andrip Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 μόνο που όταν ήρθε ο βαζέχα δεν ήρθε με θριάμβους... ο βάντσικ ήταν η μεγάλη μεταγραφή κι αυτοί μας πασσάραν και τον βαζέχα. Σχεδόν στα ψιλά πέρασε... πωπω πήραμε ν'νταγιέ;;; έχουν ανακοινωθεί τα διαρκείας;;; γκαρσόν πιάσε δύο σε παρακαλώ, ρε ούστ!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Περιπτώσεις Βαζέχα είναι λαχεία που κάθονται μια στις 100.Για αυτό το λόγο εξάλλου αναφέρουμε αυτή την περιπτώση ακόμα και σήμερα,17 χρόνια μετά,ήταν κάτι το σπάνιο και ξεχωριστό.Το λογικό είναι όλα αυτά τα διαμάντια να προκύψουν κάτι σε Μπόρχα,Αμποάγκουε,Σίγκουρτσον παρά σε Βαζέχα.
1980 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 με την μικρη διαφορα οτι ο βαζεχα αν θυμαμαι καλα επαιζε σε ομαδα που εκανε πρωταθλητισμο στην πολωνια. αυτος για να μην τον παρουν οι μεγαλοι της πορτογαλιας κατι θα ξερουν.
geovard Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Παιδιά δεν έχω καμμία διάθεση να μηδενίσω τα πάντα.Από τη φύση μου εξάλλου είμαι αισιόδοξος αλλά πείτε μου τι άλλο μπορεί κανείς να περιμένει από τη διοίκηση τού Παναθηναικού? Επί τόσα χρόνια είδαμε μάθαμε καί πάθαμε. Άμα η πουτάνα συνηθίσει στο γ....ι άντε μετά να της αλλάξεις τρόπους. Γι' αυτό πιστεύω ότι θα γίνουν αλλαγές αλλά όχι στον βαθμό πού εγώ θα ήθελα.Η γενική ανοργανωσιά μπορεί λίγο να συμμαζευτεί τώρα πού ακούω ότι ο Δημητράκης ο Σαραβάκος πάει γιά αντιπρόεδρος της ομάδας.
john1987 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ρε παιδια τι ανανεωση να λεμε τωρα? θα σταθω σε 3 σημεια. 1)Κανει κουμαντο ο Βελιτς 2)Γινονται διαπραγματευσεις με Μπισκαν!!!Αντι να τον διωξουν κατευθειαν,οπως και τον σαπιοποδη. 3)Ανανεωνει στον βυντρα. Ε,μετα και ο Ροναλντο να ερθει,σε τι να ελπιζω.....
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Τα σημαδια σαπιλας δεν εχουν να κανουν με τις μελλοντικες μεταγραφες αλλα με τις υπαρχουσες κινησεις 1. ΜΕ ΤΙ @@ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΒΕΛΙΤΣ???Ποιος ειναι αυτος ο καραφλας και που εγινε "τεχνικος διευθυντης"??? Ειναι παλαιμαχος?ΟΧΙ Ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ τεχνικος διευθυντης?ΟΧΙ Ηταν προπονητης πριν ερθει σε μας?ΟΧΙ Τοτε με ποια λογικη ο μεταφραστης του προπονητη που ειχες για 3 μηνες πριν 3 χρονια εγινε ΤΔ???Αμα χτιζει κανεις σπιτι του εχω ενα παλικαρι που δινει τους καβουρες στον υδραυλικο, να τον παρει για αρχιτεκτονα ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΒΕΛΙΤΣ, αν εμενα με περνανε για Διευθυντη Τμηματος Αναπτυξης Λογισμικου στην Μαικροσοφτ θα πηγαινα και ας τελειωνουν οι γνωσεις μου στο include; 2. Πως συζητας την παραμονη με μειωση του Μπισκαν, του Μποβιο και του Σεριτς? ΕΙΤΕ σου κανουν και τους δινεις τα ιδια και παραπανω ΕΙΤΕ δεν σου κανουν και τους διωχνεις. Παραμονη με μειωση αφορα ΜΟΝΟ περιπτωσεις Ριβαλντο (δηλαδη παικταρα που ομως περνανε τα χρονια) είτε Γιαννη Γκουμα σε φαση "Κλεισε σε μας την καριερα σου". Κοστολογεις δηλαδη τον Μποβιο 500,000 ευρω ετσι?ΑΡΑ ειναι σαν να λες οτι αμα τον επερνες ΤΩΡΑ για πρωτη φορα, θα εφερνες παικτη των 500χιλ???Αυτο δεν λες?Και σου κανει τετοιος παικτης?? Για το Μπισκαν ειναι το αλλο θεμα."Ειναι καλο παιδι, δεν μιλαει, επαιξε 2 καλα ματς".ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΟΥΛΑ μηνυμα περνας στους δικους σου και τους προς μεταγραφη παικτες?Οτι "Ελατε σε μας, και αν δεν μιλατε, αν ειστε καλα παιδια, μπορειτε να παιξετε 2 ματς την χρονια, να σερνεστε στα αλλα 40 και δεν τρεχει τιποτα", αυτο δεν περνας?Δημοσιουπαλληλικι και Αγιος ο Θεος 3. Με ποια λογικη κανει μεταγραφες ο ΤΔ απο μονος του???Ο προπονητης τι κανει?Στα κλαμπ με τεχνικο διευθυντη ο προπονητης προτινει παικτες και ο ΤΔ διαλεγει ποιους θελει και μπορει να παρει η ομαδα. Εδω ΠΟΙΟΣ προπονητης εχει παρει παικτες?Και αν εχει κλεισει ο Πεσειρο γιατι δεν τον ανακοινωνουν?Αν δεν εχει κλεισει τι μηνυμα περνας στον κοσμο?Οτι ο προπονητης ειναι απο τωρα sitting duck, αφου θα κληθει να φτιαξει ομαδα με παικτες που δεν επελεξε. Και ετσι αν στραβωσει, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ, ποιος θα τα ακουσει?Ο Πεσειρακος που στο φιναλε αν ερθει οπως ειναι τα πραγματα για αρπαχτη θα ερθει, κανεις σοβαρος επαγγελματιας δεν θα ερχοταν με αυτες τις συνθηκες 4. Και αντε και κανεις μεταγραφφες χωρις προπονητη.ΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ??? Α. Παικτες εγνωσμενης αξιας. Πας και περνεις τον Σοριν ξερω γω, ποιος προπονητης ελληνικης ομαδας θα ελεγε οχι στον Σοριν?Πηρες τετοιον?@@ ΠΗΡΕΣ! Β. Ελπιδοφορους γηγενεις παικτες. Που λες στον νεο προπονητη "Κοιτα φιλε, αυτος στην Ελλαδα εχει δειξει καλα στοιχεια.Εσυ δεν τον ξερεις αλλα μεχρι να τον μαθεις θα τον παρει αλλος, οποτε παρτον ειναι και μικρος και βλεπεις αν σου κανει".Πηρες κανα Σπυροπουλο?@@ ΠΗΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΗΡΕΣ???Ενα νεαρο-ΣΧΕΤΙΚΑ ετσι?-απο μετρια ομαδα του πρωταθληματος της Πορτογαλιας. Και ερωτω...Αν δεν εχει κλεισει ο Πεσειρο ποιος τον ειδε και με τι πρωτοβουλια τον ειδε?Γυρισε την υδρογειο και επεσε εκει το δαχτυλο?Και αν ειχε πεσει στον Ειρηνικο τι θα περνανε?Βακαλαο?ΑΝ εχει κλεισει ο Πεσειρο ΓΙΑΤΙ δεν τον ανακοινωνουν?
wizzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 @KaizerSoze: φαντάζεσαι η φάση με τον Πεσέιρο να είναι μούφα και να μας φορτώσουν τον Γιάσμικο για προπονητή; Ίσα που θα αλλάξω ομάδα, στο δευτερόλεπτο λέμεεεεεεεεεεε.....
The_Edge Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 [...]Γυρισε την υδρογειο και επεσε εκει το δαχτυλο?Και αν ειχε πεσει στον Ειρηνικο τι θα περνανε?Βακαλαο?[...] Ακόμα γελάω :-D Όλο το post είναι απολαυστικό βέβαια. Και πιάνει σε μεγάλο βαθμό και τη δική μου άποψη για αυτή τη φαρσοκωμωδία που συνεχίζεται και στο φετινό καλοκαίρι.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 @KaizerSoze: φαντάζεσαι η φάση με τον Πεσέιρο να είναι μούφα και να μας φορτώσουν τον Γιάσμικο για προπονητή; Ίσα που θα αλλάξω ομάδα, στο δευτερόλεπτο λέμεεεεεεεεεεε..... 4 ανθρωποι δεν θα γινουν πρπονητες,ο Τζιγγερ, ο Γκοντζος, ο Νικολογιαννης και ο Βελιτς Γιατι να βγει ο Νικολογιαννης στην σεντρα οταν μπορει να βγαλει τον Πεσειρο και να κανει κουμαντος αυτος και η παρεα του? ΠΑΝΤΩΣ αν με ρωταγες για 1 απο τους 4, πιο πιθανο να πιανανε κοροιδο τον Τζιγγερ και να τον βαζανε προπονητη οι αλλοι 3. Εγω με κατι Γιουγκοσλαβικα ονοματα που διαβαζα για μεταγραφες, μην σου πω ακου τα βρεκεκεξ να πλησιαζουν με δρασκελιες Ρε δεν μπορω να μην τα μεταφερω απο gwf σχετικα με τους τιτλους του Ολυμπιακου,μιλαμε κλαιω, φιλοι Ολυμπιακοι μην παρεξηγηθειτε, απλα ηταν πετυχημενα... Ναι αυτό με την ιστιοπλοϊα το έχουμε ξαναγράψει εδώ μετράνε 70 τίτλους ενώ είναι γύρω στους 30-40 κάτι που το γράφει και η γενική γραμματεία αθλητισμού,μέσα στους 70 τίτλους μετράνε και κάτι αργυρά μετάλια του δευταραθλητή αιμίλιου. Λοιπόν εκτός από τον διεθνή τίτλο "Tzeni Gramalidou Cup" έχουμε και τον τίτλο Semaine Olympique Francaise (Women’s Europe class - Olympic Qualifier) που έχει κερδίσει... ο Αιμίλιος Παπαθανασίου (δεν ξέρω πώς έχει καταφέρει και αγωνίζεται και στα ανδρικά και στα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ διεθνούς φήμης τουρνουα)! Και φυσικά η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ στο πιγκ-πογκ (καλά πολύυυυ μπροστά ρε μλκ), ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..... Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ιδρύθηκε το 1958 Παράθεση: ...37 Πανελλήνια πρωταθλήματα Απλού Ατομικού Αγωνίσματος [ γυναίκες ]: 1956, 1957, 1957 (Μαντζαρογλου), 1957 (Κύπελλο ΟΣΦΠ)... ...21 Πανελλήνια πρωταθλήματα Διπλού Μικτού Αγωνίσματος [ άνδρες - γυναίκες ]: 1957... ΜΑ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕ ΜΛΚ, ΕΙΧΕ ΗΔΗ 5 τίτλους ΠΡΙΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ.... Καπου εδω αρχιζουν οι καφριλες, οκ, εκαλσα στο γελιο Νομίζω θα είχε αξία να μάθουμε τι είναι αυτό το "Κύπελλο ΟΣΦΠ" (!!!) γιατί μας έχουν πίασει... κότσους σε αυτό το θέμα, να ενημερωθούν οι αρμόδιοι για να διοργανώσουμε κι εμείς κανένα τέτοιο κυπελλάκι. Πώς λέμε "Τουρνουά Θεσσαλονίκης", "Κύπελλο Γραμαλίδου" κ.λπ. να διοργανώσουμε κι εμείς κανένα "Τουρνουά Αμπελοκήπων" ή "Votanikos Open" να φτάσουμε τους... 3000 τίτλους... Το Βοτανικος Οπεν ολα τα λεφτα Fainetai tous upoloipous 70kati mexri to 525,psaxnoun na tous vroun se tpt tournoua kunhgiou kotopoulwn,tournoua [κακη λεξ],tournoua roufianias,tournoua apogonwn tou stolou k.a. Eimai sigouros oti se ligo kairo ekei pou grafoun twra oti o sullogos tous exei 16 tmhmata,gia na kseperasoun ta dika mas 24 (estw k an kapoia pleon einai anenerga-tha ksanashkwsoume kefali re!) tha dhmiourghsoun tpt tmhmata kriket,oreivasias,kryftou,kunhghtou...
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 kaizer, ειλικρινά έχω λιώσει στο γέλιο, ξεκίνησε η ημέρα μου με νεύρα (λόγω κίνησης),και με το προηγούμενο ποστ σου,και αυτό με τους γάβρους, έχω λιώσει!
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ΝΑΙ,σιγά μη βάζει μυαλό η ηχώ! απλά την έχει δει αντιπολίτευση από τότε που βγήκε το ντέρμπυ! αν κλείσει το ντερμπυ,ή τους δώσει ο ταρίφας 500 διαρκείας να μοιράσουν,και 2 ειδήσεις για μεταγραφές σε αποκλειστικότητα,να δεις για πότε θα παρουσιάζουν τον σίγκουρσον ως καρχαρία πάλι,κλπ κλπ! το ίδιο ισχύει φυσικά κ για τον κωσταντίνου...και γενικά για όσους παλαίμαχους θέλουν να χωθούν στην ομάδα και δε μπορούν! (και υπόψιν, είμαι πολύ υπέρ της άποψης να μπουν στην ομάδα παλιοί παίχτες της,αλλά έλεος πια,με τις μλκιες τους,με κάνουν να υποστηρίζω την οικογένεια)!
johnyboy Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Κάποιες εφημερίδες φαίνετε οτι βάζουν μυαλό... Για δείτε λιγο στην πρασινη να λιωσετε στα γελια.
Alexaig Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD_%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CF%82 Για λίγο γέλιο!!!!! (τουλάχιστον πριν την αλλάξουν την σελίδα!!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.