Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ήρθε; Ποιον αγώνα έβλεπες; Γιατί κανείς άλλος δεν τα είδε;

Τα είδα και εγώ !

Εδώ μιλάμε έχασα πάσα ιδέα. Κάνεις σίγουρα πλάκα. Έχεις δει ΕΝΑΝ παίχτη της Λάρισας να κάνει ΜΙΑ φορά θέατρο φέτος; Υποστηρίζεις ότι είναι και εντολή προπονητή; Εδώ κι αν θέλει πηγή το πράγμα (που σίγουρα δεν υπάρχει).

Λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής.

Ο δώνης ξεκάθαρα σε μια φάση φωνάζει στον παίκτη "πέσε κάτω να πάρουμε πέναλτι". Υπάρχει η φάση σε video την είδα στους πανούτσο - καρπετόπουλο την κυριακή που το έδειξαν. Όμως μετά επίσης λέει "πέσε κάτω πέναλτι ήταν", οπότε του δίνω ένα ελαφρυντικό ότι δεν λέει στον παίκτη να κάνει θέατρο από το πουθενά. Επίσης δεν είναι εντολή προς τον παίκτη πριν γίνει η φάση. Μετά που έγινε το είπε.

Τέλος πάντων εγώ τον γουστάρω τον μπακαγιόκο που έχει μάθει να μην πέφτει κάτω με το παραμικρό !

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
'Εχω να ακούσω για ναρκωτικό στο ποτό απο όταν ήμουν 14 χρονών και μου το έλεγαν οι γονείς μου. Να σαι καλά με έκανες να θυμηθώ τα νιάτα μου.

Ζεις στην Ολλανδία από τα 14 σου και μετά; Αν ακούμε τέτοιες ιστορίες στη Λάρισα που βλέπουμε πρεζόνι στο δρόμο μια φορά το χρόνο, σιγά που δεν θα ακούγονται στην Αθήνα.

johnyboy, με έπεισες με το επιχείρημα σου. Κάθε ομάδα που δε μπορεί να βάλει πάνω από 4 γκολ στον ΠΑΟ, πρέπει να την τιμωρούν οι διαιτητές. Γιατί τους έχουμε άλλωστε; Για να φροντίζουν ώστε το πρωτάθλημα και οι εντυπώσεις να μένουν με τους ισχυρούς όταν μια μικρή ομάδα παίζει απλά πολύ καλύτερα από μια μεγάλη και όχι 3 φορές καλύτερα.

Δηλαδή εσύ δικαιούσαι ισοπαλία που δε μπορείς να πλησιάσεις στη περιοχή, εγώ δε δικαιούμαι νίκη όταν σκοράρω 2 φορές και τρώω 1 χαζό γκολ;

Σημείωση: Ο ΠΑΟ δεν ήταν ανύπαρκτος τυχαίως. Η Λάρισα ήταν πολύ καλή.

Δημοσ.
Τα είδα και εγώ !

Έχω την υποψία ότι κατάλαβα ποιες φάσεις λέτε, αλλά είναι στην ευθεία. Τώρα αν μου ξεφεύγει και καμία, τέλος πάντων δεν κόβω και το κεφάλι μου.

Λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής.

Ο δώνης ξεκάθαρα σε μια φάση φωνάζει στον παίκτη "πέσε κάτω να πάρουμε πέναλτι". Υπάρχει η φάση σε video την είδα στους πανούτσο - καρπετόπουλο την κυριακή που το έδειξαν. Όμως μετά επίσης λέει "πέσε κάτω πέναλτι ήταν", οπότε του δίνω ένα ελαφρυντικό ότι δεν λέει στον παίκτη να κάνει θέατρο από το πουθενά. Επίσης δεν είναι εντολή προς τον παίκτη πριν γίνει η φάση. Μετά που έγινε το είπε.

Τέλος πάντων εγώ τον γουστάρω τον μπακαγιόκο που έχει μάθει να μην πέφτει κάτω με το παραμικρό !

Κάπως έτσι. Με τη διαφορά ότι αν έπεφτε θα ήταν πράγματι πέναλτι. Δε θα ήταν θέατρο. Δεν υπάρχει κανόνας που λέει ότι η τρικλοποδιά όταν δε πέφτεις κάτω δεν είναι πέναλτι (και βέβαια είναι σίγουρο ότι γίνεται τρικλοποδιά, γιατί δεν υπήρχε λόγος ο Μπακαγιόκο να τρεκλίσει αφού προφανώς δεν έχει σκοπό να πέσει). Βέβαια υπάρχει κανονισμός που λέει για πλεονέκτημα, οπότε αφού δεν έπεσε ο διαιτητής είχε δικαίωμα να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί (φαντάζομαι).

Τέλος πάντων, αν είναι να κατηγορηθούμε και γι' αυτό, τι να πω, έλεος. Όπως είπες και εσύ, δεν υπάρχει εντολή "πέστε για να πάρουμε πέναλτι". Είναι σχόλιο μετά τη φάση και η φάση είναι όπως την εξήγησα. Δηλαδή αν έπεφτε και το έδινε, θα το αμφισβητούσε κανείς;

edit: νομίζω η φράση του Δώνη είναι προς τον εαυτό του (δεν τη λέει στον παίχτη δηλαδή σαν οδηγία) και είναι μονόλογος του τύπου "πέσε κάτω μωρέ, είναι πέναλτι εκεί". Και εγώ είπα κάτι αντίστοιχο. Δεν καταλαβαίνω το μεμπτό που είναι.

Δημοσ.

Σημείωση: Ο ΠΑΟ δεν ήταν ανύπαρκτος τυχαίως. Η Λάρισα ήταν πολύ καλή.

Άραξε μωρέ στα κυβικά σου, που σου έδωσε η κακή εμφάνιση της ομάδας το δικαίωμα να μιλάς και νομίζεις πως έμαθες να παίζεις το τόπι...

Άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα, ο ΠΑΟ έπαιξε χάλια και οι παίκτες δεν είχαν διάθεση να τρέξουν, μετά την ισοφάριση το γύρισαν στο περπάτημα. Όταν παίζεις με μια μικρή ομάδα, όπως η ΑΕΛ, πρέπει να την "πνίξεις", εμείς δε σας "πνίξαμε", αντίθετα σας δώσαμε το χώρο να κάνετε τα 2 από τα 4 πράγματα που μπορεί να διδάξει ο προπονητής Δώνης (γενικά τον Δώνη, τον γουστάρω με 1000, δεν ξεχνώ τις χαρές που μας έχει δώσει και ειδικά την κούρσα στο Άμστερνταμ, αλλά ως προπονητής δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο). Ο ΠΑΟ όφειλε να σε πατήσει και όχι να σου επιτρέψει να νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι, αυτό ήταν το λάθος της ομάδας συνολικά, διότι σου επέτρεψε να ελπίζεις και να αισθανθείς δυνατός. Αν εσύ, ως ΑΕΛ, τώρα θες να βαυκαλίζεσαι με την άδικη ζωή και τη διαιτησία, δικαίωμα σου, κακό στην ομάδα σου κάνεις. Θυμάσαι τι είπε ο Ριβάλντο μετά την ήττα από τον ΠΑΟ που όλοι συζήταγαν για την κάρτα του Δέλλα;;; "αν είχαμε παίξει, θα είχαμε κερδίσει", εσείς παίξατε ότι μπορούσατε και εμείς ότι δεν μπορούσαμε και πάλι ισοπαλία ήρθε... Μάθετε τα βασικά, όχι αυτό το μονοδιάστατο πράγμα, αποκτήστε και 3-4 παίκτες που μπορούν να μη χάνουν τα άχαστα και να καθαρίζουν τις φάσεις, ένα τερματοφύλακα και όχι τροχονόμο και έλα κέρδισε μας, κατ' άλλα την ωραιότερη μπάλα στην Ελλάδα για εμένα παίζει ο Άρης, και η ΑΕΛ στη συγκεκριμένη λίστα είναι τέταρτη, πέμπτη, αν και προς τιμήν της δεν παίζει με 10 αμυντικούς.

Τώρα για το κράτος των Αθηνών και τα υπόλοιπα που έχουν ακουσθεί, μόνο καραγκιοζιλίκια μπορώ να τα χαρακτηρίσω.

Δημοσ.

insomniaK καταλαβαίνεις πόσο αλαζονικός ακούγεσαι? Σε ένα ματς δεν παίζεις μόνος σου υπάρχει και ο αντίπαλος. Και η Λάρισα φέτος έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στα ίσα άνετα οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα όταν παίζει στα ίσα μέσα-έξω μια Αγγλική. Από την άλλη εσύ μην νομίζεις ότι έχεις ομαδάρα επειδή ήσουν καλύτερος στην έδρα σου από την ΑΕΚ ή επειδή κέρδισες έξω τους ξηλοκόπους. Δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι, αλλά στην Λάρισα είχες Άγιο! 4 γκολ έπρεπε να είχες φάει ;)

Δημοσ.

Μα δε διαφωνώ ότι έπρεπε να έχω φάει 4 κι αυτό επειδή έπαιξα χάλια και ναι σας αναγνωρίζω ότι παίξατε όπως έπρεπε για να χτυπήσετε ένα ματς με αντίπαλο τις φανέλες του ΠΑΟ, αλλά ακόμα κι αυτές δεν καταφέρατε να τις κερδίσετε. Τώρα αν αναζητείται δικαιολογίες για την ήττα (η ισοπαλία στη συγκεκριμένη περίπτωση) στις διαιτησίες και στην πανσέληνο, μία ζωή στη μετριότητα σας θα είστε. Η ισοπαλία που σας αποσπάσαμε ήταν θέμα δικής σας λανθασμένης νοοτροπίας κι όχι ότι σας κάναμε βουντού, πληρώσαμε διαιτητές, ντοπάραμε παίκτες κλπ κλπ φληναφημάτων. Αυτά και σε λίγο περιμένω και τον τέζα...

Δημοσ.
Μα δε διαφωνώ ότι έπρεπε να έχω φάει 4 κι αυτό επειδή έπαιξα χάλια και ναι σας αναγνωρίζω ότι παίξατε όπως έπρεπε για να χτυπήσετε ένα ματς με αντίπαλο τις φανέλες του ΠΑΟ, αλλά ακόμα κι αυτές δεν καταφέρατε να τις κερδίσετε. Τώρα αν αναζητείται δικαιολογίες για την ήττα (η ισοπαλία στη συγκεκριμένη περίπτωση) στις διαιτησίες και στην πανσέληνο, μία ζωή στη μετριότητα σας θα είστε. Η ισοπαλία που σας αποσπάσαμε ήταν θέμα δικής σας λανθασμένης νοοτροπίας κι όχι ότι σας κάναμε βουντού, πληρώσαμε διαιτητές, ντοπάραμε παίκτες κλπ κλπ φληναφημάτων. Αυτά και σε λίγο περιμένω και τον τέζα...

Εγώ δεν αναζητώ καμία δικαιολογία και μην με ανακατεύεις γιατί πρώτα απ΄όλα δεν είμαι Λαρισα. Γαύρος είμαι :P Συυμπαθώ όμως όλες τις ομάδες εκτός ΠΟΚ που κάνουν κατά καιρους μια καλή προσπάθεια να παίξουν καλή μπάλα και φέρνουν κόσμο στο γήπεδο (Άρης, Λάρισα, Ξάνθη, φέτος Αστέρας Τρίπολης, παλιότερα Γιάννενα κλπ) γιατί βελτιώνουν κάπως την ποιότητα του πρωταθλήματος και την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δημοσ.

Παράθεση από το παραπάνω άρθρο:

"Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαμαντίδης θα απουσιάσει για πρώτη φορά ύστερα 205 συνεχόμενες συμμετοχές με τη φανέλα των πρασίνων."

Απίστευτο!! Anyway πείτε με όπως θέλετε αλλά εγώ στους Τούρκους θέλω 100άρα στην έδρα τους να γίνει πανικός. Κρίμα που θα λείπει ο Μητσάρας θα δυσκολέψει λίγο η δουλειά αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...