1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 η ταου βασκοι δεν ειναι? ασχετο καλα δεν το πιστευω παιζει να βρω εισητηριο.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Αν αποκλειστει και η Μακαμπι θα βγει πολυ πραγμα λογω γαυρων και Εβραιων, ανω των 5000 κομματιων
1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Αν αποκλειστει και η Μακαμπι θα βγει πολυ πραγμα λογω γαυρων και Εβραιων, ανω των 5000 κομματιων αυτο παρακαλαω . συνδεσμιτης ειναι τωρα πως θα μου βρει ουτε που ξερω. εγω ηξερα οτι θα πανε στους κατοχους διαρκειας οσα επιστραφουν.
johnyboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Από κάπου άκουσα ότι κυκλοφορούν μόνο των 300 και 500 ευρώ, Εντάξει το παράκαναν , όχι και 500 ευρώ για έναν αγώνα μπάσκετ μην τρελαθούμε. Όταν ο μέσος ορός των μισθών δεν ξεπερνά τα 800 Ευρώ (και πολλά είπα .)
Freestyler83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 καιζερ δεν ξέρω αν έχουμε ψηλούς να θυσιάσουμε, γιατί πλέον και οι Βάσκοι έχουν επιλογές...Υπάρχει και ο Κάγια Πεκέρ και ο Μίρσα Τελέτοβιτς οι οποίοι αν δεν κάνω λάθος βγαίνουν και στο τρίποντο. Αναπληρωματικοί μεν αλλά σκοράρουν δε Από κάπου άκουσα ότι κυκλοφορούν μόνο των 300 και 500 ευρώ, Εντάξει το παράκαναν , όχι και 500 ευρώ για έναν αγώνα μπάσκετ μην τρελαθούμε. Όταν ο μέσος ορός των μισθών δεν ξεπερνά τα 800 Ευρώ (και πολλά είπα .) Και που να δεις τι θα γίνει στην μαυρη αγορα.........
1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Από κάπου άκουσα ότι κυκλοφορούν μόνο των 300 και 500 ευρώ, Εντάξει το παράκαναν , όχι και 500 ευρώ για έναν αγώνα μπάσκετ μην τρελαθούμε. Όταν ο μέσος ορός των μισθών δεν ξεπερνά τα 800 Ευρώ (και πολλά είπα .) καλα εγω σου μιλαω για των 80 το πολυ. 300 και πεντακοσια ευρω δεν τα εδινα για εναν αγωνα μπασκετ εκτος και αν ηταν εκδρομη οπως ειχα δωσει τα διπλασια και βαλε για τα ημιτελικα του ευρω στην πορτογαλια. δεν ειμαι ελβετος.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 για ποιο λόγο να αλλάξεις τον μάικ? αυτή η ομάδα,παρότι αρκετές μεταγραφές απέτυχαν φέτος, συνεχίζει να πετυχαίνει γιατί υπάρχουν αρκετοί παίχτες, με επίπεδο εξυπνάδας ανώτερο του μπασκετικού ΜΟ (διαμαντίδης,τομάσεβιτς,σισκάουσκας,αλλά κ μπετσίροβιτς-μάικ-ντικούδης-φράγκι)!!!απλά έχουμε κ κάποιους στόκους,για να κρατάμε το ΜΟ σε φυσιολογικά επίπεδα (νικολάκης-γιαφτόκας,κ λίγο ...λιγότερο χαζοί, παπ κ τσαρτσαρής)! Ε όχι και λιγότερο χαζός ο 'έχω και Saab, πάμε μια βόλτα' Παπανικολάου.
dali13gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Εντάξει πιστεύω τον έχουμε παρεξηγήσει τον Παπανικολάου. Μπορεί να είναι γαύρος αλλά πλέον έχει κατασταλάξει και οπότε μπαίνει να παίξει παίζει με τσαμπουκά. Είτε για 1 λεπτό είτε για 20. Κι αυτό οφείλεται στον προπονητή. Και παρά τα όσα λέγονται, είναι και πανέξυπνος παίκτης. Βέβαια κάνει 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, αλλά τι να κάνουμε, αν δεν επηρεάζει την απόδοση του...
1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ακομα και αυτον τον παπανικολαου ομως αυτος ο προπονητης ειναι τοσο ευφυης που του εχει βρει ρολο στην ομαδα. ο ανθρωπος ειναι κεφαλαιο για την ιστορια του παναθηναικου.
LL_NEO Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ρε σεις ο Παπανικολάου πραγματικά πρέπει να είναι νεκρός σαν μπασκετμπολίστας. Ποιος παίχτης θα καθόταν στο ρόλο του παγκίτη-κόκκινο πανί για τους φιλάθλους; Καμία σχέση με τον Αλβέρτη που είναι απλώς η σημαία (στην απομαχία μεν, σημαία δε)
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 καιζερ δεν ξέρω αν έχουμε ψηλούς να θυσιάσουμε, γιατί πλέον και οι Βάσκοι έχουν επιλογές...Υπάρχει και ο Κάγια Πεκέρ και ο Μίρσα Τελέτοβιτς οι οποίοι αν δεν κάνω λάθος βγαίνουν και στο τρίποντο. Αναπληρωματικοί μεν αλλά σκοράρουν δε Mπα, λιγα πραγματα και οι 2 σε σχεση με τους δικους μας(οι οποιοι παρεπιπτοντως μια χαρα σουταρουν,ειδικα Κωστας και ΔΗμος με καλα ποσοστα ενω και ο Μαικ δοκιμαζει). Γεγονος 1. Σκολα δεν εχουμε Γεγονος 2. Ο Σπλιτερ χωραγε στον Παναθηναικο αλλα δεν ειναι καλυτερος των 4 δικων μας Γεγονος 3. Οι αλλοι 2 δεν θα ξεκιναγαν βασικοι Συμπερασμα. Η ποιοτητα των 2 βασικων ομολογω πως μαλλον ειναι καλυτερη απο τους δικους μας(καλα, ας ηταν 4 χρονια μικροτερος ο Ντεγιαν θα σου ελεγα εγω). Αλλα με Ντεγιαν, Δημο,Τσαρτσαρη, Μπατιστ και μην σου πω μπας και ξυπνησει ο Γιαφτοκας σαν συνολο νομιζω υπερτερουμε σε "αθροισμα" καλα εγω σου μιλαω για των 80 το πολυ. 300 και πεντακοσια ευρω δεν τα εδινα για εναν αγωνα μπασκετ εκτος και αν ηταν εκδρομη οπως ειχα δωσει τα διπλασια και βαλε για τα ημιτελικα του ευρω στην πορτογαλια. δεν ειμαι ελβετος. Ποιος τα λεει αυτα ρε παιδια??? 80αρια αντε 100αρια μαξ για 4!!! και οχι 1, αγωνες θα βγουν απο επιστροφες.Αυτα που λετε για 300-500 ειναι τα gold στα κεντρικα μπλε καθισματα και δεν ειναι πανω απο 5,000. Τα υπολοιπα ειναι πεταλα και πανω
1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 λετε να ξυπνησει ο γιαφτοκας? γιατι μου εχει κολησει τις τελευταιες μερες οτι θα κανει την εκπληξη στο φιναλ 4 και αν τον βαλει μεσα θα βγαλει ματια. δεν ξερω μπορει απλα να το ελπιζω. για τα εισητηρια το ξερω οτι τα 300ρια και 500ρια ειναι για επισημους και ιστοριες 100 ευρω για τεσερις αγωνες μαξ νομιζω ηταν τα εισητηρια.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Εντάξει πιστεύω τον έχουμε παρεξηγήσει τον Παπανικολάου. Μπορεί να είναι γαύρος αλλά πλέον έχει κατασταλάξει και οπότε μπαίνει να παίξει παίζει με τσαμπουκά. Είτε για 1 λεπτό είτε για 20. Κι αυτό οφείλεται στον προπονητή. Και παρά τα όσα λέγονται, είναι και πανέξυπνος παίκτης. Βέβαια κάνει 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, αλλά τι να κάνουμε, αν δεν επηρεάζει την απόδοση του... Μια και τον έχω παίξει αντίπαλο αλλά τον έχω γνωρίσει και προσωπικά, πρέπει να σου πω ότι είναι μέτριας (τουλάχιστον) εφυίας άνθρωπος.
Freestyler83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ακομα και αυτον τον παπανικολαου ομως αυτος ο προπονητης ειναι τοσο ευφυης που του εχει βρει ρολο στην ομαδα. ο ανθρωπος ειναι κεφαλαιο για την ιστορια του παναθηναικου. Υπάρχει όντως ενδεχόμενο να τα βρήκε με Μπαρτσελόνα? Μια καινούργια φυλλάδα κάτι τέτοιο έγραφε.Για Ομπράντοβιτς μιλάω (φυσικά...)
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Πες μου οτι δεν λες για την Γατα, αμα ειναι να παω στο Προποτζιδικο του Μπουκουρα στην γωνια να σου φερω πιο εγγυρες πληροφοριες ΣΙΓΑ μην-1 μηνα πριν το Φ4-τα βρηκε ο Ζοτς με την Μπαρτσελονα ΕΙΔΙΚΑ αν δεν παρουμε το Κυπελο δεν φευγει.Και να ξερεις, για να φυγει ο Ζοτς η αλλη ομαδα πρεπει να του κανει ΤΡΕΛΗ προσφορα και δεν μιλαω φραγκα γιαυτον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.