Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν νομιζει οτι το επομενο βημα ηταν να παει στην ΤΣΣΚΑ... στο καλο και να μας γραφει...

ε μα πια πολυ τον συζητησαμε το φιλτατο τον Λιθουανο...

παικταρας, εργαλειο, πολυ χρησιμος αλλα δε θα πεθανουμε κιολας..

να σκεπαζεται παντως εκει στη Μοσχα γιατι εχει ψυχρα.. ;)

Δημοσ.

για να αποφυγεις το κρυο βαζεις μια παραπανω κουβερτιτσα.

για να αποφυγεις τη κολοζεστη τι στο διαλο μπορεις να κανεις? :D

Δημοσ.
για να αποφυγεις το κρυο βαζεις μια παραπανω κουβερτιτσα.

για να αποφυγεις τη κολοζεστη τι στο διαλο μπορεις να κανεις? :D

Σκεπάζεσαι με ένα Fujitsu....

Και συ πάρει Fujitsu....

Υ.Γ. Η επιλογή της μάρκας έγινε τυχαία και η αναφορά της δε γίνεται για διαφημιστικούς λόγους.

Που καιρός για ασφαλιστικα....

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αν ξαναρχισουν οι διακοπες(1 το μεσημερι με 1παρα το βραδυ ελεος) μεχρι και το φουτζιτσου μου ειναι αχρηστο :D

soz για τα οφτοπικ btw :D

Δημοσ.

Τελικά ο μπατίστ ο Διαμαντίδης και τομάσεβιτς ήταν χαζοί που έμειναν στον παο.Την ίδια επιθυμία είχε και ο Λάκοβιτς και τελικά το 102-82 θα το θυμάται χρόνια.

Δημοσ.
Τελικά ο μπατίστ ο Διαμαντίδης και τομάσεβιτς ήταν χαζοί που έμειναν στον παο.Την ίδια επιθυμία είχε και ο Λάκοβιτς και τελικά το 102-82 θα το θυμάται χρόνια.

To triple crown θα θυμάται...

Δημοσ.

Καλά ρε φουστι μου με τους κολο ροκετς.Εχουν ενα παίχτη που δεν τον βάζουν ποτέ να παίξει αυτός λογικό να θέλει να φύγει και τον κυνηγούν απο πίσω.Ρε τι πίνουν αυτοί εκεί?Κύριοι τον είχατε και τον πετάξατε.Το Π....ο τώρα.

http://www.sport.gr/news/070629/basket_bvspan.asp

Δημοσ.

ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...ισα ισα αμα δειτε σπασμωδικες κινησεις να ανησυχειτε.ΤΟ θεμα ειναι να γελαμε τον επομενο Ιουνη, οχι την αλλη βδομαδα. Γρηγορα ναι,οχι βιαστικα

Δημοσ.

Απ ότι διαβάζω στο sport.gr οι Huston στις θέσεις 1-2 έχουνε 8 παίχτες μέχρι στιγμής οπότε ο V-span οδεύει προς αποχώρηση.Εντάξει δεν αγχωνόμαστε για μεταγραφές απλά έτσι κουβέντα να γίνεται.:mrgreen:

Δημοσ.

Μπα σακάτης για 5αδάτος παίχτης.Δεν μου χρειάζεται.Εξάλλου με την δεδομένη κατ΄με επιστροφή V-span δεν τον χρειαζόμαστε.Χρειαζόμαστε ένα σέντερ και ένα 3άρι τώρα που έφυγε ο φραγκοkiller.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...