trelosjack Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να μαγευτεις (ολοι εχουμε μαγευτει αλλωστε ;-) ) Απλα η ταυτιση ειναι επικυνδινο πραμμα και παραδειγμα εινα αυτο.... (οχι μονο το μπολτ ....) και πολλοι αλλοι διαλογοι κατα καιρους στα φλαμε - θρεντς των ομαδων ..... Ο καθένας θεωρεί οτι μπορεί να παίξει παιχνιδια στην πλατη του ΠΑΟ,εντός κ εκτος ομάδας,κ πράγματι μπορεί...κ η ομάδα μικραίνει,μικραίνει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! Κ στα αλλα 2 ,στο...Β,και στο ...Γ, ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ επικίνδυνα,κ κάθε σύγκριση με κανει να χαμογελάω από μεγαγχολία,που κάποιοι ανίκανοι παίζουν με τα συναισθήματα και την καβλα κάποιων ανθρώπων! Τεσπα απλα μια γνωμη ειπα να πω.... αφου παρακολουθω που παρακολουθω .... 8-)
1980 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να μαγευτεις (ολοι εχουμε μαγευτει αλλωστε ;-) ) Απλα η ταυτιση ειναι επικυνδινο πραμμα και παραδειγμα εινα αυτο.... (οχι μονο το μπολτ ....) και πολλοι αλλοι διαλογοι κατα καιρους στα φλαμε - θρεντς των ομαδων ..... Τεσπα απλα μια γνωμη ειπα να πω.... αφου παρακολουθω που παρακολουθω .... 8-) οπως μπορεις να ταυτιστεις με εναν ανθρωπο ετσι μπορεις να ταυτιστεις και μια ομαδα η μια ιδεα. εγω ετσι το αντιλαμβανομαι. επικινδυνο ναι μπορει να ειναι.
antreaslam Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος για μένα,να παρακολουθώ το καρκίνωμα του παναθηναικού τα τελευταία χρόνια,εκτός από το ότι είναι η κάβλα μου. Αλλά κ στο μπάσκετ,που έχω υπερομάδα,πάλι δεν υπάρχει λόγος να το παρακολουθεί κάποιος,αν δεν το γουστάρει αυτό που βλέπει,επειδή πχ είναι γάβρος. που θέλω να καταλήξω? το ότι η οποιαδήποτε ενασχόληση του ανθρώπου ως "φιλαθλο ον",με ομάδες,κρύβει από πίσω την κάβλα του για αυτές. Το να ταυτιστώ με τον παύλο,τον θανάση κ τον βλάσση,δε με κάνει στρατιώτη τους. Αν αυριο το πρωί μαθευτεί ότι είναι έμποροι ναρκωτικών,τότε θα στεναχωρηθώ,αλλά θα ευχηθώ να σαπίσουν στη φυλακή.... Η γνώμη σου δεκτή,απλά θεωρώ ότι τσουβαλιάζεις λίγο....
1980 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος για μένα,να παρακολουθώ το καρκίνωμα του παναθηναικού τα τελευταία χρόνια,εκτός από το ότι είναι η κάβλα μου.Αλλά κ στο μπάσκετ,που έχω υπερομάδα,πάλι δεν υπάρχει λόγος να το παρακολουθεί κάποιος,αν δεν το γουστάρει αυτό που βλέπει,επειδή πχ είναι γάβρος. που θέλω να καταλήξω? το ότι η οποιαδήποτε ενασχόληση του ανθρώπου ως "φιλαθλο ον",με ομάδες,κρύβει από πίσω την κάβλα του για αυτές. Το να ταυτιστώ με τον παύλο,τον θανάση κ τον βλάσση,δε με κάνει στρατιώτη τους. Αν αυριο το πρωί μαθευτεί ότι είναι έμποροι ναρκωτικών,τότε θα στεναχωρηθώ,αλλά θα ευχηθώ να σαπίσουν στη φυλακή.... Η γνώμη σου δεκτή,απλά θεωρώ ότι τσουβαλιάζεις λίγο.... οπως και εγω που γουσταρω τρελα τον παυλαρα ξενερωσα οταν εμαθα τους τροπους με τους οποιους απαλλαξε τον γιο του απο την στρατιωτικη θητεια.
geovard Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Ερώτηση. Οι μπουλντόζες στον Βοτανικό συνεχίζουν ή γιά τα μάτια τού κόσμου πήγανε καί γρέμισαν ένα κτίσμα?Αν θέλουν γήπεδο οι φίλαθλοι σε εύλογο χρόνο, οι ίδιοι θα πρέπει να το ψάχνουν μαζί με τούς δημοσιογράφους γιατί αλλιώς βλέπω κάθε πού θα περνά κανένα κανάλι από την περιοχή να τρέχουν να γκρεμίζουν κανένα ερείπιο.
HaPagan Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέσα στις επόμενες μέρες θα προκυρηχτεί διαγωνισμός για το ποια εταιρεία θα αναλάγει το έργο. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα επίσημα και τελικά σχέδια του γηπέδου. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 4-5 μήνες! Αυτό το διάστημα λογικά θα συνεχιστούν τα έργα εκκαθάρισης του χώρου από παλαιά κτίσματα έτσι ώστε όταν αναλάβει μια εταιρεία το έργο να είναι έτοιμη να το ξεκινήσει.
1980 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 επενεβει ο εισαγελεας για τον αλβαναρα. απελαση εδω και τωρα.
HaPagan Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Για μένα δεν είναι θέμα Αλβανού ή Έλληνα, αλλά θέμα ηθικής και χαρακτήρα. Δεν με νοιάζει αν θα τον απελάσουν... Το θέμα είναι να τιμωρηθεί και να μην αγωνιστεί για πολλέ πολλές αγωνιστικές + κάποιο χρηματικό πρόστιμο! Και επιτέλους ας χρησιμοποιήσουν το βίντεο του αγώνα!
geovard Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά γιατί τόση λύσσα αυτός ο Μπούσι?Είχε κάποια κόντρα με τον πάγκο τού Παναθηναικού?Τού είπε κανείς τίποτα?Γιατί αν δεν προκλήθηκε από τον πάγκο τότε κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό του.
blueviper Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Για μένα δεν είναι θέμα Αλβανού ή Έλληνα, αλλά θέμα ηθικής και χαρακτήρα. Δεν με νοιάζει αν θα τον απελάσουν... Το θέμα είναι να τιμωρηθεί και να μην αγωνιστεί για πολλέ πολλές αγωνιστικές + κάποιο χρηματικό πρόστιμο! Ν 'αγιάσει το χέρι σου...όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι κρίμα να το ρίξουμε και πάλι σε εθνοφυλετικό ζήτημα κι όχι απλώς σε πολιτισμικό. Ας πούμε κι ο Στρακόσια Αλβανός ήταν ο άνθρωπος κι ο μικρός του Παναθηναϊκού κι ο Μπεκιάι και τόσοι άλλοι, που μια χαρά αξιοπρεπείς υπήρξαν και διόλου προκλητικοί. Ο συγκεκριμένος πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, ακριβώς γιατί λειτούργησε ως άλλο ένα χαμερπές καφροειδές. Φυσικά και να χρησιμοποιηθεί το βίντεο, το οποίο είναι αποκαλυπτικότατο!
KWSN_Men Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Ένα ωραίο αφιέρωμα στα Final 4 του Παναθηναϊκού http://www.contra.gr/Archive/ContraFiles/None/Panathinaikos/149440.html
firewalker Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέσα στις επόμενες μέρες θα προκυρηχτεί διαγωνισμός για το ποια εταιρεία θα αναλάγει το έργο. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα επίσημα και τελικά σχέδια του γηπέδου. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 4-5 μήνες! Αυτό το διάστημα λογικά θα συνεχιστούν τα έργα εκκαθάρισης του χώρου από παλαιά κτίσματα έτσι ώστε όταν αναλάβει μια εταιρεία το έργο να είναι έτοιμη να το ξεκινήσει. Σίγουρο αυτό;
1980 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Για μένα δεν είναι θέμα Αλβανού ή Έλληνα, αλλά θέμα ηθικής και χαρακτήρα. Δεν με νοιάζει αν θα τον απελάσουν... Το θέμα είναι να τιμωρηθεί και να μην αγωνιστεί για πολλέ πολλές αγωνιστικές + κάποιο χρηματικό πρόστιμο! Και επιτέλους ας χρησιμοποιήσουν το βίντεο του αγώνα! καλα ναι ρε παιδι μου αλλα γενικα δεν τρεφω και τα πιο υγιη συναισθηματα για την συγκεκριμενη ρατσα πανω στα νευρα μου το ειπα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Εμάς πάντως στη Λάρισα που όταν χάσαμε από τον ΟΦΗ μας έκανε άσεμνες χειρονομίες ο Αρβανίτης, δεν ασχολήθηκε κανένας.
revil Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 μας έκανε άσεμνες χειρονομίες ο Αρβανίτης Ποιος ειναι αυτος???? ΥΓ - Η ερωτηση μου δειχνει την νοοτροπια του μεσου Ελληνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.