Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν ειχε να παρει γαλα στα παιδια του ρε αλητες

:lol::lol::lol:

Κατουρήθηκα στο γέλιο λέμε.

Καλά, αυτά δεν τα λέει ούτε μεροκαματιάρης των 700?. Για αμερικανάκια μας περνάει ο Ντομινίκ?

Πάντως την υπόθεση διεκδίκησης των χρημάτων, την είχε αναλάβει ο τότε δικηγόρος του Ανδρέας Βγενόπουλος.

Σας λέει κάτι το όνομα?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελεγα να μην απαντησω σε τετοιες πιπες αλλα το γαμησες ρε μαλακα και συ

Καλά, το ποιός το γαμάει μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς μην ανησυχείς. Άντε, μην σε ξυπνάω κι όλας και σου χαλάω τον ύπνο. :-)

Δημοσ.
Καλά, το ποιός το γαμάει μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς μην ανησυχείς. Άντε, μην σε ξυπνάω κι όλας και σου χαλάω τον ύπνο. :-)

Aλλος ενας που δεν εχει τι να πει και τα ριχνει στον τροπο που του μιλαει ο αλλος

Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι στον τρόπο, στο περιεχόμενο αναφέρομαι. Τι θες να σου πω? Για το αν έπρεπε να αποβάλει τον Μπακαρουάν 2-3 φορές? Για τις ελλείψεις που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ? Αυτό είναι το θέμα μας? Σε δύο σημαντικά ματς με την Αεκ και με την Ανόρθωση δεν έκανες μισή ευκαιρία (στην κυριολεξία όμως) και κάθεσε και ασχολείσαι με την διαιτησία. Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Η αλλιώς της κοντής ψωλής τα μαλιά της φταίγανε. Και δεν μου απάντησες, ο Ολυμπιακός ευνοείται από την διαιτησία τα τελευταία χρόνια που παίρνει το πρωτάθλημα? Το θέμα συζήτησης αυτό δεν ήταν, ότι δεν θα πάρετε πρωτάθλημα όσο είναι ο Γκαγκάτσης στην ΕΠΟ?

Δημοσ.

Οποιος έχει άκρες στην Πράσινη ας τους ρωτήσει τι πίνουν να μας δώσουν και εμάς.Τους θαυμάζω πραγματικά,ζούνε σε έναν κόσμο υπέροχο.

Κόκκινα μυθεύματα το χθεσινό πρωτοσέλιδο του....

Πράσινου Τύπου. :shock:

Δημοσ.
Οποιος έχει άκρες στην Πράσινη ας τους ρωτήσει τι πίνουν να μας δώσουν και εμάς.Τους θαυμάζω πραγματικά,ζούνε σε έναν κόσμο υπέροχο.

Κόκκινα μυθεύματα το χθεσινό πρωτοσέλιδο του....

Πράσινου Τύπου. :shock:

70389_b.jpg

Αυτό;;;;

Δημοσ.
Δεν αναφέρομαι στον τρόπο, στο περιεχόμενο αναφέρομαι. Τι θες να σου πω? Για το αν έπρεπε να αποβάλει τον Μπακαρουάν 2-3 φορές? Για τις ελλείψεις που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ? Αυτό είναι το θέμα μας? Σε δύο σημαντικά ματς με την Αεκ και με την Ανόρθωση δεν έκανες μισή ευκαιρία (στην κυριολεξία όμως) και κάθεσε και ασχολείσαι με την διαιτησία. Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Η αλλιώς της κοντής ψωλής τα μαλιά της φταίγανε. Και δεν μου απάντησες, ο Ολυμπιακός ευνοείται από την διαιτησία τα τελευταία χρόνια που παίρνει το πρωτάθλημα? Το θέμα συζήτησης αυτό δεν ήταν, ότι δεν θα πάρετε πρωτάθλημα όσο είναι ο Γκαγκάτσης στην ΕΠΟ?

Σοβαρα μου μιλας τωρα?

Και δεν πρεπει να μιλαω εγω για το πεναλτυ της ΑΕΚ?

Δεν μπορει να μιλαει ο ΟΦΗ για το ανυπαρκτο οφσαιντ στον ΕνΝτου?

Τοσα χρονια που ελεγα για αποβολες Καστιγιων και Γεοργατων που μου ελεγες για "αναποδα πλαγια"και πως μιλας??

Εσυ τι εκανες στην Κρητη?

Εγω δεν ειχα πχ περσυ απουσιες οταν εχανα τα ματς?Δεν ειχα Ιβανσιτζ και Μορρις εκτος?

Οσο για την διαιτησια που λες, δηλαδη περσυ σε αδικησε?ΡΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ το καταλαβαινεις?Και για να σε προλαβω για την κοτσανα που σκεφτεσαι, τριτος ημουν αρα θα πηγαινα 2ος. Αλλα δεν μιλαμε τι θα εκανα εγω, μιλαμε για το πως το πηρες εσυ αν δεν κανω λαθος, αν ευνοηθηκες μιλαμε. Και για να στο παω παραπερα εγω πηγα στην Ξανθη 2ος λογω της π$%# σου, εσυ πηγες και κατεβασε τα 3α οπως εχει ξανακανει στο παρελθον. Οποτε αν βριζω για κατι σπεσιαλ τον Τζιγγερ περσυ ειναι που εχασε το ευκολοτερο πρωταθλημα της δεκαετιας απο ενα αθλιο ΟΛυμπιακο

Δημοσ.
Οσο για την διαιτησια που λες, δηλαδη περσυ σε αδικησε?ΡΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ το καταλαβαινεις?

Χιλιοειπωμένα. Εμείς πήραμε το μάτς με την Καλαμαριά στα χαρτιά, εσύ το πήρες στη βουτιά.

Και πέρυσι ήσουν μακράν η πιο ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά απεδείχθη πανηγυρικά ότι ούτε σπρώχνοντας δεν παίρνεις κούπα. Τι να πρωτοθυμηθούμε, το γκολ-αουτ στο Καραϊσκάκη, την επετειακή βουτιά του Καραγκούνη, το ακυρωθέν γκολ του Ηρακλή στο 2-2 της Λεωφόρου?

Και φέτος, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Εδώ κόντεψε ο Μπαρκαουάν να κόψει τη μπάλα σε 2-3 παίχτες και εσύ μας λες για το οφσάιντ του Εντόι.

Για τα 2 οφσάιντ που μας έκοψε στο παιχνίδι με το παράρτημά μας, όπως υπονοείς, την Ξάνθη, γαργάρα. Όπως και για τα 2 οφσάιντ που άφησε υπέρ της Ξάνθης.

Πέρα από το παιχνίδι με τον Άρη που ο Ολυμπιακός κέρδισε με ψεύτικο πέναλτι, του γαύρου Μαζαράκου (ο οποίος τη μαλακία που έδωσε πέρυσι, την διόρθωσε φέτος στο Ηράκλειο) ποιά άλλη διαιτητική εύνοια έχεις να επιρρίψεις στον Ολυμπιακό?

Τελικά αποφασίστε, ο Γκαγκάτσης σας φταίει, ο Κόκκαλης, ο Τζίγγερ ή τα "κόκκινα μυθεύματα" στον Πράσινο Τύπο?

Δημοσ.
Μάλλον φταίει ο ΟΤΕ.

Το Πλαίσιο φταίει που δίνει σκληρούς μαζί με Conn-x, χωρίς να διασταυρώνει τα στοιχεία της γραμμής του αγοραστή. :P

Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.

Να θυμίσω το παιχνίδι με τον Ιωνικό όταν πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ,όχι φουλ αλλά φλος διαιτησία,καρότσι μπας και το πάρει.Τότε δεν ήταν που το πήρε ή θυμάμαι λάθος,επίσης απο ότι θυμάμαι είχε αποκλείσει την ΑΕΚ εντελώς δίκαια στο Κύπελο,όχι με διαιτησία απα πα πα πα,ξεχνάμε μου φαίνεται.

Μια απο τα ίδια όταν εμείς είχαμε Μελισσανίδη,που έκανε ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών αν τύχαινε να χάνουμε στο ημίχρονο,κάτι φώτα θυμάμε να σβήνουν στο 90 ενώ χάναμε κι άλλα τέτοια.

Γύρισε ο τροχός και πάνω είναι ο Ολυμπιακός,τα περισσότερα πρωταθλήματα και των τριών είναι σάπια,πολύ λίγα είναι αυτά που κερδίθηκαν με το σπαθί που λέμε.

Δημοσ.

To τραγικο ειναι οτι συζηταμε το ποιος εχει τα κονε τωρα στην διαιτησια κτλ ενω επρεπε οι αγωνες να κερδιζονται στο γηπεδο και οχι στα γραφεια της επο...Ελπιζω να φτιαξουμε καποτε μια αρκετα καλη ομαδα που να υπερεχει αρκετα απο της αλλες δυο (ολυμπιακο αεκ) ωστε να μπορεσουμε να ξεπερασουμε και τον σκοπελο της διαιτησιας...Γιατι φιλοι γαυροι και αεκτζιδες τα ιδια σκατα ομαδες εχουμε σαπακια του κερατα που βγαινουν εξω και περνουν τα @@ μου και απλα εδω το παιζουμε μαγκες με πετσινα πρωταθληματα που εχουν ομαδες του Σουτσου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...