Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οτι πεις.

Εσύ με τον τον άλλο προσπαθούσατε να δείτε ποιος την έχει μεγαλύτερη και εμείς είμαστε off topic.

ρε τι γίνετε.

Μας πέθανε ο πονοκέφαλος.

Για πουλιά μιλούσαμε, αμέσως να πάει ο νους στο πονηρό.

Συμφρωνώ με snollygoster, σκούπα γρήγορα. Τα είπαμε μεταξύ μας, γελάσαμε, φχαριστηθήκαμε χαβαλέ, ώρα για κάθαρση, καθάρματα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως εσύ ήρθες να πεις κάτι σχετικό με τον Παναθηναϊκό;

Μπα σοβαρά;

Ήρθα να διαβάσω κατι σχετικά με τον παο και όμως κάθομαι και διαβάζω για τον Γκαλέτι, τον Ντιογο, τους φλώρους οργανωμένους των ΒΠ, τους μάγκες πειραιώτες "βάζελους",τα ροδάκινα και αλλα τέτοια χαριτωμένα.

Και όταν λεμε να σταματήσει επιτέλους το offtopic μας ζητάνε και τα ρέστα απο πάνω:mad:

Δημοσ.

Ρε παιδιά εχτές με τη Γαλατά μπορούσαμε κάτι περισσότερο, πώς μας έστησε έτσι ο Βαλβέρδε;

Ωχ, μου ξέφυγε και αποκαλύφθηκα...

Δημοσ.

Κυριακή πάμε για 13η εντεκάδα (σε 13 αγώνες) ?

Ρε παιδιά εχτές με τη Γαλατά μπορούσαμε κάτι περισσότερο, πώς μας έστησε έτσι ο Βαλβέρδε;

Ωχ, μου ξέφυγε και αποκαλύφθηκα...

:lol:

Δημοσ.

Ε αφού εντυπωσιάστηκε ο Θανάσης τι να μας πει ο Ζοτς.

Ο παίκτης απ' ότι φαίνεται δείχνει να είναι ένας ακατέργαστος Κουφός και μια καλή προοπτική. Πάντως δεν είναι για να ενθουσιαζόμαστε, τουλάχιστον όχι ακόμα. Α, και απ' ότι λένε είναι μάλλον 2,12 και όχι 2,16...

Δημοσ.

Εντάξει αλλά things happen, αν βρεθείς με ψηλούς φορτωμένους με φάουλ καλύτερα να έχεις έναν ψηλό παρά τον Βεργίνη πχ που με τόσους περιφερειακούς αν δεν κερδίζεις με 30 πόντους δεν παίζει.

Δημοσ.

Πέκοβιτς, Τσαρτσαρής, Μπατίστ, Φώτσης.

Όλοι αυτοί θα φορτωθούνε με φάουλ ώστε να χρειαστούμε και 5ο στο ίδιο παιχνίδι;

Να μου πεις για να μην έχουμε προβλήματα σε απευκτοίους τραυματισμούς να πω οκ αλλά όχι και για φάουλ. Ειδικά όταν μιλάμε για ψηλούς κάποιας αξίας.

Δημοσ.

παντως για τον συγκεκριμενο διαβασα οτι θελει πολυ δουλεια ακομα... Ειναι πολυ αδυνατος και δεν μπορει να σταθει ουτε Ελλαδα ουτε ευρολιγκα..

Παντως σιγουρα σαν προοπτικη φανταζη πολυ καλη ερωτηση..

Και να κανω εγω τωρα μια ερωτηση, ΚΑΘΑΡΑ απορεια ουτε ειρωνεια ουτε τπτ..

Ο ζοτς, που ειναι κορυφαιος προπονητης, δεν μου φαινεται για προπονητης που "δουλευει" τους παικτες, απο ταλεντα τους κανει φοβερους??

Δλδ αν παω να θυμηθω τους νεαρους που εχουν περασει απο τον παο, ο διαμαντιδης ηρθε ηδη παιχτουρας, ο τσαρτσαρης παρα πολυ καλος, και ανεβηκε, ο σπανουλης πολυ καλος με το μαρουσι και απλα βελτιωθηκε, ο φωτσης εφυγε νωρις για νουβουα..

Δλδ δεν θυμαμαι ακατεργαστο διαμαντι να το πηρε και να το εκανε παιχτουρα..

Περιμενω παραδειγματα για να με διορθωσετε.. :)

Δημοσ.
παντως για τον συγκεκριμενο διαβασα οτι θελει πολυ δουλεια ακομα... Ειναι πολυ αδυνατος και δεν μπορει να σταθει ουτε Ελλαδα ουτε ευρολιγκα..

Παντως σιγουρα σαν προοπτικη φανταζη πολυ καλη ερωτηση..

Και να κανω εγω τωρα μια ερωτηση, ΚΑΘΑΡΑ απορεια ουτε ειρωνεια ουτε τπτ..

Ο ζοτς, που ειναι κορυφαιος προπονητης, δεν μου φαινεται για προπονητης που "δουλευει" τους παικτες, απο ταλεντα τους κανει φοβερους??

Δλδ αν παω να θυμηθω τους νεαρους που εχουν περασει απο τον παο, ο διαμαντιδης ηρθε ηδη παιχτουρας, ο τσαρτσαρης παρα πολυ καλος, και ανεβηκε, ο σπανουλης πολυ καλος με το μαρουσι και απλα βελτιωθηκε, ο φωτσης εφυγε νωρις για νουβουα..

Δλδ δεν θυμαμαι ακατεργαστο διαμαντι να το πηρε και να το εκανε παιχτουρα..

Περιμενω παραδειγματα για να με διορθωσετε.. :)

Simple.

Περπέρογλου λέγεται η πιο πρόσφατη απάντηση.

Πέρυσι ήδη βλέπαμε τα σημάδια, και φέτος ο "πιτσιρίκος" έχει γίνει βόμβα και αξιοπιστότατος παίχτης.

Εμπνέει πλέον μια σιγουριά, και είναι και αρκετά κοντρολαρισμένος πλέον.

Και ο Ταταρούνης πιστεύω από του χρόνου θα κάνει και αυτός τις εμφανίσεις του ;)

Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός στο επίπεδο που είναι θέλει αποτελέσματα και δε μπορεί να περιμένει εξέλιξη παικτών από το μηδέν. Αυτό που έχει γίνει πολλές φορές είναι παίκτες που έχουν δείξει πολύ καλά πράγματα να ανεβαίνουν κάποια επίπεδα με τον Παναθηναϊκό. Πάρε τη δωδεκάδα και θα δεις πολλά παραδείγματα.

Κατρίνα, ο Ταταρούνης αποδεσμεύτηκε. Να πω την αλήθεια, δε φαίνονταν να είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Δημοσ.
Κατρίνα, ο Ταταρούνης αποδεσμεύτηκε. Να πω την αλήθεια, δε φαίνονταν να είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φάνηκε για εξελίξιμος παίχτης με ελπίδες να γίνει καλό παιχτάκι.

Maybe not :P

Δημοσ.
Simple.

Περπέρογλου λέγεται η πιο πρόσφατη απάντηση.

Πέρυσι ήδη βλέπαμε τα σημάδια, και φέτος ο "πιτσιρίκος" έχει γίνει βόμβα και αξιοπιστότατος παίχτης.

Εμπνέει πλέον μια σιγουριά, και είναι και αρκετά κοντρολαρισμένος πλέον.

Και ο Ταταρούνης πιστεύω από του χρόνου θα κάνει και αυτός τις εμφανίσεις του ;)

Ε καλα, δεν λες τον περπερογλου παικτη βομβα μην τρελαθουμε...

θα συμφωνησω απολυτα με τον kwsn ακριβως αυτο εννοουσα και εγω, πολυ καλοι παικτες που ανεβαινουν μαζι με την ομαδα...

Παντως τετοιοι παικτες ειναι καθαρα για nba.. τους παιρνουν και τους κανουν κατι γομαρια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...