Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για πές μας οι οπαδοί ποιάς ομάδας μετά απο αγώνα μπάσκετ στο σεφ έκαναν ντου στα λάβαρα(!!!!)που κρέμονταν στην οροφή του γηπέδου?

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΑΡΑ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ θυμασαι ποιο ματσακι ηταν?Γιατι θυμαμαι Ντινο Ρατζα στο τραπεζακι της γραμματειας ορθιο...

Φευγω για γηπεδο. Δεν ευχομαι καλη τυχη, δεν την χρειαζομαστε. Απλα να παιξουν στο ιδιο επιπεδο με τον γαυρο. Πχ θεωρω οτι αν οι 2 ομαδες παιξουν στο 70% τους θα κερδισουμε. Αντε, και αμα με φαει το μαυρο χωμα να μου στελενετε dvd με το Heroes στο μνημα...:mrgreen:

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω το μόνο που θυμάμαι απο ντίνο ράτζα σε εκείνο το ματς ήταν οι 3 σερί τάπες που έκανε δώρο στο ολυμπιακό.Αλλά δεν θυμάμαι είναι ποιος τις έφαγε.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Για να δούμε. Θα πιάσει το "κόλπο" του Ζοτς να κρατά ξεκούραστο τον Διαμαντίδη και τον Παπανικολάου ζεστό στο πρώτο ημίχρονο;

Υ.Γ. Ρε γαμώτο έχουμε "φάει" τσάμπα ένα σορό πόντους από τεχνικές ποινές! Λίγο τα νεύρα τους και τον ενθουσιασμό τους να ελέγξουν.

Δημοσ.
Για να δούμε. Θα πιάσει το "κόλπο" του Ζοτς να κρατά ξεκούραστο τον Διαμαντίδη και τον Παπανικολάου ζεστό στο πρώτο ημίχρονο;

Υ.Γ. Ρε γαμώτο έχουμε "φάει" τσάμπα ένα σορό πόντους από τεχνικές ποινές! Λίγο τα νεύρα τους και τον ενθουσιασμό τους να ελέγξουν.

Perfect kooutsarisma από τον obradovits και αν και αργήσαμε τελειώσαμε.

Triple crown

Δημοσ.

έλα να αλλάζει ο τίτλος του topic λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!! Triple crown είναι αυτό !!!! ΠΑΝΑΘΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !!!! Άντε γεια !!!!

Δημοσ.
Θέλανε και πρωτάθλήμα τα κοτόπουλα....

αι αι αι το ΠΟΣΟ θελω να σε βρισω τωρα δε μπορεις να το φανταστεις.

Για ολους τους υπολοιπους του ινσομνια, μπραβο ρε μαγκες συγχαρητηρια.

Δημοσ.

παιδια Ολυμπιακος ειμαι...

φυσικο ειναι να θελω να κερδισω εγω αλλα αυτο δεν με εμποδιζει να πω τα θερμα μου συγχαρητηρια.

πολυ ωραιο θεαμα και απο τις δυο ομαδες και στους 5 αγωνες.

συγχαρητηρια παιδια αν και δεν θα ηθελα να το γραφω σε αυτο το thread :P

και μην ξεχνατε ολοι... παναθηναικοι και ολυμπιακοι... Its just a game!

Δημοσ.

Ώραια το πουλάει το προιον της η ERT αντί να μείνει σε ζωντανή σύνδεση κτλπ κτλπ τσουπ μπήκαν οι ειδήσεις....

Δημοσ.

Μπράβο Ζοτς! Μπράβο στους Δημήτριδες! Μπράβο στο πυρωμένο χέρι του Σισκ μπράβο σε όλους!

Υ.Γ. Ο Διαμαντίδης τι μήκος χεριών να έχει άραγε;

Δημοσ.

οπως λεο και στο τοπικ του ολυμπιακου, αν ρε παιδι μου παιζουν δυο αντιπαλοι ενα αθλημα και βλεπεις οτι το κατεχουν και τα δινουν ολα, τοτε η αντιπαλοτητα περναει λιγο στην ακρη και απλα ευχαριστιεσαι που βλεπεις μια τετοια συγκλονιστικη αναμετρηση(η 5 απο αυτες). Ενω στο ποδοσφαιρο εχεις 2 ομαδες κουτσες να κυνηγανε η μια την αλλη και σε νοιαζουν μονο τα μπινελικια και οι διατητες.

Μπραβο στον γαυρο για την υπερπροπσαθεια, διοτι επαιξε καλυτερο μπασκετ απο οτι ειχε δειξει οτι μπορει (δειτε τι ρεζερβες εχει ο ενας κα τι ο αλλος). και μπραβο στον παο γιατι απλα αυτη την στιγμη ειναι ο καλυτερος στην ευρωπη

Δημοσ.

Άντε τώρα κόψτε μερικοί τις μλκς.Έπειτα από μιά σειρά πέντε θαυμάσιων αγώνων έχετε όρεξη να ρίξετε χολή στούς αντιπάλους σας?Τόση ανάγκη έχετε ακόμη γιά αυτοεπιβεβαίωση?Θεωρείτε δηλαδή λίγο τον Ολυμπιακό?Δεν νομίζετε ότι ήταν κέρδος γιά το άθλημα πού ανέβηκε φέτος ο Ολυμπιακός?Τρείς φορές μας νίκησε φέτος.Αν αυτό δεν σημαίνει κάτι τότε...

Τού χρόνου σίγουρα θα είναι καλύτεροι καί οι δύο.Άρα προβλέπω ένα πιό συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...