KWSN_Men Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Αχ ρε Αμπράνοβιτς. Πόσο βλάκας είσαι... Εγώ πάντως ξέρω ν απω ότι πέρυσι υπερασπιζόσουν το Τζίγγερ και φέτος βρίζεις, όταν συμβαίνουν τα ίδια...
dimkar2405 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ζώαααααααααααααααααααααα......δεν απευθύνομαι σε κανένα απο εδώ......
KWSN_Men Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Επίσης ξέρω να πω ότι όταν κερδίζει η ομάδα ποστάρουν 5-6 άτομα, όταν στραβώνει το αποτέλεσμα εμφανίζονται αρκετοί αλεξιπτωτιστές.
mikelamar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εχεις αχρηστεψει Νινη και Σαλπιγγιδη, εχεις τον κρετινο τον Ισπανο center back, μια ομαδα χωρις αρχη κ τελος, εχεις τον silva walker να κολαει ενσυμα και ας βρεθει καποιος να μου πει την προοδο της ομαδας απο τα φιλικα το καλοκαιρι...ρεντικολο της ευρωπης. Εχουμε σιχαθει το ποδοσφαιρο παιχτες τελειωμενοι...coach ηληθιε...
firewalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάντως ξέρω ν απω ότι πέρυσι υπερασπιζόσουν το Τζίγγερ και φέτος βρίζεις, όταν συμβαίνουν τα ίδια... Έτσι λες εσύ... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1958947&postcount=10705 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1746326&postcount=8225 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1592939&postcount=5729 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1583560&postcount=5581 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1573270&postcount=5465 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1573243&postcount=5463 Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά δεν έχει νόημα.
dali13gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Χε, χε. Κράξτε τώρα που μπορείτε γιατί προβλέπονται πολλές κωλοτούμπες τον Μάιο.
tzinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 KeyserSoze: Founding Member of the Stratos Perperoglou Fan Club ρε συ, να γραφεις λαθος το ιδιο σου το νικ?? λοολ Αιιντε το τσιμπησατε το βαθμουλακι σημερα με τον αγιο σαλπι. Εγω δεν θα ειχα παραπονο απο την προσπαθεια τουλαχιστον που κανανε να το γυρισουνε. Κατα τα αλλα ειναι γνωστα τα κολπα της αμυνας σας με τους στηλοβατες. Τουλαχιστον δεν εφταιγε ο τζορβας που παει καλα.
wizzy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ελπίζω να μην φταίξουν τον Τζόρβα! Τουλάχιστον αυτός προσπαθεί, το ΛουκάτοΒύντρα και ο Βάσκος αυτονομιστής ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουν;
johnnyestia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εμ, οι μ@λακίες πληρώνονται. Τους παίζαμε για πλάκα 60 λεπτά και μέσα σε 2 επιθέσεις βάλανε 2 γκόλ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αδιαφορίας. Δεν λέω πως ήμασταν άτυχοι, που ήμασταν, αλλά τέτοια παιγνίδια πρέπει να τα καθαρίζεις με ένα 3-0 από το ημίχρονο. Από τον Τεν κάτε δεν έχω άλλο παράπονο, παρα μόνο αυτό: Όταν η ομάδα παίζει με ένα μόνο αμυντικό χαφ, αυτός πρέπει να είναι ο Μάτος ή ο Ζιλμέρτο. ΟΧΙ ο αξιαγάπητος κατά τα άλλα Σιμάο. Και κάτι τελευταίο. Πόσο μυαλό πρέπει να έχεις για να ΜΗΝ βάζεις το πόδι σου όταν η μπάλα τσουλάει προς το τέρμα άχρηστε ΒΥΝΤΡΑ???
firewalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Στο πρώτο γκολ δεν θεωρώ ότι έφταιγε ο Τζόρβας (αν και πιανόταν) σε μεγάλο βαθμό. Έγινε το σουτ βρήκε η μπάλα, μπήκε μέσα. Στο δεύτερο όμως η θέση του...
geovard Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές! Καί όμως αυτή η ομάδα είναι θαυματουργή! Αφού καταφέρνει καί ανασταίνει νεκρούς.Χρόνια τώρα.
ata1983 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μισό λεπτό νομίζω ότι η περίοδος χάριτος στον προπονητή πρέπει να αρχίζει να τελειώνει. Έχει ανακατέψει την ομάδα δεν υπάρχει ένας παίκτης που να παίζει στη φυσική του θέση. Ο Μάτος κάτι τέτοια παιχνίδια μπορεί να κρατήσει κέντρο μόνος του και μου ξεκινάει με δύο χαφ και το ένα να περπατάει. Επιμένει να κρατάει έξω τον Ρουκάβινα, τον Κλέυτον και να βάζει μέσα κάθε άμπαλο επειδή προσπαθεί και καλά στην προπόνηση. Τι να την κάνω εγώ την προσπάθεια αν δεν ξέρει μπάλα? Για τους παίκτες που λείπουνε οκ τα έχουμε πεί. Πάντως το ελάχιστο που είχε υποσχεθεί για ελκυστικό ποδόσφαιρο δεν το βλέπω ακόμα
treelooos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εμ, οι μ@λακίες πληρώνονται. Τους παίζαμε για πλάκα 60 λεπτά και μέσα σε 2 επιθέσεις βάλανε 2 γκόλ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αδιαφορίας. Δεν λέω πως ήμασταν άτυχοι, που ήμασταν, αλλά τέτοια παιγνίδια πρέπει να τα καθαρίζεις με ένα 3-0 από το ημίχρονο. Από τον Τεν κάτε δεν έχω άλλο παράπονο, παρα μόνο αυτό: Όταν η ομάδα παίζει με ένα μόνο αμυντικό χαφ, αυτός πρέπει να είναι ο Μάτος ή ο Ζιλμέρτο. ΟΧΙ ο αξιαγάπητος κατά τα άλλα Σιμάο. Και κάτι τελευταίο. Πόσο μυαλό πρέπει να έχεις για να ΜΗΝ βάζεις το πόδι σου όταν η μπάλα τσουλάει προς το τέρμα άχρηστε ΒΥΝΤΡΑ??? Συμφωνώ πως ο Τεν Κάτε δε φταίει. Αν είχαμε ένα center back που να έκανε σωστά τα βασικά πράγματα τουλαχιστον το 1 goal θα το είχαμε γλυτώσει. Πιστεύω πως η διοίκηση θα δώσει λεφτά για εναν αξιοπρεπή παίκτη σ' αυτή τη θέση. Αν κρατηθούμε 2-3 βαθμούς από την κορυφή μέχρι το 2ο γύρο πιστεύω θα πάμε πολύ καλά.
johnnyestia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μισό λεπτό νομίζω ότι η περίοδος χάριτος στον προπονητή πρέπει να αρχίζει να τελειώνει. Έχει ανακατέψει την ομάδα δεν υπάρχει ένας παίκτης που να παίζει στη φυσική του θέση.Ο Μάτος κάτι τέτοια παιχνίδια μπορεί να κρατήσει κέντρο μόνος του και μου ξεκινάει με δύο χαφ και το ένα να περπατάει. Επιμένει να κρατάει έξω τον Ρουκάβινα, τον Κλέυτον και να βάζει μέσα κάθε άμπαλο επειδή προσπαθεί και καλά στην προπόνηση. Τι να την κάνω εγώ την προσπάθεια αν δεν ξέρει μπάλα? Για τους παίκτες που λείπουνε οκ τα έχουμε πεί. Πάντως το ελάχιστο που είχε υποσχεθεί για ελκυστικό ποδόσφαιρο δεν το βλέπω ακόμα Δηλαδή ποιός υστέρησε από το κέντρο και μπροστα? Ο καραγκούνης? καλός ήταν. Ο Ματζιος? και αυτός το πέταξε το γκολάκι του. Ο Σάλπι το ίδιο. Μή μου πείς για τον Γκάμπριελ γιατί ήταν ο καλύτερος με διαφορά. Να έβγαινε ποιός για να μπεί ο Κλεϋτον ή ο Ρούκα? Για το χαφ που περπατάει βλέπεις τι γίνεται όταν δεν παίζει. Ο Τεν Κάτε δήλαδή που φταίει? Που δεν βάζει μυαλό στον Βύντρα? Που δεν μαθαίνει μπάλα στο βάσκο αυτογκολιστή? Που δεν μαθαίνει στον Νίλσον να παίζει βρώμικα στις φάσεις που χρειάζεται? Που αφήνει τους αράπηδες να αλωνίζουν στα κρεβάτια των αντίπαλων γκολκίπερ μια μέρα πρίν το μάτς? Αν ήταν ο Μουρίνιο με τους ίδιους παίχτες τί ομάδα νομίζεις πως θα κατέβαζε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.