Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Τι θες να πούμε δηλαδή; πείτε μου μέχρι ποτε έχει συμβόλαιο ο σάρας...
firewalker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Οι απόψεις είναι πολλές και εξαρτώνται από πολλά πράγματα. Π.χ. όταν πήγε ο Μπενίτες στην Λίβερπουλ οι φίλαθλοι έλεγαν ότι σε 4 με 5 χρόνια ελπίζουν να δουν κάτι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν νομίζω να πάρει πίστωση χρόνου ποιο πέρα από το νέο έτος. Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι θα βλέπουμε πάλι μισοάδειο γήπεδο. Έχει κουραστεί αρκετά ο κόσμος του Παναθηναϊκού και απογοητεύετε πλέον πολύ εύκολα. Δύσκολα μπορεί να χωνέψει ο απλός φίλαθλος τα δύο χρόνια ξέροντας τα χρήματα που υπάρχουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 για το basket γιατί δε λέτε τίποτα? χθες ήταν τραγικοί, απλά. Δεν υπαρχει λογος να ασχοληθουμε με τη συγκεκριμενη ηττα. Διοτι πολυ απλα εμενα προσωπικα δεν με ανησυχει καθολου μα καθολου ενα συγκιριακο αποτελεσμα. Και γενικα δεν ανησυχω καθολου για το μπασκετ για να αρχισει να με προβληματιζει μια ηττα απο την Μπαρτσελονα. Καλη ομαδα ειναι, καλη εδρα εχει, αρχη της σεζον ειναι, της βγηκε το παιχνιδι, μπηκανε σουτ, σε εμας δεν μπηκαν κ κερδισε με διαφορα. Και? Να αρχισω να προβληματιζομαι για τον προπονητη? Για τους ψηλους? Για τους κοντους? Για το μηπως δεν εχει δεσει η ομαδα? Νομιζω οτι δε χρειαζεται να προβληματιστω ή να αμφιβαλλω για τπτ απτα παραπανω... Και δε το λεω αλαζονικα. Και υπερπληρες ροστερ εχω και προπονητη που δε χωρα αμφισβητησης και δεμενο συνολο. Προς το παρον δεν υφισταται λογος ανησυχιας. Ασε δε οπως χασαμε 24 ποντους το ιδιο πιθανο ειναι να ριξουμε και μια 30ρα εντος εδρας.
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 η barcelona είναι σίγουρα δυνατή στην έδρα της αλλα αν έπαιζαν όπως άλλες χρονιες μπορούσαν να τους πάρουν άνετα.
fck23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Οι απόψεις είναι πολλές και εξαρτώνται από πολλά πράγματα. Π.χ. όταν πήγε ο Μπενίτες στην Λίβερπουλ οι φίλαθλοι έλεγαν ότι σε 4 με 5 χρόνια ελπίζουν να δουν κάτι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν νομίζω να πάρει πίστωση χρόνου ποιο πέρα από το νέο έτος. Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι θα βλέπουμε πάλι μισοάδειο γήπεδο. Έχει κουραστεί αρκετά ο κόσμος του Παναθηναϊκού και απογοητεύετε πλέον πολύ εύκολα. Δύσκολα μπορεί να χωνέψει ο απλός φίλαθλος τα δύο χρόνια ξέροντας τα χρήματα που υπάρχουν. Δεν σε αντικρούω, παραδείγματα φέρνω. Leeds Γ Εθνική δικιά μας. 40.000 κόσμο εδώ και δυο χρόνια στην κατηγορία. Leicester φέτος κι αυτή έπεσε, γεμάτο το γήπεδο σε κάθε ματς. Κολωνία, ασανσέρ τα τελευταία 10 χρόνια. 50000 κόσμος σε κάθε εντός έδρας ματς. Gladbach Πέρσι που έπεσε κι εκεί γεμάτο το γήπεδο... Μερικά παραδείγματα στα τόσα. Όταν αγαπάς την ομάδα σου όπου και να είναι ότι και να κάνει είσαι κοντά της. Επίσης σκεφτείτε ότι άλλαξαν οι εποχές. Παλιότερα που οι ομάδες είχαν περισσότερους Έλληνες παίκτες ματς μέσα στη Λεωφόρο, Φιλαδέλφεια και λοιπά τα είχαν χαμένα πριν καν ξεκινήσουν απ'την πόλη τους. Με τον ερχομό τόσων ξένων παικτών, άλλαξαν οι ισορροπίες. Πάει ο ξένος στη Λεωφόρο(Ολυμπιακό Στάδιο) και σου λέει " Και τι έγινε; Θα παίξω αυτό που ξέρω κι αν είμαι καλύτερος θα κερδίσω". Η Liverpool δλδ που έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 89(αν θυμάμαι καλά) έπρεπε να παίζει σε άδειο γήπεδο... Μήπως ήρθε η ώρα και εμείς σαν οπαδοί(φίλαθλοι) να δούμε με άλλο μάτι το ποδόσφαιρο; Είναι απλά ένα θέαμα που μας διασκεδάζει, μας στεναχωρεί κάποιες φορές, μας τσαντίζει, μας ενθουσιάζει και πόσα άλλα... Φιλικά...
johnnyestia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μήπως ήρθε η ώρα και εμείς σαν οπαδοί(φίλαθλοι) να δούμε με άλλο μάτι το ποδόσφαιρο; Είναι απλά ένα θέαμα που μας διασκεδάζει, μας στεναχωρεί κάποιες φορές, μας τσαντίζει, μας ενθουσιάζει και πόσα άλλα... Πολύ σωστή κουβέντα αυτή που γράφεις φίλε, αλλά αν ο Ελληνας σταματήσει να ασχολείται με την μπάλα και ασχοληθεί με όντως σημαντικά θέματα, θα αλλάξουνε αρκετά και κάποιους δεν τους βολεύει αυτό.
KWSN_Men Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 πείτε μου μέχρι ποτε έχει συμβόλαιο ο σάρας... Δε σου άρεσε δηλαδή εχτές θες να πεις; -----Προστέθηκε 31/10/2008 στις 11 : 33 : 56----- η barcelona είναι σίγουρα δυνατή στην έδρα της αλλα αν έπαιζαν όπως άλλες χρονιες μπορούσαν να τους πάρουν άνετα. Η Μπαρτσελόνα όμως για αρχή δεν είναι η ομάδα που ήταν τις άλλες χρονιές... Άλλο που οι περισσότεροι δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Οι περισσότεροι Έλληνες δεν είναι καθόλου φίλαθλοι, είναι μόνο οπαδοί. Δηλαδή απολαμβάνουν τη νίκη, όχι το παιχνίδι. Απόδειξη ο Ολυμπιακός που οι οπαδοί του πανηγυρίζουν κάθε πρωτάθλημα που παίρνει, ανεξάρτητα από το πόσο <μπιπ> το παίρνει. Ήμουν φαντάρος στο Ολυμπιακός - Λάρισα που ο Ολυμπιακός νίκησε όπως νίκησε και ρωτούσα "μα είναι δυνατόν να πανηγυρίζετε μια νίκη που ήρθε όπως ήρθε;" και μου έλεγαν "ναι, δεν ήταν καθαρή, αλλά εμείς πανηγυρίζουμε γιατί πήραμε πρωτάθλημα".
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Αφήνουμε τους άλλους να σώζουν το άθλημα και την παγκόσμια ισορροπία.
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δε σου άρεσε δηλαδή εχτές θες να πεις; -----Προστέθηκε 31/10/2008 στις 11 : 33 : 56----- Η Μπαρτσελόνα όμως για αρχή δεν είναι η ομάδα που ήταν τις άλλες χρονιές... Άλλο που οι περισσότεροι δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. επειδή μου άρεσε ρωτάω για να αγοράσω από τώρα διαρκειας για όσα χρονια θα είναι ακόμα εδώ. εγώ σου λέω ότι θα κάνει εντός έδρας ήττες, δεν είναι τόσο καλή θα έπρεπε τουλάχιστον να το κοντράρουμε όχι να το παρατήσουμε από το δεύτερο δεκάλεπτο.
fck23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 alexzzz Για την υπογραφή σου και τον ΠΑΟΚ... Καλά, εσείς τρομάξατε τόσα χρόνια να ανεβείτε κατηγορία και πέσατε αμέσως; Off topic, πλάκα κάνω φυσικά.
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 alexzzz Για την υπογραφή σου και τον ΠΑΟΚ... Καλά, εσείς τρομάξατε τόσα χρόνια να ανεβείτε κατηγορία και πέσατε αμέσως; Off topic, πλάκα κάνω φυσικά. Ναι, ήταν μια άκρως τραγική χρονιά η περσινή (με αποκορύφωμα για μένα που χτύπησα την μέση μου και κρέμασα τα γάντια και το περιβραχιόνιο). Πολλά λάθη μαζεμένα. Φέτος πάντως δεν πάμε για άνοδο... ήσυχα και όμορφα την μπαλίτσα μας και ελπίζω να μάθαμε το μάθημα μας.
firewalker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 alexzzz, άμα σου κάνω εγώ μερικές προπονήσεις δεν θα χρειάζεσαι ούτε γάντια ούτε τίποτε. Θα σε βάζω στον άξονα και θα βγάζεις φωτιές!!!
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 alexzzz, άμα σου κάνω εγώ μερικές προπονήσεις δεν θα χρειάζεσαι ούτε γάντια ούτε τίποτε. Θα σε βάζω στον άξονα και θα βγάζεις φωτιές!!! Να με βάλεις να τρέχω στα ακρογιάλια και να φοράς εκείνο του σκούφο που φορούσε ο Μικ (ή Μιτς ;;; ) στο Ρόκυ! The eye of the axis!
KWSN_Men Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 επειδή μου άρεσε ρωτάω για να αγοράσω από τώρα διαρκειας για όσα χρονια θα είναι ακόμα εδώ. εγώ σου λέω ότι θα κάνει εντός έδρας ήττες, δεν είναι τόσο καλή θα έπρεπε τουλάχιστον να το κοντράρουμε όχι να το παρατήσουμε από το δεύτερο δεκάλεπτο. Εντός έδρας μπορεί να χάσει μόνο από τη Σιένα, αλλά χλωμό το κόβω. Εκτός έδρας θα κάνει και γκέλες πιστεύω. Αλλά θα κάνει μεγάλες κηγείς στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Ξαναλέω ότι δεν έχει καμία σχέση με την περσυνή ομάδα. Το χτεσινό παιχνιδάκι πάντως είναι από αυτά που δε σου πιάνει τίποτα, ότι και να κάνεις. Ε και κάπου θολώνεις, δεν το πιστεύεις το τι γίνεται, εκνευρίζεσαι και τα παρατάς. Μέχρι και ο Ομπράντοβιτς το παράτησε σύντομα, άλλο αν θα τους ρίξει γκάζια. Ο Σάρας ήταν ο μόνος που το πίστευε ακόμα στο 2ο δεκάλεπτο και το προσπαθούσε, αλλο αν ήταν μάλλον μέτριος. Ο Μητσάρας βέβαια ήταν πολύ κακός. Ο Μπατίστ εμφανίστηκε κάπου στο 4ο δεκάλεπτο όταν είχε τελειώσει προ πολλού ενώ ακόμα και ο Πέκοβιτς ήταν κακός για τα στάνταρ του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.