KWSN_Men Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων έλαβε χώρα στο ύψος του αριθμού 180 της οδού, όπου περίπου 200 οπαδοί του «τριφυλλιού» είχαν στήσει ενέδρα στους αντίστοιχους των «ερυθρολεύκων». Μόλις εθεάθησαν οι περίπου 250 «κόκκινοι» έγινε το «έλα να δεις». Πέτρες, καδρόνια, τούβλα, αλυσίδες, μαχαίρια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε έπεφταν βροχή, με άμεση συνέπεια να καταστραφούν πολλά αυτοκίνητα. Αμέτρητες μαχαιριές ο νεκρός, που αναγνωρίστηκε! Κάπου εκεί, ο άτυχος φίλαθλος των «πράσινων», ηλικίας 25 ετών, μαχαιρώθηκε πολλές φορές στα γεννητικά όργανα και τους μηρούς, αλλά οι γιατροί τόνισαν ότι έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο, μετά τις μαχαιριές που του κατέφεραν, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και χτύπησε στο κεφάλι! Και που ακριβώς τα άκουσες αυτά;
Alsos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=30168 και εδω ολα μαζεμενα
geovard Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων έλαβε χώρα στο ύψος του αριθμού 180 της οδού, όπου περίπου 200 οπαδοί του «τριφυλλιού» είχαν στήσει ενέδρα στους αντίστοιχους των «ερυθρολεύκων». Μόλις εθεάθησαν οι περίπου 250 «κόκκινοι» έγινε το «έλα να δεις». Πέτρες, καδρόνια, τούβλα, αλυσίδες, μαχαίρια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε έπεφταν βροχή, με άμεση συνέπεια να καταστραφούν πολλά αυτοκίνητα. Αμέτρητες μαχαιριές ο νεκρός, που αναγνωρίστηκε! Κάπου εκεί, ο άτυχος φίλαθλος των «πράσινων», ηλικίας 25 ετών, μαχαιρώθηκε πολλές φορές στα γεννητικά όργανα και τους μηρούς, αλλά οι γιατροί τόνισαν ότι έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο, μετά τις μαχαιριές που του κατέφεραν, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και χτύπησε στο κεφάλι! Ρε σύ Alsos ακόμη καί αλήθεια να είναι αυτά πού λες ποιά σημασία έχει αφού πέθανε ένα παιδί?Γιά να μας πείς ότι οι οπαδοί τού Ολυμπιακού είναι Παναγίες?Σταμάτα γιατί γίνεται γελοίο.Μόνο περισυλλογή πρέπει τέτοιες ώρες.Αλλά μάλλον έσένα στα φρύδια σου αν χάθηκε μιά ζωή.Αυτή την εντύπωση μού δίνεις.Λυπάμαι πολύ.Καί δεν θα σού απαντήσω αν πείς κάτι.Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης.Εγώ δεν ασχολούμαι με τρελόπαιδα(δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά αυτούς πού έκαναν τα επεισόδια).
firewalker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Πάντως, όπως άκουσα εγώ δεν επρόκειτο για ραντεβού, αλλά για ενέδρα. Και ναι, την πλήρωσαν και αθώοι. Εγώ άκουσα ότι οι μία μεριά των εγκληματιών άφησε τις μηχανές τους κάπου ποιο μακρυά και πήγε και βρήκε τους άλλους εγκληματίες και άρχισε το ξεκαθάρισμα. Αν έπεσαν σε ενέδρα γιατί κουβαλούσαν όπλα; Σε πόλεμο πηγαίναν; Σε αγώνα βόλεϊ δεν πήγαιναν; Δεν νομίζω ότι ήταν απλώς ενέδρα. Πάω στοίχημα ότι θα άλλαξαν και sms πριν: "Είμαστε εκεί ελάτε". Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος αναφερόμενος στο πρόσωπο του προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός: Σήμερα πέθανε μία κότα. Άμα θελήσουν οι Π.Α.Ε. θα σταματήσει αύριο. Όλοι ξέρουμε από που αρχίζουν αυτά. Δώστους Ντέμι! Δώστους στεγνά!!!
Alsos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Ρε σύ Alsos ακόμη καί αλήθεια να είναι αυτά πού λες ποιά σημασία έχει αφού πέθανε ένα παιδί? geovard δε τα ειπα εγω αυτα.. σε site ειναι γραμμενα.. χαλαρωσε Εγώ άκουσα ότι οι μία μερία των εγκληματιών άφησε τις μηχανές τους κάπου ποιο μακρυά και πήγε και βρήκε τους άλλους εγκληματίες και άρχισε το ξεκαθάρισμα. Δεν νομίζω ότι ήταν απλώς ενέδρα. Πάω στοίχημα ότι θα άλλαξαν και sms πριν: "Είμαστε εκεί ελάτε". Δώστους Ντέμι! Δώστους στεγνά!!! καλα ο καθενας ακουει πολλα...
KWSN_Men Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=30168 και εδω ολα μαζεμενα Προτιμώ να πιστεύω τι έλεγαν οι αυτόπτες μάρτυρες στην τηλεόραση παρά ένα site σε beta version...
firewalker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Πείτε μου. Αφού πέσαν σε ενέδρα, γιατί κουβαλούσαν όπλα; Ή μήπως αφόπλισαν τους άλλους και πήραν τα όπλα; Τελειώστε τους Τώρα!
Alsos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 βετα ειναι στο design και σε θεματα navigation ο καθενας πιστευει οτι γουσταρει, δημοκρατια εχουμε.. εγω το εδωσα για να παρετε μια γενικη ιδεα τι συνεβη.. εξαλου οι περισσοτερες αναφορες ειναι απο αστυνομια και μαρτυρες..
dark_banishing Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος αναφερόμενος στο πρόσωπο του προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός: Σήμερα πέθανε μία κότα. Άμα θελήσουν οι Π.Α.Ε. θα σταματήσει αύριο. Όλοι ξέρουμε από που αρχίζουν αυτά. Δώστους Ντέμι! Δώστους στεγνά!!! Κορυφαία ατάκα, την άκουσα και εγώ πριν λίγο έρα σπορ, συμφωνώ με τα χίλια. Ποιός ήταν αυτός που μιλούσε;
KWSN_Men Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Πείτε μου. Αφού πέσαν σε ενέδρα, γιατί κουβαλούσαν όπλα; Ή μήπως αφόπλισαν τους άλλους και πήραν τα όπλα; Τελειώστε τους Τώρα! Γιατί πολλοί από δαύτους, πάντα οπλοφορούν. Δημοκρατία έχουμε (ας πούμε) αλλά έχουμε και παραπληροφόρηση. Ο άλλος ήταν ταχυδρόμος και πήγαν να του την πέσουν. Εκτός φυσικά αν αυτός ήταν βαλτός να πει όσα είπε.
firewalker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Κορυφαία ατάκα, την άκουσα και εγώ πριν λίγο έρα σπορ, συμφωνώ με τα χίλια. Ποιός ήταν αυτός που μιλούσε; Κάτι σε σχέση με την Α.Ε.Κ. ήταν. Δεν το έπιασα καλά. Πάντως αυτά που είπε ήταν πέρα ως πέρα σωστά. Μπράβο του.
dark_banishing Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Καλά παίζει παναθηναικός ολυμπιακός πάλι το σαββατοκύριακο ;?!
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Ο πρωτος επισοδειας της μεταΧεηζελ εποχης στην Αγγλια εφαγε ισοβια!!! Της πουτανας στα ΜΜΕ "Μα ισοβια για επισοδεια σε γηπεδο"??? Ομως εκει ειχαν Θατσερ, που καριολα ξεκαριολα ειχε κατι @@ ναααααααααααααααα που δεν ταχει κανενας αντρας εδω περα.Ναι ρε μαλακα ισοβια!!Και μολις βγεις (γιατι και κει τα ισοβια ηταν 25 χρονια ή κατι τετοιο) ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στο Α.Τ. Οταν πηγαινα γηπεδο στην Αγγλια 1. Ειχα ονομαστικο εισητηριο καθε φορα. Και μαλιστα ξερανε που ειχα κατσει στα προηγουμενα ματς και ποιους ειχα βαλει με το ονομα μου.Μπορουσα να βαλω 3 ατομα. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ στα 4 αυτα καθισματα την πληρωναν εκτος απο αυτον που την εκανε ΚΑΙ ΕΓΩ που τον εβαλα 2. Καμερες παντου.Μπιγκ Μπραδερ.Και στον Ψηλορειτη να κρυβομουν μετα θα με εβρισκε η Ιντερπολ. 3. Με το που εμπενες κερκιδες σε περνε απο το χερακι ο ταξιθετης και σε καθιζε στην θεση σου. Συνεχεια στις 2 μεριες καθε σειρας και ανα 2 σειρες υπηρχαν κατι 2μετροι καραφλοι 150κιλοι που αμα εκανα μαλακια θα με βαζανε να τσεκαρω αν το τσιμεντο ειχε ελαστικοτητα 4. Την ημερα του αγωνα στους δρομους γυρω απο το γηπεδο (που ηταν εκτος πολης) και μεσα στην πολη ειχαμε αυξηση εφιππων αστυνομικων σε δεινοσαυρους.Βεβαια λεγανε πως ηταν αλογα αλλα εγω δεν τους πιστευα, ΧΑΛΑΡΑ ηταν 3μετρα το καθενα. Και κανε μαλακια στον τρικερατοπα αν τολμας, σε επερνε ο διαολος Σταματησαν οι Αγγλοι να μεθανε και να κανουν επισοδεια?Οχι βεβαια. 3 φορες χειροτεροι απο μας ειναι.Αλλα η Πολιτεια εκανε το χρεος της, εκανε οσα μπορυσε να "αμυνθει" και αμα θελει ο καθε κομπλεξικος να πλακωθει σε κανα σοκακι με τον αντιπαλο κομπλεξικο να πα να γαμηθουνε. Αλλα οταν υπαρχει σεβασμος στον πολιτη, οταν το κρατος θεωρει πως εκτος απο δικαιωματα (φοροι, ψηφοι κτλ) έχει και υποχρεωσεις, τοτε τουλαχιστον δεν φοβαται ο ασχετος κατοικος Παιανιας μην φαει καμια αδεσποτη. Βεβαια αυτοι οι κουτοφραγκοι πουλησαν τα δικαιωματα τους για 3 χρονια προς 900+ εκ ευρω αλλα ειπαμε, εμεις ειμαστε Ελληνες. Αυτοι οι ηλιθιοι της Αρσεναλ -ποιας τωρα?Της Αρσεναλ,πφ εχουν αυτοι Λουκα Βυντρα?-αρνηθηκαν για 3η συνεχη χρονια να αυξησουν του χρονου τα εισητηρια. Δεν εχει καμια σχεση με αθλητισμο, εχει σχεση με σεβασμο στον πελατη/πολιτη/πειτε-τον-οπως-θελετε Αλλα ξεχασα ,εδω "Αυτους τους φιλαθλους εχουμε, αυτους θελουμε" και βεβαια εχω βαλει στον κωλο μου 4 ματς που ηθελα να δω την ομαδα μου στο μπασκετ γιατι ειμασταν τιμωρημενοι γιατι καποιοι θεωρουν πως ο Σχορτσιανιτης θα φοβηθει αν του πεταξουν κερμα των 20 σεντς ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ
kage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 http://news.contra.gr/News/148030.html μια ερωτηση τοσες μαχαιριες γραφουν κ μονο νοσοκομειο πανε?δηλ απο μαχαιρια δεν παιθαινει κανεις? μια 2η ερωτηση. για το παιδι π πεθανε κ χτυπηθηκε απο αμαξι π το ειχαν εγκλωβισει....εσεις τι θα κανατε στην θεση του οδηγου αν σας περικυκλωναν κ σας γαμ)(*ν το αυτοκινητο απο κλωτσιες κτλ? υποθετω οτι εχει πολλα ελαφρυντικα...
Critter Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Εγω παντως πιστευω οτι Mika ητανε χθες στα επισοδεια και δεν γραφει τπτ επ αυτου επειδη μπορει να βρισκεται σε κανα νοσοκομειο τωρα. Ειναι κουραστικο να επαναλαβω οσα ηδη εχουν γραφτει. Μια ερωτηση εχω μονο να κανω γιατι παραδεχομαι οτι το περιφημο μυαλο μου δεν μπορει να σκεφτει την απαντηση. Ποιο ειναι το κερδος των αθλητικων σωματειων απο αυτες τις καταστασεις? Εγω γιατι μονο ζημίες μπορω να σκεφτω? Και εφοσον τελος παντων εχουν ζημίες, τι το δυσκολο εχει η υιοθετηση του Αγγλικου προτυπου? Τελος, το Αγγλικο προτυπο πως διασφαλιζει το οτι δεν θα γινονται συμπλοκες εκτος γηπεδου οπως χθες. Αλλα μαλλον ξεχασα οτι στην Αγγλια υπαρχουν και νόμοι εκτος γηπεδων. Μηπως λοιπον μιλαμε για αναδιαρθωση ολοκληρης της σχετικης νομοθεσίας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.