Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπράβο ρε ρανταπλάν!

Με δικαιώνεις συνέχεια!

Αυτό που τελικά είχε σημασία για τον ίδιο, είναι να πετάξει έξω τον ερασιτέχνη.. Δείχνει να το καταφέρνει!

Λυπάμαι που το λέω, δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω,αλλά ΑΝ το κάνει αυτό, τότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να του απαγορευτεί να χρησιμοποιεί το όνομα "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ" και σήμα το τριφύλλι....

Έτσι κ αλλιώς, δεν έχει καμία σχέση με τον παναθηναικό ΜΑΣ αυτό το πράγμα που κάνει ο ρανταπλάν....(που κατά τα άλλα,νοιάζεται κ θέλει να συνεισφέρει στον ερασιτέχνη)!

Επίσης, σύμφωνα (νομίζω) με το contra, δε θα γίνει διπλή ανάπλαση με την αλεξάνδρας, ώστε να μην έχει κανένα δικαίωμα ο ερασιτέχνης...

ΜΠράβο ρανταπλάν! Οι οπαδοί του παναθηναικού σε ευχαριστούν που διαλύεις τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας...

Δημοσ.

Προς Θεσσαλονικείς: Υπάρχει κάποια καφετέρια που θα παίξει τον αγώνα με την Παρτιζάν. Σε πρώτη κρούση που έκανα οι περισσότεροι θα παίξουν ή τον Άρη ή ΝΕΤ champions league. Αν δεν υπάρχει αν μπορούμε να μαζευτούμε από εδώ άτομα και να πάμε λαός κάπου δε μπορεί λεφτά θα τους δώσουμε!!!

Αν ξέρετε καμιά καφετέρια βέβαια που θα το παίξει ακόμα καλύτερα. Δε θέλουμε να δούμε Μπαρτσελόνα-Ρέιντζερς ρε γμτ θέλουμε Πανάθα!

Δημοσ.
Προς Θεσσαλονικείς: Υπάρχει κάποια καφετέρια που θα παίξει τον αγώνα με την Παρτιζάν. Σε πρώτη κρούση που έκανα οι περισσότεροι θα παίξουν ή τον Άρη ή ΝΕΤ champions league. Αν δεν υπάρχει αν μπορούμε να μαζευτούμε από εδώ άτομα και να πάμε λαός κάπου δε μπορεί λεφτά θα τους δώσουμε!!!

Αν ξέρετε καμιά καφετέρια βέβαια που θα το παίξει ακόμα καλύτερα. Δε θέλουμε να δούμε Μπαρτσελόνα-Ρέιντζερς ρε γμτ θέλουμε Πανάθα!

Άστο ρε φίλε το ίδιο αντιμετωπίζω και γω είμαι Γιάννενα. Δεν μπορούμε να δούμε τα matchakia ποτε μπάλα πότε το άλλο αρχίδια.

Εκείνη την λύση με τα live game στo site της Euroleague γράφτηκε κανένας?

Δημοσ.

Δεν την προτείνω. Πολλοί λένε ότι δε μπορούν καν να μπουν, τους βγάζει "too many users" μηνύματα. Εδώ σέρνεται το αστείο site της Ευρωλίγκας...

Δημοσ.

talikra είσαι και στην πατρίδα μου! Αν ψάξεις κάτι θα βρείς. Εδώ όσοι θα προτιμήσουν μπασκετ θα παίξουν τον Άρη.

Anyway κανένας Θεσσαλονικιός καμιά ιδέα? Και κανένας Γιαννιώτης?

Εσείς Αθήνα παιδιά βρήκατε ή θα την πατήσετε και εσείς?

Στο site πάντως για το supersport σε live streaming είχε manchester united, Παναθηναικό δεν είδα πουθενά.

Δημοσ.
Δεν την προτείνω. Πολλοί λένε ότι δε μπορούν καν να μπουν, τους βγάζει "too many users" μηνύματα. Εδώ σέρνεται το αστείο site της Ευρωλίγκας...

Τώρα που το πες επειδή έκανα μια απόπειρα εγγραφής και εν τέλει την κάρτα μου δεν την δέχτηκαν... είπα να μπω μια στο chat της Euroleague εκεί να δεις γέλια ανά λεπτό ρε συ χανόταν η σύνδεση.

Είναι απαράδεκτοι οι τύποι ρε πούστη δεν τα έδιναν καλύτερα τα δικαιώματα στις ίδιες τις ομάδες (Το αυτονόητο για μένα δηλ.) τλπ.

p.s

Και μάλιστα στην αναμονή για να γίνει establish η σύνδεση να βλέπαμε το videaki με τον χοντρό και τον καράφλα :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...