Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
OK, με κάλυψαν οι προλαλήσαντες ! Αναμένω μονομαχία με Μήτσο, να φεύγουν οι τάπες αβέρτα!

Δεν θα το δεις ποτε για πανω απο 5'

Την τριτη αγωνιστικη τον μαρκαραω ο Χ''βρεττας, ο Σπανολυης, ο Ουινστον(αυτος τον εσκισε) και λιγο ο Διαμαντιδης. Ο Μασιγιαουσκας δεν δημιουργει κινδυνους, απλα εκτελει. Δεν εχει νοημα αφενως να χαραμισεις το αμυντικο εργαλειο Διαμαντιδη στον Μασιγιαουσκας και να κινδυνευεις να στον φορτωσει τσαμπα φαουλ

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοίτα, δεν έχω την ευκαιρία να παρακολουθώ αγώνες του ΠΑΟ στο basket, ό,τι μαθαίνω το διαβάζω από εσάς εδώ και από αθλητικά sites. Εφόσον υποστηρίζεις ότι μπορεί να υπάρξει rotation στο μαρκάρισμα του Ματσιγιάουσκας χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις, προσωπικά καλύπτομαι. Με τον τρόπο αυτό, θα τρώει τάπες από παντού! :-D

Δημοσ.
Ετσι ετσι...μακαρι αυτη την υπεροψια να την εχουν και οι παιχτες σας.

Αν και αμφιβαλλω γιατι εχετε σοβαρο προπονητη...

ένας από τους λόγους της υπεροψίας μας, είναι ο προπονητής μας!

Και εκτός αυτού, η συγκεκριμένη ανάλυση για τον μασιγιάουσκας, δεν είναι υπεροπτική, αλλά πέρα για πέρα αληθινή! Αυτός είναι, αυτό μπορεί να κάνει....

Τέλος!

(πες μου οτι είσαι ατριχος)!

Δημοσ.
ένας από τους λόγους της υπεροψίας μας, είναι ο προπονητής μας!

Και εκτός αυτού, η συγκεκριμένη ανάλυση για τον μασιγιάουσκας, δεν είναι υπεροπτική, αλλά πέρα για πέρα αληθινή! Αυτός είναι, αυτό μπορεί να κάνει....

Τέλος!

(πες μου οτι είσαι ατριχος)!

Ναι αγορακι μου ειναι αληθινη...ειστε η σουπερ ντουπερ ομαδαρα που στο 50-60% της εχει ολους τους υπολοιπους για τη πλακα της!

Κριμα μονο που οπως προειπα αυτες τις αρλουμπες δεν τις πιστευει ο σοβαρος και ικανος προπονητης σας.

Στο τελος θα κανουμε ταμειο οπως παντα και εκει θα δουμε ποιος θα ειναι ο καλυτερος και ποιος θα εχει μεινει ατριχος!:lol:

Δημοσ.
Ναι αγορακι μου ειναι αληθινη...ειστε η σουπερ ντουπερ ομαδαρα που στο 50-60% της εχει ολους τους υπολοιπους για τη πλακα της!

Κριμα μονο που οπως προειπα αυτες τις αρλουμπες δεν τις πιστευει ο σοβαρος και ικανος προπονητης σας.

Στο τελος θα κανουμε ταμειο οπως παντα και εκει θα δουμε ποιος θα ειναι ο καλυτερος και ποιος θα εχει μεινει ατριχος!:lol:

Ε ξερεις τωρα. Θα παιξουμε τελικους θα χασετε παλι, θα παρουμε ευρωπαικο και εσεις θα μας βλεπετε παλι. Ρουτινα εγινε.

Δημοσ.

Αρχίσατε τα περσινά πάλι???

Δημοσ.
Ε ξερεις τωρα. Θα παιξουμε τελικους θα χασετε παλι, θα παρουμε ευρωπαικο και εσεις θα μας βλεπετε παλι. Ρουτινα εγινε.

Καποια στιγμη η ρουτινα τελειωνει φιλαρακι...και Πηλοιδηδες δεν βρισκονται καθε μερα.:lol:

Δημοσ.
Καποια στιγμη η ρουτινα τελειωνει φιλαρακι...και Πηλοιδηδες δεν βρισκονται καθε μερα.:lol:

Σοβαρα τωρα θεωρεις οτι μπορεις να μου παρεις καποια κουπα?

Δημοσ.

Εντάξει, είναι καλό να πιστεύεις στην ομάδα σου, αλλά πρέπει να είστε οι μόνοι οπαδοί στην Ευρώπη που πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από το να κοντράρει τον Παναθηναϊκό. Αν δεν το έχει καταλάβει, ο ΠΑΟ βρίσκετε ήδη στο 12-0, με εμφανίσεις που ικανοποιούν μόνο στα τελευταία 3 παιχνίδια. Τα υπόλοιπα 9 παίζοντας από άσχημα μέχρι μέτρια. Αν και εσείς δεν χαμπαριάζετε, η υπόλοιπη Ευρώπη έχει αρχίσει να λαμβάνει το μήνυμα. Καβάλησε τη CSKA στα στοιχηματζίδικα για νικητής Ευρωλίγκας ήδη.

Θα προσπαθήσετε πάλι για τις δύο τιμητικές νίκες φέτος ώστε να βρείτε πάλι να λέτε για κάτι (διαιτησία, ατυχία, κωλοφαρδία του ΠΑΟ, το σύμπαν που συνομωτησε) και χάσατε.

Δημοσ.

σίγουρα ο ΟΣΦΠ μπορεί να πάρει κούπα από μας, κυρίως λόγω ψυχολογίας derby και γιατί έχουμε το αγχός του φαβορί και φεύγουν τα τούβλα σύνεφο. Σαν ομάδα πιστεύω είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό αλλά οι παραπάνω παράγοντες δεν είναι αμελητέοι και πέρσι παραλίγο να μας στοιχίσον τον τίτλο.

Η απόδοση του ΠΑΟ στο Final 4 δεν είχε σχέση με τους τελικούς

Δημοσ.
Εντάξει, είναι καλό να πιστεύεις στην ομάδα σου, αλλά πρέπει να είστε οι μόνοι οπαδοί στην Ευρώπη που πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από το να κοντράρει τον Παναθηναϊκό. Αν δεν το έχει καταλάβει, ο ΠΑΟ βρίσκετε ήδη στο 12-0, με εμφανίσεις που ικανοποιούν μόνο στα τελευταία 3 παιχνίδια. Τα υπόλοιπα 9 παίζοντας από άσχημα μέχρι μέτρια. Αν και εσείς δεν χαμπαριάζετε, η υπόλοιπη Ευρώπη έχει αρχίσει να λαμβάνει το μήνυμα. Καβάλησε τη CSKA στα στοιχηματζίδικα για νικητής Ευρωλίγκας ήδη.

Θα προσπαθήσετε πάλι για τις δύο τιμητικές νίκες φέτος ώστε να βρείτε πάλι να λέτε για κάτι (διαιτησία, ατυχία, κωλοφαρδία του ΠΑΟ, το σύμπαν που συνομωτησε) και χάσατε.

Φιλε μου εγω ξερω οτι περυσι με σαφως χειροτερη ομαδα σας πηγα σε 5ο παιχνιδι και φτυσατε αιμα για να παρετε το πρωταθλημα!

Φετος λοιπον που εχω σαφως καλυτερη ομαδα για ποιο λογο να μην ειμαι αισιοδοξος;

Και τα 12-0 κτλ που λες ειναι με ευκολα δικα σου παιχνιδια μεχρι τωρα στην Ευρωλιγκα και στην Ελλαδα και τα 2 ντερμπυ στην εδρα σου ενω εγω εχω παιξει ηδη με ΤΣΣΚΑ εκτος και στην Ελλαδα με Αρη και ΠΑΟ εκτος.

Και μην ξεχναμε οτι ο Ολυμπιακος απο την αρχη της χρονιας δεν εχει καταφερει να παιξει σε ΕΝΑ παιχνιδι πληρης και εχει μονιμα 4-5 παιχτες νοκ αουτ.

Δεν διαφωνω οτι στα χαρτια εισαι και φετος το φαβορι κυριως λογω προπονητη αλλα αυτη την υπεροψια δεν δικαιολογω με τιποτα.

Δημοσ.
σίγουρα ο ΟΣΦΠ μπορεί να πάρει κούπα από μας, κυρίως λόγω ψυχολογίας derby και γιατί έχουμε το αγχός του φαβορί και φεύγουν τα τούβλα σύνεφο. Σαν ομάδα πιστεύω είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό αλλά οι παραπάνω παράγοντες δεν είναι αμελητέοι και πέρσι παραλίγο να μας στοιχίσον τον τίτλο.

Η απόδοση του ΠΑΟ στο Final 4 δεν είχε σχέση με τους τελικούς

Το πιστευω μου αρεσε. Ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε δηλαδη φετος στον αγωνα με τον ολυμπιακο ενοιωσες εστω και ενα λεπτο οτι υπαρχει περιπτωση να χασεις? Αλλο αθλημα βλεπουμε?

Δημοσ.
Φιλε μου εγω ξερω οτι περυσι με σαφως χειροτερη ομαδα σας πηγα σε 5ο παιχνιδι και φτυσατε αιμα για να παρετε το πρωταθλημα!

Φετος λοιπον που εχω σαφως καλυτερη ομαδα για ποιο λογο να μην ειμαι αισιοδοξος;

Γιατι μηπως και γω αντι για Γιαφτοκας-Βουγιανιτς που ειχα περσυ φετος εχω Σαρας-Σπανουλη-Ζιζιτς δλδ ΚΑΙ αριθμητικο πλεονκτημα σε σχεση με περσυ και σαφεστατο ΠΟΙΟΤΙΚΟ πλεονεκτημα?

παρεπιπτοντως, επειδη ο wizzy βιαζεται για ταπες...Το ματς της 3ης αγωνιστικης δεν το ειδες?2 μετρησε, μια απο Μητσο και μια γαματη στα ισια πανω στο σουτ απο Ουινστον (που τον πηρε στους 11π και τον τελειωσε στους 13π και αυτοι απο βολες)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...