vastravoud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ε ναι, λογικά ανακοινώνει αύριο τον Σάρας.
talikra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Τα παμε αυτά παίδες μετά το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώνεται....
KaizerSoze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΡΕΛΗ ΣΙΓΟΥΡΑ το ντερμπυ παει κεκλεισμενων!Αν ειναι δυνατον, γαμω την τυχη μου. Πιθανως και το ματς με τον παπΑρη, δεν ξερω μηπως ξεχρεωσουμε καμια αγωνιστικη σε κανα Κυπελλο
Absinthe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΡΕΛΗ ΣΙΓΟΥΡΑ το ντερμπυ παει κεκλεισμενων!Αν ειναι δυνατον, γαμω την τυχη μου. Πιθανως και το ματς με τον παπΑρη, δεν ξερω μηπως ξεχρεωσουμε καμια αγωνιστικη σε κανα Κυπελλο Καιζερ δυστυχως το κυπελλο ξεκιναει Δεκεμβριο αν θυμαμαι καλα. Εχω ξενερωσει οσο δεν παει. Συνομωτησε το συμπαν να μεινουμε απεξω στα 2 πιο δυνατα παιχνιδια της κανονικης περιοδου. Το θεμα νικη φυσικα δεν το συζητω αλλα δεν θα το χαρουμε live γμτ. ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΑ
1980 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 τι δεν θα γλεντησουμε τον πελατη? πω πω πικρα.
vastravoud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως θα έπρεπε κάποιοι να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά;
Absinthe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως θα έπρεπε κάποιοι να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά; Τι εννοεις? εντιτ: καταλαβα τι εννοεις Κοιτα να δεις, οσο προσεκτικοι και να ειναι καποιοι, καφροι και ζωα θα υπαρχουν παντου και παντα. Αρκει ενας βλακας για να γινει η ζημια
1980 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως θα έπρεπε κάποιοι να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά; αν ησουν μεσα στο τελευταιο αγωνα θα εβλεπες οτι τα χειροτερα τα εκαναν οι απεναντι. ξηλωσανε τα παντα και τα πεταγανε στους παιχτες. οι δικοι μας μονο φωτοβολιδες πεταγανε.
vastravoud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μα δεν είπα ποτέ ότι οι απέναντι είναι καλύτεροι! Απλώς έτυχε φέτος και λόγω κλήρωσης τη ζημιά να την πάθουμε εμείς. Ποτέ μου όμως δεν πρόκειται να μπω στη λογική "κυρία, κυρία, αυτός ξεκίνησε". Επιτέλους πρέπει να μπει μια τάξη σ' αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικός Αθλητισμός....
1980 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μα δεν είπα ποτέ ότι οι απέναντι είναι καλύτεροι! Απλώς έτυχε φέτος και λόγω κλήρωσης τη ζημιά να την πάθουμε εμείς. Ποτέ μου όμως δεν πρόκειται να μπω στη λογική "κυρία, κυρία, αυτός ξεκίνησε". Επιτέλους πρέπει να μπει μια τάξη σ' αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικός Αθλητισμός.... απλα για να μην στεναχωρηθει κανεις ριχνουνε το ιδιο και στους δυο
vastravoud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Τέλοσπαντων, επειδή υπάρχει ντέρμπι πολύ νωρίς, καθώς και το ματς με τον Άρη, καλό θα είναι να κλείσει το ρόστερ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να έχουμε 1+ πλήρη μήνα προετοιμασίας.
talikra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Τέλοσπαντων, επειδή υπάρχει ντέρμπι πολύ νωρίς, καθώς και το ματς με τον Άρη, καλό θα είναι να κλείσει το ρόστερ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να έχουμε 1+ πλήρη μήνα προετοιμασίας. Ναι τον Σάρας περιμέναμε για να πάρουμε τον γαύρο και τον Άρη
antreaslam Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 δεν πειράζει, θα τους πετυχουμε κ στα πλέυ οφς!!!! αυτό δεν αλλάζει τίποτα! Ολοι διαρκείας για τα αδερφια!!!
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Καλορίζικος ο Σάρας. Τον ανακοίνωσε ο Παύλος.
antreaslam Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Καλορίζικος ο Σάρας. Τον ανακοίνωσε ο Παύλος. εννοείς χθες,που είπε ότι "δε χαλάει με τίποτα", ή βγήκε επίσημη ανακοίνωση??? ΥΓ: νέο ράδιο-αρβυλα: Αν γυρίσει ο κιριλένκο, τον χτυπάει στα ίσα με τσσκα ο παύλος (Αυτο΄ακουστηκε χθες, μέσα απο το μεγαλύτερο γραφείο μάνατζερ στην ελλάδα)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.