MiltoZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 δευτερος πισω σου ημουναΘες να μου πεις οτι αποκει πουταν να ειμαι κοντα ή απο πανω βρεθηκα 3ος μετα ειναι δυσκολο να βρεθεις 5ος? Για ρωτα κατι ομαδες που παλευουν 2η-3η θεση και μετα απο μια ηττα στο "μεγαλο ματς" κατρακυλησαν. Κι εγώ αν δεν είχα πάρει τους τρεις πόντους στα χαρτιά, που για να μην ξεχνιόμαστε με δικαίωσαν τα διεθνή δικαστήρια, τότε δεν θα ήμουν 4 πόντους μπροστά από την ΑΕΚ και δεν πήγαινα για τουρισμό στο ΟΑΚΑ και δεν θα έχανα, οπότε και πάλι θα έπαιρνες τα @@ μου, τα οποία βέβαια όπως αποδείχθηκε εσύ θα τα έπαιρνες ούτως ή άλλως και από μόνος σου γιατί απ' ότι φαίνεται σου έχει γίνει συνήθεια. μουχαχαχαχαχα Και μιας και μιλάμε για @@, αν η γιαγιά μου είχε τέτοια θα ήταν παππούς μου. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, μηπως θυμασαι κατι ωραιες χρονιες με Ντεταρι και Ρωσσους που τερματιζες 3ος και 4ος και σε κερδιζε το Απολλωνακι και ο Αθηναικο στην εδρα σου? Εγώ πάντως θυμάμαι πολύ καλά αυτές τις χρονιές, που είτε θα μου ακύρωναν καθαρά γκολ σε τρία ματς σερί και με έσφαζαν με το βαμβάκι κάθε αγωνιστική ή θα διέκοπτόταν το ματς ενώ κερδίζω στο 85' , που ο πρόεδρός σου έβγαινε με το κουμπούρι στην τσέπη και έλεγε ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά και πολλά άλλα όμορφα που μάλλον εσύ δεν θυμάσαι γιατί τότε σε άφηναν αδιάφορο.
firewalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Φίλοι μου Ολυμπιακοί: Ιωνικός, Ξάνθη και ίσως Εθνικός.
Erwdios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Φίλοι μου Ολυμπιακοί: Ιωνικός, Ξάνθη και ίσως Εθνικός. Τον Λεβαδειακό ξέχασες...
geovard Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εγω το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι ολα αυτα τα πρωταθληματα του ολυμπιακου, ολα αυτα τα χρονια, ειναι ανθρωπινος ΑΔΥΝΑΤΟ να ειναι απο διαιτησιες.. Ευνοια υπαρχει σε ολες τις μεγαλες (σας το λεει καποιος οπαδος μικρης ομαδας) το θεμα ειναι να εχεις και την ΟΜΑΔΑ να την εκμεταλλευτεις... Μα κανείς δεν ισχυρίζεται ότι όλα τα πρωταθλήματα είναι κάλπικα.Το κακό είναι ότι μερικά από αυτά είναι κάλπικα καί είναι γνωστό αυτό αφού το έχουν παραδεχτεί καί άνθρωποι πού δούλεψαν γιά τον Ολυμπιακό. Δηλαδή τι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός ή μάλλον η απληστία τού Κόκκαλη? Μα να αμαυρώσει όσα γνήσια πρωταθλήματα πήρε.Γιατί ο κόσμος έτσι είναι.Χίλια καλά να κάνεις άμα κάνεις ένα κακό σ' αυτό στέκεται ο κόσμος.Καί πρέπει να πούμε εδώ ότι καί ο Καπετάνιος τέτοιες μλκς έκανε όταν είχε το πάνω χέρι καί μπορούσε να κάνει σερί στα πρωταθλήματα, όμως δεν το έκανε καί αυτό τον τιμά.Ο Κόκκαλης δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο γιά τον Ολυμπιακό κάποιοι άλλοι όμως πονάνε γενικότερα γιά το ποδόσφαιρο.Ήταν καί άλλες εποχές βέβαια όπου ο ρομαντισμός δεν είχε τελείως χαθεί. Λένε οι ειδικοί σήμερα ότι η πρόσφατη οικονομική κατάρρευση(κρίση καλύτερα) οφείλεται εν πολλοίς στη απληστία των golden boys διεθνώς.Παλιά λέγανε ότι στα τριάντα του κάποιος στην Αμερική εκπλήρωνε το Αμερικάνικο όνειρο, σήμερα αυτό γίνεται μόλις στα εικοσιπέντε!Έτσι εξηγείται η αδικία σε όλα τα επίπεδα αφού αυτά είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία.Οί συνειρμοί είναι προφανείς.
Erwdios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μα κανείς δεν ισχυρίζεται ότι όλα τα πρωταθλήματα είναι κάλπικα.Το κακό είναι ότι μερικά από αυτά είναι κάλπικα καί είναι γνωστό αυτό αφού το έχουν παραδεχτεί καί άνθρωποι πού δούλεψαν γιά τον Ολυμπιακό.Δηλαδή τι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός ή μάλλον η απληστία τού Κόκκαλη? Μα να αμαυρώσει όσα γνήσια πρωταθλήματα πήρε.Γιατί ο κόσμος έτσι είναι.Χίλια καλά να κάνεις άμα κάνεις ένα κακό σ' αυτό στέκεται ο κόσμος.Καί πρέπει να πούμε εδώ ότι καί ο καπετάνιος τέτοιες μλκς έκανε όταν είχε το πάνω χέρι καί μπορούσε να κάνει σερί στα πρωταθλήματα, όμως δεν το έκανε καί αυτό τον τιμά.Ο Κόκκαλης δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο γιά τον Ολυμπιακό κάποιοι άλλοι όμως πονάνε γενικότερα γιά το ποδόσφαιρο.Ήταν καί άλλες εποχές βέβαια όπου ο ρομαντισμός δεν είχε τελείως χαθεί. Λένε οι ειδικοί σήμερα ότι η πρόσφατη οικονομική κατάρρευση(κρίση καλύτερα) οφείλεται εν πολλοίς στη απληστία των golden boys διεθνώς.Παλιά λέγανε ότι στα τριάντα του κάποιος στην Αμερική εκπλήρωνε το Αμερικάνικο όνειρο, σήμερα αυτό γίνεται μόλις στα εικοσιπέντε!Έτσι εξηγείται η αδικία σε όλα τα επίπεδα αφού αυτά είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία.Οί συνειρμοί είναι προφανείς. Μόνο που δεν μας είπες ότι ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του Γκαγκάτση θα ήταν ο Καπετάνιος, επειδή νοιάζεται για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τα κουμπούρια θα ορίζει διαιτητές ή θα ξεκλειδώνει τα δικαστήρια Σάββατο για να δικαστεί ο Ολυμπιακός? Ρε τι διαβάζουμε σήμερα... Και για τους ανθρώπους που έχουν παραδεχτεί τα κάλπικα πρωταθλήματα, πες μου μόνο ότι δεν εννοείς τον Ριβάλντο, γιατί αν όντως αυτόν εννοείς κάπου εδώ τελειώνει η εποικοδομητική, οφείλω να ομολογήσω, κουβεντούλα μας.
firewalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Φίλοι μου Ολυμπιακοί: Ιωνικός, Ξάνθη, Λεβαδιακός και ίσως Εθνικός.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει όλα τα πρωταθλήματα με το σταυρό στο χέρι και ευτυχώς που ήρθε ο Κρόκους και γλύτωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη βρομιά του Καπετάνιου. Να τρως ΠΟΛΛΑ αυγά, βελτιώνουν την εγκεφαλική λειτουργία. Που ξέρεις...
Erwdios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Καί πρέπει να πούμε εδώ ότι καί ο καπετάνιος τέτοιες μλκς έκανε όταν είχε το πάνω χέρι καί μπορούσε να κάνει σερί στα πρωταθλήματα, όμως δεν το έκανε καί αυτό τον τιμά.Ο Κόκκαλης δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο γιά τον Ολυμπιακό κάποιοι άλλοι όμως πονάνε γενικότερα γιά το ποδόσφαιρο.Ήταν καί άλλες εποχές βέβαια όπου ο ρομαντισμός δεν είχε τελείως χαθεί. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει όλα τα πρωταθλήματα με το σταυρό στο χέρι και ευτυχώς που ήρθε ο Κρόκους και γλύτωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη βρομιά του Καπετάνιου. Να τρως ΠΟΛΛΑ αυγά, βελτιώνουν την εγκεφαλική λειτουργία. Που ξέρεις... Διαβάζεις ποτέ τι γράφει ο προλαλήσας, ή απλώς βλέπεις σχόλιο από Erwdio, κάνεις συνειρμό με τον omnislash και μπαίνεις μέσα και πετάς τη μπαρούφα σου? Είδες κανέναν να λέει ότι ο Κόκκαλης είναι ο αναμορφωτής του ελληνικού ποδοσφαίρου? Εδώ ο geo γράφει παραπάνω ότι ο Καπετάνιος ήταν λάτρης του ρομαντισμού. Καλύτερα λοιπόν να τρώς ΠΟΛΛΑ αυγά που βελτιώνουν την εγκεφαλική λειτουργία, παρά να ρουφάς ΠΟΛΛΑ αυγά που βελτιώνουν τη φωνή...
tsavi1991 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 οντως αυτη η συζητηση δεν τελειωνει ποτε. Ελεος kaizer μην μου κανεις quote...
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 οντως αυτη η συζητηση δεν τελειωνει ποτε. Ελεος kaizer μην μου κανεις quote... Τιποτα, δεν γλυτωνεις, quote και πιεση. υγ. Μην νομιζετε οτι γλυτωσατε σημερα που ειχα μεταφρασεις και δεν ειδα το φορουμ πολυ, αυριο μερα ειναι
geovard Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μόνο που δεν μας είπες ότι ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του Γκαγκάτση θα ήταν ο Καπετάνιος, επειδή νοιάζεται για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τα κουμπούρια θα ορίζει διαιτητές ή θα ξεκλειδώνει τα δικαστήρια Σάββατο για να δικαστεί ο Ολυμπιακός? Ρε τι διαβάζουμε σήμερα... Και για τους ανθρώπους που έχουν παραδεχτεί τα κάλπικα πρωταθλήματα, πες μου μόνο ότι δεν εννοείς τον Ριβάλντο, γιατί αν όντως αυτόν εννοείς κάπου εδώ τελειώνει η εποικοδομητική, οφείλω να ομολογήσω, κουβεντούλα μας. Αφού τα ξέρεις όλα ρε έξυπνε τι να πω τώρα εγώ!Μόνος σου ρωτάς μόνος σου απαντάς. Καί εν τέλει πες μας την άποψή σου γιά τα πρωταθλήματα πού πήρε η ομάδα σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ο ΚaiserSoze είναι το τυπικό θύμα-οπαδός προσώπων, πραγματικά η ίδια η ομάδα, το έμβλημα ή η ιστορία δεν έχουν απολύτως καμία σημασία για τον ίδιο. Γι' αυτό και θα μποϋκόταρε την ομάδα του και πέρσι, και άλλα 200 χρόνια αν του λέγανε οι... κοντοί. (που επαναλαμβάνω, την κάνανε λαγοί από την ΠΑΕ μια φορά κι έναν καιρό) Μπορεί να σου γράψει ολόκληρες αναλύσεις για τον Άντριτς και για τον Κώτσιο, αλλά θα ξεχάσει να σου πει που πήγε ο Πετσίροβιτς, ο άλλος αυτός με το παράξενο όνομα σαν κλανιά, Πρκρατσιν ή κάπως έτσι, τι παιχταράς-παλτό είναι ο Ζίζιτς κλπ χωρίς ίχνος.... μεροληψίας. Είναι δίκαιος σαν Σολωμόντας. Θα ξεχάσει επιμελώς όλα αυτά τα -εκατοντάδες- παλτά που του πρόσφεραν στο μπασκετ όλα αυτά τα χρόνια με το επιχείρημα ότι παίρνει πρωτάθλημα, μιας βεβαίως που το εγκατέλειψε ο Κόκκαλης, γιατί πιο πρίν έπαιρνε από τα 3 το μακρύτερο. Αλλά ακόμα και ο πεθαμένος Ολυμπιακός, είναι ένα σοβαρό εμπόδιο εδώ που τα λέμε, που σημαίνει πως δεν έχει την ομάδα ΝΒΑ που έχει φτιάξει στο μυαλό του. Τυπικό δείγμα του γιατί αυτή τη χώρα την κυβερνούν οι ίδιοι άνθρωποι εδώ και 50 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.