Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν βγαίνεις και λες εντάξει είναι η άμυνα, έχω Βάσκο πορθητή που θα γίνει ηγέτης, δεν φταίνε οι αμυντικοί αλλά η συνολική άμυνα της ομάδας, αφήνεις τον μπάρμπα Γιάννη τον Γκούμα εκτός, που αποδεδειγμένα είναι καλύτερος από τα 2 center back που χρησιμοποιείς κ.τ.λ. Κάπου φταις και εσύ. Ελπίζω μόνο να τα λέει έτσι, για να τα πει μερικά πράγματα και να μην τα πιστεύει. Το χειρότερο είναι ότι θα μας ζαλίσουν τα @@ με τον βάτραχο πάλι.

Σίγουρα φταίει ο Αμπράμοβιτς* που δεν έπιασε τον Τεν να του πει, τι αμυντικό θέλεις; Τέτοιον; Πάρε.

*Με τον όρο Αμπράμοβιτσς εννοώ την ομάδα (Βγενό, Τζίγκερ, Daddy, Αντωνίου).

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή ποιός υστέρησε από το κέντρο και μπροστα? Ο καραγκούνης? καλός ήταν. Ο Ματζιος? και αυτός το πέταξε το γκολάκι του. Ο Σάλπι το ίδιο. Μή μου πείς για τον Γκάμπριελ γιατί ήταν ο καλύτερος με διαφορά. Να έβγαινε ποιός για να μπεί ο Κλεϋτον ή ο Ρούκα? Για το χαφ που περπατάει βλέπεις τι γίνεται όταν δεν παίζει.

Ο Τεν Κάτε δήλαδή που φταίει? Που δεν βάζει μυαλό στον Βύντρα? Που δεν μαθαίνει μπάλα στο βάσκο αυτογκολιστή? Που δεν μαθαίνει στον Νίλσον να παίζει βρώμικα στις φάσεις που χρειάζεται? Που αφήνει τους αράπηδες να αλωνίζουν στα κρεβάτια των αντίπαλων γκολκίπερ μια μέρα πρίν το μάτς? Αν ήταν ο Μουρίνιο με τους ίδιους παίχτες τί ομάδα νομίζεις πως θα κατέβαζε?

Εντάξει τι να πω. Αν ξεκινάμε να ανοίξουμε συζήτηση σήμερα με δεδομένο ότι ο ανύπαρκτος Γκάμπριελ ήταν ο καλύτερος παίκτης τι να πω.

Ο Μάντζιος πέταξε ένα γκολάκι ωραία! Από εκεί και πέρα? Μια πρωτοβουλία, κάτι άλλο να μας δείξει είχε?

Για τον Σάλπι συμφωνώ ότι προσπαθεί και τον πάω πολύ αλλά δεν μπορεί ο άνθρωπος να παίξει χαφ τι να κάνουμε. Αυτό που κάνει από τα πλάγια δεν ξέρω πως λέγεται αλλά δεν είναι σέντρα πάντως.

Όταν μπήκε επίσης ο Ρουκάβινα μέσα σε δέκα λεπτά έδωσε με δύο κάθετες πάσες δύο έτοιμα γκολ. Μέσα σε 80 λεπτά αυτό δεν έγινε ούτε μια φορά!

Όσο για το άλλο είναι για γέλια. Πραγματικά θεωρείς ότι τα δύο γκολ δεν θα τα είχαμε φάει αν έπαιζε ο σίλβα? Ουδέν σχόλιο πραγματικά εδώ.

By the way ο Μουρίνιο αποκλείεται να ξεκινούσε χρονιά με αυτά τα σέντερ μπακ. Θα είχε παραιτηθεί να γλυτώσει τη ντροπή

Δημοσ.

Οταν δαπανας 20εκ σε ενα καλοκαιρι και δεν εχεις ενα απλα αξιοπιστο center back υπαρχει προβλημα γενικοτερο. Ερασιτεχνικα αμυντικα λαθη...

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι δεν έγινε σωστός προγραμματισμός το καλοκαίρι όσο αφορά την άμυνα. Κατά τα άλλα νομίζω πως ο Τεν Κάτε δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να κατηγορήσει κάποιους παίκτες και για μένα καλά κάνει και τους καλύπτει. Πιστεύω το έχει διαπιστώσει το πρόβλημα στην άμυνα. Πάντως το ΖΙλμπέρτο τον αδικούμε πολύ λέγοντας ότι περπατάει.

Δημοσ.
Εντάξει τι να πω. Αν ξεκινάμε να ανοίξουμε συζήτηση σήμερα με δεδομένο ότι ο ανύπαρκτος Γκάμπριελ ήταν ο καλύτερος παίκτης τι να πω.

Ο Μάντζιος πέταξε ένα γκολάκι ωραία! Από εκεί και πέρα? Μια πρωτοβουλία, κάτι άλλο να μας δείξει είχε?

Για τον Σάλπι συμφωνώ ότι προσπαθεί και τον πάω πολύ αλλά δεν μπορεί ο άνθρωπος να παίξει χαφ τι να κάνουμε. Αυτό που κάνει από τα πλάγια δεν ξέρω πως λέγεται αλλά δεν είναι σέντρα πάντως.

Όταν μπήκε επίσης ο Ρουκάβινα μέσα σε δέκα λεπτά έδωσε με δύο κάθετες πάσες δύο έτοιμα γκολ. Μέσα σε 80 λεπτά αυτό δεν έγινε ούτε μια φορά!

Όσο για το άλλο είναι για γέλια. Πραγματικά θεωρείς ότι τα δύο γκολ δεν θα τα είχαμε φάει αν έπαιζε ο σίλβα? Ουδέν σχόλιο πραγματικά εδώ.

By the way ο Μουρίνιο αποκλείεται να ξεκινούσε χρονιά με αυτά τα σέντερ μπακ. Θα είχε παραιτηθεί να γλυτώσει τη ντροπή

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού εκτός από την άμυνα ξέρεις πιό είναι? Ότι οι φιλαθλοί του δεν βλέπουν μπάλα τα τελευταία 10 χρόνια και έγιναν άμπαλοι.

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες ο Σάλπι σήμερα έπαιζε κορυφή μαζί με τον Μάτζιο. Ο Μάτζιος εκτός από το γκόλ έδωσε και μια ασσίστ πάρτο-βάλτο στον Σάλπι. Ο Γκάμπριελ ανύπαρκτος... Σε πληροφορώ πως φοράει το 19 και είναι μελάμψός και κοντός. Δες σε ρεπλέυ το παιγνίδι.

Όσο για αυτό που λές με τον Σίλβα, θυμήσου τι έγινε με την Βέρντερ μετά το 70 που κουράστηκε.Ακόμα σκέψου πως σήμερα στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς να έχουμε διάθεση για πίεση ο Ηρακλής απλά δεν υπήρχε. Στο δεύτερο έπρεπε να φάμε 2 γκόλ για να θυμηθούμε να παίξουμε μπάλα.

Δημοσ.

συμφωνω ο Μαντζιος καλα επαιξε σημερα(εκτος απο γκολ εδωσε παρε-βαλε στον Σαλπιγγιδη) το ιδιο και ο Ρουκαβινα-καλες οι 2 καθετες πασες

Υ.Γ.Κοιτα να δεις που μας φτανει ο ΠΑΟΚ...

Δημοσ.
ρε συ, να γραφεις λαθος το ιδιο σου το νικ?? λοολ

Λαθος το ειχα οταν εκανα account

Λοιπον, οσο ο Καραγκουνης με τετοια νοοτροπια και τετοιες δηλωσεις συνεχιζει και υπαρχει σημαινει οτι δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ και πως ο Τζιγγερ απλα παχυνε, εκανε καραφλα και αφησε μουσι

Δημοσ.
Όσο για αυτό που λές με τον Σίλβα, θυμήσου τι έγινε με την Βέρντερ μετά το 70 που κουράστηκε.

Όπως και ο εκφωνητής, έτσι και εσύ είχες μπερδέψει τον μαυριδερό Σιμάο με τον Σίλβα.

Δες πάλι τον αγώνα :P

Δημοσ.
Για να περνάς την ώρα σου... κλίκ μι :P :p

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Άλλωστε δεν είμαι καλή σε αυτά.

Εσύ φαίνεσαι πιο ικανός για τέτοια πράγματα αφού σου αρέσει και το γρήγορο και ακριβές σαν την ραπτομηχανή ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟ....

Δημοσ.
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Άλλωστε δεν είμαι καλή σε αυτά.

Εσύ φαίνεσαι πιο ικανός για τέτοια πράγματα αφού σου αρέσει και το γρήγορο και ακριβές σαν την ραπτομηχανή ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟ....

ΩΩΩ, τι μου είπες!!!

Για να κάνουμε και λίγη κουβέντα τώρα:

Θέλω να βγάλεις απο τον σημερινό αγώνα το δίλεπτο που φάγαμε τα γκόλ και να μου πείς τί δεν σου άρεσε. Τεκμηριωμένα και με τις λύσεις που προτείνεις εσύ.

Δημοσ.
Που αφήνει τους αράπηδες να αλωνίζουν στα κρεβάτια των αντίπαλων γκολκίπερ μια μέρα πρίν το μάτς?

οκ, τι εχω χασει απο κουτσομπολια?? για στειλετε κανα πμ αντεεεε

Δημοσ.

αν πάρουμε ένα center back αξιόπιστο όλα θα στρώσουν. Μη χαλιέστε λίγο λίγο όλα θα γίνουν τα πράγματ αλλάζουν. Πε΄ρυσι κοιμόμουν όποτε έβλεπα παιχνίδια μας φέτος καπνίζω και 2-3 τσιγάρα από την αγωνία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...