Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Εννοείς Μπετσίροβιτς. Όχι εννοώ Πετσίροβιτς. Ξέρω καλά τι γράφω. Το εναλλακτικό είναι Πάλτοβιτς αλλά αυτό το χρησιμοποιώ για ένα τσούρμο Γιουγκοσλάβους που τους έχω κιόλας ξεχάσει.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Γιατί είμαι βάζελος πρώτα απ' όλα. Αυτο ειναι το προβλημα με σενα
johnyboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μόνο που εγώ έκανα κάμποσα χιλιόμετρα για δω τον κάθε άντριτς σεριτς μίτου ζουτάουτας ενακαρίρε σιμπνιέφσκι σιγκουρτσον σκατσελ. Τουλάχιστον τα φετινά χιλιόμετρα με αποζημίωσαν με μερικές ωραίες ενέργειες του Κλέυτον και του Ρουκάβινα. Πέρσι έβρισκα εισιτήρια τσάμπα και δεν πήγαινα. Και ο Γκόντζος υπερασπίζει ότι και εσύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 κατ' αρχήν Kaiser η εμμονή σας με τον κοντό και τον κάθε κοντό, να είσαι σίγουρος πως εξοργίζει τους ίδιους τους αθλητές του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Επειδή γνωρίζω έναν τέτοιον που δεν παίζει όμως μπάσκετ, μπορώ να στον φέρω να στα χώσει ο ίδιος. Αποφάσισε, ή βάζελος θα είσαι ή κοντοθηναϊκός. -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 02 : 52 : 34----- Και ο Γκόντζος υπερασπίζει ότι και εσύ. Στη ζωή της μάνας μου, ούτε που ξέρω τι είναι αυτός ο τύπος. Δεν ξέρω καν. Συνήθως αυτοί που κατηγορούνε τους άλλους (π.χ τσάτσοι του βαρδινογιάννη κλπ) είναι οι ίδιοι σ' αυτήν την κατηγορία. Πάυλο θεέ πάρε την ΠΑΕ και δεν συμμαζεύεται. Δηλαδή τσάτσοι προσώπων.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Σας βγήκε παιχταράς ο Σαραβάκος, ο Βαζέχα, ο Μπασινάκος, ο Βάντσικ, ο Γιούρκας, ο Γκέκας, ο τυπάρας, ο Μινχ, σχεδόν όλη η εθνική ομάδα του 2004, και ένας όμιλος παικτών που οι ίδιοι διώξατε βρε αχάριστα τομάρια. Μετά παραπονιόσασταν κιόλας ότι τους έδιωξαν... οι διοικήσεις. Η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο! Λοιπον, επειδη αρχιζεις και δεν ξερεις τι λες -ο Σαραβακος ηταν ταλενταρα οταν ηρθε, ηταν κατι σαν τον Νινη -ο Γκεκας ποτε εγινε παιχταρας γαμω το στανιο μου γαμω???1 σεζον πριν 2 χρονια στην Μποχουμ εκανε, ακομα εκει εισαι εσυ? -Ο τυπαρας-ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΕΛΑΚΗ ΡΕΕΕ-ακου ο τυπαρας, ειναι παικταρας ο τυπαρας?Ψυχη, παθος, τουμπα, Παναθηναικος μεχρι κοκκαλο ναι. Αλλα παικταρας?Οποτε παιζει ο Παναθηναικος γινεται χειροτερος και απο την Καλαμαρια -Ο Μινχ εχει παιξει Μπαγερν. Και δεν τον εδιωξε κανεις απο τον κοσμο. Οποτε μην μου βαζεις στην ιδια προταση Μινχ και Σραβακο με Κωτσιο και Μιτου γιατι θα πεσει και ο server απο αυτα που γραφεις. Και παμε τωρα για 3278643784η φορα να απαντησουμε στα Γκοντζικα επιχειρηματα-ξερεις, εκει που βγηκε και το "τυπαρας", ξερεις εσυ-... Για καθε Βαντσικ, Βαζεχα, Γιουρκα που δεν τον ειχαμε σε εκτιμηση και βγηκε υπαρχουν 100 Αντριτς, Μιτου, Πιτσοι, Επαλε, Σκατσελ, Μαλεκοι, Ιρισμετοφ, Μαουρο Σιλβα, Σαριτς, Ζουταουτας, Ελιομαρ Καρβαλιο, Θεοφυλακτοι Νικολαηδηδες, Ραγκουελ και ενα καρο "παικταραδες" που δεν βγηκαν. Οποτε ασε τα "Καντε υπομονη" του Γκοντζου γιατι σε λιγο σε βλεπω να γραφεις το αγαπημενο "Ειδαμε και τον Μπισκαν και τον Φλαβιο" Πάντως ότι παίζεται με τα χέρια και ουρλιάζουν σαν τις αδερφές με το παραμικρό άγγιγμα, εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ πρώτα απ' όλα "αντρικό σπορ'. Οπότε πίσω στην μπαλίτσα μου. Εσύ τι δουλειά έχεις όμως με την μπαλίτσα μου; Ειναι απλο. Το μπασκετ ειναι συνθετο αθλημα. Δεν ειναι για πολλους. Η μπαλα ειναι πιο απλη και επομενως ακομα και ενας μπασκετικος μπορει να την καταλαβει υγ1. Εχει πολυ πλακα οτι λες οτι στο μπασκετ ουρλιαζουν σαν αδελφες σε καθε χτυπημα(το οποιο χτυπημα εχει προελθει απο τους μυες πχ ενος τυπου με υψος 2,05-120κιλα αλλα ειπαμε, σιγα μην ποναει ο αλλος, αδελφη θα ειναι) και μου λες παικταρα τον "τυπαρα"!!!!(μαλακα, ελεος, ειναι τραγικα Γαρδελης αυτη η φραση, με τον βλακα τον Χελακη). Αδελφες στο μπασκετ επειδη πονανε στα χτυπηματα και αντρας ο Καραγκουνης!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Τουλάχιστον τα φετινά χιλιόμετρα με αποζημίωσαν με μερικές ωραίες ενέργειες του Κλέυτον και του Ρουκάβινα. Εντάξει, αφού παραδέχεσαι πως βολεύεσαι με Λάρισα και Χάιντουκ, εγώ πάω πάσο. Δε χρειάζεται να γράψω τίποτα. Γιγαντωθήκαμε για τα καλά!
KWSN_Men Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Όχι εννοώ Πετσίροβιτς. Ξέρω καλά τι γράφω. Το εναλλακτικό είναι Πάλτοβιτς αλλά αυτό το χρησιμοποιώ για ένα τσούρμο Γιουγκοσλάβους που τους έχω κιόλας ξεχάσει. Πάμε πάλι. Είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ. Στον Παναθηναϊκό έχουν παίξει (και παίζουν) κάποιοι από τους καλύτερους Ευρωπαίους -και όχι μόνο- παίκτες. Ο Πρκάτσιν που ανέφερες είναι πολύ καλός παίκτης, βασικός στην Εθνική Κροατίας και με καλή καριέρα αλλά δε μπορούσε να προσπαρμοστεί στην άμυνα που παίζουμε. Φταίει κατά 50% για την ήττα που κάναμε από το Μαρούσι. Σου ξαναλέω, μην αναφέρεσαι σε πράγματα που δε γνωρίζεις. Δε με ενδιαφέρουν ούτε οι οργανωμένοι ούτε και το κόλλημα που έχεις εναντίον τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 @κaiser αφού το 2004 αποθέωνες τον τυπάρα και τώρα δεν σου κάνει βεβαίως, αποδεικνύει και όλα τα λεγόμενά μου, περί αχαριστίας και καφρίλας. Όπως και να 'χει όμως η 3άρα από την Ανόρθωση σε βγάζει άκυρο. Ο κεφάλας δεν έπαιζε... -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 03 : 04 : 09----- Πάμε πάλι. Είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ. Στον Παναθηναϊκό έχουν παίξει (και παίζουν) κάποιοι από τους καλύτερους Ευρωπαίους -και όχι μόνο- παίκτες. Ο Πρκάτσιν που ανέφερες είναι πολύ καλός παίκτης, βασικός στην Εθνική Κροατίας και με καλή καριέρα αλλά δε μπορούσε να προσπαρμοστεί στην άμυνα που παίζουμε. Φταίει κατά 50% για την ήττα που κάναμε από το Μαρούσι. Σου ξαναλέω, μην αναφέρεσαι σε πράγματα που δε γνωρίζεις. Δε με ενδιαφέρουν ούτε οι οργανωμένοι ούτε και το κόλλημα που έχεις εναντίον τους. Άσε, και ο Σάριτς στην εθνική έπαιζε... Αλλά.... δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην άμυνα που παίζαμε.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 κατ' αρχήν Kaiser η εμμονή σας με τον κοντό και τον κάθε κοντό, να είσαι σίγουρος πως εξοργίζει τους ίδιους τους αθλητές του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Επειδή γνωρίζω έναν τέτοιον που δεν παίζει όμως μπάσκετ, μπορώ να στον φέρω να στα χώσει ο ίδιος.Αποφάσισε, ή βάζελος θα είσαι ή κοντοθηναϊκός. [/size] Αν με ξαναπεις βαζελος θα σου αρχισω τα καντηλια!!!Σοβαρα τωρα... Βαζελος αμα θες εισαι εσυ και φαινεσαι. Και για τους Γιαννακοπουλους(ακου ρε μαλακα, λεει τους προεδρους του κοντου περιπεκτικα) εχω πει οτι στο τμημα του ΜΠΑΣΚΕΤ ειναι θεοι και εχουν κανει ΑΠΕΙΡΕΣ μαλακιες στον Ερασιτεχνη. Δεν εχω θεο κανενα Γιαννακοπουλο αλλα δεν γινεται νξα πιστεψω οτι εσυ που μας λες "Ποιο μπασκετ" τα χωνεις στους αδελφους για τον Ερασιτεχνη!!!Πραγματικα ειναι ΤΡΕΛΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ δεν υπαρχει αυτο που κανεις
KWSN_Men Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ειναι απλο. Το μπασκετ ειναι συνθετο αθλημα. Δεν ειναι για πολλους. Η μπαλα ειναι πιο απλη και επομενως ακομα και ενας μπασκετικος μπορει να την καταλαβει υγ1. Εχει πολυ πλακα οτι λες οτι στο μπασκετ ουρλιαζουν σαν αδελφες σε καθε χτυπημα(το οποιο χτυπημα εχει προελθει απο τους μυες πχ ενος τυπου με υψος 2,05-120κιλα αλλα ειπαμε, σιγα μην ποναει ο αλλος, αδελφη θα ειναι) και μου λες παικταρα τον "τυπαρα"!!!!(μαλακα, ελεος, ειναι τραγικα Γαρδελης αυτη η φραση, με τον βλακα τον Χελακη). Αδελφες στο μπασκετ επειδη πονανε στα χτυπηματα και αντρας ο Καραγκουνης!!! Α καλά. Ας έρθουν όλοι αυτοί που μιλάνε για αδερφίστικο άθλημα να τους παίξω εγώ δυνατά (και όχι κανένα πραγματικό γομάρι ας πούμε) και τα ξαναλέμε. Και όταν λέω δυνατά, εννοώ όπως θα έπαιζα σε έναν αγώνα, μέσα στη ρακέτα, μέσα στα όρτια των κανονισμών. Συνήθως πρόκειται για τυπάκια που βαράνε καμιά κλωτσιά σε 5χ5 και νομίζουν ότι είναι αντράκια.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δεν εχω θεο κανενα Γιαννακοπουλο αλλα δεν γινεται νξα πιστεψω οτι εσυ που μας λες "Ποιο μπασκετ" τα χωνεις στους αδελφους για τον Ερασιτεχνη!!!Πραγματικα ειναι ΤΡΕΛΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ δεν υπαρχει αυτο που κανεις Θες να πεις ότι σε ενοχλεί να σε αντιμετωπίζω με τα ίδια σου τα όπλα; Ρε επειδή η υπόθεση μου θύμισε λίγο Πάγκαλο μετά τις εκλογές, δηλαδή του αρπακτικού που δεν περιμένει ούτε δευτερόλεπτο, ήμουν επιφυλακτικός με τις κινήσεις των αγνών αυτών ανθρώπων. Ήμουν όμως και αισιόδοξος. Τώρα που είδα Χριστοδουλόπουλους και Λάρισες όμως, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με την αφέλειά σας. Γράφουμε για τον... Σιπνιέφσκι και ξαφνικά ο Ρουκάβινα έγινε Μαραντόνα. Γίνεται πιο αντιφατικό από αυτό;
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 @κaiser αφού το 2004 αποθέωνες τον τυπάρα και τώρα δεν σου κάνει βεβαίως, αποδεικνύει και όλα τα λεγόμενά μου, περί αχαριστίας και καφρίλας. ΠΟΙΟΣ αποθεωνε τον ποδοσφαιριστη Καραγκουνη γαμω την τυχη μου το 2004???? Πανηγυρίζαμε για την Εθνικη, δηλαδη αποθεωνα το μελος, τον Γιαννακοπουλο και τον Καψη και και τον Δελλα γαμω το??? Τι ειναι αυτα που λες?Ο Καραγκουνης ΠΟΤΕ δεν μου εκανε. Στην αρχη της καριερας του και μεχρι πριν λιγα χρονια ειχα την ελπιδα οτι αν αλλαξει τα ελαττωματα του θα μου κανει αλλα πλεον εχω απελιπιστει. Τελος. Αν εσενα σου κανει δες το 1ο ημιχρονο με Ιντερ και το 2ο που χτυπησε, δες τα ματς που δοξα τω θεω ελειπε, δες ολα τα μιζερα χρονια του, Όπως και να 'χει όμως η 3άρα από την Ανόρθωση σε βγάζει άκυρο. Ο κεφάλας δεν έπαιζε... Επισης δεν επαιζε ο Δημητρης ο Παπαδοπουλος=ο Δημητρης ο Παπαδοπουλος ειναι παικταρας Μαλακα, ενταξει, την λογικη Χασαμε απο την Ανορθωση+Δεν επαιζε ο Καραγκουνης=ο Καραγκουνης ειναι παικταρας μονο εσυ, ΜΟΝΟ
firewalker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δεν θα με χαλούσε ο Δημήτρης ο Παπαδόπουλος στην άμυνα...
KWSN_Men Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Άσε, και ο Σάριτς στην εθνική έπαιζε... Αλλά.... δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην άμυνα που παίζαμε. Ναι, και ο Μποντιρόγκα έπαιζε στην Εθνική Σερβίας αλλά ήταν Πάλτοβιτς επειδή ήταν Σέρβος. Κατά τα άλλα, μας κέρδισε πέρυσι η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο γήπεδό της σε αγώνα αδιάφορο για εμάς και χοροπήδαγε όλο το γήπεδο από τη χαρά του. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί είχαν 10+ να το καταφέρουν; Έλα μωρέ μωρέ με την κωλομάδα με τους Πάλτοβιτς...
elven Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ΛΓια καθε Βαντσικ, Βαζεχα, Γιουρκα που δεν τον ειχαμε σε εκτιμηση και βγηκε υπαρχουν 100 Αντριτς, Μιτου, Πιτσοι, Επαλε, Σκατσελ, Μαλεκοι, Ιρισμετοφ, Μαουρο Σιλβα, Σαριτς, Ζουταουτας, Ελιομαρ Καρβαλιο, Θεοφυλακτοι Νικολαηδηδες, Ραγκουελ και ενα καρο "παικταραδες" που δεν βγηκαν. E όχι αυτό πάει πολύ,ο Φων πάει στο γενικό "ένα κάρο παιχταράδες"; Ξενοφών Γήτας ftw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.