Members gsarig Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ναι ρε. βασικά δε γουστάρω με τίποτα αυτό που κάνουν. επειδή είσαι ελλάδα σε αναγκάζουν να βάλεις nova που είναι πανάκριβη. άκου blocked in your region....Με τους free servers η ταχύτητα για browsing είναι αργή αλλά για nova streaming είναι μια χαρά. Ωραία! Μου ανοίγεις νέους ορίζοντες τώρα... βέβαια δεν αξίζει να αγοράζεις συχνά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά για τα ντέρμπι σίγουρα αξίζει.
kickeras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Ωραία! Μου ανοίγεις νέους ορίζοντες τώρα... βέβαια δεν αξίζει να αγοράζεις συχνά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά για τα ντέρμπι σίγουρα αξίζει. Εντάξει...από τη μία 5 ευρά δεν είναι κ λίγα για ένα ματς, αλλά από την άλλη ειδικά άμα ζεις έξω είναι βολικότατο γιατι είναι σταθερό. Εγώ από όταν γύρισα ελλάδα, ότι παιχνίδια έχει η nova που θέλω να δω και βαριέμαι να βγω έξω, τα τσιμπάω...
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 στο τσου λου, και στο μπαοκ-παο, η ανάλυση των λινκς αυτών ήταν τραγική (συνεχώς κολλούσε)! το πιο αστείο, είναι ότι είσαι τουλάχιστον 3 λεπτά πίσω! (πχ, στο μπαοκ-παο, γράφει από κάτω, ότι έβαλε γκολ ο οσφπ, γκαλέτι 1-0, το οποίο έβλεπα στην τιβι στο ertworld. γυρίζω να το δω, και ο οσφπ είναι στην επίθεση, μετά από 2 πάσες κερδίζει πέναλτυ, το χάνει ο γκαλέτι, γίνεται το κόρνερ,και σκοράρει...Σκεφτείτε πόση ω΄ρα πέρασε)!! στο πανιώνιος-παο, πιθανότατα επειδή δεν ήταν πολύς κόσμος μέσα, ήταν μια χαρά, σχεδόν καθόλου buffering.... ΥΓ: Ρε , μάθανε ότι μαμιομάστε, πλακώσανε κ οι γύφτοι? Τι πριονοκορδέλα περνάμε φετος στο 90% των παιχνιδιών μας? (όποιος ξαναπεί να φτιάξω ομάδα να κερδίζω και τη διαιτησία, θα του βάλω τις κάλτσες του βύντρα μετά από παιχνιδι στο στόμα)! -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 11 : 07 : 08----- (κάτι ακόμα...Στο 2ο γύρο, έχουμε ΕΝΤΟΣ, αεκ-παοκ-αρη-λαρισα-πανιωνιο-ξανθη-οφη. Μόνο οσφπ έχουμε έξω, και τρίπολη. Κάτι που σημαίνει, ότι με σοβαρότητα, και με μικρή απόσταση από την κορυφή στον Α γύρο, έχουμε ΓΕΛΟΙΟ 2ο γύρο...)!
Snolly Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 (όποιος ξαναπεί να φτιάξω ομάδα να κερδίζω και τη διαιτησία, θα του βάλω τις κάλτσες του βύντρα μετά από παιχνιδι στο στόμα)! Ρε φίλε μαζί σου αλλά το θέμα είναι να φτιάξει μια ομάδα να μη σε νοιάζει η διαιτησία. Χαχαχαχχα πλάκα κάνω έτσι για να τσιγκλίσω. Το θέμα είναι να μη σε νοιάζουν οι κάλτσες του Βύντρα γιατί θα είναι καθαρές μετά τα παιχνίδια αφου ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΛΑ.
johnnyestia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δεν βλέπω κίνηση σήμερα... Περιμένετε να χάσει η ομάδα για να βρείτε να κράξετε παλι? Αν η τύχη μας γυρίσει το 1/5 από αυτά που μας έχει πάρει φέτος, την νίκη την έχουμε. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ
johnyboy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Οταν διάβασα πως θα παίξει ο μέγας Αλέξανδρος ξενέρωσα τρελά και φυσικά δεν θα δώ τον αγώνα. Ξέρω είναι υπερβολή και παραξενιά αλλά δεν τον πάω με τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Εγώ νομίζω ο ΠΑΟ θα παίξει πολύ καλά και το παιχνίδι θα κριθεί οριακά. Δίνω 33% και στα 3 πιθανά αποτελέσματα. Πιστεύω μάλιστα πως έχει καλές ελπίδες για πρόκριση αν πάρει αυτό το διπλό. Έχω και αυτό το άτιμο το προαίσθημα...
johnyboy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ όμως έχω το προαίσθημα πως με μισή ευκαιρία θα φάμε 3 μπαλάκια.
rodin002 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 με visa electron δεν γίνεται να αγοράσουμε τον αγώνα απο την νοβα;
silverthan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μακάρι να βγάλει μάτια ο Τζιόλης, να ρίξει και κάνα τούβλο να πάει προς το πλεχτό, να τον πάρουνε από τώρα....
KWSN_Men Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Οταν διάβασα πως θα παίξει ο μέγας Αλέξανδρος ξενέρωσα τρελά και φυσικά δεν θα δώ τον αγώνα. Ξέρω είναι υπερβολή και παραξενιά αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Μπας και πάρει καμιά κεφαλιά στα στημένα στην άμυνα τον έβαλε γιατί είναι τσολιάς.
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τα γνωστά e-κανάλια δεν άνοιξαν ακόμα, έτσι; ή έχω πρόβλημα (το laptop είναι καινούριο και δεν το έχω ξαναδοκιμάσει εδώ);
gvaggis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μπας και πάρει καμιά κεφαλιά στα στημένα στην άμυνα τον έβαλε γιατί είναι τσολιάς. Καλά αυτό δε παίζει.. ο συγκεκριμένος τσολιάς δεν πηδάει ούτε εφημερίδα οπότε οι επιπλέον πόντοι του εκμηδενίζονται από το 1cm άλμα του. εκτός των άλλων το παιδί έχει το χειρότερο timing σε άλμα που έχω δει ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.