Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φιλε μου μισο λεπτο...

αρα εσυ δεν ανηκεις σε αυτους που λεει ο kaisersoze και πιστευεις οτι δικαιολογημενα πατε για πρωταθλημα σωστα???

Δε βλέπω σε τι διαφέρει αυτό πυ λέω εγώ με αυτό που λέει ο Kaiser. Πηγαίνουμε για πρωτάθλημα, φουλ, όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Έχουμε να καλύψουμε 2 βαθμούς σε 20 παιχνίδια, πιστεύω δεν είναι και τόσο δύσκολο. ειδικά αν σκεφτείς ότι τα ατού του Ολυμπιακού θα έχουν μισό χρόνο στη πλάτη ακόμα και ο Σόλιντ δύσκολα θα φύγει. Είναι μεγάλη η ρήτρα.

Δημοσ.
Δεδομενο as in αν χαναμε θα το θεωρουσα εκπληξη πρωτου μεγεθους,better now?

Δεν καταλαβες,το ΑΝ πηγαινε σε αλλες φασεις που μπορει να ειχε γινει το 1-0,τοτε θα μιλαγες?Δεν ξεραμε να ακυρωναμε το γκολ επειδη ηταν αυτογκολ ή να σας περναμε τον Τιραμ αντι του Κωστουλα για να μην τρωτε αυτογκολ

Οχι,σου λεω οτι το δικαιουμουν γιατι επαιξα καλυτερα.Δεν σου εβαλα ΑΔΙΚΟ γκολ,ΑΤΥΧΟ ναι,ΑΔΙΚΟ οχι,επομενως δεν καταλαβα απο που και ως που δεν αξιζα την νικη?Εβαλα ενα νομιμο (αυτο)γκολ,εκανα 3 φασεις εναντι 1 δικιας σου,οσες φορες ειχα την μπαλα στο 2ο ήμουν καλυτερος αποτι εσυ στο 1ο,δεν βρισκω ουτε ενα λογω να λες οτι δικαιουσουν την ισοπαλια εστω.

Λες και πρεπει σε καθε ματς να σε παιζω 75-25 για να δικαιουμαι την νικη.

Τοσα χρονια οποτε κερδιζετε με κανενα φαουλ του Ριβαλντο ή κανα πεναλτυ του Τζορτζεβιτς ακουμε για καρδια πρωταθλητη,ατσαλινο χαρακτηρα,ομαδα που ακομα και ετσι δεν χανει και οτι οι μεγαλες ομαδες περνουν τα ματς και με μιση ευκαιρια.Τωρα τι εγινε,δεν μας συμφερει αυτο το παραμυθι?

Παπαρια μεντολες και το ξερεις."Ετσουξε βαζελακο η επιστροφη του αυτοκρατορα",αυτο θα μου ελεγες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΣΠΟΡΤΓΚΕΥ ΤΟΥ ΧΕΛΑΚΗ???

Η εφημεριδα που ειναι οπου φυσαει ο ανεμος και ελαφρως προς το κοκκινο?

Το ιδιο το Σπορταιμ???

Θυμασαι τα ΧΤΕΣΙΝΑ πρωτοσελιδα του Ντερμπυ και της Ηχους?Επισης αν προσεξες ολες αυτες μεταφερουν ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Ρομερο και του Βικτορ.

Δηλαδη τι πρωτοσελιδα περιμενες?

Α,και κατι αλλο...ΠΡΟΣΕΞΕ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ λεμε οτι ΝΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ το απο τωρα κανουμε ΑΠΟΝΟΜΗ ετσι?Δεν λεμε "Πηραμε το πρωταθλημα",λεμε "Παμε για πρωταθλημα"

μεχρι πριν 5 μέρες φίλε μου λέγατε αν θα ξαναβγείτε ΟΥΕΦΑ, και τώρα ξαφνικά θέλετε και πρωτάθλημα. Καλύτερη ομάδα έχει η Αεκ από εσάς...Και να μην το παρει ο Ολυμπιακός θα το πάρει η Αεκ και οχι εσεις. Οσο για το μπάσκετ θα μιλήσουμε στο τέλος της χρονιάς και θα στα πω τοτε τα ¨η επιστροφη του αυτοκρατορα" και τα "ετσουξε βαζελακο" και τετοια αφου με ξερεις τοσο καλα και εισαι και μεγαλος μαντης.

δεν θα βγαλουμε ακρη...

http://www.sport24.gr/html/ent/630/ent.148630.asp

Δημοσ.
...Και να μην το παρει ο Ολυμπιακός θα το πάρει η Αεκ και οχι εσεις....

Ρε Άρχοντα, πως μπορείς και λες τέτοια πράγματα? Πως είσαι τόσο απόλυτος?

Δημοσ.
Ρε Άρχοντα, πως μπορείς και λες τέτοια πράγματα? Πως είσαι τόσο απόλυτος?

στο θεμα οτι η Αεκ θα τερματισει πανω απο εσας?Περιμενε λιγες αγωνιστικες και θα δεις. Το προγραμμα της ΑΕΚ ειναι πολυ πιο ευκολο και το συνολο της φαινεται να δενει πολυ πιο γρηγορα απο του Παναθηναϊκου. Απλα εσεις κερδισατε εμας και ξαφνικα βγαλατε γλωσσα ακομα και για πρωταθλημα...Δεν καταλαβαίνω που ειδες το οτι ειμαι εγω ο απολυτος?

Δημοσ.

Ρε φίλε ποια από τις παρακάτω εκφράσεις είναι απόλυτη?

1. "Πάμε για πρωτάθλημα" - Αυτό λένε ΟΛΟΙ οι Παναθηναϊκοί εδώ μέσα.

2. "Και να μην το παρει ο Ολυμπιακός θα το πάρει η Αεκ και οχι εσεις" - Εσύ

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει το "Πάμε για πρωτάθλημα". Σημαίνει "διεκδικούμε πρωτάθλημα" αν δεν το έπιασες.

Δημοσ.
Ρε φίλε ποια από τις παρακάτω εκφράσεις είναι απόλυτη?

1. "Πάμε για πρωτάθλημα" - Αυτό λένε ΟΛΟΙ οι Παναθηναϊκοί εδώ μέσα.

2. "Και να μην το παρει ο Ολυμπιακός θα το πάρει η Αεκ και οχι εσεις" - Εσύ

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει το "Πάμε για πρωτάθλημα". Σημαίνει "διεκδικούμε πρωτάθλημα" αν δεν το έπιασες.

Ρε φίλε μην μου πεις οτι ανοιξες λεξικό και είδες οτι το παμε=διεκδικουμε γιατι εχεις δικιο εγω δεν το επιασα.

Επισης σου εξηγησα απο που πηγαζει η φραση και να μην το παρει ο Ολυμπιακος θα το παρει η Αεκ αλλα μαλλον δεν το διαβασες το μηνυμα...διαβασες μονο την τελευταια γραμμη.

Δημοσ.
μεχρι πριν 5 μέρες φίλε μου λέγατε αν θα ξαναβγείτε ΟΥΕΦΑ, και τώρα ξαφνικά θέλετε και πρωτάθλημα.

Απο τοτε ηρθε σοβαρος προπονητης,εφτιαξε η ομαδα και εσεις ειστε ενα με το πατωμα.Και παρεπιπτοντως λεγαμε "Πως γινεται να χαριζουμε το πρωταθλημα σε αυτον τον γαυρο"

Καλύτερη ομάδα έχει η Αεκ από εσάς...

Ναι πως,υπομονη να αρχιζουν να τα κλανουν οι 4-5 παικτες της,

Και να μην το παρει ο Ολυμπιακός θα το πάρει η Αεκ και οχι εσεις.

Σε κανονικο πρωταθλημα,το 2ο κομματι θα επρεπε να ειναι πριν το πρωτο.Λογω προγραμματος

Οσο για το μπάσκετ θα μιλήσουμε στο τέλος της χρονιάς και θα στα πω τοτε τα ¨η επιστροφη του αυτοκρατορα" και τα "ετσουξε βαζελακο" και τετοια αφου με ξερεις τοσο καλα και εισαι και μεγαλος μαντης.

Α,να μην δω δηλαδη την Επιστροφη των Τζενται ακομα?Αντε 2 χρονια τωρα περιμενω την Αυτοκρατορια που αντεπιτιθεται και καθε φορα βλεπω το Καφενειο της Χαρας

Δημοσ.
Απο τοτε ηρθε σοβαρος προπονητης,εφτιαξε η ομαδα και εσεις ειστε ενα με το πατωμα.Και παρεπιπτοντως λεγαμε "Πως γινεται να χαριζουμε το πρωταθλημα σε αυτον τον γαυρο"

Σε παω στα αληθεια γιατι υποστηριζεις την ομαδα σου οπως και εγω. Τον σοβαρο προπονητη που τον καταλαβες μετα απο 5 ματς?????:confused:

Ναι πως,υπομονη να αρχιζουν να τα κλανουν οι 4-5 παικτες της,

με την ιδια εννοια μπορει να τον κανουν και 1-2 που εχετε εσεις

Σε κανονικο πρωταθλημα,το 2ο κομματι θα επρεπε να ειναι πριν το πρωτο.Λογω προγραμματος

καλα...

Α,να μην δω δηλαδη την Επιστροφη των Τζενται ακομα?Αντε 2 χρονια τωρα περιμενω την Αυτοκρατορια που αντεπιτιθεται και καθε φορα βλεπω το Καφενειο της Χαρας

ρε φιλε δες και το Παρα πεντε τι μου λες τωρα?

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι μπορουμε ανετα να κοντραρουμε την ΑΕΚ,αμα δεσει λιγο η ομαδα.

Στο ντερμπυ ηταν αμονταριστη κ για αυτο χασαμε,παιζοντας τους ομως κ ενα ημιχρονο.

Εχουμε καλυτερους παικτες σαφως πιστευω...

Δημοσ.

ΠΟΙΑ ΑΕΚ?????????

έχει ένα πολύ καλό προπονητή, 3-4 πολύ καλούς παίχτες,ενώ τα γεμίσματά της 11αδας της,δεν κάνουν ούτε για τον πάγκο των άλλων 2,με λίγες εξαιρέσεις!

απλά,στην αεκ,καλώς ή κακώς,ΔΕΝ υπάρχει το ίδιο άγχος,γιατί δνε υπάρχει η ίδια πίεση!

όταν πριν 3 χρόνια νομίζω,είχε μείνει γενάρη 20 βαθμούς πίσω από παο-οσφπ,οι οποίοι λόγω άγχους άρχισαν να παίζουν χάλια κ να κερδίζουν ...μισ'ο-μηδεν, η αεκ,απαλλαγμένη από το άγχος πια,μια που είχε χάσει τα πάντα, έπαιξε ανοιχτό κ επιθετικό ποδόσφαιρο,πλησιάζοντας τους άλλους 2,κ το τελικό συμπέρασμα που έμεινε στις οπαδικές της εφημερίδες,και τους οπαδούς της(την πλειοψηφία αυτών τουλάχιστον),είναι ότι εκείνη τη χρονιά έπρεπε να το πάρει η αεκ!!!

αλλα ντ'αλλων!

ΥΓ:δεν τα λέω για να ανοίξω κοντρα με τους αεκτσηδες,απλά δε μπορώ να ακούω ότι "μπορούμε" να κοντράρουμε την αεκ!

ακόμα κ τα τελευταία χρόνια,που μας κερδίζει με πολύ μεγάλη συχνότητα (όπως κ η ξάνθη), σε κανένα παιχνίδι δεν είναι εμφανώς ανώτερη από εμάς!

ΥΓ2:στο τέλος του χρόνου,που γίνεται η σούμα,θα έχει αναβληθεί ΠΑΛΙ η επιστροφή του αυτοκράτορα(στο μπάσκετ)!

ΥΓ3: όσο μένουν ο σόλιντ,κ η γερουσία στον οσφπ,κερδίζουμε χρόνο να δέσει η ομάδα

ΥΓ4:ο μουνιόθ είναι σοβαρός προπονητής αρχον! αν θα πιάσει ή ΄όχι,είναι άλλο ζήτημα!

ΥΓ5:ΠΑΜΕ για πρωτάθλημα ΔΕ σημαίνει ότι ΠΗΡΑΜΕ το πρωτάθλημα!

ΥΓ6:είναι κακό δηλαδή,όταν βλέπεις ότι στο πρωτάθλημα που όποιος φτάνει στο 7 το παίρνει,οι 2 βασικοί σου αντίπαλοι είναι στο 5 κ στο 4,εσύ έστω από το 1 ανέβηκες στο 3,5,αλλά βλέπεις ότι έχεις ταβάνι στο 7,5, ενώ οι άλλοι δύο μισή κ μια μονάδα κάτω από εσένα,να λες,οτι πιστεύεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα?

ΥΓ7:στο ντέρμπυ με τον οσφπ,ο παο επαιξε χωρίς 2 από τους καλύτερους παίχτες του(κ σίγουρα πιο δημιουργικούς),κ χωρίς έναν ακόμα,ακριβοπληρωμένο (έστω κ παλτό μεγάλο)!

ιβανσιτς,έκι,μπίσκαν.

θέλεις να βγάλουμε από τον οσφπ,αντίστοιχα,ένα ακριβοπληρωμένο (ριβάλντο),κ άλλους 2 υπερχρησιμους στην ομάδα?(πχ,καστίγιο , στολτίδη?)

αλλαγή ο ένας τον μάντζιο , ο άλλος τον μπόρχα!

ο ένας αλλαγή τον νίλσον,ο άλλος βασικό τον μάριτς!

καταλαβαίνεις γιατί μιλάμε για το καλύτερο υλικό στην ελλάδα?

Αν θα παίξει μπάλα,είναι ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...