Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε catrina_p γιατί δε λες τίποτα για προχθές;;;

Αφού θες να το ακούσεις:

Οι Βύντρα, Τζιόλης, Σαριέγκι, Μάντζιος απλά δεν κάνουνε για τον Παναθηναϊκό.

Δεν πα να βάζανε και από 3 γκόλ ο καθένας προχθές, ας κάνανε και τον Ροναλντίνιο να φαινότανε άχρηστος, ας ας...

Εγω ξέρω ότι στον Παναθηναϊκό που κάποτε είχαμε παίχτες ( άντε μετά από τον Μπορέλι, τον Βαζέχα, τον Σαραβάκο, τον Δώνη, κλπ κλπ ), και όχι παλτά, αν φέρνανε τότες παίχτες σαν τους παραπάνω ( Τζιολοβυντρίνιομαντζιο ) θα γιούχαρε όλος μα όλος ο κόσμος.

Μήπως έχουμε γίνει πολύ ανεκτικοί πλέον ?

Καλά για τον Αιγαία δεν πρόκειται να κάτσω να πω τίποτα παραπάνω... πιο γραφικός και από το ημεροβίγλι έχει καταντήσει :P

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω ξέρω ότι στον Παναθηναϊκό που κάποτε είχαμε παίχτες ( άντε μετά από τον Μπορέλι, τον Βαζέχα, τον Σαραβάκο, τον Δώνη, κλπ κλπ ), και όχι παλτά, αν φέρνανε τότες παίχτες σαν τους παραπάνω ( Τζιολοβυντρίνιομαντζιο ) θα γιούχαρε όλος μα όλος ο κόσμος.

Όντως!Θυμάμαι κάτι παιχταράδες:

Γκαλέτο,Σιπνιέφσκι,Τόργκελε,Σίγκουρντσον,Σέζαρ,Γιάρνι,Μπίσκαν,Σανμαρτεάν,Κωνσταντίνου,Κοτσόλης,Βόκολος,Γίττας,Σάριτς,Μπόατεγκ,Σαπάνης,Κώτσιος,Μπόβιο,Θεοδωρίδης,Κωνσταντινίδης,Κουτσουρές...........

Ουφφφφφφφφφφ τι τα θυμήθηκα,συγκινήθηκα τώρα :cry:

Μπροστά σ' αυτούς ο Βύντρα είναι Καναβάρο,ο Τζιόλης Μακελελέ και ο Μάντζιος Ρονάλντο.

Δημοσ.

Ο Μαντζιος δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια παιχτικα. Ποτε δεν ανηκε.

Ναι ο Μάντζιος είναι χειρότερος. Οι άλλοι δεν μπορούνε απλά, αυτός ξέρει μπάλα αλλά ή από μυαλό κουκούτσι ή απλά βαριέται. Παίκτες που κάνουν δύο ματς τη χρονιά(πέρυσι ένα με την ΑΕΚ) είναι επικίνδυνοι και είναι οι πρώτοι που πρέπει να φύγουν.

Μη σας φανεί περίεργο αν έρθουν καλές προτάσεις εμείς να τους κρατήσουμε και να τους κάνουμε και ανανέωση.

Για να κλείσω για τον Μάντζιο και στα καλά του δεν μου κάνει για επιθετικός του Παναθηναικού. Κανένας Έλληνας δεν μου κάνει. Πως να το κάνουμε οι έλληνες επιθετικοί δεν σκοράρουνε, δεν ξέρουνε να κάνουνε μια τρίπλα. Στο ένας προς ένα πιο πολλές πιθανότητες έχει να περάσει ο Γκάμπριελ παρά κάποιος από τους επιθετικούς μας έλεος

-----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 02 : 39 : 39-----

Όντως!Θυμάμαι κάτι παιχταράδες:

Γκαλέτο,Σιπνιέφσκι,Τόργκελε,Σίγκουρντσον,Σέζαρ,Γιάρνι,Μπίσκαν,Σανμαρτεάν,Κωνσταντίνου,Κοτσόλης,Βόκολος,Γίττας,Σάριτς,Μπόατεγκ,Σαπάνης,Κώτσιος,Μπόβιο,Θεοδωρίδης,Κωνσταντινίδης,Κουτσουρές...........

Ουφφφφφφφφφφ τι τα θυμήθηκα,συγκινήθηκα τώρα :cry:

Μπροστά σ' αυτούς ο Βύντρα είναι Καναβάρο,ο Τζιόλης Μακελελέ και ο Μάντζιος Ρονάλντο.

Εντάξει αυτοί είναι μετά. Συμφωνώ ότι έχουμε να δούμε ηγέτη με τα όλα του στο κέντρο από τον Μπορέλι και γκολτζή από τον Βαζέχα.

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος πως ο Otto έλεγε στον Μπεκεμπάουερ ποσο τυχερός είναι που τον έχει στην εθνική. Πάραυτα το 2004 τον έγραψε στην ιστορία για πάντα τον τυπάρα, είτε γουστάρετε είτε όχι. Επίσης τον έγραψε για τα περίεργα ρεκόρ του στο CL. Αλλα αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί του. Για το παιχτρονι τον Γκαλέτα θα πούμε τίποτα? Τον κάλεσε ο Maradona άκουσα

Δημοσ.

Εργαλείο είναι ο Καραγκούνας. Αν δεν έκανε και όλη την ώρα σαν καθυστερημένος θα μου άρεσε και να τον βλέπω. Στην Ιντερ βέβαια πέρασε και δεν ακούμπησε ενώ και στην Μπενφίκα σε κανέναν δεν έχει λείψει. Για Ελληνική ομάδα όμως που οι περισσότεροι είναι ούτως ή άλλως άμπαλοι μια χαρά είναι και στην εθνική των 2.5 χαφ είναι απολύτως απαραίτητος.

Δημοσ.

Ποια σελίδα είναι σε εσάς που έχετε την default ρύθμιση για την εμφάνιση αποτελεσμάτων; Σε εμένα είναι η 440 με ρύθμιση 40 μηνύματα ανά σελίδα.

Δημοσ.

1758 σελίδα με 10 μηνύματα...

τελευταία προσφορά ... παρακάτω δεν βγαίνω

(τώρα που αλλάξαμε σελίδα μου τα εμφανίζει κανονικά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...