Harkon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 πικάρισμα κάνει το παιδί μωρέ όπως κάνουν όλοι λίγο πολύ.. για την ομάδα της Κέρκυρας μια φορά το χρόνο μπορεί να τους δωθεί τέτοια ευκαιρία.. να μην το χαρούν;
gvaggis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 εγώ λέω πως στο τέλος θα νιώθουμε ηδονή εμείς όταν νικάμε την Κέρκυρα, τον Εργοτέλη, τον Ιωνικό, την Καλαμαριά... Με βλέπω να στέλνω κηδειόχαρτα κ τιμολόγια σε οπαδούς του Χαιδαρίου στο τέλος..
firewalker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμιά μπουτίκ του Παναθηναϊκού κοντά στην Ομόνοια ή Στο Ηράκλειο ή Στο Μαρούσι; Γενικά που έχει μπουτίκ;
Panathinaikara Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 καλά, η μόνη λύση είναι αποχή πάρτε το χαμπάρι. Προσωπικά φέτος 2 μόνο ματς του φετινού παναθηναικού είδα ολόκληρα(το ένα με τον Ολυμπιακό) και ούτε πρόκειται να ξαναασχοληθώ. Γράφτε τους στα @@ σας. Εγώ αν ήμουν Αθήνα θα στήριζα τα άλλα τμήματα και εννοείται ότι θα είχα διαρκείας στο μπάσκετ. Αλλά εκεί που αξίζουν την στήριξη δε τη βρίσκουν.Άμα είναι άδειο το γήπεδο να δείτε που θα αλλάξουν τα πράγματα. Ωστόσο τζάμπα τα λέω αφού δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. ΚΑι ειλικρινά αναρωτιέμαι πώς κάποιος δέχεται να πληρώσει 20 ευρώ για να δει οικτρό θέαμα και ξεφτιλίκι.
geovard Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Γιά να σηκώσουν τα χέρια όσοι πάνε αύριο στον αγώνα?Γιά να τούς πω να πάνε πρώτα γιά ψυχανάλυση. Ρε παίδες αφού κάποιοι λένε εδώ ότι ο ΠΑΟ έχει καλό υλικό τότε γιατί ο Τζίγγερ δήλωσε ότι θα ξηλώσει όλη την ομάδα? Υλικό γιά..πατσά μάλλον διαθέτει η ομάδα. Το μόνο ανησυχητικό είναι πού απ ότι άκουσα από ρεπορτάζ τού Τάσου Νικολογιάννη ο Βύντρα δεν προβλέπεται λέει να φύγει.
gvaggis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Το μόνο ανησυχητικό είναι πού απ ότι άκουσα από ρεπορτάζ τού Τάσου Νικολογιάννη ο Βύντρα δεν προβλέπεται λέει να φύγει. Πληροφορίες λένε πως ο καινούργιος ΠΑΟ θα χτιστεί γύρω από τον Λουκά.
tzinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 λοιπον ημουν σιγουρος οτι καποιος ολυμπιακος θα εγραφε ακριβως αυτο. ο λογος που το εχω βαλει δεν ειναι να σας εκνευριζω απλα να θυμηζω σε καποιους που εχουνε φαει την παραμυθα του κροκους την αληθεια. γενικα δεν θελω να εκνευριζω κοσμο. αλλα προσεξε οτι δεν μπαινω να ποσταρω με σκοπο να εκνευρισω καποιον στο τοπικ του ολυμπιακου. δεν μπορει να μπαινει τωρα ο κερκυραιος που βρηκε αφορμη επειδη η ομαδουλα του κερδισε τον πεθαμενο να βγαζει το αχτι του και να μιλαει για ηδονη. ναι εμεις τρωμε παραμυθι μονο και κανεις αλλος. Βγενει ο τζιγκερ σημερα και μασουλαει την καραμελα της ευρωπης και λεει απο συγκυριες και μονο εχουμε παρει ΜΟΝΟ ενα πρωταθλημα τα τελευταια 10 χρονια. Αλλοστε φενετε στην ευρωπη ποιος ειναι ο καλυτερος!! Στην οποια ευρωπη τα τελευταια χρονια εχετε γινει και εσεις περιγελος και τρωτε 3ρες, 4ρες, 5ρες. Λες και στην ευρωπη παιζουμε στο ιδιο γκρουπ και μας προσπερνατε! Με ζαπορυζια και μλαντες μπολεσλαβ και με την ψυχη στο στομα και μια 4ρα στο κεφαλι απο την μονη ομαδα με ονομα στο γκρουπ και βγενει να το θεσει ως κατορθομα οτι συνεχιζετε στην ευρωπη. Μηπως δεν πουλανε παραμυθι μονο στους γαβρους αλλα και στους βαζελους?? λεο μηπως? Και για να σταματησουν αυτες οι βλακιες, οποιος ειναι νοημον οπαδος βλεπει το παραμυθι που πεφτει σε οποιαδηποτε ομαδα. Και εγω το βλεπο στον ολυμπιακο και ο βαζελος στον παναθηναικο. Τρελενομαι οταν βγαινει καποιος και λεει σας πουλανε παραμαυθι λες και στην ομαδα του δεν γινεται το ιδιο. Και οι δυο γνοριζουμε τι φταιει και τι θα θελαμε να αλλαξει, ομως δεν περναει απο το χερι μας. Οποτε η το γυριζουμε στο πλεξιμο η συνεχιζουμε να βλεπουμε ποδοσφαιρο για τον χαβαλε και οτι θελει ας γινει.
blueviper Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 λοιπον ημουν σιγουρος οτι καποιος ολυμπιακος θα εγραφε ακριβως αυτο. ο λογος που το εχω βαλει δεν ειναι να σας εκνευριζω απλα να θυμηζω σε καποιους που εχουνε φαει την παραμυθα του κροκους την αληθεια. Κοίταξε...κι ο φίλος μπορεί να υποστηρίξει πως δεν το έγραψε για να σε εκνευρίσει, αλλά για να σου υπενθυμίσει πως ο Παναθηναϊκός φέτος σέρνεται και μπλα μπλα μπλα. Δεν το αντιμετώπισες όμως σαν μια ευγενική χορηγία κι ένα καλό ξυπνητήρι, αλλά εύλογα σαν μια προσπάθεια κάποιου να σου την πει και να σπάσει και λίγη πλάκα με την πάρτη σου. Προσωπικά το avatar σου λίγο με αγγίζει...σίγουρα δεν έχω χρειαστεί πολλές υπενθυμίσεις και δει από κάποιους φίλους Παναθηναϊκούς που δεν έχουν και τα πλέον άδολα αισθήματα, ώστε να κόπτονται αν κάποιος παραμένει σε λήθαργο. Αλλά βρε αδελφέ λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει...να ήσουν άμωμος, άσπιλος και το καλό παράδειγμα, πάει στο διάτανο. Να του αποδίδεις όμως μομφή, όταν κι εσύ λειτουργείς κατά αναλογία με τρόπο που κάποιους άλλους μπορεί να ενοχλήσει, ε, δεν στέκει να ωρύεσαι.
1980 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Κοίταξε...κι ο φίλος μπορεί να υποστηρίξει πως δεν το έγραψε για να σε εκνευρίσει, αλλά για να σου υπενθυμίσει πως ο Παναθηναϊκός φέτος σέρνεται και μπλα μπλα μπλα. Δεν το αντιμετώπισες όμως σαν μια ευγενική χορηγία κι ένα καλό ξυπνητήρι, αλλά εύλογα σαν μια προσπάθεια κάποιου να σου την πει και να σπάσει και λίγη πλάκα με την πάρτη σου. Προσωπικά το avatar σου λίγο με αγγίζει...σίγουρα δεν έχω χρειαστεί πολλές υπενθυμίσεις και δει από κάποιους φίλους Παναθηναϊκούς που δεν έχουν και τα πλέον άδολα αισθήματα, ώστε να κόπτονται αν κάποιος παραμένει σε λήθαργο. Αλλά βρε αδελφέ λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει...να ήσουν άμωμος, άσπιλος και το καλό παράδειγμα, πάει στο διάτανο. Να του αποδίδεις όμως μομφή, όταν κι εσύ λειτουργείς κατά αναλογία με τρόπο που κάποιους άλλους μπορεί να ενοχλήσει, ε, δεν στέκει να ωρύεσαι. ρε αδερφε ψυχαναλυση θα κατσεις να μου κανεις τωρα? αν δεν σε αγκιζε καταρχας δεν θα ασχολουσουν καν αλλα απαντας επιλεκτικα σε εμενα. αλλα και παλι σου λεω δεν το εχω βαλει με τον σκοπο που φανταζεσε η που σε αγκιζει. οσο για τα αδολα συναισθηματα επεστρεψε λιγο στην πραγματικοτητα, για ομαδες μιλαμε , αμα την παλευεις δεν αναπτυσσονται τετοια συναισθηματα. Αλλα μπλε οχια σε παρακαλω ας το σταματησουμε εδω γιατι δεν εχω διαθεση να απανταω ειλικρινα βαριεμαι αλλα με αναγκαζεις οταν με προσβαλεις. ναι εμεις τρωμε παραμυθι μονο και κανεις αλλος. Βγενει ο τζιγκερ σημερα και μασουλαει την καραμελα της ευρωπης και λεει απο συγκυριες και μονο εχουμε παρει ΜΟΝΟ ενα πρωταθλημα τα τελευταια 10 χρονια. Αλλοστε φενετε στην ευρωπη ποιος ειναι ο καλυτερος!! Στην οποια ευρωπη τα τελευταια χρονια εχετε γινει και εσεις περιγελος και τρωτε 3ρες, 4ρες, 5ρες. Λες και στην ευρωπη παιζουμε στο ιδιο γκρουπ και μας προσπερνατε! Με ζαπορυζια και μλαντες μπολεσλαβ και με την ψυχη στο στομα και μια 4ρα στο κεφαλι απο την μονη ομαδα με ονομα στο γκρουπ και βγενει να το θεσει ως κατορθομα οτι συνεχιζετε στην ευρωπη. Μηπως δεν πουλανε παραμυθι μονο στους γαβρους αλλα και στους βαζελους?? λεο μηπως? Και για να σταματησουν αυτες οι βλακιες, οποιος ειναι νοημον οπαδος βλεπει το παραμυθι που πεφτει σε οποιαδηποτε ομαδα. Και εγω το βλεπο στον ολυμπιακο και ο βαζελος στον παναθηναικο. Τρελενομαι οταν βγαινει καποιος και λεει σας πουλανε παραμαυθι λες και στην ομαδα του δεν γινεται το ιδιο. Και οι δυο γνοριζουμε τι φταιει και τι θα θελαμε να αλλαξει, ομως δεν περναει απο το χερι μας. Οποτε η το γυριζουμε στο πλεξιμο η συνεχιζουμε να βλεπουμε ποδοσφαιρο για τον χαβαλε και οτι θελει ας γινει. ειπα εγω οτι δεν μας πουλανε παραμυθι? επιλεκτικη αναγνωση εχεις? αυτο που ειπα ειναι οτι οι γαβροι ειναι πιο επιρρεπης στο να φανε το παραμυθι για διαφορους λογους που αν κατσω να γραψω θα πεσετε να με φατε απο αμυνα.
tzinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 δεν υπαρχει ρατσα γαβρος και ρατσα βαζελος. Και στους μεν και στους δεν υπαρχουν ανθρωποι της ιδιας ρατσας, καποιοι παραμυθιαζοντια και καποιοι βλεπουν τι γινεται. Οι κολλημενοι της καθε ομαδας που δεν βλεπουν μπροστα τους παρα μονο οτι λεει ο προεδρος ειναι λιγοι και πανε συνηθος και στο γηπεδο. Οι υπολοιπες εκατανταδες χιλιαδες οπαδοι της καθε ομαδας εχουν μια καλυτερη αντιληψη της καταστασης και απλα ασχολιουνται με τα αθλητικα εξ αποστασεος και κανουν πλακα με τους φιλους για να περναει η ωρα. Οποτε μην τα γενικευεις με απλοτητες του στυλ οι γαβροι παραμυθιαζονται πιο ευκολα. Αυτα ειναι για τους γραφικους στα ραδιοφονα.
1980 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 δεν υπαρχει ρατσα γαβρος και ρατσα βαζελος. Και στους μεν και στους δεν υπαρχουν ανθρωποι της ιδιας ρατσας, καποιοι παραμυθιαζοντια και καποιοι βλεπουν τι γινεται. Οι κολλημενοι της καθε ομαδας που δεν βλεπουν μπροστα τους παρα μονο οτι λεει ο προεδρος ειναι λιγοι και πανε συνηθος και στο γηπεδο. Οι υπολοιπες εκατανταδες χιλιαδες οπαδοι της καθε ομαδας εχουν μια καλυτερη αντιληψη της καταστασης και απλα ασχολιουνται με τα αθλητικα εξ αποστασεος και κανουν πλακα με τους φιλους για να περναει η ωρα. Οποτε μην τα γενικευεις με απλοτητες του στυλ οι γαβροι παραμυθιαζονται πιο ευκολα. Αυτα ειναι για τους γραφικους στα ραδιοφονα. καταρχας μην με προσβαλεις διοτι δεν το εκανα εγω. κατα δευτερον αυτο που ενοουσα εινα οτι ειναι μεγαλυτερη η μεριδα των οπαδων στον ολυμπιακο που εχει αυτες τις τασεις και αυτο το ξερουν ολοι.
Arxon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 δεν υπαρχει ρατσα γαβρος και ρατσα βαζελος. Και στους μεν και στους δεν υπαρχουν ανθρωποι της ιδιας ρατσας, καποιοι παραμυθιαζοντια και καποιοι βλεπουν τι γινεται. Οι κολλημενοι της καθε ομαδας που δεν βλεπουν μπροστα τους παρα μονο οτι λεει ο προεδρος ειναι λιγοι και πανε συνηθος και στο γηπεδο. Οι υπολοιπες εκατανταδες χιλιαδες οπαδοι της καθε ομαδας εχουν μια καλυτερη αντιληψη της καταστασης και απλα ασχολιουνται με τα αθλητικα εξ αποστασεος και κανουν πλακα με τους φιλους για να περναει η ωρα. Οποτε μην τα γενικευεις με απλοτητες του στυλ οι γαβροι παραμυθιαζονται πιο ευκολα. Αυτα ειναι για τους γραφικους στα ραδιοφονα. να προσθεσω σε αυτα οτι οι μαζες καθοδηγουνται απο τα ραδιοφωνα και τις εφημεριδες και πλαθουν μια γενικη ιδεα η οποία αν οχι παντα τις περισοτερες φορες δεν ισχυει... +1 στην πλακα για να περναει η ωρα με τους φιλους.
blueviper Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις δίκιο...ας τ' αφήσουμε, γιατί δε βλέπω κι ο συνομιλητής μου να είναι ικανός για κάτι περισσότερο.
john1987 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Παντως πολυ χειροτερη κοροιδια τρωμε εμεις οι Παναθηναικοι τα τελευταια χρονια-Συμφωνω απολυτα με το tzino... Τουλαχιστον ρε παιδια ο Ολυμπιακος παιρνει και κανα double,εμεις ειμαστε τα τελευταια 2-3 χρονια πελατες στην Ευρωπη (το να εισαι καλυτερος απο το γαυρο δε σημαινει οτι πας καλα κιολας!),πελατες στην Ελλαδα,και τελικα τριτοι και καταιδρωμενοι στο πρωταθλημα. Μπαλα σοβαρη εχουμε να δουμε 5 χρονια,και ποιος ξερει ποτε θα ξαναδουμε... (πχ ο γαυρος μπορει να εχει μια αναλαμπη με τους πελατες του,εμεις ουτε με ομαδουλες δεν παιζουμε καλη μπαλα πλεον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.