?? Δλδ ολοι αυτοι που βαλανε λεφτα στον παναθηναικο φετος, τα βαλανε για μια καλη πορεια στο τσαμπιονς?? ο παναθηναικος που βαραει το κεφαλι του που το εχασε μεσα απο τα χερια του δεν το θελει?? Μα αυτοί είναι επιχειρηματίες! Εσείς είστε φίλαθλοι! Γιατί να ταυτίζεσαι μαζί τους; Τι σε νοιάζει τι θέλουν όλοι αυτοί; Τι ενδιαφέρουν τον φίλαθλο πόσα λεφτά έχει η ομάδα; Ολοι το θελουνε, δεν πα να ειναι καλπικο, ψευτικο, με διαιτητες, με παραγοντες, ΧΕΣΤΗΚΑΝ μια χαρα θα βγουν να πανηγυρισουν..Αν το παρει η λαρισα, ετσι, ΑΥΤΟ το πρωταθλημα, εσυ μην βγεις να πανηγυρισεις, εισαι ανωτερο ατομο, πιστευεις στην αμιλα κλπκλπκλπ... Κατι μου λεει ομως οτι ο καμπος θα καει... Κοίτα, υπάρχει και ο παράγοντας του αν θα καταλάβεις ότι το πήρες στημένα ή όχι. Πχ, εμένα ο αγώνας με τον ΟΦΗ, όπως έγινε, δε μου φάνηκε στημένος, γιατί (λέω και μερικά επιχειρήματα) θα μας είχε δοθεί το πέναλτι και δε θα γίνονταν συνέχεια καθυστερήσεις υπό την ανέχεια του διαιτητή, όσο ήμασταν συνέχεια πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να παιχτούν 25 αντί για 45 λεπτά β' ημιχρόνου. Παρόλα αυτά, βλέπω ότι όλοι θεωρούν ότι ο ΟΦΗ αδικήθηκε λόγω του ότι έκοψε βαθμούς στον Ολυμπιακό (δηλαδή στημένο) κτλ. Εγώ ως φανατικός, δεν το καταλαβαίνω προφανώς, άρα θα πανηγυρίσω. Αν όμως το καταλάβαινα κι εγώ έτσι, ε, δε θα πανηγύριζα ρε συ. Όπως πανηγύρισα αρκετά συγκρατημένα τη νίκη επί της Καλαμαριάς τη χρονιά που σωθήκαμε από το να πέσουμε στην Β'. Λοιπόν, πρέπει να φύγω τώρα, βιάζομαι. Κανένα πρόβλημα δεν παίζει πάντως, κάνε ότι επίθεση θέλεις, man, δεν παρεξηγούμαι από σύγκρουση απόψεων (αν και παρεξηγούμαι εύκολα από άλλα πράγματα, αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.