antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Αντρέα με κάλυψε ο κάιζερ. Όλα για τα φράγκα είναι και όλοι αυτοί σκοτώνουν και τη μάνα τους για το τάληρο κι όλα τ' άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Όσο για την πράσινη προπαγάνδα πιστεύω ότι όπως και στο θέμα της διαιτησίας ο καθένας πράττει το κατά δύναμιν. Και φυσικά αν όλοι εμείς δεν ήμασταν "καλοί αγωγοί" και δεν αγοράζαμε ή δεν παρακολουθούσαμε θα έψαχναν άλλους τρόπους να πουλήσουν ή/και δεν θα υφίσταντο καν. εννοειται οτι ολα για τα φραγκα γινονται ρε καντισκυ,εγω σου εδωσα την απαντηση που θα δωσει πριν την εκδοση του επομενου dvd ο ταριφας... επισης,φυσικα ο καθένας πράττει το κατά δύναμιν,αλλα αυτη τη στιγμη,τα μεσα κ τα εξω,ανηκουν ψυχη τε κ πορτοφολι (σορρυ,κ σωματι),στον θειο... γιαυτο με ειχες κουφανει την προηγουμενη φορα που μου μιλουσες για πρασινα μμε,κλπ... (καλοι αρωγοι?χμμ,σχετικο! οταν πριν 4-5 χρονια,ιντερνετ ειχε ενας στους 30 ελληνες,η εφημεριδα,ακομα κ η ηχω,ή το φως,ηταν το μοναδικο μεσο ενημερωσης,την ωρα που τα αθλητικα επιαναν 3 λεπτα στις ειδησεις,κ δεν υπηρχαν αθλητικες εκπομπες πλην αθλητικης κυριακης,η οποια απο φετος θα μετονομαστει σε ολυμπιακη κυριακη)! το κολπο των χελακηδων ειναι αυτο που με αρρωσταινει,οχι το φως,η ντερμπυ κ το σκορ... οι τελευταιες 3,ειναι οπαδικες,κ το δηλωνουν... κατι υποτιθεμενοι κυριοι,στυλ χελακη,ξυδη,γεωργιου,καραγιαννιδη κλπ ειναι αυτοι που διαμορφωνουν κοινη γνωμη,γιατι αυτου την εφημεριδα θα αγορασει ο καντισκυ κ ο αντρεας,για να πουν στην παρεα τους οτι εγω δε διαβαζω με πρασινα-κοκκινα γυαλια,διαβαζω τους αντικειμενικους... γιαυτο ειμαι στο κρανιο σημερα ολη μερα,με τους "αντικειμενικους"...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Στηρίζουμε την super λίγκα γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να απαλλαγούμε δια παντός από Καζναφέρηδες και Μαυρόπουλους. Νομίζω δεν θα περάσει έτσι φέτος. Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να απαλλαγεί από τον διαβολικό Βασσάρα, αλλά μάλλον η FIFA έχει διαφορετική άποψη. Επίσης ευτυχώς που έκανε χαλάστρα ο πρόεδρος του Ε.Αστέρα στον Μπάγεβιτς. Προχθές είχε τον Μπάγεβιτς σε συνέντευξη και διαβεβαίωνε τον κόσμο του Ε.Αστέρα πως... ουδεμία πιθανότητα υπάρχει να τους εγκαταλείψει. Σήμερα ακύρωσε τα εισητήρια. Κάτι μου θύμισε.....
KWSN_Men Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Και κάτι για το μπάσκετ που μόλις τελείωσε. Μου άρεσε πώς έπαιζε στο τέλος ο Ομπράντοβιτς αλλάζοντας περίεργα σχήματα (ο Παπανικολάου playmaker!) και βλέπω ότι ο Ντέλκ θα σκοτώσει πολλές ομάδες φέτος. Μπορεί το Διαμαντίδη να μπορεί να τον βοηθάει μόνο και να μην είναι ο ίδιος οργανωτής, αλλά ο άνθρωπος έχει απλά τέλειο jump shoot.
gvaggis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 υγ. Και μην πειτε "Σιγα μην εχει αναγκη τα φραγκα ο Τζιγγερ" εκτος αν πιστευετε οτι πισω απο τον Τζιγγερ ειναι ΕΝΕΡΓΑ ο Βαρδης.Η ΜοτορΟιλ εκλεισε οικονομικο ετος με 92 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΟΣ.Το μισο απο αυτα να επερνε ο Τζιγγερ θαμασταν πρωταθλητες Ευρωπης. Ο Βαρδης λειτουργει απλως σαν μαξιλαρι ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ υπαρξει οικονομικη αναγκη Ξέχνα τη motoroil... Ο Παο δε μπορεί να ελπίζει σε χρήση των πόρων των πετρελαίων. Η οικογένεια(ο Βαρδής) έχει δείξει πως δε σκοπεύει να "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ" στην εταιρία που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Την ίδια ώρα που κάθονται στα τραπέζια για να διαπραγματευτούν ευνοικούς όρους σε συμφωνίες όπως αυτή με τον αγωγό στην Αλέξ/πολη. Όλες οι επενδύσεις τους φαίνονται ενδιαφέρουσες εκτός από αυτή της ομάδας. Το έχουμε καταλάβει αυτό. Η τελευταία επένδυση ήταν η Παιανία.Πόσο περασαν ρε παιδιά; 20 χρόνια; Ας κρύβονται πίσω από την πιο πρόσφατη,αυτή του γηπέδου. Αλλα αυτό ήταν επιτακτική αναγκη. Λάθος;
KWSN_Men Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Πάντως Kaizer, αποκλείεται το νούμερο που αναφέρει να ισχύει, εκτός αν φόρτωσες 3 μηδενικά παραπάνω στα κέρδη... Είναι πιο πολλά από την περιουσία του Σουλτάνου του Μπρουνέι.
legro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Παιδια θυμαται κανεις με σιγουρια μετα απο ποιον αγωνα εγινε το περιστατικο με τον Paulo Sousa και το κρασι?Στον αγωνα με την Στουρμ στο Γρατς ή με την Βαλενθια?Ρωταω γιατι εχω βαλει στοιχημα
Σκύμνος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Η οικογένεια(ο Βαρδής) έχει δείξει πως δε σκοπεύει να "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ" στην εταιρία που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Την ίδια ώρα που κάθονται στα τραπέζια για να διαπραγματευτούν ευνοικούς όρους σε συμφωνίες όπως αυτή με τον αγωγό στην Αλέξ/πολη. Όλες οι επενδύσεις τους φαίνονται ενδιαφέρουσες εκτός από αυτή της ομάδας. Το έχουμε καταλάβει αυτό. Η τελευταία επένδυση ήταν η Παιανία.Πόσο περασαν ρε παιδιά; 20 χρόνια; Ας κρύβονται πίσω από την πιο πρόσφατη,αυτή του γηπέδου. Αλλα αυτό ήταν επιτακτική αναγκη. Λάθος; Μη νομίζεις ότι δεν έχουν βγάλει λεφτά και από την ομάδα. Δόξα το Θεό, στη χώρα μας δεν σπανίζουν τα κορόιδα... Όσο για το γήπεδο, υπάρχει από πίσω η Πολιτεία...
Mika Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Παιδια θυμαται κανεις με σιγουρια μετα απο ποιον αγωνα εγινε το περιστατικο με τον Paulo Sousa και το κρασι?Στον αγωνα με την Στουρμ στο Γρατς ή με την Βαλενθια?Ρωταω γιατι εχω βαλει στοιχημα πρεπει να ηταν περιοδος 01-02 Ρεαλ Μαδριτης - Παναθηναικος για τη δευτερη φαση των ομιλων. χασαμε 3-0 και το βραδυ παρηγγειλε κρασι ο (τυπαρας) Σοουζα.
geovard Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Τελικά ρε σείς ήταν στημένο ή όχι το ματς στο Ηράκλειο?Τι μλκς λέω τώρα ε? Επειδή είμαι μαζόχας καί θέλω κάθε πρωί να εκνευρίζομαι παρακολουθώ τούς δύο ανεκδιήγητους τύπους το πρωί στην ΝΕΤ. Άκου συλλογισμό τού απίθανου αμερόληπτου δημοσιογράφου Οικονόμου. Δεν είναι δυνατόν στο 60+ λεπτό να είναι το σκορ 3-0 καί να ισοφαρίζει ο ΠΑΟ με τον ΟΦΗ να έχει κατεβασμένα χέρια.Καί όταν ο έτερος συμπαρουσιαστής τού επεσήμανε ότι κυρίως τού ΟΦΗ τα γκολ ήταν αστεία εκείνος έκανε πως δεν άκουγε.Μιλάμε γιά δημοσιογράφους της πλάκας.Προκαλούν το κοινό αίσθημα με το πού ανοίγουν το στόμα τους.Ο δε κύριος Λυριτζής δώστου να επαναλαμβάνει διαρκώς τα δίκαια των δασκάλων επειδή λέει καί η γυναίκα του είναι δασκάλα καί ξέρει!Γιά τις άλλες κοινωνικές ομάδες δεν ξέρει καί πολλά φαίνεται.Ανοίγει το στόμα ο Οικονόμου καί λέει.Ας διαβάσουμε τώρα αθλητικές εφημερίδες ξεκινώντας αλφαβητικά από το ΦΩΣ!.Καί γελάει ο αθεόφοβος.Όταν τούς επισημαίνουν με email ότι πρέπει να ενημερώνουν σωστά γιατί απευθύνονται σε πολίτες πού φορολογούνται υπέρ της ΕΡΤ εκείνοι απαντούν θρασύτατα ότι καί εμείς πληρώνουμε στην ΕΡΤ! Λοιπόν παρακολουθώντας τους τα πρωινά με το σίριαλ Μπάγεβιτς παρατήρησα ειδικά από τη μεριά τού Οικονόμου ένα φόβο με την ιδέα της έλευσης Μπάγεβιτς στον ΠΑΟ. Γιατί άραγε?Κάντε μιά προσπάθεια να τούς παρακολουθήσετε αύριο ειδικά έπειτα από την εξέλιξη τού σίριαλ καί θα συνφωνήσετε μαζί μου.
Σκύμνος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μάλλον δεν ήταν στημένο το χθεσινό παιχνίδι και αυτό καταδεικνύεται από τις δύο εκατέρωθεν ευκαιρίες προς το τέλος του παιχνιδιού. Όσο για το δίδυμο Λυριτζή - Οικονόμου δεν έχω άποψη, αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί κάθεσαι και βλέπεις κάτι που σου τη δίνει;
zaxoys Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Στημένο ήταν βρε , εξάλλου το Χ μας βόλευε έτσι δεν είναι? Ο ίδιος ΠΑΟ δεν έχασε από τον Ιωνικό?Ο ίδιος δεν έριξε 4 στο Αιγάλεω? Γιατί παίζαμε με την Ρεαλ τσι Κρήτης που έχασε από τον Εργοτέλη με κάτω τα χέρια οπότε αποκλείεται μονάδες του ΠΑΟ σαν τον Ίβανσιτς και τον Σαλπ,Παπ να σκοράρουν ακόμα και αν δεν τραβάει μία η ομάδα...
geovard Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Όσο για το δίδυμο Λυριτζή - Οικονόμου δεν έχω άποψη, αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί κάθεσαι και βλέπεις κάτι που σου τη δίνει; Γράγω το λόγο!:wink:
Σκύμνος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 τι;; ότι είσαι μαζόχας;;; αυτός είναι ο λόγος;;;
gvaggis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μη νομίζεις ότι δεν έχουν βγάλει λεφτά και από την ομάδα. Δόξα το Θεό, στη χώρα μας δεν σπανίζουν τα κορόιδα...QUOTE] Εγώ στάθηκα στο ''δεν έχουν βάλει''. Άσε το τι έχουν βγάλει..Άλλη ιστορία. Επειδή κάποια παιδια λίγες μέρες πριν στάθηκαν στις μικρές-μικρμεσαίες ομάδες, κ δικαίως ευχήθηκαν να βγάζουμε μόνο 3 ομάδες στο Τσου-Λου, ώστε να σταματήσουν οι αρπακτές.. Λοιπόν,ρωτάω... Είμαστε ή δεν είμαστε η ελληνική ομάδα με τις καλύτερες πορείες στας Ευρώπας; Είμαστε. Άρα έχουμε λάβει κ τα περισσότερα πριμ κ μπόνους νικών ή ισοπαλιών. Τα έχουμε λάβει. Η ''οικογένεια'' που ακριβώς επένδυσε αυτά τα χρήματα; Πως ακριβώς αποκόμισε μακρορπόθεσμα οφέλη; Χρησιμοποίησε πχ. την πορεία στους 4 με τον Άγιαξ ως εφαλτήριο να φέρει ένα διακεκριμένο προπονητή τότε κ να του πει: "Μίστερ αυτή την όμάδα δεν τη χαλάμε,στη παραδίδουμε κ θα θέλαμε να δίνει το παρόν τα επόμενα χρόνια στις προχωρημένες φάσεις του θεσμου."; Έφερε τον παίκτη που θα έκανε τη διαφορα; Ενίσχυσε την υπάρχουσα ομάδα ή την είδε να διαλύεται στα 4 σημεία του ορίζοντα; Από τότε η "οικογένεια" χρησίμοποίησε άλλη πορεία ως όπλο για περαιτέρω επενδύσεις; Ας μην έχουμε λοιπον την απαίτηση από τον Ατρόμητο κ την Λάρισα ή από τον κάθε κακομοίρη Κανελλάκη ή Μητρόπουλο, όταν αυτοί βλέπουν εμάς να μεταχειριζόμαστε τους πορους του Τσου-Λου με αυτόν τον τρόπο..
revil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ρε μαγκες να ρωτησω και γω κατι.Συμφωνω με αυτα που λεει το παληκαρι απο πανω αλλα τωρα οτι εγινε εγινε και δεν εκμεταλευτηκαν τα αδερφια την πορεια σας στους 4. Τωρα δε θα ηταν καλυτερο να επενδυσετε σε πιτσιρικαδες Ελληνες και να αφησετε τις μεταγραφες αγνωστων ξενων που δε ξερουμε κατα ποσο καλοι ειναι και στην τελικη δε τους νοιαζει κιολας για την ομαδα.Πιστευω οτι απο τη στιγμη που δε βαζει κανεις λεφτα αυτη ειναι η λυση μαγκες.Πιτσιρικαρια με 3-4 μεγαλους παιχτες(σε ονομα παντα)Και το λεω για την ομαδα σας γιατι εσεις εχετε δειξει οτι μπορειτε να βγαλετε παιχτες απο την ακαδημια.Και ενας μεγαλος προπονητης φυσικα να τους καθοδηγει.Πιστευω πως αν γινει αυτο το μελλον του παναθηναικου διαγραφεται λαμπρο.Το ερωτημα ειναι απλο.Αντεχει ο κοσμος της ομαδας να χασει ακομα 2-3-4 πρωταθληματα για να δει στο μελλον μια ομαδα ετσι οπως την ονειρευεται?Με δικους της παιχτες και φυσικα με καποιους ξενους που να κανουν τη διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.