firewalker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ΥΓ. Η Παρτιζαν κερδισε την Σιενα. Καλό είναι ή κακό; Δεν θυμάμαι καθόλου βαθμολογίες.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Νοpe η αποφαση της ΦΙΦΑ για τον Μεγιονγκ ηταν τιμωρια του παικτη και μονοΗ Π.Ο. (που ηταν υπεθυνη) τιμωρησε την Μπελενενσες αλλα δεν εχω ιδεα αν η αλλη ομαδα πηρε τους βαθμους ή απλα μηδενιστηκε η Μπελενενσες Δλδ εσυ τωρα λες οτι πας στα ισια για πρωταθλημα ετσι? Με ενστασεις, με πεναλτυ που μου σφυριζουν, με γκολ που μου ακυρωνουν...Αντε βρε, κανε και μια ενστασουλα για τον Αστερα αφου ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ΥΓ. Η Παρτιζαν κερδισε την Σιενα. Πάμε πάλι, η ΦΙΦΑ δεν είναι αρμόδια για να τιμωρήσει την ομάδα,μόνο για τιμωρία του πάικτη είναι αρμόδια.Για αυτό και δεν τιμώρησε τη Μπελενένσες.Και είναι αυτονόητο οτι όταν μια ομάδα μηδενίζεται οι βαθμοί της νίκης πηγαίνουν στον αντίπαλό γιατί κάπου πρέπει να πάνε.Δεν γίνεται να υπάρξει παιχνίδι χωρίς βαθμούς. Εγώ λέω οτι το πρωτάθλημα είναι ήδη του παναθηναικού.Γιατί είναι ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς.Δεν το αξίζω και δεν θα το πάρω.Άλλο όμως αυτό και άλλο η τήρηση ενός συγκεκριμένου κανονισμού.Έκανε μαλακία η Καλαμαριά και την πλήρωσε,τι να γίνει? Και μην το ρίξουμε τώρα στην ηθική γιατί στο ποδόσφαιρο ηθική δεν υπάρχει.Μιλάμε για επιχειρήσεις που πάιζουν με εκατομμύρια ευρώ.Για αυτό και ο Νίνης έχει εξαφανιστεί φέτος.Είναι πολλά τα λεφτά της ρήτρας και μιας και δεν την υπογράφει τον έχει φάει η μαρμάγκα.Είναι ηθικό αυτό?
geovard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Η ΕΠΟ πού έδωσε το οκ γιά να παίξει ο παίχτης με ποιά δικαιολογία το έκανε?ΓΙατί αν έλεγε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο παίχτης δε νομίζω να ήταν τόσο ηλίθιοι οι Πόντιοι να τον έβαζαν.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Η ΕΠΟ πού έδωσε το οκ γιά να παίξει ο παίχτης με ποιά δικαιολογία το έκανε?ΓΙατί αν έλεγε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο παίχτης δε νομίζω να ήταν τόσο ηλίθιοι οι Πόντιοι να τον έβαζαν. Η ΕΠΟ έδωσε το ΟΚ για να γίνει η μεταγραφή η οποία μεταγραφή δεν είχε κάτι το παράνομο,οπότε η ΕΠΟ δεν μπορούσε να την μπλοκάρει.Θα μπορούσε η Καλαμαριά να τον έχει κλείσει για το καλοκαίρι.Από εκεί και πέρα η Καλαμαριά ούτε καν που γνώριζε οτι ο πάικτης είχε ήδη αγωνιστείσε δύο ομάδες.Ακόμα και οι ίδιοι δηλώσανε οτι το έμαθαν λίγο μετά την έναρξη του αγώνα.Μια άλλη ομάδα,ο Λεβαδειακός νομίζω,δοκίμασε τον πάικτη και δεν τον απέκτησε γιατί έψαξε την υπόθεσή του. Και άντε να δεχτώ οτι η ΕΠΟ έκανε λάθος.Η Καλαμαριά ως ανώνυμη εταιρεία που πρέπει να προστατεύσει τα συμφέροντά της δεν έχει την υποχρέωση να ψάξει αν ο πάικτης είναι καθαρός πριν τον χρησιμοποιήσει?
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δεν σου ειπα ποτε αν εχεις νομικο δικαιο. Απο την 1η μερα ειχα γραψει "Δεν γινεται να μην καταθετεις ενσταση πριν το ματς και να καταθετεις 5' αφου τελειωσει. Δλδ εντελως παιδικες αντιδρασεις, κοιταω αν χασω και αν χασω το ξαναπαιζω." Για μενα αυτο ειναι ΠΟΥΣΤΙΑ. Αν σε φοβιζε ο Βαλνερ να το εκανες θεμα απο πριν. Κανε ενασταση και στον Αστερα κανε και στην Τσελσυ οτι εχουν πολλους μαυρους αν αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα. Και ΦΥΣΙΚΑ θα βαλουμε την ηθικη στο παιχνιδι.Τα Α.Ε. τα συμβολαια και οι μανατζερς αφορουν τους εργαζομενους και τους εργοδοτες.Αυτους και μονο. Τον οπαδο τον ενδιαφερει να παρει τον τιτλο για να νιωθει νικητης.Δλδ αν μου παρεις το πρωταθλημα με 1β, εχωντας παρει 3 απο την Καλαμαρια με ενσταση, ειλικρινα θα νιωθεις νικητης?Και αν νιωθεις εσυ, με τι μουτρα θα ερθεις να μου την πεις? ΥΓ. Η νικη της Παρτιζαν ειναι δικοπο μαχαιρι. Ανοιγει τον δρομο στην 1η θεση αλλα πλεον της Παρτιζαν της φτανει νικη στο Βελιγραδη(εκτος και αν ειναι 1π) για να μας αφησει εξω.2η θεση δεν παιζει, ή μαλλον παιζει αλλα ειναι τραβηγμενο(να χασουμε μεσα απο Σιενα και να κερδισουμε εκτος στο Βελιγραδι)
The_Edge Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 H ουσία είναι μία. Αν ο Ολυμπιακός πάρει το πρωτάθλημα με λιγότερους από 4 βαθμούς διαφορά, δεν θα το έχει πάρει με την αξία του μέσα στο γήπεδο.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 H ουσία είναι μία. Αν ο Ολυμπιακός πάρει το πρωτάθλημα με λιγότερους από 4 βαθμούς διαφορά, δεν θα το έχει πάρει με την αξία του μέσα στο γήπεδο. Συμφωνώ.Αν και με τα τωρινά δεδομένα είναι απίθανο να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα ακόμα και με 1 βαθμό.
dark_banishing Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εγώ διαφωνώ. Όλα τα παρακάτω από την ηθική πλευρά. Καταρχήν πριν το ματς δεν γίνεται να καταθέσεις ένσταση γιατί δεν ξέρεις αν θα παίξει ο παίκτης. Επιπλέον αν ο παίκτης έβαζε γκολ θα δεχόσασταν μήπως την ένσταση; Αν έδινε την πάσα για να μπει το γκολ; Αν έκοβε και με το κόψιμο αυτό έσωζε ένα γκολ που θα έτρωγαν; Και πως ξέρετε αν δεν έκοβε αν θα το έτρωγαν ή όχι. Και πως ξέρετε ο άλλος που θα έμπαινε αν δεν έπαιζε αυτός, τι θα έκανε. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι επειδή κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν δεν έπαιζε ο παίκτης επειδή το φταίξιμο είναι της καλαμαριάς για μένα δεν υπάρχει ούτε ηθικό ζήτημα. Και τέλος η εξής επισήμανση.. Δεν μπορεί να λέει κάποιος ότι ο παίκτης αυτός δεν επηρέασε τον αγώνα. Ο ίδιος ο προπονητής του τον έβαλε. Μόνο και μόνο ότι τον έβαλε αυτό δεν δείχνει κάτι; Δεν δείχνει ότι κάτι διέκρινε ότι δεν πάει καλά; Αν υπήρχε πιο κατάλληλος θα έπαιζε εκείνος. Αλλά δεν υπήρχε προφανώς. Άρα αυτο-αναιρείται από την ίδια επιλογή του προπονητή της καλαμαριάς αυτό το επιχείρημα.
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ναι αλλα ειναι Βαλνερ, οχι ο Μεσι που θα εμπαινε και θα πεταγε 4 γκολακια για τη πλακα του...
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εγώ διαφωνώ. Όλα τα παρακάτω από την ηθική πλευρά. Καταρχήν πριν το ματς δεν γίνεται να καταθέσεις ένσταση γιατί δεν ξέρεις αν θα παίξει ο παίκτης. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, στο μπασκετ ειδικα εποχες Ιωαννιδη εχω δει ενστασεις για διαφορους λογους ενα σωρο πριν το ματς!!!Τους λες "Ξεκιναμε αλλα να ξερετε οτι ανεξαρτητως αποτελεσματος..."Απο την στιγμη που δηλωθηκε στην 18αδα δεν εχει σημασια αν θα μπει σαν αλλαγη Επιπλέον αν ο παίκτης έβαζε γκολ θα δεχόσασταν μήπως την ένσταση; Αν έδινε την πάσα για να μπει το γκολ; Αν έκοβε και με το κόψιμο αυτό έσωζε ένα γκολ που θα έτρωγαν; Και πως ξέρετε αν δεν έκοβε αν θα το έτρωγαν ή όχι. Και πως ξέρετε ο άλλος που θα έμπαινε αν δεν έπαιζε αυτός, τι θα έκανε. Το εζησα. Ο Αντσουε μου το καρφωσε τιγκα στην κοκα. Δεν μιλησα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι επειδή κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν δεν έπαιζε ο παίκτης επειδή το φταίξιμο είναι της καλαμαριάς για μένα δεν υπάρχει ούτε ηθικό ζήτημα. Και τέλος η εξής επισήμανση.. Δεν μπορεί να λέει κάποιος ότι ο παίκτης αυτός δεν επηρέασε τον αγώνα. Ο ίδιος ο προπονητής του τον έβαλε. Μόνο και μόνο ότι τον έβαλε αυτό δεν δείχνει κάτι; Δεν δείχνει ότι κάτι διέκρινε ότι δεν πάει καλά; Αν υπήρχε πιο κατάλληλος θα έπαιζε εκείνος. Αλλά δεν υπήρχε προφανώς. Άρα αυτο-αναιρείται από την ίδια επιλογή του προπονητή της καλαμαριάς αυτό το επιχείρημα. Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι εχασες απο την Καλαμαριτσα και μετα κλαφτηκες στα δικαστηρια για καποιον Βαλνερ που σε παω στοιχημα οτι την μερα του αγωνα τον προφερες και λαθος αμα λαχει. Κερδισες 0-3 στα χαρτια, με γεια σου με χαρα σου, μια χαρα εκτος εδρας νικη δεν λεω, οριστε, το δικαστηριο λεει οτι πεταξες 3 μπαλακια στην Καλαμαρια αρα επαιξες και μπαλαρα,ασε μας τωρα που πας να βγεις και Μιστερ Δικαιοσυνη
geovard Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Το μόνο πού κατάφερε ο Ολυμπιακός με τούς τρείς βαθμούς πού 'έκλεψε' από την Καλαμαριά είναι ότι την τελευταία αγωνιστική σαν πεσμένος πιά πού θα είναι ο Απόλλων θα σηκώσει τα...πόδια καί θα χάσει ευκολότερα απ΄ότι συνήθως γιά να μην χαρεί ένα ακόμη κάλπικο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.Καί δεν θα θεωρηθεί σίγουρα έτσι αλλοίωση πρωταθλήματος.Θα κάμει αυτοδικία η Καλαμαριά όσον αφορά τα συμφέροντά της.Δεν συμφωνείτε? Τελευταία αγωνιστική είναι Καλαμαριά-Παναθηναϊκός. Γιατί μη μού πείτε ότι ο Βάλνερ ήταν αιτία καί έχασε ο Ολυμπιακός! Απλά εκείνη τη μέρα δεν βλεπόταν ολόκληρος. Καί από την άλλη οι λεβέντες δικαστές της ΕΠΟ λες καί περίμεναν με το χέρι στη σκανδάλη το δεδικασμένο από την υπόθεση της Πορτογαλίας γιά να θάψουν την άμοιρη Καλαμαριά.Δεν κοίταξαν να πιάσουν την μητέρα αρχή ΕΠΟ καί να της πούν: Ε! τι δίνεις το πράσινο φως σε παίχτες πού δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν?
dreaming123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Συμφωνώ οτι θα κάτσει αλλά άν έχει κριθεί αν θα μείνει η θα πέσει κατηγορία γιατι αλλιώς πρέπει να ματώσουμε... Αν δεν έχουμε πάρει διαφορά μεχρι τότε... Άυριο πρέπει να κερδίσουμε στο μπάσκετ γιατι δεν μας βλε΄πω καλά...
nikosBruin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Από εκεί και πέρα η Καλαμαριά ούτε καν που γνώριζε οτι ο πάικτης είχε ήδη αγωνιστείσε δύο ομάδες.Ακόμα και οι ίδιοι δηλώσανε οτι το έμαθαν λίγο μετά την έναρξη του αγώνα. Αν είναι έτσι τότε της Καλαμαριάς της αξίζει να πέσει διότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Είναι δυνατόν να αγόρασαν παίκτη χωρίς να ξέρουν το ιστορικό του και που αγωνίστηκε φέτος;;; Από τις αγγελίες του insomnia τον πήραν;
vlachaquito Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Αυτο το θεμα με το βαλντερ παει πασα απο το ενα τοπικ στο αλλο.. Εχουμε και λεμε 1) η φιφα δεν μπορει να τιμωρησει παικτη, μονο ομαδα..γιαυτο δεν τιμωρησε τον μεγιονγκ 2) Το εχουμε πει χιλιες φορες. Η επο βγαζει αδεια εργασιας στους παικτες, δλδ εχεις το δικαιωμα να παιξεις στο ελληνικο πρωταθλημα, τωρα αν παιξεις αυριο η σε 3 χρονια, ειναι δικο σου θεμα. η ευθυνη ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ της καλαμαριας για το αν ο παικτης μπορει να παιξει 3) οταν τιμωρητε μια ομαδα, η οποια για καποιο λογο εσφαλε κατα την διαρκεια του αγωνα, τοτε αυτοματα ο αγωνας κερδιζετε στα χαρτια απο την αντιπαλη ομαδα. Δλδ αν π.χ. βαλει ομαδα παικτη που εχει συμπληρωσει καρτες, τοτε τιμωρητε η ομαδα, και το παιχνιδι παει στα χαρτια στην αντιπαλη. (εξαιρειτε το ντοπινγκ, εκτος και αν αποδειχθει οτι η ομαδα ειχε αμεση σχεση με το ντοπινγκ του παικτη). Με λιγα λογια, μπορει η ενσταση του γαβρου να μην ειναι ηθικη, αλλα ειναι σιγουρα 100% νομιμη.. Και επειδη μπορει το πρωταθλημα να ειναι του κολου, αλλα οχι να φτασουμε στο σημειο να κανει ο καθενας οτι θελει, τοτε ο μονος που μπορει να διαμαρτυρετε ειναι ο προεδρος της καλαμαριας, που με τοσο ηλιθιους υπευθυνους μεταγραφων, μπορει να δει την ομαδα του να πεφτει.. Και εμενα σαν εργοτελιτης με ευχαριστει παρα πολυ αυτο, γιατι παντα συμπεριφερομαι με τον νομο, εντος και εκτος γηπεδων..(οπως π.χ. εγω πληρωνω και δεν χρωσταω πουθενα, οχι σαν καποιους αλλους που επρεπε να πεσουν τεταρτη εθνικη, ονοματα δεν λεμε, ουτε σημα φανελας γκουχουδικεφαλοςαετοςγκουχου...)
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ρε συ "vlach" επιτηδες επιμενεις και συ στο νομικο? Μονο ολυμπιακοι εχουν ποσταρει εδω νομικα στοιχεια για το θεμα. Για μενα η λαμογια εγινε την στιγμη που εκανες ενσταση.Εκανες?Τωρα, θα δικαιωθεις, δεν θα δικαιωθεις, στα @@ μου ΥΓ. Στο μπασκετ κερδισαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.