1980 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 τους αλλους το πρωι το διδυμο λυριτζης - οικονομου τους εχετε δει? οταν διαβαζουν τις αθλητικες αυτος με τα πατομπουκαλα λεει παντα ποιος παναθηναικος μωρε διαβασε να δουμε για καμια μεταγραφη του ολυμπιακου. α ρε δεν θα σε πετυχω πουθενα υπαλληλε που δεν σου λεει κανενας τιποτα εκει μεσα.
Teirecias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αδερφια, υπαρχει κανα site που ν' αναφερει τα επισημα εισητηρια που κοπηκαν χτες στο ΟΑΚΑ ???
gvaggis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 τους αλλους το πρωι το διδυμο λυριτζης - οικονομου τους εχετε δει? οταν διαβαζουν τις αθλητικες αυτος με τα πατομπουκαλα λεει παντα ποιος παναθηναικος μωρε διαβασε να δουμε για καμια μεταγραφη του ολυμπιακου. α ρε δεν θα σε πετυχω πουθενα υπαλληλε που δεν σου λεει κανενας τιποτα εκει μεσα. Έλα μωρε..είναι σαν να κρατάς μανιάτικο στον Θέμο που έιναι γαύρος.. Αυτοί είναι καρα-γραφικοί αλλά τουλάχιστον το έχουν κάνει τούμπανο πως είναι γαύροι... Προσωπικά πιστεύω πως θα πάει στο 3-1 η σειρά των αγώνων.. Τον Σισκα είναι ευλογία να τον έχεις στην ομάδα σου.. Όταν σπούδαζα θεσ/νίκη είχα δει τον Σόφο στους νέους του Ηρακλή και το καλούπι του ήταν σα να βλέπεις τον Κόμματο..Χωρίς πλάκα... Από εκέι και πέρα καταλαβαίνεις πόσο νιο-νιο κουβαλάει ο άνθρωπος μέσα του.. Μου φαίνεται πως θα πάει σαν το σίριαλ Καστίγιο στο ποδόσφαιρο.. Κάθε χρονιά ο Σόφο θα έιναι η μεγάλη εσωτερική μεταγγραφή του γαύρου που ξαφνικά ωρίμασε και θα πάιξει μεγάλη μπάλα!!
1980 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 βασικα μηπως δεν θα επρεπε να τον βαζει καθολου να παιζει τον σοφοκλη. θα παθει καμια χοντρη ζημια σε καμια φαση και ειναι κριμα το παλικαρι.
Freestyler83 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 βασικα μηπως δεν θα επρεπε να τον βαζει καθολου να παιζει τον σοφοκλη. θα παθει καμια χοντρη ζημια σε καμια φαση και ειναι κριμα το παλικαρι. Σκέψου μόνο πώς δουλεύουν τα αγγεία και η καρδιά του για να σηκώσουν αυτά τα πατσόκιλα...Χώρια τα γόνατα και οι τένοντες στους αστραγάλους. Αν συνεχίσει αυτή τη ζωή..R.I.P.
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αν έχανε μερικά κιλά θα ήταν πολύ καλός παίχτης.Αν θυμάμαι καλά αυτός δεν ήταν που τον θέλανε στο NBA?
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Θελανε.Αοριστος. Που να παει ΝΒΑ???Εκει περα ο πιο μικροσωμος σεντερ ειναι στα κιλα του αλλα 2 φορες πιο γρηγορος. Αν εχανε 50 κιλα σε λιπος και επερνε τα 10 απο αυτα σε μυς θα γινοταν ενα αξιοπρεπεστατο 4αρο-5αρι(γιατι δεν ειναι και κανας 7-footer) ακομα και για ΝΒΑ. Ομως οχι απλα δεν μπορει τωρα, αλλα επειδη για την εικονα του φταιει το κεφαλι του, υποθετω πως δεν εχει και μυαλο για να γινει σοβαρος
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αυτό που μου άρεσε εχτές είναι οτι σε κάποια φάση βρέθηκε ο Τομάσεβιτς να μην έχει να δώσει πάσα και κατέβασε την μπάλα σαν play maker έστω και για λίγο.Μεγάλη κλάση.
vastravoud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ο Σοφοκλής της Ιαπωνίας είναι ένα πολύ χρήσιμο όπλο για κάθε ομάδα, αλλά ο τωρινός μόνο λύπη προκαλεί. Και είναι κρίμα γιατί θα ήταν ένα σπουδαίο όπλο για το ΕΥρωμπάσκετ. Αυτό που μου άρεσε εχτές είναι οτι σε κάποια φάση βρέθηκε ο Τομάσεβιτς να μην έχει να δώσει πάσα και κατέβασε την μπάλα σαν play maker έστω και για λίγο.Μεγάλη κλάση. Από τους ελάχιστους σέντερ με τόσο μυαλό και τόση κλάση μέσα τους. Μακάρι να ήταν νεότερος και υγιής!
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Θελανε.Αοριστος. Που να παει ΝΒΑ???Εκει περα ο πιο μικροσωμος σεντερ ειναι στα κιλα του αλλα 2 φορες πιο γρηγορος. Αν εχανε 50 κιλα σε λιπος και επερνε τα 10 απο αυτα σε μυς θα γινοταν ενα αξιοπρεπεστατο 4αρο-5αρι(γιατι δεν ειναι και κανας 7-footer) ακομα και για ΝΒΑ. Ομως οχι απλα δεν μπορει τωρα, αλλα επειδη για την εικονα του φταιει το κεφαλι του, υποθετω πως δεν εχει και μυαλο για να γινει σοβαρος Βασικά θα ήταν πολύ καλό τεσσάρι, επιθετικά τουλάχιστον. Αλλά αυτό θα προϋπόθετε να χάσει 40-45 κιλά. Για να πάρει δε νομίζω να χρειάζονταν. Ούτε τόσο αργός είναι, είναι πολύ εκρηκτικός για τον όγκο του. Και όπως έχω ξαναπεί, δε μου φαίνεται κουτός (χαμηλό IQ δηλαδή) απλά βλάκας.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ε, οχι και τεσσαρι! Καμια σχεση, ειναι καθαρο 5αρι. Αν μαθει να παιζει με προσωπο στο καλαθι και βελτιωσει το σουτ τοτε το συζηταμε. Παντως σχετικα με την ταχυτητα του οταν ηταν στον Αρη ελεγε ο Μπαρτον οτι ξεπερνουσε σε σπριντ και εκρηκτικοτητα σχεδον ολους στην ομαδα. Τον καλο Σχορτσανιτη τον ειδαμε στο Παγκοσμιο το καλοκαιρι και αυτον θελουμε. Μακαρι να αποφασισει να δουλεψει γιατι ξερει μπασκετ και ειναι σπουδαιος παικτης.
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Απλά εγώ αυτό που βλέπω τώρα είναι πως είναι σε κόντρα με το Γκέρσον και δεν παίζει.Αν ο Ολυμπιακός αλλάξει coach θα είναι τελείως διαφορετικός.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ε, οχι και τεσσαρι! Καμια σχεση, ειναι καθαρο 5αρι. Αν μαθει να παιζει με προσωπο στο καλαθι και βελτιωσει το σουτ τοτε το συζηταμε. Παντως σχετικα με την ταχυτητα του οταν ηταν στον Αρη ελεγε ο Μπαρτον οτι ξεπερνουσε σε σπριντ και εκρηκτικοτητα σχεδον ολους στην ομαδα. Τον καλο Σχορτσανιτη τον ειδαμε στο Παγκοσμιο το καλοκαιρι και αυτον θελουμε. Μακαρι να αποφασισει να δουλεψει γιατι ξερει μπασκετ και ειναι σπουδαιος παικτης. Αν αυτός είναι καθαρό 5άρι ο Σακίλ τι είναι; Ο Καρλ Μαλόουν ήταν 4άρι ή πεντάρι; Πολύ απλά, στην Ευρώπη μπορεί τα 2.06 να φτάνουν για 5άρι, στην Αμερική όμως όχι. Απλά εγώ αυτό που βλέπω τώρα είναι πως είναι σε κόντρα με το Γκέρσον και δεν παίζει.Αν ο Ολυμπιακός αλλάξει coach θα είναι τελείως διαφορετικός. Αν κλείσει και τη χαβούζα το συζητάμε.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ο Μαλοουν ηταν φυσικα 4αρι αλλα ειχε και το καλυτερο σουτ,απο καθε αλλο ψηλο στο ΝΒΑ, απο τα 5-6 μετρα. Αλλωστε τους ψηλους που παιζουν τωρα στο ΝΒΑ ο Χοντρος τους εχει σχεδον ολους για πρωινο. Τον ειδες διπλα στους Howard, Boss και Brand ουτε για πλακα δεν μπορουσαν να τον βγαλουν εξω απο τη ρακετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.