Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Το προσεκτικοτερο διαβασμα βοηθαει στη κατανοηση. Ειπα πουθενα οτι πληγωθηκε κανεις? Λεω οτι οταν προκαλεις απο την εξεδρα θα παιρνεις τις αναλογες απαντησεις,χωρις να εχεις το δικαιωμα εκ των υστερων να το παιζεις και θιγμενος. Ειπες οτι ευχαριστηθηκες γιατι πηραν την απαντηση που τους αξιζε αυτοι που τον βριζανε.Και σε ξαναρωταω, εσυ πιστευεις ποιος πηρε καλυτερη απαντηση, οι 13000 που τους εκανε κωλοδαχτυλο ο βουλης ή ο βουλης που τον δουλευανε για την παρτουζιαρα γυναικα του 13000 εν χορω? Εννοω ποιος απαντησε καλυτερα στον αλλον?Αυτο εννοω... Οσο για αυτο που λες πως οταν προκαλεις απο την εξεδρα θα παιρνεις τις αναλογες απαντησεις, εισαι λαθος φιλε. Κατ εμε δεν νοειται επαγγελματιας αθλητης σε ολα τα αθληματα και σε ολες τις ομαδες να μπαινει στο τριπακι να "απαντησει" στην εξεδρα ειτε με χειρονομιες ειτε λεκτικα...και βαζω και τα δικα μου καλοπαιδα μεσα.... Εκτος απο το οτι ετσι και αλλιως ειναι ματαιο να απαντας σε 30000 κοσμο βριζοντας τον ή απειλωντας οτι θα τους δειρεις ολους γιατι ειναι χαζο και ανεδαφικο, εσυ εισαι κυριε επαγγελματιας αθλητης, δημοσιο προσωπο, το ονομα σου το ξερει πολυς κοσμος και το ονομα σου το φερουν σε φανελες μικρα παιδια που μπορει να σε εχουν σαν ειδωλο.... Δεν μπορεις λοιπον κυριε αντζα ή κυριε καντονα ή κυριε μορρις ή κυριε παπαλουκα ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ να γυρνας και να απαντας σε αυτους που σε βριζουν γιατι αυτοι ειναι ανωνυμοι ενω εσυ επωνυμος και κρινεσαι....ασε που οι πραξεις σου διαμορφωνουν συνειδησεις.
Mijithroulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μικρη διωρθοση, ο Καντονα δεν εβριζε την κερκιδα, την αρχιζε στις κλοτσιες... Και καλα τις εκανε...
Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μικρη διωρθοση, ο Καντονα δεν εβριζε την κερκιδα, την αρχιζε στις κλοτσιες... Και καλα τις εκανε... Ναι το ξερω, γιαυτο εγραψα και χειρονομιες...η εναερια κλωτσια στον τυπα στην πρωτη σειρα δεν ξεχνιεται ευκολα... Αλλα διαφωνω οτι εκανε σωστα ο,τι και να του ειχαν σουρει....μονο και μονο που σημερα οποιο παιδι θελει, μπορει με ενα search στο youtube να δει την κλωτσια αυτη, αυτοματως χανει μεγαλο μερος της αξιας του ο ερικ τον οποιο παρεπιπτοντως λατρευω....
Greg7vas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ειπες οτι ευχαριστηθηκες γιατι πηραν την απαντηση που τους αξιζε αυτοι που τον βριζανε.Και σε ξαναρωταω, εσυ πιστευεις ποιος πηρε καλυτερη απαντηση, οι 13000 που τους εκανε κωλοδαχτυλο ο βουλης ή ο βουλης που τον δουλευανε για την παρτουζιαρα γυναικα του 13000 εν χορω? Εννοω ποιος απαντησε καλυτερα στον αλλον?Αυτο εννοω... Αφου επιμενεις να με ρωτας εγω πιστευω το δευτερο.Βαλε ραδιο να ακουσεις γιατι.Αν και δε με νοιαζει για δεν ειμαι ο Βουλης. Εγω λεω οτι ολοι αυτοι που τον βριζαν να μη βγαινουν και θιγμενοι απο πανω ενω ξερουν οτι εχουν προκαλεσει ηδη πρωτοι.Τιποτα παραπανω. Καλο θα ηταν παντως να τιμωρηθει απο τον Ολυμπιακο οπως και ο "ζαχοβιτς_Νο2" κοβασεβιτς.
Absinthe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω λεω οτι ολοι αυτοι που τον βριζαν να μη βγαινουν και θιγμενοι απο πανω ενω ξερουν οτι εχουν προκαλεσει ηδη πρωτοι.Τιποτα παραπανω. Καλο θα ηταν παντως να τιμωρηθει απο τον Ολυμπιακο οπως και ο "ζαχοβιτς_Νο2" κοβασεβιτς. Ρε φιλε greg θυμασαι πως ξεκινησε το σκηνικο με τα μπινελικια? Τσαμπουκαλευεται απο το πουθενα ο βουλης με τον εντογιε και τον σπρωχνει, αρπαζεται ο μαυρος και γινεται συρραξη. Αρχιζουν τα μπινελικια για τον τσαμπα τσαμπουκα που εκανε και οταν βγαινει τους κανει το κωλοδαχτυλο....αρα αυτος προκαλεσε σε εκεινο το χρονικο διαστημα με την συμπεριφορα του.... Οσο για το ραδιο εβαλα σπορ φμ κ δεν καταλαβαινω τι λες.Οταν λες διαλεγεις το δευτερο, εννοεις οτι καλυτερη απαντηση απο την εξεδρα πηρε ο βουλης ε?
antreaslam Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 1) ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2) Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάμε τόσο χάλια στο εξωτερικό 3) Ειλικρινά χάρηκα που είδα άδειο το πέταλο της Θύρας 13 (ντροπή και αηδία, σαν την Θ.(λ)7 κατάντησε η Θύρα 13. . . . . . )! Τουλάχιστον ελπίζω να έμεινε ικανοποιημένος ο ταρίφας , από την εκκλησία 4) Αγωνιστικά,και διαιτητικά. Θεωρώ ότι ο καζναφέρης, έδωσε τα κουκουτσια, το 45-55 στον οσφπ. Ειδικότερα, του χαρίστηκε σε 2-3 κίτρινες,και κάποια λιγότερο ασήμαντα ανάποδα σφυρίγματα, ενώ έχουμε κ ένα Πολύ λάθος οφσάιντ στον παπ, που φεύγει μόνος του. Το παιχνίδι είχε τουλάχιστον άλλα 3-4 λεπτά καθυστερήσεις. Και τέλος, όχι ότι έχει καμία σημασία, αλλά ο "κύριος" τερμα-μέλος, έπρεπε να κιτρινιστεί πολύ νωρίτερα.Σε γενικές γραμμές, ο οσφπ,ήταν λίγο καλύτερος, παρότι είχε κατεβάσει την πιο αμυντική ομάδα που θα μπορούσε (4 αμυντικοί κ 3 αμυντικά χαφ). τον βοήθησε ότι δεν έπαιξαν από την αρχή οι επιθετικογενείς μέσοι, ν'ντογιέ κ νίνης. 5)παικτικά: Μπράβο του δημούτσου, για ντεμπούτο,και μάλιστα σε ντέρμπυ,ήταν θετικός. Ακόμα ψάχνω αν επαιζε ή όχι ο νίλσον, ενώ ανύπαρκτοι, ήταν και τα "πουλέν" της λορεάλ, τζιόλης , μάντζιος. Πολύ καλός ο λεοντίου, μετριότατος το καραγκουν-boy, κ ο μάτος,κ ο παπ. Τραγικός ο ενακαρίρε, πολύ καλός ο γκούμας! 6) Επειδή παρακολουθούσα ένα αφιέρωμα στα ντέρμπυ χθες. . . Αντωνάκη, αυτούς που ειρωνευόσουν, είναι οι ίδιοι που έπαιζες στην ομάδα τους ΑΠΟ ΤΟ 1989... Ξέρεις αντωνάκη ποια χρονιά είναι αυτή? Αν δε θυμάσαι,να σου πω ότι είνια η χρονιά που έφαγες ΜΑΡΜΑΡΟ στο κεφάλι,μέσα στο καραισκάκη... 7)όσο για τον βούλη, επειδή τον τσαμπουκά κάθε φορά τον κάνει στο 90,και με την καβάτζα του 2ου γύρου στο σπίτι του, εύχομαι μόνο να πέσουμε στο κύπελλο ξανά μαζί... Ααααααα, Βούλη, δεν ξύνουμε το κεφάλι μας, με το δάχτυλο που είχαμε πριν στον κ@λο μας!!! ΥΓ: Συγγνώμη, αλλά ο μήτρογλου έχιε διψήφιο αριθμό IQ? Παρατήρησε κανείς τι απαντήσεις έδινε στον δημοσιογράφο πριν το παιχνίδι,μαζί με τον νίνη? ΥΓ2:Τι γκαντεμιά είναι αυτή? ΕΞΩ κ ο λεοντίου? ΑΜΑΝ! ΥΓ3: μόρρις αγορίνα μου, άντε στον άρη κ τον παοκ να παίξεις, αν δεν αντέχεις.... ΥΓ4: Μια ημέρα πριν το παιχνίδι,στο ντου των ανεξάρτητων σητν προπόνηση, οι παίχτες αναφέρθηκαν με πολύ κολακευτικά λόγια. Αλλά σιγά μην ακούσει ο ο ταρίφας.. ΥΓ5: Από τον οσφπ, μου άρεσε πολύ ο λούα λούα, ο κοβάσεβιτς (αντέδρασε όμως πολύ ασχημα στην αλλαγή), και καλός ήταν ο γκαλέτι.
johnyboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω να πω ότι θα σκοντάφτουν και θα παίρνουν πέναλτι φέτος.Αρχίσαμε πάλι με τα κοράκια.Η παράγκα του θείου συνεχίζεται....
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω να πω ότι θα σκοντάφτουν και θα παίρνουν πέναλτι φέτος.Αρχίσαμε πάλι με τα κοράκια.Η παράγκα του θείου συνεχίζεται.... ελεος αδερφε,ελεος....
serafeim Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 1) ΥΓ3: μόρρις αγορίνα μου, άντε στον άρη κ τον παοκ να παίξεις, αν δεν αντέχεις.... Στα υπολυπα με καλυψες πληρως αυτο ομως δεν το καταλαβα. Δηλαδη ο μορις εφτεγε που δεν κερδισαμε? Ή μηπως αυτος εδωσε την μπαλα στον Αμπαλουα λουα? Νομιζω πως μερικες φορες μαζι με αυτους που φταινε παιρνει η μπαλα και αυτους που δεν φταινε. ΥΓ Αυτος ο Βυντρα μπηκε 10 λεπτα και με καρδιοχτυπησε 2 φορες :mrgreen: ....πως τα κατεφερε δεν ξερω ΥΓ2 Αρε Τζιγκερ , ντερμπυ χωρις οπαδους που αγαπουν την ομαδα δεν γινετε ρε φιλε παρτο χαμπαρι :cry:
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ΥΓ Αυτος ο Βυντρα μπηκε 10 λεπτα και με καρδιοχτυπησε 2 φορες :mrgreen: ....πως τα κατεφερε δεν ξερω ΥΓ2 Αρε Τζιγκερ , ντερμπυ χωρις οπαδους που αγαπουν την ομαδα δεν γινετε ρε φιλε παρτο χαμπαρι :cry: δεν παω να βγαλω και παιχταρα το βυντρα,αλλα μην ξεχνατε οτι χτες μπηκε μεσα χωρις ναχει κανει ουτε 1" ζεσταμα,μεγαλο μειον αυτο οταν μπαινεις σε αγωνα και δικαιολογει εν μερει καποιες γκελες κτλ... οσο για τον καθε τζιγκερ δεν τους απασχολουν και πολυ οι οπαδοι,αρκει το μαγαζι να ειναι γεματο...
Members gsarig Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Κάτι άκουσα ότι έγινε μια φασαρία με τον Μόρις και 3 οπαδούς μετά το παιχνίδι κι ότι έπεσαν και κάτι ψιλές. Αληθεύει; Ξέρει κανείς τι ακριβώς έγινε; edit: ΟΚ, το βρήκα: http://www.contra.gr/Stories/166192.html Μπορεί να μην αγωνίστηκε ούτε λεπτό λόγω τραυματισμού, ωστόσο ήταν ο παίκτης που "τ'ακουσε" από μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού για τη μέτρια εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι. Ο λόγος για τον Νασίφ Μόρις, ο οποίος είχε ένα σοβαρό επεισόδιο με κάποιους οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αποχωρώντας από το γήπεδο, οι οπαδοί είδαν τον Νοτιοαφρικανό αμυντικό και έσπευσαν να του κάνουν έντονη κριτική για την εμφάνιση της ομάδας. Η αντίδραση του Μόρις ήταν άμεση και μάλιστα έπεσαν και κάποιες... ψιλές, για να λάβει τέλος το επεισόδιο με την παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων.
antreaslam Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 σεραφείμ, να σου πω τι εννοώ: Εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ο μόρρις συνέχεια απαντάει σε οπαδούς που γκρινιάζουν, γιουχάρουν, ζητούν περισσότερα . Κάνει χειρονομίες, βρίζει, προκαλεί, σε οπαδούς της δικής του ομάδας. Χθες έχασε πάλι τον έλεγχο, και έπαιξε μπουνιές με οπαδούς. είναι φανερό ότι δεν αντέχει την πίεση,γιαυτό κ δεν τον θέλω πια στην ομάδα μου. Όσο για τον ταρίφα.... ενδιαφέρον θεαμα μας παρουσίασε στην ιστορική μας έδρα,δε μπορώ να πω! ούτε σε φιλικά δεν ήταν τέτοιο νεκροταφείο η λεωφόρος!!! Και τώρα για τον βύντρα: ναι, έκανε 2 τεράστια τσαφ,αλλά αν υπάρχει κάποιος καλοπροαίρετος με την περίπτωσή του, μπορέι να σου πει για την τεράστια απογοήτευσή του για τη μη μεταγραφή, για το φόβο του ότι με το παραμικρό θα τον κράξουν, για το ότι δεν είχε προλάβει να μπει στο ρυθμό του παιχνιδιού, και ότι έπαιζε σε ανάποδη θέση (αριστερά). Ο ΝΙΛΣΟΝ, που στο διάολο ήταν>? edit: theos-7, το μαγαζί δεν ήταν γεμάτο όμως! δεν τον ενδιαφέρει να γεμίζει το μαγαζί του. Αυτό που δεν ανέχεται, είνια η κριτική!
theos-7- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ε ναι ειναι και αυτο που ειπες antreaslam, λιγα εισιτηρια λιγοτερα αλλα να ειναι μια ωραια ατμοσφαιρα που ελεγε ο ηλιοπουλος... να δει το καταχειμωνο με βροχες κτλ και με τις μικρες ομαδες ποιοι θα πηγαινουν...
fanpan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Και το κοράκι κρατάει 3 λεπτά καθυστερήσεις ενώ το παινίδι είχε διακοπεί για τουλάχιστον 15 λεπτα.Αλλά στο τέλος που έδωσε συνέντευξη δεν τον ρώτησε κανένας δημοσιογράφος πώς πήρε αυτή την απόφαση, μόνο του λέγανε πως αισθάνεστε και άλλες βλακείες.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Και το κοράκι κρατάει 3 λεπτά καθυστερήσεις ενώ το παινίδι είχε διακοπεί για τουλάχιστον 15 λεπτα.Αλλά στο τέλος που έδωσε συνέντευξη δεν τον ρώτησε κανένας δημοσιογράφος πώς πήρε αυτή την απόφαση, μόνο του λέγανε πως αισθάνεστε και άλλες βλακείες. Δηλαδή με την εικόνα που είχε το παιχνίδι ποιόν συνέφερε τελικά που κρατήθηκαν μόνο 3 λεπτά καθυστερήσεις?Μια ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι και αυτή από στημένη φάση είχε ο παο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.