Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπα, ολο για καφε ειναι με τον Νικοπολιδη, τον Κωσταντινου, τον Κυριακο και τον Γκεκα. Που καιρος για προπονηση?

Ωπα?Βαλαμε το ποδοσφαιρο στην μεση?ΤΙ εγινε, μπασκετικα επιχειρηματα τελος?

Παντως μαλακια να σου βγει κωλοπαιδο ο Περπερογλου, επρεπε να μου τον αφησεις. Να δεις που θα χαλασει και ο Γιασικεβιτσιους. Ευτυχως εχεις Διαμαντιδη για να τον καλυπτεις.Ωπα, μαλακια, τον Διαμαντιδη τον κρατησα, ε αφου με επιασε κοροιδο

Παρεπιπτοντως, οι 2 τελευταιοι παιζουν Γερμανια εκτος αν κανουν το Φρανκφουρτη-Μικρολιμανο 35', ενω και οι 4 αποσω θυμαμαι δεν ηταν ακριβως και στοχοι μας, μαλλον πηραν τον πουλο-καλως ή κακως-απο εμας και πηγαν στο ασυλο. Εκτος αν θες να παρεις και τον Παπανικολαου και τον Σακοτα στο μπασκετ

ΥΓ. Τραγικο γελιο σε γαυροφορυμς

Ποστ1 "Μαλακια που πηραν Σαρας με τετοια περιφερεια, δεν τον ειχαν αναγκη"

Ποστ2 Απαντηση στο 1 "Εμεις με Γκριρ, Μουμου, Τεοντοσιτς στον ασο ειμαστε κομπλε, 3 ισαξιοι"

ΔΛΔ μεταφραζω, εγω ειμαι μαλακας που εχω Σαρας,Μητσο, Βουγιανιτς στον ασο γιατι φορτωνω την ιδια θεση. Αντιθετα ο γαυρος ειναι μαγκας με Μπλακνει, Τεοντοσιτς, Γκριρ στον ασο γιατι εχει 3 ισαξιους. ΠΟΣΟ ΠΟΝΕΣΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?

Δημοσ.
Ωπα?Βαλαμε το ποδοσφαιρο στην μεση?ΤΙ εγινε, μπασκετικα επιχειρηματα τελος?

Παρεπιπτοντως, οι 2 τελευταιοι παιζουν Γερμανια εκτος αν κανουν το Φρανκφουρτη-Μικρολιμανο 35', ενω και οι 4 αποσω θυμαμαι δεν ηταν ακριβως και στοχοι μας, μαλλον πηραν τον πουλο-καλως ή κακως-απο εμας και πηγαν στο ασυλο. Εκτος αν θες να παρεις και τον Παπανικολαου και τον Σακοτα στο μπασκετ

Το ποδοσφαιρο το εβαλα απο πριν με τον Γκαλετι. Δεν ειπα Γκαλης αν δεν το προσεξες, ειπα Γκαλετι. Εχει διαφορα.

Τωρα, το ποδοσφαριο σχετιζεται με το οτι οπως εχω παραδεχτει δημοσιως εδω, ο Σαρας προτιμησε τον ΠΑΟ ως καλυτερη ομαδα. Οτι δηλαδη γινεται και στο ποδοσφαιρο με τον ολυμπιακο. Επιπροσθετως όποιος φευγει απο τον ΠΑΟ στο ποδοσφαιρο βριζει θεους και δαιμονες.

Τελος στο ποδοσφαιρο πρωτοπορειτε σε σχεση με το μπασκετ γιατι αποτελειται και το φυτωριο μας, κατι μου δεν ισχυει στο Μπασκετ.

Με λιγα λογια οι ποδοσφαριστες που ανεφερα ηταν μια μιξη απο τα παραπανω που ανελυσα.

Δημοσ.
Το ποδοσφαιρο το εβαλα απο πριν με τον Γκαλετι. Δεν ειπα Γκαλης αν δεν το προσεξες, ειπα Γκαλετι. Εχει διαφορα.

Τωρα, το ποδοσφαριο σχετιζεται με το οτι οπως εχω παραδεχτει δημοσιως εδω, ο Σαρας προτιμησε τον ΠΑΟ ως καλυτερη ομαδα. Οτι δηλαδη γινεται και στο ποδοσφαιρο με τον ολυμπιακο. Επιπροσθετως όποιος φευγει απο τον ΠΑΟ στο ποδοσφαιρο βριζει θεους και δαιμονες.

Τελος στο ποδοσφαιρο πρωτοπορειτε σε σχεση με το μπασκετ γιατι αποτελειται και το φυτωριο μας, κατι μου δεν ισχυει στο Μπασκετ.

Με λιγα λογια οι ποδοσφαριστες που ανεφερα ηταν μια μιξη απο τα παραπανω που ανελυσα.

Το θεμα βεβαια ειναι οτι στο ποδοσφαιρο δεν μου πηρες κανενα παικτη που ηθελα ετσι?Το τι λενε στα τριχωτα @@ μου!Το θεμα ειναι

1. ΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ?(και μαλιστα τους 2 ετσι?Γιατι Γκεκας-Κυριακος δεν σου εχουν ερθει αν δεν κανω λαθος)ΝΑΙ. Αρα τι μου λες?Ακομα και τον Γκαλετι τον πηρες την ΕΠΟΜΕΝΗ χρονια απο αυτη που ενδιαφερομουν

2. Σου πηρα Σαρας-Περπε την χρονια που τους ηθελες?Σου πηρα, οποτε αστο, δεν σε περνει

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δε οτι στο μπασκετ ΤΙ ΦΥΤΩΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕ ΔΥΣΤΥΧΕ?Αφου εχω καλυτερους.Εσυ δεν εχεις στο ποδοσφαιρο και περνεις τους δικους μου?

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβατε γενικα οι γαβροι με το θεμα Σαρας.

Ο ανθρωπος προφανως ειχε στα χερια του 2 προτασεις απο τις 2 μεγαλυτερες ελληνικες ομαδες και διαλεξε του παναθηναικου.Περιεργο σου φαινεται?

Εσυ αν δεν ησουν γαβρος το ιδιο δεν θα εκανες?Συγκρινονται οι τιτλοι, οι προπονητες και το ειδικο βαρος των 2 αυτων ομαδων?

Εσυ δηλαδη πιστευεις πως αν ο παο ηθελε φετος τον τεοντοσιτς δεν θα τον επαιρνε?

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να πεισετε τον εαυτο σας κυριως οτι οι αγγελοπουλοι δεν χασανε τον σαρας αλλα απλως τον παρατησανε.

Επισης, αυτο που λες για το οτι οποιος φευγει απο τον παο βριζει θεους και δαιμονες, σωστο ειναι αλλα εγω στην θεση σου δεν θα το ανεφερα εχοντας ακουσει φετος τις δηλωσεις ριβαλντο, καστιγιο, ταραλιδη και παππα μετα τις αποχωρησεις τους.

Ε ενταξει και εσεις αποτελειτε την ακαδημια-φυτωριο της αεκ στην μπαλα με την ιδια λογικη. Ωραια, τα μοιρασαμε.

υγ: μην ανησυχεις, σε κανα 2 χρονια θα αποδεσμευσουμε τον χατζηβρεττα στο μπασκετ και θα τον κλεισετε εσεις για να γινει ο ηγετης σας και να σας οδηγησει σε τιτλους παλι...

Δημοσ.

Ρε το θεμα ειναι απλο

Τον παρατησανε ετσι?Τον παρατησανε σου λεω. Γιατι?Γιατι δεν ηθελε. Τον πλησιασε ο Παναθηναικος μετα?Μετα, μαζι σας. ΔΕΧΤΗΚΕ?Δεχτηκε. Δλδ ειχε προταση απο τον Ολυμπιακο και τσου. Ειχε προταση απο Παναθηναικο και δεχτηκε. ΑΠλο

Δημοσ.

Απολαυστικος για αλλη μια φορα:

(απο sportime)

Θεοδωρίδης: Mας περιμένουν στην γωνία

Πυρ και μανία με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής να καλέσει σε απολογία τον Λούα Λούα, εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, σε συνέντευξή του στο Sportime FM και στην εκπομπή "Σφήνες", του Άγγελου Μενδρινού: Στα δύο ματς κάλεσαν σε απολογία τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές μας. Είναι φοβερό αυτό που συνέβη. Τους κάλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες. Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι δεν έκανε κάτι το μεμπτό. Έχω δει και τους Ροναλντίνιο, Τζιοβάννι και Ριβάλντο να πανηγυρίζουν με τον ίδιο τρόπο. Απορώ γιατί δεν κλήθηκε σε απολογία ο ηθικός αυτουργός, ο πρόεδρος της Super League. Εγώ τα είχα πει από την αρχή στο Δ.Σ τι θα συμβεί, ότι μας περιμένουν στην γωνία. Εγώ θα υποστηρίζω τον Ολυμπιακό, είτε είμαι εκτός είτε εντός ομάδας", ΄σημείωσε το μέλος του Δ.Σ της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Δημοσ.

Ναι , τον παράτησαν όπως τον Ζε Ρομπέρτο ...

Οτι τους περιμέναμε στην γωνία φάνηκε με τον Άντζα εξάλλου το παιδί έξυνε το αυτι του και του κόψαμε την μπαλα ...

Δημοσ.

Η Ελλάδα μερικές φορές θυμίζει τριτοκοσμική χώρα με το πνεύμα πού απονέμεται δικαιοσύνη.Η νοημοσύνη των ιθαγενών θεωρείται κάτω τού μετρίου.Όλοι εμείς φαίνεται είμαστε κάφροι ή περίπου έτσι καί δεν καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε.

Τη μιά ο Άντζας προσπαθεί εναγωνίως να ξυστεί με το μεσαίο δάκτυλο(Αναρωτιέμαι αν ξυνόταν ο κώλος του θα έβαζε πάλι το μεσαίο δάκτυλο?ίσως να το ευχαριστιόταν διπλά έτσι!)

Από την άλλη η εφημερίδα Πρωταθλητής υπερηφανεύεται γιά το μέγεθος τού Λούα Λούα με το πρωτοσέλιδο(Η μομφή είναι κατά της εφημερίδας καί όχι τού παίχτη ο οποίος απλά πανηγύρισε)

Καί έχεις καί τον απίθανο Θεοδωρίδη να προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Ολυμπιακός έχει βαλθεί να μας διδάξει ήθος!

Καί μετά αναρωτιέται κανείς γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στην εξηκοστή περίπου θέση σε θέματα διαφάνειας καί εύνομης λειτουργίας.

Δημοσ.
Όχι απλα το είδες αλλά το είδες και μέχρι τέλους

Oχι απλα δε το ειδα ολοκληρο,αλλα ηταν ηδη πολλα τα 10 δευτερολεπτα :mrgreen:

Που δλδ θες να μου πεις οτι αμα σου πριζαμε 2 μηνες τα παπαρια 'Ερχεται στην Παναθα ο Ρουνευ, αναγενναται ο Παναθηναικος, τρεμε Κοκκαλη" και 2 μηνες μετα ανακοινωνες Ρουνευ ξερω γω, ΔΕΝ θα ασχολουσουν με καζουρα στους Παναθηναικους,ετσι?

Το απλουστατο οτι αν ερχοταν στον ολυμπιακο ο ρουνευ θα χαιρομουν που ηρθε και δε θα εβγαζα συμπλεγμα για τον αντιπαλο. Αποψη μου? Καιει η μπαλα και θα καιει για πολυ ακομη,γιατι αν δε ετσουζε μερικους, δε θα εβγαζε κανεις ανωτερος μπασκετικα παναθηναικος βιντεακι για τον νεκρο μπασκετικα ολυμπιακο. Τα εχει κρατησει απο αλλου.

Δημοσ.
Ρε το θεμα ειναι απλο

Τον παρατησανε ετσι?Τον παρατησανε σου λεω. Γιατι?Γιατι δεν ηθελε. Τον πλησιασε ο Παναθηναικος μετα?Μετα, μαζι σας. ΔΕΧΤΗΚΕ?Δεχτηκε. Δλδ ειχε προταση απο τον Ολυμπιακο και τσου. Ειχε προταση απο Παναθηναικο και δεχτηκε. ΑΠλο

Εμ δεν ειναι ετσι.Καθολου τοσο απλο.Τα εχουν πει οι εφημεριδες 100 φορες.

Τον ηθελε ο ολυμπιακος.Δεν εσπαγε συμβολαιο με ουοριορς.Στραφηκε αλλου.Πηρε Τεοντισοτς.Ο παο πληρωσε τη ριτρα στους ουοριορς.Ελευθερωθηκε.Ηρθε στον παο.

Τοσο απλα ειναι τα πραγματα. Πες μου πως προκυπτει ηττα του αγγελοπουλου,μεταγραφικη.

Δεν ηταν τοσο ανετος στη frontline οσο ηταν ο παο, για να περιμενει υπομονετικα.

Δημοσ.

Δηλώσεις στον συνδρομητικό κανάλι Supersport έκανε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης όλων των εποχών στην Ελλάδα υποστήριξε οτι ηρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον ΠΑΟ, αρνήθηκε τον τίτλο του Μεσσία ενω επανέλαβε οτι ρόλο στην απόφαση του να συμφωνήσει με τον ΠΑΟ έπαιξε το υπόλοιπο ρόστερ των παικτών αλλά και η παρουσία του Ομπράντοβιτς.

Χαρακτηριστικά ο Λιθουανός μάγος τόνισε: «Δεν είμαι Μεσσίας.Στο ΠΑΟ ήλθα για να βοηθήσω. Είχα προτάσεις απο Ολυμπιακό και ΠΑΟ. Πρώτο μου μελημα ήταν να φύγω απο το ΝΒΑ και να αποδεσμευτώ απο τους Γουόριορς.

Στην συνέχεια μελέτησα τις προτάσεις και επέλεξα τον ΠΑΟ γιατί εκτός απο τα χρήματα έπαιξε ρόλο το ρόστερ με τους παίκτες που διαθέτει η ομάδα αλλά και η παρουσία ενός τόσου φημισμένου προπονητή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς."

Σε ερώτηση πως σχολιάζει τις δηλώσεις του Γκέρσον οτι ο Αμερικανός Λίν Γκριρ του Ολυμπιακού είναι καλύτερος απο αυτόν ο «Σάρας» δήλωσε: «Δεν θα μπω στην τρελή διαδικασία που ξεκίνησε ο Πίνι. Ο Λίν είναι καλός παίκτης τον ξέρω αλλά δεν θέλω να πώ τιποτα αλλο. Τον Πίνι τον γνωρίζω έχουμε συνεργαστεί πολύ καλά στην Μακάμπι, τον αγαπώ αλλά μέχρι εκεί."

Δημοσ.
Εμ δεν ειναι ετσι.Καθολου τοσο απλο.Τα εχουν πει οι εφημεριδες 100 φορες.

Τον ηθελε ο ολυμπιακος.Δεν εσπαγε συμβολαιο με ουοριορς.Στραφηκε αλλου.Πηρε Τεοντισοτς.Ο παο πληρωσε τη ριτρα στους ουοριορς.Ελευθερωθηκε.Ηρθε στον παο.

Τοσο απλα ειναι τα πραγματα. Πες μου πως προκυπτει ηττα του αγγελοπουλου,μεταγραφικη.

Δεν ηταν τοσο ανετος στη frontline οσο ηταν ο παο, για να περιμενει υπομονετικα.

Ουτε ετσι ειναι.

Συμφωνα με δηλωσεις του ιδιου του μανατζερ του σαρας, ο ολυμπιακος εδινε περισσοτερα λεφτα στον σαρας απο τον παναθηναικο και καλυπτε επισης την ρητρα.

Αρα, λογικα τον αυγουστο εκανε προταση ο ολυμπιακος ενω ταυτοχρονα υπηρχε και ενδιαφερον του παο.Αν και η προταση του ολυμπιακου ηταν περισσοτερα χρηματα, ο σαρας συνυπολογισε το ειδικο βαρος του παο, την φημη του, τον προπονητη του και τους συμπαιχτες του και ΕΠΕΛΕΞΕ Παναθηναικο, απορριπτοντας την προταση του ολυμπιακου.Ο ολυμπιακος απεσυρθη και στραφηκε σε τεοντοσιτς.

Σημερινο Goalnews:

«Ο Ολυμπιακός έδινε περισσότερα»

Η ώρα ήταν περασμένη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναπαυόταν στο δωμάτιό του και στο λόμπι ο Ιταλός ατζέντης του, Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι, αποφάσισε να κάνει βόλτες, για να ηρεμήσει έπειτα από μία πολύ δύσκολη ημέρα. Και οι συνομιλίες μαζί του έχουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον... «Ο Ολυμπιακός είναι αλήθεια ότι έδινε περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Η προσέγγισή τους ήταν πολύ επαγγελματική, αλλά κάποια στιγμή τους είπα ότι καλά θα κάνουν να πάψουν να ασχολούνται με τον Σάρας, διότι δεν ήταν πια μέσα στις επιλογές του. Και το έκαναν».

Είπε επίσης: «Για τον Σάρας ο Παναθηναϊκός ήταν η πιο δύσκολη επιλογή. Σκεφτείτε... Ο Ολυμπιακός έχει πολλά χρόνια να κερδίσει κάτι, τα χρήματα ήταν εξαιρετικά, υπήρχε ακόμη ένας Λιθουανός στο ρόστερ και όλα θα ήταν καλά για αυτόν. Στην Μπαρτσελόνα λατρεύεται σαν Θεός και η ομάδα δεν έχει κατακτήσει ποτέ την Ευρωλίγκα μετά το 2002, έχοντας τότε τον Σάρας στη σύνθεσή της. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Βρίσκεται στο απόγειο και αν πέσει έστω ένα μέτρο από εκεί που βρίσκεται, θα είναι αποτυχία. Κι όμως, αυτός είναι ο Σάρας. Ενας παίκτης νικητής».

Δημοσ.
Oχι απλα δε το ειδα ολοκληρο,αλλα ηταν ηδη πολλα τα 10 δευτερολεπτα :mrgreen:

Το απλουστατο οτι αν ερχοταν στον ολυμπιακο ο ρουνευ θα χαιρομουν που ηρθε και δε θα εβγαζα συμπλεγμα για τον αντιπαλο. Αποψη μου? Καιει η μπαλα και θα καιει για πολυ ακομη,γιατι αν δε ετσουζε μερικους, δε θα εβγαζε κανεις ανωτερος μπασκετικα παναθηναικος βιντεακι για τον νεκρο μπασκετικα ολυμπιακο. Τα εχει κρατησει απο αλλου.

Μαλλον μπερδευεις την εννοια του συμπλεγματος.

Συμφωνα με αυτα που ξερω εγω, συμπλεγμα ειναι να προσπαθεις να μειωσεις την αξια της μεταγραφης του αντιπαλου σου λεγοντας πραγματα του στυλ "καλος ειναι μωρε αλλα τι να τον κανουν, καλος αλλα δεν εχει γονατα, εφυγε σαν αποτυχημενος απο το NBA, θα δημιουργησει προβλημα στον παναθηναικο με τους αλλους παιχτες, ο ολυμπιακος τον παρατησε και τον πηραν οι γιαννακοπουλοι τα θυματα μετα με υπερβολικα λεφτα, παλι καλα που δεν δωσανε τοσα λεφτα οι αγγελοπουλοι, ο γκριρ ειναι το ιδιο καλος, πιο φτηνος και ειναι και πιπινι κ.α"

Αυτο ειναι το συμπλεγμα και απλως οι παναθηναικοι σαν και μενα αποδιδουν τα του καισαρα τω καισαρι λεγοντας τα πραγματα με το ονομα τους.

Και ναι, μας καινε πολυ τα 4 ευρωπαικα και τα τοσα πρωταθληματα και κυπελλα.

Ακομα δεν μπορουμε να το χωνεψουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...