firewalker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Γύρω από το γήπεδο δεν θα κυκλοφορεί τίποτε. Θα έχουν κλείσει τα πάντα αρκετές ώρες πριν. Οι "φίλοι" του Ολυμπιακού θα μεταφερθούν στο Ο.Α.Κ.Α. με τρία τρένα του Η.Σ.Α.Π. στις 4:15.
antreaslam Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 http://www.sport.gr/news/070618/basket_final_met.asp 6521 εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός, 2581 ο Ολυμπιακός. (αηδία κατάντησε)!!! http://www.sport.gr/news/070618/basket_bpao_tick.asp από σημερα,στην ουρά?απίστευτο!
gvaggis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω την ηρεμία που διακατέχει τον Ζοτς. Άλλες φορές έδινε σφαλιάρες. Εγώ βλέπω τον Ζοτς να πηγαίνει στην Πάνια και να τραγουδάει ως alter-ego της κ.Ελισάβετ: "Που είναι ο Σισκα;Που είναι Μπέτσι;Που είναι ο Δήμος; κανένας πλέον δεν έχει μείνει, μόνο ο μαλάκας ο Πίνι.."
johnyboy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Υπάρχει και καλύτερος τρόπος να γίνει καταπολέμηση της βίας αλλά κάποιους τους συμφέρει το όλο σκηνικό.Αυτό γίνεται είτε διώχνοντας τους καραγκιόζηδες που δυναμιτίζουν πάντα μα πάντα το κοινό είτε διαλύοντας μια για πάντα τους οργανωμένους.
antreaslam Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 johnyboy, μην αρχίσουμε να μιλάμε και μεταξύ μας όπως οι πολιτικοί που κοροιδεύουμε... αυτά τα ευχολόγια,οι ατάκες κλπ, μου θυμίζουν πολιτικούς μετά από κάθε επεισόδιο... Και φυσικά, καταλήγουμε σε πλειάδα μέτρων , και ένα από αυτά, είναι η διάλυση των οργανωμένων, ένα άλλο το ονομαστικό εισητήριο,και ένα ακόμα, οι κάμερες στα γήπεδα! όλοι εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους,και η ζωή συνεχίζεται! gvaggis, το ότι ο ζοτς είναι ήρεμος, εμένα μου αποδεικνύει ότι βλέπει ότι η ομάδα τόσο μπορεί . Οπότε, αφού το 100% της ομάδας αυτή τη στιγμή, είναι αυτό που οι παίχτες δίνουν, ποιος ο λόγος να χτυπιέται? Αντίθετα έτσι, δεν τους γεμίζει άγχος! Αν γίνει η στραβή,και χάσουμε την τετάρτη,και βρεθεί ένας μλκας δικός μας,να βρίσει την ομάδα, παρακαλώ όποιους είναι στο γήπεδο, να του δείξουν....ευγενώς την πόρτα της εξόδου!
antreaslam Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=52171 πόσο κόσμο είχε σήμερα στη λεωφόρο,με τη φήμη ότι θα κυκλοφορήσουν τα εισητήρια (και σκεφτείτε ότι κάποιοι, σκεφτόμενοι λογικά, θεώρησαν ότι αφού δεν έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα,δε θα έχουν βγει εισητήρια)!
revil Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 θελω να δω λιγο την ψυχολογια σας. Αν χασω εγω την τεταρτη θα ειναι κατι φυσιολογικο. οκ κερδισε ο καλυτερος. Αν κερδισω ομως?? Θα το θεωρησετε καζο??
1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=52171πόσο κόσμο είχε σήμερα στη λεωφόρο,με τη φήμη ότι θα κυκλοφορήσουν τα εισητήρια (και σκεφτείτε ότι κάποιοι, σκεφτόμενοι λογικά, θεώρησαν ότι αφού δεν έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα,δε θα έχουν βγει εισητήρια)! δεν νομιζω να τα δωσουν ετσι χυμα. το ποιο δικαιο ειναι να παρουν πρωτα ολα εκεινα τα παιδια που ειναι στην γωνια διπλα στο πεταλο που ειναι παρων σε ολους τους αγωνες και μετα οτι μεινει στους αλλους.
1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 θελω να δω λιγο την ψυχολογια σας. Αν χασω εγω την τεταρτη θα ειναι κατι φυσιολογικο. οκ κερδισε ο καλυτερος. Αν κερδισω ομως?? Θα το θεωρησετε καζο?? αν κερδισεις? τραγωδια θα ειναι για εμας. καταστροφη. δεν το χωραει καν το μυαλο μου να χασουμε πρωταθλημα στο μπασκετ απο τον ολυμπιακο.
Harkon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 θελω να δω λιγο την ψυχολογια σας. Αν χασω εγω την τεταρτη θα ειναι κατι φυσιολογικο. οκ κερδισε ο καλυτερος. Αν κερδισω ομως?? Θα το θεωρησετε καζο?? πωπω... όσο δε με νοιάζει στο ποδόσφαιρο τόσο πονάει στο μπάσκετ! αισιοδοξώ όμως πως θα κάνουν ένα τελευταίο ξέσπασμα και θα το πάρουμε άνετα!
1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 βασικα ειναι απαραδεκτο ακομα και το οτι φτασαμε σε πεμπτο τελικο... αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.
revil Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 δεν το χωραει καν το μυαλο μου να χασουμε πρωταθλημα στο μπασκετ απο τον ολυμπιακο. Φετος στο πρωταθλημα ειμαστε 3-3 παντως ε anyway εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του ολυμπιακου. Οτι αν χασει δε θα τρεξει καστανο. Αν χασει ο παο ομως αποτι βλεπω απαυτα που λετε, θα τα βαψετε μαυρα
1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Φετος στο πρωταθλημα ειμαστε 3-3 παντως ε anyway εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του ολυμπιακου. Οτι αν χασει δε θα τρεξει καστανο. Αν χασει ο παο ομως αποτι βλεπω απαυτα που λετε, θα τα βαψετε μαυρα 4-3 ειμαστε. α βγαζεις το κυπελλο εξω οκ.
Harkon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ναι όντως... δε βαριέσαι πήραμε την κούπα εμείς όμως την μεγάλη και τώρα πρέπει να κερδίσουμε κ εσάς. μεγάλη η κούραση αλλά πρέπει! ρε 1980, δεν βάζεις το τοτέμ με το κύπελλο για άβαταρ; "τα παιδιά" ψιλογκαντεμιά έφεραν..
antreaslam Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 θελω να δω λιγο την ψυχολογια σας. Αν χασω εγω την τεταρτη θα ειναι κατι φυσιολογικο. οκ κερδισε ο καλυτερος. Αν κερδισω ομως?? Θα το θεωρησετε καζο?? φίλτατε revil , ναι, είναι κάζο. Είναι κάζο, γιατί όλοι ξέρουμε, ότι αν (υποθεση κάνουμε), οι τελικοί γινόντουσαν πριν το φάιναλ4, θα είχαμε ενα 3-0,με +40 πόντους, και τώρα, βλέπουμε ότι μπορεί να μη γίνει το τριπλ κράουν,και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας. Εντωμεταξύ, το βλέπουμε όλοι να έρχετε, αλλά είναι τέτοια η σιγουριά που μας μεταδίδει αυτή η ομάδα , που πιστεύουμε ΟΛΟΙ μέσα μας, ότι θα ξυπνήσει όταν πρέπει,και θα το πάρει το παιχνίδι! (Αυτή τη δηλωση την έκανε και ο άκερ,ότι ο παναθηναικός του δίνει την εντυπωση αυτη,κ γιαυτό τον "θεωρούσε" αχτύπητο-πριν την έναρξη των τελικών)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.