Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα παίδες ξεκινάει το 3ήμερο φωτιά για την Πανάθα! Εγω θα προσπαθήσω να είμαι στο ΟΑΚΑ κατά τις 17.40 έτσι ώστε να φτιάχνουμε ατμόσφαιρα για τον αγώνα μας! :) Ελπίζω σε καλή εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό! :)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντε ρε παιδία να το σηκώσουμε το 4 να γίνει χαμός....Το θέμα είναι να περάσουμε την Ταού....

Τον που...ρα τον Σκόλα να γεμίσουμε με φάουλ πρέπει...

Δημοσ.

παιδιά,να ευχαριστήσω δημόσια τον χρήστη "fouros",που με βοήθησε υπερβολικά να προλάβω να κλείσω το εισητήριο για σήμερα!!!!

και προβλέπω (όσο ριψοκίνδυνο κ αν είναι αυτό),σκορ στους 75 πόντους, με καλύτερους πράσινους μπατίστ και μπετσίροβιτς, 12 πόντους από σισκα,και νίκη με 6....

Δημοσ.

Είναι αλήθεια αυτό πού ειπώθηκε σε ένα κανάλι ότι κάτι σαίνια δικά μας βουτήξανε τα εισιτήρια από μιά παρέα Ισπανών?Καί μετά τούς έδειχναν την Ακρόπολη λέγοντας: This is Acropolis?:mrgreen:

Πρέπει νά έχει μεγάλη πίκρα ο Μασιγιάουσκας αν διαβάσει κανείς τη συνέντευξή του.Τι θα πεί ποτέ στον Παναθηναικό δεν θα πάω όταν ο πονηρός δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανες αν οι οπαδοί τού Παναθηναικού σε γούσταραν?

Ή γιά καινούργιο μας το λέει ότι θα υποστηρίζει την Ταού?Αφού υπήρξε παίχτης της καί έχει διπλό λόγο να είναι σήμερα με τούς Ισπανούς.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν είναι αλήθεια,αλλά αν πράγματι συνέβη,είναι ξεφτίλα ρε γμτ...

και να πεις ότι μας κάνουν τα ίδια σε εκτός έδρας παίχνιδια,αντε,και να το καταλαβαινα (μερικώς).αλλά αυτά είνια καφρίλες!

Δημοσ.
δεν ξέρω αν είναι αλήθεια,αλλά αν πράγματι συνέβη,είναι ξεφτίλα ρε γμτ...

και να πεις ότι μας κάνουν τα ίδια σε εκτός έδρας παίχνιδια,αντε,και να το καταλαβαινα (μερικώς).αλλά αυτά είνια καφρίλες!

καλα χωρις να ειναι δικαιολογια οταν ειναι το φιναλ φουρ στην εδρα σου και δεν εχεις βρει εισητηριο και βλεπεις τους ξενους να ερχονται καπου τρελενεσε λιγο συναισθηματικα. αλλα εκει επερχετε η λογικη.στο λεω γιατι και εγω μαλλον απο τον καναπε θα το δω τελικα και εχω φρικαρει εντελως.

Δημοσ.

δεν υπάρχει δικαιολογία,αλλά τέλος πάντων! (με κάτι τέτοιες-παρόμοιες λογικές μας την έπεσαν τα παοκια στην θεσσαλονίκη )!

Δημοσ.
δεν υπάρχει δικαιολογία,αλλά τέλος πάντων! (με κάτι τέτοιες-παρόμοιες λογικές μας την έπεσαν τα παοκια στην θεσσαλονίκη )!

ε δεν ειναι παρομοιο το συναισθημα γιατι δεν συμετειχε η ομαδα τους στο φιναλ φουρ.

Δημοσ.

Καλή επιτυχία στο μπάσκετ....θα είμαι εκεί...

Καλή επιτυχία στη μπάλα...δε θα είμαι εκεί...

Κ του χρόνου καλύτερα!

Δημοσ.

καλη επιτυχια στο μπασκετ εχω ελαχιστες πιθανοτητες να ειμαι εκει

καλη επιτυχια στο ποδοσφαιρο δεν θα ειμαι εκει αλλα οχι πανηγυρισμος καθαρα επαγγελματικη συμπεριφορα το παιρνω και φευγω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Καλή επιτυχία στο μπάσκετ ,

καλή αποτυχία στο ποδόσφαιρο.

Συμφωνώ απολύτως

Καλή επιτυχία στο μπάσκετ....θα είμαι εκεί...

Καλή επιτυχία στη μπάλα...δε θα είμαι εκεί...

Διαφωνώ απολύτως (όσον αφορά του που θα είμαι)

καλη επιτυχια στο ποδοσφαιρο δεν θα ειμαι εκει αλλα οχι πανηγυρισμος καθαρα επαγγελματικη συμπεριφορα το παιρνω και φευγω.

Άμα δεν το θέλετε και τόσο, αφήστε να το πάρουμε εμείς που θα γλεντάμε όλο το βράδυ μετά.

Δημοσ.
Συμφωνώ απολύτως

Διαφωνώ απολύτως (όσον αφορά του που θα είμαι)

Άμα δεν το θέλετε και τόσο, αφήστε να το πάρουμε εμείς που θα γλεντάμε όλο το βράδυ μετά.

δεν το θελουμε με την ενοια οτι δεν μας λεει κατι αλλα ειναι δεδομενο οτι πρεπει να το παρεις γιατι εισαι παναθηναικος.

Δημοσ.

βρηκα εισητηριο μαυρη αγορα. δεν γραφω ποσο γιατι ντρεπομαι για την παρτη μου που δινω τοσα αλλα ειναι αρρωστια η παναθα δεν αντεχω να μην ειμαι μεσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...