KWSN_Men Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μήπως μας πουλήσανε τον σωσία του Νίκολας ρε γαμώτο ? Και αυτή η αστοχία σήμερα και η στασιμότητα στην επίθεση... Ότι έγινε στο περισσότερο χρόνο του 2ου 10λεπτου με την Ζαλγκίρις είναι όλο το match σήμερα... Μας έκανε πάρτυ ο Ναβάρο και ο Βάσκεζ... Ντροπιαστική εμφάνιση σήμερα... να δικαιολογήσουν τον ποδοσφαιρικό τμήμα θέλουν ? Και στο μπάσκετ θα μας κάνεις σεμινάρια τώρα; BTW, αλιγάτορα δεν πας να κάνεις οντισιόν σε κανένα βουλκανιζατέρ; Πολύ τσουρέκια ρε αδερφάκι μου...
catrina_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Και στο μπάσκετ θα μας κάνεις σεμινάρια τώρα; Sarcasm... sense you ? Προφανώς δεν κατάλαβες ότι δεν το έλεγα θέλοντας να βγάλω σκάρτο τον παίχτη, έδειχνα την απογοήτευση μου για την σημερινή του εμφάνιση ( βασικά όλη η ομάδα δεν "πήγαινε" σήμερα ). Θέλω να πιστεύω πως ήταν απλά μια "κακή νύχτα".
jason_rethymno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Εγω θα προτιμούσα τον Λεμονή στον πάγκο του Παναθηναικού.
catrina_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Εγω θα προτιμούσα τον Λεμονή στον πάγκο του Παναθηναικού. Ew! Hell no:shifty:
wizzy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 κάτσε, για να καταλάβω: το δίλημμα τώρα είναι η Μπάγιεβιτς ή Λεμονής; no comment..... :lol: :lol: :lol: :lol:
geovard Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Έχω μιά απορία καί ίσως είναι καί δική σας. Περάσανε τόσα "φρούτα" προπονητές από τον ΠΑΟ, αρχής γενομένης από το Σκάζνι δεν σκέφτηκαν να πάρουν ένα προπονητή γιά παράδειγμα όπως ο Καραγεωργίου πού είναι σοβαρότατος στη δουλειά του γνώστης τού Ελληνικού τοπίου καί όπου καί αν πήγε έκανε καλή δουλειά? Καί έχει παίξει καί μπάλλα στον Παναθηναϊκό?Δηλαδή κάθε φορά πού κάτι στραβώνει(καί μα την αλήθεια όλο στραβώνει) σ' αυτή την ομάδα εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε τον θαυματοποιό Μπάγεβιτς που ποτέ δεν αγάπησε αυτή την ομάδα πού λέγεται Παναθηναϊκός? Αν θέλουν να σταματήσουν να εξευτελίζονται κάθε τόσο στην έδρα τους από τον Εργοτέλη ας φροντίσουν να τού πάρουν το μεγάλο του όπλο. Ρωτήστε όμως καί τον πρόεδρο τον Παπουτσάκη που βγάζει σπυράκια μόλις ακούσει κάτι τέτοιο ότι δηλαδή θα τού φύγει ο Νικόλας?Αλλά αναρωτιέμαι καί αν ο ίδιος ο Καραγεωργίου δεχτεί να φύγει τη στιγμή πού εκεί έχει όλο το σεβασμό καί έχει κάνει δυνατές φιλίες.Τον έχω ακούσει πολλές φορές να λέει ότι στη ζωή δεν είναι το παν το χρήμα.Που σημαίνει ότι δεν τού λείπει καί το μυαλό.Τι να κάνει στον Παναθηναϊκό να γίνει αναλώσιμος με τις μαλακίες τού Βύντρα καί τού Σαριέγκι. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος καί αν ποτέ τού γίνει πρόταση επειδή τον ξέρω, ενώ κάθε ένας θα έτρεχε άνευ όρων να πάει ο Νικόλας θα το σκεφτόταν πολύ.Γιατί βλέπετε κάνουν τώρα καί πολλοί κουμάντο.Καί αυτός έμαθε να δουλεύει όντας μόνος με τούς παίχτες στα αποδυτήρια.Ούτε Αντωνίου ούτε κανένα από πάνω του.
sodeli Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά είναι νορμαλ να διαρέουν τόσοι διάλογοι απο τις προπονήσεις στον τύπο; Δηλαδή είτε μας φλομώνουν στο ψέμα είτε η ρουφιανιά πάει σύννεφο στην Παιανεία...
wizzy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 [...'] Ξέρεις ποιον προπονητή γουστάρω (κυριολεκτικά όμως) να δω στον ΠΑΟ; Τον Τότη τον Φυλακούρη! Ακόμα θυμάμαι εκείνα τα 2-3 παιχνίδια που είχε την ομάδα υπό την ευθύνη του και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ σκυλιάσαν να παίξουν μπάλα!! Δεν ξέρω αν τους κυνηγούσε με το τσεκούρι στην προπόνηση να τους κόψει τα πόδια, αλλά ξέρω ότι είδα μια 11-αδα να σκίζεται! Μπορεί να το κάνεις κάποιος άλλος αυτό;
serafeim Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 geovard και σοδελι 1 μπραβο απο μενα συνφωνω απολυτα εδω και χρονια ο καθεπροπονητης του παο ειναι αιχμαλωτος των παικτων γιαυτο και ο μπαγεβιτς δεν προκειτε να ερθει ΠΟΤΕ . Αλλα επρεπε να ειχα τον ντεμη προεδρο να μπει μεσα να τους πει "10 απο σας θα φυγουν ρε μαλακισμενα αλλα ο προπονητης θα μεινει" . Τοτε να δεις πως σφιγγουν οι κολοι του καραγκουνη του ματζιου και του γκουμα!
dreaming123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ναι κα ιεγω θέλω τον Αλέφαντο... Υπομονή 2 εβδομάδες... Με 3 νίκες όλα θα <ξεχαστούν>...
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ναι, αλλά αύριο έχει Πανιώνιο ιδιαίτερα ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό
catrina_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Το ψάρι βρομάει από το κουφιοκέφαλο του... Αν δεν αλλάξουνε μυαλά κάποιοι εκ των διοικούντων, θα έχουμε SSDD πάντα. ( SSDD = Same Shit Different Day ) Ο κάθε προπονητής έχει και κάποιους παίχτες που προτιμάει, θέλει να έχει μαζί για να "δουλέψει" και σίγουρα θέλει να έχει τον κύριο λόγο στις μεταγραφές. Και τον Φέργκιουσον να φέρουν, αν τον έχουν εκεί για σκιάχτρο στον πάγκο, και συνεχίζουν οι ίδιοι να επιλέγουν τις μεταγραφές τα ίδια σκατά θα κάνουμε και με αυτόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.