KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμάζουνε σέντερ εκ Γεωργίαςhttp://www.sport-fm.gr/article/151374 Κοιτάξτε λίγο τα στατιστικά του!!! Απίστευτο και για μπάσκετ Λυκείου επένδυση για το μέλλον; αν τον πάρουμε τώρα που είναι πιτσιρικάς και τον μάθει και ο Ζέλικο τα κόλπα, σε 2-3 χρόνια θα σπέρνει (φαντάζομαι κι ελπίζω!) Α τώρα το πήραν χαμπάρι αυτοί; Εχτές διάβασα για έναν Γεωργιανό μπασκετμπολίστα ότι συμφνώνησε με τον Παναθηναϊκό σε ένα (αστείο) ισπανικό site. Το έγραψα σε forum του Παναθηναϊκού' date=' λίγη ώρα μετά ήταν θέμα στο gazzetta.gr και σήμερα διαψεύδεται στο Derby.[/quote'] http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2364637&postcount=16870
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 εμ, τώρα όμως φιλοξενούνται και δηλώσεις του Δ. Ιτούδη, οπότε έγινε επίσημο το πράγμα.
ata1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Α τώρα το πήραν χαμπάρι αυτοί;http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2364637&postcount=16870 Δε νομίζω να είναι μούφα γιατί προπονείται επίσημα με την ομάδα με δήλωση του Ιτούδη.
vastravoud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμάζουνε σέντερ εκ Γεωργίαςhttp://www.sport-fm.gr/article/151374 Κοιτάξτε λίγο τα στατιστικά του!!! Απίστευτο και για μπάσκετ Λυκείου Εντάξει, στη Γεωργία έπαιζε, όχι στο ΝΒΑ Πάντως, έστω και μόνο για το rotation δε μας χαλάει καθόλου ένας "χαμάλης" ψηλός. Αυτή τη στιγμή έχουμε 4 ψηλούς "πρώτης γραμμής", εκ των οποίων ο Φώτσης είναι καθαρό τεσσάρι, ο Πέκοβιτς καθαρό πεντάρι, ο Τσαρτσαρής είναι τεσσάρι(δεν τα πάει καθόλου καλά σαν σέντερ), και ο Μπατιστ που παίζει τα τελευταία χρόνια στο "5". Έχουμε ακόμα δυο "χαμάληδες" τεσσάρια (Σάκοτα, Αλβέρτης), που απλά θα μπαίνουν στα εύκολα παιγνίδια. Αν αντί για τους δύο αυτούς υπήρχε ένας πιτσιρικάς, εξελίξιμος, αλλά καθαρό πεντάρι, τότε εκτός από επένδυση στο μέλλον θα είχαμε και μεγαλύτερη άνεση στο rotation. Μακάρι αφήσει καλές εντυπώσεις και να τον πάρουμε
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 τεσσάρι ο Αλβέρτης; χμμμμμ, πιο πολύ για τριάρι τον είχα, αλλά ΟΚ, γνώμη μου.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Τριαρι δεν παιζει ουτε στο Live πλεον... Βασικα ουτε 4αρι παιζει ουτε τιποτα, απλα ειναι παλιοσειρι και κανεις δεν τον κουναει και καλα κανει ναουμε κιετσι Μην ψαχνετε τι θεση παιζει ο Αλβερτης, ο Αλβερτης παιζει την θεση "ΕΜΘ Λχιας" για να μπαινουν στον ισιο δρομο οι νεοι(μπασκετμπολιστας Φραγκι εχει σταματησει να υπαρχει μετα την Μπολονια)
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ναι ρε KaizerSoze, καταλαβαίνω ότι ο Φράγκι δεν υπάρχει πλέον, αλλά όταν έπαιζε, σε τι θέση έπαιζε; σε αυτήν την - υποθετική - ερώτηση απάντησα.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Σε κάποια φάση έπαιζε και στο 2 ενώ του είχαν κατά καιρούς ανατεθεί και ειδικές αποστολές στην άμυνα. Γινγκ γιανγκ δηλαδή φάση.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Γενικά η επίθεση είχε διαστήματα που ένιωθες ότι δεν την γλιτώνει η Βέρντερ με τίποτα. Τι να πω, εγώ αν ήταν η ομάδα μου, θα ήμουν περήφανος πάντως. Δε μετράει μόνο το αποτέλεσμα. καλά τα λες manuel και θα συμπληρώσω πως αν ήταν η ομάδα σου θα έπρεπε να είσαι περήφανος, γενικώς, όλες τις εποχές και ανεξαρτήτως διοικήσεως. Δεν είναι κάποιο είδος συμβολαίου με την διοίκηση αν θα υποστηρίξεις την ομάδα ή όχι. Αυτοί εδώ που υποτίθεται ότι είναι η ομάδα τους ενδιαφέρονται πρωτίστως να μην τους φωνάζουν "βάζελους" και για το ποιος είναι πρόεδρος, λες και άμα πέσει ο ΠΑΟ στην β' εθνική θα αλλάξουν ομάδα (αυτό είναι πιθανό εδώ που τα λέμε). Μα καλά όταν ήταν μικροί δεν το ήξεραν ότι έτσι θα τους φωνάζουν; Αφού το βλέπεις, 24 ώρες μετά τον αγώνα με την καλύτερη επίθεση της Γερμανίας συζητάμε για τον... Γεωργιανό σέντερ. Τόσο πολύ "παναθηναϊκοί" είμαστε.
LL_NEO Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Εσύ είσαι μεγαλωμένος σε αριστοκρατικές γειτονιές LL NEO, εμείς πάλι που σβήναμε τις 6 φωτιές από το μοναδικό club του Πειραιά, ιστορικό, πρώτης γραμμής, "Νίκαια-Κορυδαλλός club", επειδή είμασταν δαχτυλοδεικτούμενοι δεν είχαμε επώνυμο γιατί είμασταν γνωστοί στις γειτονιές ως ο "Νίκος ο βάζελος" ο "Σταμάτης ο βάζελος", ο "Μπίλης ο βάζελος" και πάει λέγοντας λόγω σπανιότητας. Επίσης είχαμε φοβερή αλλεργία στα ξεφτιλίκια και στα τρεξίματα προς τα πίσω που τα συνηθίζουν αυτά οι μη-βάζελοι, από τα βόγεια πγοάστεια. Αλλά εμείς ντρεπόμασταν για την πάρτυ τους. Ακόμα ντρεπόμαστε δηλαδή αλλά δε βαριέσαι. Πάντως ντρεπόμαστε για πολλά πράγματα εκτός από τη βαζελοσύνη μας. Να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε; Και αν αυτά που λες για την πάρτη σου ισχύουν ένας λόγος παραπάνω να μην ανέχεσαι απο όμοιους σου τέτοιο χαρακτηρισμό, πόσο μάλλον να τον χρησιμοποιείς εσύ ο ίδιος.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε;Και αν αυτά που λες για την πάρτη σου ισχύουν ένας λόγος παραπάνω να μην ανέχεσαι απο όμοιους σου τέτοιο χαρακτηρισμό, πόσο μάλλον να τον χρησιμοποιείς εσύ ο ίδιος. Mπα, δεν είμαι εγώ αυτός που μπήκε πρωΪ-πρωί με χριστοπαναγίες. Πάντως εμείς έτσι αποκαλούμαστε μεταξύ μας. Όμως γράψε και κάτι για την ομάδα σου, άσχετα πράγματα μπορώ να γράφω κι εγώ για ώρες. 24 ώρες μετά το ματς, μετά από μία καλή εμφάνιση, εσύ έγραψες μόνο επειδή σε πείραξε η λέξη "βάζελος" και οι άλλοι για να μας πουν για τον Γεωργιανό σέντερ. Άσε, μετά τις νίκες θριαμβολογίες μπορεί να γράφει ο καθένας. Στα δύσκολα βλέπω μόνο σαλίγκαρους βαζέλικους. Ο Vlachaqui εντάξει, είναι στην κατηγορία των ανθρώπων-flame-troll. Αλλιώς δεν θα βρισκόταν καν στο νήμα. Όπως βλέπεις δεν γράφει και τίποτα σχετικό για τον ΠΑΟ, ενώ δηλώνει πως δεν είναι καν παναθηναϊκός. Πιο πολλά δηλαδή έγραψαν οι γάβροι και τα troll για τον Παναθηναϊκό παρά εσείς.
LL_NEO Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 α) Είδες πουθενά να βλαστήμησα; β) 9/10 ban εδώ μέσα είναι επειδή έχω βρίσει μάνες και τα σχετικά του κάθε απόγονου που έρχεται να μας την πει μετά απο ήττα και μου λες ότι κρύβομαι στα δύσκολα; γ) Δεν είδα το παιχνίδι, τι να πω; Πως φαντάζομαι ότι παίξαμε; δ) Για τύπο που έχει δεν έχει γράψει σε αυτό το τόκιπ των 17000 απάντησεων 50 φορές, πολύ παναθηναικοφροσύνη δεν πουλάς απότομα;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Φοβερή παιχτούρα τελικά ο Γκαλέτι, παρέα με τον Μπερλουσκόνι μονότερμα την έπαιξαν την Γαλατά. Μετά από αυτό δεν θέλω να τον ξαναδώ τον καραγκουνοκέφαλο, ούτε τον άλλον τον αποτυχημένο τον Ζιλμπέρτο. Ο Ντιόγκο καταπληκτικός επιθετικός, γι' αυτό την μία ευκαιρία του την έκανε ο γάβρος στο 85' με τον μπαρμπα-κοβάσεβιτς που δεν μπορεί όμως για παραπάνω από 10 λεπτά. Εκπληκτικό το ευρωπαϊκό τσίρκο, το ότι δεν ασέλγησε επάνω στο πτώμα η Γαλατά είναι καθαρά θέμα δοκαριών. Ίσως γι' αυτό πήγε ο πρόεδρας εκεί, για να μικρύνει τις εστίες που ξέρει το κόλπο από το οακα: μικρότερες εστίες, μικρότερες εισπράξεις. Βρε τι γέλια! Δε γράφαμε τσάμπα 2 μέρες ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.