Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και πολύ καιρό λέω ότι η ομάδα πρέπει να ξεκινάει από τον Ιβανσιτς.

Ακόμα και στα κακά παιχνίδια του είναι απλά μέτριος όχι κακός.

Η εμφάνιση που κάνει στο δεύτερο ημίχρονο απλά δεν έχει ξαναγίνει.

απίστευτη και η ευκαιρία που κάνει στην αρχή του παιχνιδιού, όπου περνάει τον αμυντικό του ΟΣΦΠ για πλάκα.

Μακράν το καλύτερό του παιχνίδι, καλύτερο και από το 1-4 πέρυσι με την ΑΕΚ όπου και πάλι ήταν σούπερ

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενα απο τον τοροσιδη στον Μαλαρτζ (μεσα στην μικρη περιοχη, οποιαδηποτε επαφη με τον τερμα ειναι φαουλ υπερ του)

Πριν απαντήσω θέλω να σε ρωτήσω αν θα θεωρήσεις την απάντηση μου προκατειλημμένη ή όχι. Αν ναι, δεν απαντάω. Αν όχι να πω.

Δημοσ.
Πριν απαντήσω θέλω να σε ρωτήσω αν θα θεωρήσεις την απάντηση μου προκατειλημμένη ή όχι. Αν ναι, δεν απαντάω. Αν όχι να πω.

Ολων οι απαντησεις μας ειναι υποκειμενικες και ως εκ τουτου προκατειλημμενες.

Εκφρασου ελευθερα.

Δημοσ.
Ολων οι απαντησεις μας ειναι υποκειμενικες και ως εκ τουτου προκατειλημμενες.

Εκφρασου ελευθερα.

Δεν είναι οποιαδήποτε επαφή με το τερματοφύλακα μέσα στην μικρή περιοχή φάουλ. Αν για παράδειγμα πηδήξει κάθετα αντίπαλος και πηδήξει και ο τερματοφύλακας δεν είναι. Κάτι ανάλογο είναι και όταν στηθεί μπροστά του (όλα αυτά από κανόνα). Αρά δεν είναι φάουλ του Τοροσίδη εκτός και αν (πράγμα για το οποίο δεν είμαι σίγουρος) όταν τα χέρια είναι τεντωμένα αλλάζει κάτι.

Δημοσ.

Ο διαιτητης και οι εποπτες επιβεβαιωσαν αυτο που λεω εδω και καιρο. Οι ανθρωποι δεν ειναι στημενοι. Ειναι απλως ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Αυτο το σχολιο σε συνδυασμο με τα σχολια στις σελιδες του ποστ του ολυμπιακου (που ασχολουνται με το χαλι της ομαδας και οχι με την διαιτησια) ειναι ενα μεγαλο θετικο δειγμα..

Σιγουρα αυριο οι κωλοφυλλαδες εκατεροθεν θα τα σκατωσουν..

Ασχετο, ο λουκας επαιξε πολυ καλα σημερα..αλλα για την φαση που προλαβε στην γραμμη, πολυ απλα την προλαβε γιατι...ειχε ξεχαστει πολυ πισω και κρατησε τον κοβασεβιτς στο παιχνιδι, κανοντας μετα το σουτ..με λιγα λογια διορθωσε το δικο του τραγικο λαθος....

Δημοσ.
Δεν είναι οποιαδήποτε επαφή με το τερματοφύλακα μέσα στην μικρή περιοχή φάουλ. Αν για παράδειγμα πηδήξει κάθετα αντίπαλος και πηδήξει και ο τερματοφύλακας δεν είναι. Κάτι ανάλογο είναι και όταν στηθεί μπροστά του (όλα αυτά από κανόνα). Αρά δεν είναι φάουλ του Τοροσίδη εκτός και αν (πράγμα για το οποίο δεν είμαι σίγουρος) όταν τα χέρια είναι τεντωμένα αλλάζει κάτι.

Σκαμνακι..

Δημοσ.
Σκαμνακι..

Δεν νομίζω να είναι. Νομίζω ότι είναι λάθος του Μάλαρτς στην εκτίμηση που κάνει.

Δημοσ.
[...]

Ασχετο, ο λουκας επαιξε πολυ καλα σημερα..αλλα για την φαση που προλαβε στην γραμμη, πολυ απλα την προλαβε γιατι...ειχε ξεχαστει πολυ πισω και κρατησε τον κοβασεβιτς στο παιχνιδι, κανοντας μετα το σουτ..με λιγα λογια διορθωσε το δικο του τραγικο λαθος....

Ναι, αλλή η λογική έλεγε πως ΚΑΙ θα έσπαγε το οφφσάιντ, ΚΑΙ δεν θα προλάβαινε να διώξει την μπάλα. :-)

Δημοσ.
Δεν νομίζω να είναι. Νομίζω ότι είναι λάθος του Μάλαρτς στην εκτίμηση που κάνει.

Ειναι σιγουρα ΚΑΙ λαθος του Μαλαρτζ αλλα ο Τοροσιδης σκυβει μεσα στην μικρη περιοχη με τον Μαλαρτζ απο πανω του. Ξαναδες το.

Αλλα και αυτο να μην ισχυε, ο Βουλης κλωτσαει (εντιτ) τον Γκουμα και ο τοροσιδης τον μαλαρτζ πριν βρει την μπαλα ο βουλης.

Δες το γιατι θελει πολλη προσοχη για να το παρατηρησεις.

Δημοσ.

Το οτι η μπαλα βρισκει στα τεντωμενα χερια του τορο δεν μας ενδιαφερει?

Μεσα στους παικτες που καναν καλο ματς βαζω τον νιλσον, και πολυ καλος αμυντικα και κερδισε το πεναλτυ. Στην φαση του γκολ μας θα μπορουσε να απομακρυνει πιο σωστα.

Δημοσ.

Βαριέμαι να ψάξω πίσω τα ποστ του καλοκαιριού που με έκραζαν 2-3 το καλοκαίρι που έλεγα να ξεκουμπιστεί ο Παπαδόπουλος. Δεν μπορεί να βάλει γκολ ο άνθρωπος! Πως να γίνει η δουλειά με το ζόρι επιθετικός δεν γίνεσαι. Τι να κάνουμε τώρα. Ας ελπίσουμε να πιάσει ο Ποστίγκα να μην ξαναδούμε τόσες χαμένες ευκαιρίες, έχουμε πολλά χρόνια να δούμε έναν καθαρό γκολτζή στον Παναθηναικό τόσα που ξεχάσαμε πως είναι

Δημοσ.

δεν καταλαβα γιατι ο τοροσιδης σηκωσε τα χερια του στην επαφη με τον μαλαρτζ..αυτο σημαινε δηλ οτι δεν υπαρχει κατι επιληψιμο στην φαση?μπασκετ παιζουμε?ετσι παρεμποδιζει τον τερματοφυλακα...

Δημοσ.

"επαφή με τον τερματοφύλακα εντος περιοχής ειναι φαουλ υπέρ τερματζή":

Δεν ισχυει εδώ. εισαι ακινητος, και ο τερμας πέφτει πάνω σου. Επαφή υπάρχει. Επιθ. φάουλ δεν υπάρχει.

Ο Τοροσίδης εχει ηδη πάρει θέση στο σημειο που πιστευει θα προσγειωθει η μπάλα, ο Μαλαρντζ κοιμάται.

ο Μ ξυπνάει και τρέχει, απογειώνεται πάνω απο τον Τ, αλλα δεν φτάνει, και χάρη στο Νεύτωνα προσγειώνεται στην πλάτη του γαύρου.

Το ελαφρο σκύψιμο, η "κωλειά" προς τα πίσω, φαινεται πολυ πιθανότερο να οφειλεται στην προσγείωση Μ στους ωμους του, σαν αντιδραση για να μεινει όρθιος, παρά σαν πρωτοβουλια Τορο.

Βαρούχας: δεν ειδε τίποτα στη φάση. κανονικό το έβγαλε.

Βοργιάς*: λεει οτι ο Τορο καθοταν ακινητος στην πορεια του Μαλ, ενώ ο ιδιος δεν ειχε σκοπό να παιξει με τη σφαίρα (μεσα στο μυαλό του ειναι ? ). Θα εδινε επιθ.φαουλ και καρτα.

Φινοκαλιώτης: δεν ειδε κανενα φράγμα. ισως να εβλεπε και πεναλτι απο Μαλαρτζ. Εγκυρο γκολ.

Το πιο σωστο το ειπε ο Ροτσα: "ασχετα τι είναι, στην Ελλάδα αυτου του ειδους η φαση σφυριζεται 90% επιθετικό."

κατα τα άλλα,

ο Σαλπι εκανε την πασα του 1ου έξω απ τη γραμμή, αλλα δεν ηταν δυνατό κανενας διαιτητης δεν καθόταν στη γραμμή του αουτ, να το δει.

Για το πεναλτι Αντζα, οι γνωμες διχαζονται, ακουσιο το ενα χερι, αλλα ισως πιανει και με το 2ο. ο Βαρου δεν θα το δινε, οι του Αλφα μαλλον θα το διναν.

το 2 χέρια πράσινων (Μαλαρτζ, Ιβανσιτς) ειναι τίποτα. ακουσια.

(Αλλα αν πρέπει να δινονται αυτά, ας φώναζαν οι κολαούζοι του Ματζικ και για το χέρι του Αστέρα που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ.)

και.. ο γηπεδουχος επρεπε να φάει 2 κοκκινες, και να δωθει πεναλτι υπερ Σαριέγκι.

1-1 αντι 1-4. Γειά σου ρε... Πάπ με τα ωραία σου :lol:

Απο συμφέρον, χάρηκα για το Χ, αλλα το δικαιο θα ηταν το Διπλό.

* γνωστός για απίστευτα χειρουργεία άνευ αναισθητικού, ενίοτε υπέρ πρασίνων, τη δεκαετία '90.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...