Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1.Σου απάντησα και πριν οτι την θεωρώ ακραία.Εξήγησα όμως και το λόγο για τον οποίο την δικαιολογώ.

2.Αυτα τα ενδικοφανούς δυστυχώς δεν τα γνωρίζω.Δεν γνωρίζω αν μπορείς να κάνεις έφεση ενώ είναι ήδη σε εκρεμότητα έφεση σε άλλο δικαστήριο.Ακόμα και έτσι να είναι αν η ημερομηνία προσφυγής της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι ύποπτη,πόσο ύποπτη είναι άραγε η πτώση της ποινής αμέσως μετά την κλήρωση???

Δεν μιλάμε δηλαδή για απλή αδικία,δεν τηρήθηκαν ούτε καν τα προσχήματα.

2. Αν ηταν ενδικοφανης προσφυγη, δεν θα μπορουσε να κανει αιτηση ακυρωσης ταυτοχρονα στο ΣτΕ, αλλα θα επρεπε να περιμενει την αποφαση πρωτα. Δεν ηταν ομως.

Μα εγω συμφωνω πως η μειωση της ποινης απο 3 σε 1 ειναι αδικη. Οχι τοσο για την μειωση, αλλα γιατι μειωθηκε απο 3 σε 1, δηλαδη μειωση 66% της αρχικης ποινης. Οπως θα θεωρουσα οτι η μειωση απο 3 σε 2 θα ηταν απολυτα δικαιη, καθως αυτος ειναι ο σκοπος των εφεσεων. Αλλα χρονικα δεν ειναι υποπτη γιατι τοτε επελεξε η καε παναθηναικος να ξεκινησει την διαδικασια εφεσης. Δηλαδη, ηταν ξυπνια και περιμενε την κληρωση του πρωταθληματος για να δει αν αξιζει να κανει εφεση.

Γνωρίζεις οτι ο παο κατέθεσε συμπληρωματικά υπομνήματα αμέσως μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος?Γνωρίζεις οτι η απόφαση της αθώωσης στηρίχθηκε κατα βάση σε αυτά τα συμπληρωματικά υπομνήματα?

Τυχαίο και αυτό?

Η διαδικασια εφεσης ξεκινησε μετα την κληρωση του πρωταθληματος. Σιγουρα.

Φευγω γιατι θα χασω το παιχνιδι.Θα τα πουμε το βραδυ οταν γυρισω.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν τα δύο ματς ήταν αυτά που λές πολύ απλά η ποινή δεν θα είχε αλλάξει.

ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ

Ειναι τυχαίο οτι η ποινή έπεσε μόλις έγινε γνωστό οτι ο παο θα δώσει τα δύο δυσκολότερα εντός χωρίς κόσμο?

Και όταν λέω δυσκολότερα εννοώ στα χαρτιά.Στην πράξη δεν νομίζω να βρέιτε δυσκολίες.

1. Αφενως εγω θα εκραζα αν ΔΕΝ αλλαζε διοτι θεωρω απαραδεκτο να φαμε 3 αγωνιστικες για χαρην "ισοτιμιας" και με αφορμη τα καθισματα που σπασατε ΕΣΕΙΣ

2. Επειδη εχω μαγκιορα διοικηση θα κυνηγαγε να ριξει ΚΑΙ αυτη την ποινη(οπως περσυ που πεσαμε και οι 2 στις 2αγ κεκλεισμενων). Αρα θεωρω πως ειναι τυχαιο απλα γιατι και με υποδιέστερους να παιζαμε παλι θα το κυνηγαγαμε.Πιθανοτατα οχι τοσο εντονα

3. Δεν μου απαντας ομως ετσι?Το καταλαβες. Λες τι πιστευεις αν ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ. Τωρα επεσε, σε αυτο που ειπα εχεις να προσθεσεις κατι?

Δημοσ.
1. Αφενως εγω θα εκραζα αν ΔΕΝ αλλαζε διοτι θεωρω απαραδεκτο να φαμε 3 αγωνιστικες για χαρην "ισοτιμιας" και με αφορμη τα καθισματα που σπασατε ΕΣΕΙΣ

2. Επειδη εχω μαγκιορα διοικηση θα κυνηγαγε να ριξει ΚΑΙ αυτη την ποινη(οπως περσυ που πεσαμε και οι 2 στις 2αγ κεκλεισμενων). Αρα θεωρω πως ειναι τυχαιο απλα γιατι και με υποδιέστερους να παιζαμε παλι θα το κυνηγαγαμε.Πιθανοτατα οχι τοσο εντονα

3. Δεν μου απαντας ομως ετσι?Το καταλαβες. Λες τι πιστευεις αν ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ. Τωρα επεσε, σε αυτο που ειπα εχεις να προσθεσεις κατι?

Μα τι να σου απαντήσω ρε φίλε,τα αυτονόητα?Ο Ολυμπιακός κοιτάει να προασπίσει τα δικά του συμφέροντα.Αν έπαιζε παο-κολοσσός θα έκανε έφεση για τα συμφέροντα του κολοσσού?

Μίλησε ποτέ ο Ολυμπιακός για "ευγενή άμιλλα" του αθλήματος γενικά και αόριστα?

Δημοσ.

Με την προσβαλλομένη και το άτυχο παράδειγμα το οποίο δημιουργεί, ανοίγει η ζοφερή, για το μέλλον του ελληνικού επαγγελματικού αθλητισμού, οδός της ατιμωρησίας, αφʼ ης στιγμής δημιουργείται η εντύπωση ότι ο εκάστοτε υπεύθυνος, ανεξαρτήτως της ευθύνης του και του βαθμού πταίσματος του, θα δύναται, δια της ισχύος την οποία διαθέτει, να αποφεύγει τα δίκαια επίχειρα των κολαζομένων πράξεων.Δεν είναι όμως δυνατόν, την στιγμή κατά την οποία (ορθώς) τόσος λόγος γίνεται για το αθλητικό ιδεώδες, την ευγενή άμιλλα και τον υγιή συναγωνισμό, εμείς οι ίδιοι οι ασχολούμενοι με τον αθλητισμό και επενδύοντες στον αθλητισμό (και φέροντες τεράστιο βάρος ευθύνης έναντι της Πολιτείας μας και των πολιτών της) να αφήσουμε την αθλητική δικαιοσύνη και τις εγγυήσεις που αυτή συνεπάγεται να καταρρακωθεί. Δεν είναι δυνατόν να υποταχθούμε και να σιωπήσουμε ενώπιον μίας καταστάσεως η οποία ενθαρρύνει την άλογη βία και ευνοεί την ατιμωρησία. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προέβη στα ανωτέρω ύστατα ένδικα μέσα, προκειμένου να διασωθεί η τρωθείσα αξιοπιστία του θεσμού της Αθλητικής Δικαιοσύνης, η οποία δυστυχώς, ούτως εχόντων των πραγμάτων, είναι δυνατόν να λάβει χώρα μόνον εάν οι ελέγχοντες γίνουν ελεγχόμενοι

Και παρεπιπτοντως, εσυ προσωπικα, την λυση μου θα την δεχοσουν αφου μιλας για αποφαση σκανδαλο?Να σε παιξω με κοσμο και να παιξω 3 αλλα ματς κεκλεισμενων?Για να μου δειξεις ρε αδελφε οτι δεν με φοβασαι

Το προβλημα μου δεν ειναι οτι γκρινιαζεις. Καλα κανεις. Απλα οτι τραβας στα ακρα ενα θεμα για λογους "μπονους". Διοτι το κεκλεισμενων ειναι μπονους, απλα σου εκατσε το προγραμμα ετσι? Κναονικα επρεπε να εχεις την ομαδα που να λες "Ναι ρε, με κοσμο θα σε παιξω, οπως περιμενα". Ειναι μιζερια ρε, δεν το βλεπεις? Θυμαμαι πριν 3-4 χρονια που ο Αρης ειχε φαει ποινη στην μπαλα. Και θα σε επαιζε με κοσμο και μενα χωρις. Και ξαφνικα, αργει η αποφαση παιζω εγω με κοσμο και πας εσυ μετα για κεκλεισμενων στο Χαριλαου. Γκρινιαξα. Μεχρι εκει.

Τετοια θεματα σε μειωνουν ΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥΖΟΡΙΖΕΙΣ, δεν το βλεπεις? Το κεκλεισμενων ειναι "δωρακι", μιζεριαζεις για κατι που λογικα δεν περιμενες.

Δημοσ.
Πάλι χάλια σήμερα (στο μπάσκετ). Να φύγουν οι taperman!

Οταν λες taperman? Ελπιζω να μην εννοεις αυτους που φανταζομαι (Γιαννακοπουλους) :X...

Δημοσ.
Μα τι να σου απαντήσω ρε φίλε,τα αυτονόητα?Ο Ολυμπιακός κοιτάει να προασπίσει τα δικά του συμφέροντα.Αν έπαιζε παο-κολοσσός θα έκανε έφεση για τα συμφέροντα του κολοσσού?

Μιζερια, γκρινια, κλαψα... Πηγαιντε και στον Αρειο Παγο νουμερα. Μπας και παιξουμε χωρις κοσμο...

Δημοσ.
Και μεσα σε αυτα ειναι το πρωτοφανες σκανδαλο να εχει βγει μια καταδικαστικη αποφαση να μην γινεται εφεση και μολις βγαινει το προγραμμα της σαιζον να πηγαινει το Χομπιτ και να αναιρει ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ την αποφαση επειδη ετσι τον βολευε!

Ααααααχ μόλις θυμήθηκα τις περσυνές αντίστοιχες κλάψες. Και μόλις τσιμπήσατε και σεις τις εκπτώσεις γαργάαααααααααααααρα.

"Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει, ότι την 23.10.2007, προέβη στην άσκηση αιτήσεως ακυρώσεως και αιτήσεως αναστολής εκτελέσεως, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, κατά της με αριθμό 114/11.10.2007 αποφάσεως του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (Α.Σ.Ε.Α.Δ.), η οποία εξεδόθη επί της ασκηθείσας από την Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. προσφυγής κατά της με αριθμό 53/11.07.2007 αποφάσεως του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε.). Με την ως άνω απόφαση, όπως είναι γνωστό, μειώθηκε, με τρόπο, αν μη τι άλλο, νομικώς εσφαλμένο η, σε κάθε περίπτωση, επιεικέστατη ποινή η οποία είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τα σοβαρότατα σε έκταση, ένταση, βιαιότητα και αποτελέσματα επεισόδια, τα οποία προκλήθηκαν από «φιλάθλους» της ΚΑΕ αυτής, στον μεταξύ μας αγώνα της 20ης Ιουνίου του 2006. Ήδη, μετά την έκδοση, σήμερα απόφασης του ανωτάτου δικαστηρίου περί αναρμοδιότητάς του και αρμοδιότητας των πολιτικών δικαστηρίων, η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου κατατέθηκε αίτηση αναστολής ισχύος και εκτέλεσης της απόφασης του ΑΣΕΑΔ και αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής για την αναστολή τέλεσης των δυο εντός έδρας αγώνων της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ της 3ης και 10ης Νοεμβρίου 2007. Δικάσιμος της αίτησης προσωρινής διαταγής ορίσθηκε η 1η Νοεμβρίου 2007.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέφυγε στα ύστατα αυτά ένδικα μέσα, όχι με σκοπό να αμφισβητήσει ή να βάλει κατά του εκ των πραγμάτων νευραλγικού θεσμού της αθλητικής δικαιοσύνης, αλλά, αντιθέτως, προκειμένου να τον θωρακίσει και να διαφυλάξει το κύρος του και ταυτοχρόνως να διαφυλάξει τα νόμιμα συμφέροντά της καθώς και αυτά των φιλάθλων της και των λοιπών υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων ανεξαρτήτως προτίμησης ομάδος. Μόνο μέσω του ενδελεχούς ελέγχου νομιμότητας των αποφάσεων και της λειτουργίας των οργάνων της αθλητικής δικαιοσύνης από τα αρμόδια Δικαστήρια, είναι πλέον δυνατόν να διαφυλαχθεί η αξιοπιστία των δικαιοδοτικών οργάνων του Ελληνικού επαγγελματικού αθλητισμού και να παύσει οιαδήποτε υπόνοια ως προς τις συνθήκες έκδοσης των αποφάσεών τους. Η προσβαλλομένη από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απόφαση του κατά νόμο θεσμοθετημένου ΑΣΕΑΔ, (το οποίο αποτελεί την έκφραση και την ενσάρκωση της δέουσας, ορθής και επιβεβλημένης ρυθμιστικής παρεμβάσεως της Πολιτείας ως προς την ισόνομη, αδέκαστη και αμερόληπτη απονομή δικαίου σε θέματα αθλητικού δικαίου) ελέγχεται ως κατάφωρα εσφαλμένη από το σύνολο του αθλητικού και πολιτικού τύπου της χώρας, ώστε να παρίσταται επιβεβλημένος ο δικαστικός έλεγχος των συνθηκών εκδόσεώς της.

Με την προσβαλλομένη και το άτυχο παράδειγμα το οποίο δημιουργεί, ανοίγει η ζοφερή, για το μέλλον του ελληνικού επαγγελματικού αθλητισμού, οδός της ατιμωρησίας, αφʼ ης στιγμής δημιουργείται η εντύπωση ότι ο εκάστοτε υπεύθυνος, ανεξαρτήτως της ευθύνης του και του βαθμού πταίσματος του, θα δύναται, δια της ισχύος την οποία διαθέτει, να αποφεύγει τα δίκαια επίχειρα των κολαζομένων πράξεων.

Δεν είναι όμως δυνατόν, την στιγμή κατά την οποία (ορθώς) τόσος λόγος γίνεται για το αθλητικό ιδεώδες, την ευγενή άμιλλα και τον υγιή συναγωνισμό, εμείς οι ίδιοι οι ασχολούμενοι με τον αθλητισμό και επενδύοντες στον αθλητισμό (και φέροντες τεράστιο βάρος ευθύνης έναντι της Πολιτείας μας και των πολιτών της) να αφήσουμε την αθλητική δικαιοσύνη και τις εγγυήσεις που αυτή συνεπάγεται να καταρρακωθεί. Δεν είναι δυνατόν να υποταχθούμε και να σιωπήσουμε ενώπιον μίας καταστάσεως η οποία ενθαρρύνει την άλογη βία και ευνοεί την ατιμωρησία. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προέβη στα ανωτέρω ύστατα ένδικα μέσα, προκειμένου να διασωθεί η τρωθείσα αξιοπιστία του θεσμού της Αθλητικής Δικαιοσύνης, η οποία δυστυχώς, ούτως εχόντων των πραγμάτων, είναι δυνατόν να λάβει χώρα μόνον εάν οι ελέγχοντες γίνουν ελεγχόμενοι"

Και ενώ το δίαβαζα μου ήρθαν στο νου περιπτώσεις δραπετσονοφύφτων* όπως των κκ Τσουκαλά Τάκη και εκείνου του καλόπαιδου που έβαζε σημάδι με μολότωφ διάφορα διερχόμενα λεοφωρεία.

* Και για το φόβο των Ιουδαίων ο όρος δραπετσονογύφτος αναφέρεται στα άτομα ίδιου φηράματος με τους προαναφαιρθέντες.

Δημοσ.
Οταν λες taperman? Ελπιζω να μην εννοεις αυτους που φανταζομαι (Γιαννακοπουλους) :X...

Ειρωνικα το λεει αλα Τζιγγερ Θεε παρε την ΚΑΕ

Δημοσ.

Aπο τον Νινη μεγαλυτερος ειναι και δεν νομιζω να φανηκε ο Νινης μουφα σε κανενα

(γενικα εχω την αποψη οτι απο τα πρωτα 4-5 ματς ενος παιδιου 16,17,18 χρονων σε υψηλο επιπεδο φαινεται μεχρι που μπορει να φτασει. Δεν συμβαινει παντα, πχ ο Νινης μπορει να χτυπησει οπως τωρα, να ψωλαρει, οτιδηποτε και ο Σιμαο να δουλευει σαν σκυλος και στα 35 τους και οι 2 να κοιτανε πισω και ο Σιμαο να εχει κανει καλυτερη καριερα. Αλλα ορισμενα πραγματα ή τα εχεις ή δεν τα εχεις. Και απο τα φιλικα και το 1 επισημο που τον ειδα ο Σιμαο δεν δειχνει να εχει ΤΟ μελλον(αυτο που υπο προυποθεσεις και ΑΝ και ΑΝ και ΑΝ αλλα παντως "ειναι καπου εκει', εχει πχ ο Νινης)

Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι ο ολυμπιακος κανει χειροτερα τα πραγματα για τους παιχτες του με αυτα που κανει. Γιατι ενω ολοι ηταν χαλαροι , τωρα οι ταλιμπαν θα κατεβουν σε κατασταση πολεμου. Εντωμεταξυ στεκει αυτο που διαβασα οτι θα φαει ποινη -2 ο γαβρος γιαυτο που εκανε? Και το αλλο ειδα τον πανταλεων απο το βολει και μου ειπε οτι δεν εχει δωσει ουτε ευρω η παε στον ερασιτεχνη απο τα διαρκειας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...